Results 136 to 150 of 172
-
10-09-2015, 13:28 #136
- still searching for the right place.....
Elis μην την ψάχνεις....... οι περισσότεροι άνθρωποι (αυτο)ευνουχίζονται όταν βρεθεί κάποιος πιο έξυπνος/η που να καταλάβει τις ανασφάλειες κ τις ευαίσθητες χορδές του/της κ να τους πουλήσει το πραμυθάκι που θέλουν κ έχουν ανάγκη να πιστέψουν: θες κάποιος θα ψήσει κάποια ότι είναι η 1 κ μοναδική, ότι είναι κούκλα, κ ότι την λατρεύει κ θα μείνουν για πάντα μαζί κ θα έχουν "σχέση" ή γάμο ή έστω το "βλέπει σοβαρά μαζί της" (εάν η άλλη πχ έχει την ανασφάλεια να μείνει μόνη της, ή έχει ανάγκη την προσοχή κ το - έστω κ επιφανειακό- ενδιαφέρον ενός άνδρα), θες κάποια θα ψήσει κάποιον ότι ζει κ αναπνέει για αυτόν, ότι μετά από εκείνον το χάος, ότι είναι "αληθινός άντρας", κ ότι τον θαυμάζει κ τον εκτιμάει τρομερά κ είναι υπερήφανη για αυτόν (εάν ο άλλος έχει άλλου είδους "θεματάκια" με τον εαυτό του.....), όπως θες πες το , όλοι κ όλες πέφτουν όταν τους σερβίρουν αυτά που έχουν ανάγκη να ακούσουν. Οι εξαιρέσεις είναι υπερβολικά πάρα πολύ σπάνιες.
- 10-09-2015, 13:31 #137
ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΝΑΜΕ ΚΛΠ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ
ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΤ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-09-2015, 13:38 #138
χαχαχαχαχαχαχα!
ελλαδα ημουν μαγκ. η υπογραφη μονο ειναι ξενικη
γεια σου και χαρα σου.
δεν ειπα οτι δεν ειναι για γνωριμιες το σαιτ, ειπα δεν ειναι σαιτ γνωριμιων. εχει διαφορα.
γνωριμιες μπορει και να κανεις μετα απο καποιο διαστημα συμμετοχης με καποιους που επισης μπορει να ενδιαφερονται για κατι τετοιο, αλλα με πριβε επικοινωνια. ο δημοσιος διαλογος ειναι για αλλη χρηση. δεν ειναι το χρυσο κουφετο.
εδω ομως η περιπτωση ειναι διαφορετικη.
ενα ατομο που ποτε δεν συμμετειχε σε καμια συζητηση με το πρωτο μηνυμα δινει στοιχεια επικοινωνιας και ζηταει γνωριμιες.
σορι κιολας...
10-09-2015, 13:40 #139
...και κατι ακομα... οι πρωτες μορφες κοινωνιας στην χωρα μας και οχι μονο ,ειχαν μητριαρχικο χαρακτηρα... και αυτο αποδυκνειετε απο διαφορες παραστασεις και εικονες... δες Κνωσσο ... λεγετε λοιπον οτι η γυναικα ειχε ρολο ηγετη και οτι ο ανδρας χρησίμευε για το κυνηγι και τον πολεμο.
με τους πολεμους οι αντρες απόκτησαν περιουσία, απο τα λάφυρα, και για να καταφέρουν αυτην την περιουσία να την δωσουν στον γνησιο απογονο τους ΘΕΣΠΙΣΑΝ την ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ έτσι με αυτον τον τρόπο ήξεραν τινος είναι βρε γυναικα το παιδι. πριν απο αυτο οι γυναικες εκαναν σεξ με οποιον ηθελαν .. και καπως ετσι φτανουμε στην αρχαιοτητα οπου η θεση της γυναικας υποβαθμιστηκε, εφοσων τα φραγκα απο τοτε και μεχρι σημερα ειναι η εξουσια...
με λιγα λόγια η ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ ήταν ιδεα των ανδρων...
10-09-2015, 13:44 #140
ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ
Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΤΕ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-09-2015, 13:45 #141
10-09-2015, 13:46 #142
10-09-2015, 13:51 #143
10-09-2015, 13:52 #144
Καταλαβαινω το σκεπτικο σου , αλλα μπορει το ατομο αυτο να μην εχει αλλο τροπο επικοινωνιας , δλδ επικοινωνιακες δεξιοτητες , και να το θετει ευθεως , δεν μπορω να ξερω τι ειδους προβληματα εχει ο καθενας . Μπορει και να μην ξερει πως λειτουργει το σαιτ , ξερω γω ? εγω δεν θα τοκανα , αλλα εγω ειμαι εγω .
10-09-2015, 13:59 #145
μπορει να βρεξει, μπορει και να χιονισει.
φυσικα, πολλα μπορει.
εγω την γνωμη μου λεω, σε αυτα που διαβασα.
το συνηθιζουμε εδω
και μιας που το συζηταμε, ασχετως που δεν θα βαζες εσυ αντιστοιχη αγγελια, θα απαντουσες ποτε σε μια τετοια αγγελια? εγω σε καμια περιπτωση (εννοω πριβε απαντηση)
10-09-2015, 14:01 #146
10-09-2015, 14:03 #147
- still searching for the right place.....
Εχμμμμ...... περίπου. Ας πούμε πχ ότι διανύεις 1 περίοδο "που ψάχνεσαι" συνειδητά για κοπέλα ή να ερωτευτείς, ή δεν το ψάχνεις μεν, αλλά είσαι σε συναισθηματικά ευάλωτη φάση πχ είχες δύσκολο πρόσφατο χωρισμό ή αντιμετωπίζεις τα χ,ψ προβλήματα ή μεταβατικά στάδια σε άλλους τομείς της ζωής σου. Κ πες πχ ότι σαν άτομο έχεις ανάγκη να νοιώθεις ότι είσαι ο "προστάτης" της γυναίκας, ότι θες να έχεις τα πάνω χέρι, ότι έχεις λίγο την ανασφάλεια να θέλεις να είσαι σημαντικός για την άλλη κ ότι "μετράς", ότι έχεις έναν κακώς εννοούμενο εγωϊσμό κλπ κλπ..... Κ ας πούμε γνωρίζεις 2 κοπέλες, την Α κ τη Β. Μπορεί κ οι 2 να καταλάβουν το τί χρειάζεσαι αλλά πχ η 1η δεν θέλει να προσποιείται, ή μπορεί να το καταλάβει μόνο η 2η. Οπότε κοίτα πώς θα πάει:
Η Α θα σου δείξει ξεκάθαρα τί πιστεύει για εσένα (τα καλά κ τα άσχημα), θα θελήσει να διατηρήσει την αυτονομία της, εκεί που είσαι φάουλ δε θα σου χαρίζεται με τίποτα, δε θα κολώσει να πει την άποψή της σε κάτι κ πάει λέγοντας.
Η Β θα σε εκθειάζει (κ ας σε θεωρεί μηδενικό), θα σου λέει συνέχεια πόσο ερωτευμένη είναι, πόσο σε έχει ανάγκη κ πόσο είσαι το φως στη ζωή της (κ ας τα καταφέρνει καλύτερα χωρίς εσένα), θα σου φυτεύει ιδέες στο μυαλό δικές της ή που τη συμφέρουν (κ μετά θα μένει άφωνη με το "πόσο έξυπνο είναι το μωρό της που τα σκέφτεται όλα, κ τί θα έκανε χωρίς εσένα!"), θα σε αφήνει να πιστεύεις ότι η απόφαση είναι δικιά σου, ενώ είναι καθαρά δικιά της ("μα πόσο σωστός είσαι......"), κ ποτέ δεν θα έρθει σε ευθεία σύγκρουση μαζί σου ή δεν θα της ξεφύγει κάτι που ξέρει ότι εσύ θα διαφωνούσες ή θα χαλιόσουνα (θα συμφωνήσει φαινομενικά κ την άποψή της ή τα συμπεράσματά της θα τα κρατήσει για τον εαυτό της).
Αποτέλεσμα: Θα ερωτευτείς τρελά τη Β. Κ θα φας τα μούτρα σου (κάποια μέρα). Το εάν θα φταίει εκείνη ή εσύ είναι άλλη συζήτηση.
10-09-2015, 14:12 #148
10-09-2015, 14:18 #149
10-09-2015, 14:26 #150
Θα σου πω αλλά δεν ξέρω αν θα το πιάσεις. Εαν πετύχαινα στη ζωή μου μια δυναμική γυναίκα θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη. Γιατί; Γιατί έμμεσα η δυναμικότητα αυτή μετατρέπεται σε υποταγή. Και φυσικά θα πεταχτούν κάποιοι και θα πούνε τι λες ρε μεγάλε θα τρως παντόφλα και κουτάλα. Και τους λέω λοιπόν ότι τη παντόφλα τη τρως γιατί εκείνη έχει δώσει όλο της το είναι και αναμένει να το δώσω και εγώ. Μόλις το δώσω η σχέση αυτή ανεβαίνει 10 επίπεδα παραπάνω από τη σχέση που έχει συνάψει ένα νορμάλ ζευγάρι, που το τρώει η βαρεμάρα και η ανία. Στοιχεία όμως που με μία δυναμική γυναίκα δεν θα συναντήσουμε ποτέ στη σχέση μας. Άρα για τη Ρέα υπάρχει μία ατυχία, ότι έχει να κάνει με παιδάκια που δεν μπορούν να αντιληφθούν το που θέλει να φτάσει τη δική της ζωή και τη ζωή του άνδρα της. Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μία γυναίκα. Αυτή η γυναίκα δεν είναι συνηθισμένη γυναίκα, δεν μπορεί μια συνηθισμένη γυναίκα να ωθήσει έναν άνδρα στην επιτυχία. Θέλει κάποια που να έχει πυγμή και πυγμή έχουν οι δυναμικές. Οπότε Ρέα αν έχεις κάτι από όλα αυτά, πράγμα δύσκολο γιατί οι περισσότεροι άνδρες έχουν συνηθίσει τη στοργή της μαμάς, πρέπει να είναι από τους πιο ευτυχισμένους σε περίπτωση που είστε καιρό.... το θέμα είναι πως δεν νομίζω να έχεις κάτι για αρκετό καιρό, γιατί δεν μπορούν να αντιληφθούν τη λογική....