Results 31 to 38 of 38
Thread: Γυμναστήριο και Άγχος;
-
11-09-2015, 23:17 #31
χαχα ρέα, έχω ασχοληθεί με το θέατρο. Τελικά άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη, γατόνι είσαι!! :P
Έχω χαλαρώσει και δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα μπορούσα να βοηθηθώ. Σκεφτόμουν να χάσω και να πάρω μυική μάζα. Τώρα με τα αντιψυχωσικά και τα αντικαταθλιπτικά που έμπλεξα ανησυχώ είναι η αλήθεια πως δεν θα βλέπω αποτελέσματα ή πως θα παχύνω. Κοντρολάρω την όρεξη μου αλλά κάποιες φορές παρατήρησα πως μου ανοίγει πολύ!!Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
- 12-09-2015, 00:09 #32
ναι ανοιγει με καποια ...και με καποια αλλα κλείνει η ορεξη, το συζητησες με τον γιατρο που στα εγραψε και σου ειπε οτι δεν υπάρχουν αλλα που να μην ανοιγουν την ορεξη? καλυτερα να πάρεις καποιο αλλο και ας μην εχει το ιδιο αποτελεσμα, παρα να σε αγχωνει αυτο που παιρνεις τωρα... γιατι χτυπάει σε αδυναμο σημειο και ξυπναει φαντασματα. τι φαρμακα παιρνεις?
..εμ και εμεις περασαμε απο το σανιδι ενα φεγγαρι... πως θα μου ξεφευγες ? ;)
12-09-2015, 11:18 #33
Γατε , χαιρομαι που συναντω εναν ομοιδεατη . η γυμν. με βαρη , και η προπονηση σε σακκο , ειναι το παθος μου . Κανω συστηματικα απο το 1986 , και το 1994 ειχα ολοκληρωσει το προσωπικο μου γυμναστηριο , με καινουρια οργανα , η απο διαλυση γυμναστηριων μεταχειρισμενα , ψυγειακι , στερεο , TV , καθρεφτη ο ενας τοιχος , 40 τμ. . Εχω συνολικα , ειτε σε ελευθερα βαρη , ειτε ενσωματωμενα σε μηχανηματα , γυρω στους 3 τονους βαρη !! εκανα και παραρτημα στο δωματιο μου , εχω καμμια 400αρια κιλα σε αλτηρες , ενα παγκο , διζυγο και μονοζυγο . Μονο τον τελευταιο χρονο δεν εκανα , λογω τραυματισμου , και μου λειπει πολυ . Θα σου πω κατι απο την πειρα μου , στα 10 -12 χρονια γυμναστικης , αρχιζεις και ' ακους ' το σωμα σου , σου μιλαει , ξερεις απο μονος σου ποσο ειναι αρκετο , τι να κανεις , τι να μην κανεις , και την συχνοτητα , αλα λιγοι συνεχιζουν γυμν. περα των 10 ετων , το 95%- 97% τα βαριεται . Εγω θα κανω μεχρι τα βαθια μου γεραματα , μουχει γινει δευτερη φυση . Τελικα , αν κανεις 5-6 βασικες ασκησεις , βαριες , δεν χρειαζονται αλλες , για πληρη μυικη αναπτυξη , αυτο καταλαβα . Και μπολικη πρωτεινη .
Εχω διαβασει γυρω στα 1000 αμερικ. περιοδικα , συνδρομητης σε 2 βλεπεις , και μαθαινεις πολλα απ αυτα .
Παντως τα ssri s , δεν με επηρεασαν , αντιψυχωσικα δεν εχω αρει , δεν ξερω .
12-09-2015, 14:48 #34
Γεια σας παιδιά. Το γυμναστήριο το ξεκίνησα πριν 5 χρόνια, άρα έχω δρόμο ακόμα για τα 10. :P Πάντως δεν μπορώ να το εγκαταλείψω. Πέρα από την πώρωση του ψυχαναγκασμού μην παχύνω κ.τ.λ., νιώθω πως το αγαπώ. Μου αρέσει η δύναμη που μου προσφέρει, μου αρέσει που μιλάω για αυτό, που συναναστρέφομαι άλλους ανθρώπους στο γυμναστήριο με το ίδιο ενδιαφέρον, μου αρέσει ο πειραματισμός. Το υπόλοιπο, οφείλεται στην πολύ χαμηλή μου αυτοεκτίμηση, μιας και έχω συνδέσει την απόρριψη με τα κιλά που είχα ή έχω...
Ρέα, παίρνω Risperidone και Εσκιταλοπράμη. Μίλησα με τη γιατρό μου και μου είπε να μην ανησυχώ. Βέβαια εγώ συνεχίζω να πεινάω. χαχα Προσέχω τι τρώω όμως και συνεχίζω την διατροφή των 5 γευμάτων, αλλά γουργουρίζει το στομάχι ακόμα και φαγωμένος να είμαι. :/ Δεν έχω καταλάβει αν είναι του καιρού ή του φαρμάκου, οπότε περιμένω να δω από την επόμενη εβδομάδα πως θα πάει η θεραπεία. Πάντως οι έρευνες λένε πως η ρισπεριδόνη συνδέεται με αύξηση κιλών. Αλλού διάβασα πως μπορείς με διατροφή και γυμναστική, να χάσεις κιλά. 1-2 ήθελα να χάσω ή να παραμείνω για κάνα 6μηνο σε αυτά τα κιλά, ώστε να ξέρω πως δεν υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγω με το φάρμακο.Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
12-09-2015, 15:51 #35
η υπερενταση που εχεις μπορει να οφειλεται στα φαρμακα εγω οταν πηρα αντικαταθλιπτικο ημουνα στην τσιτα και μετα που μειωσα το αντιψυχωσικο με εκανε μανια.απο αντιψυχωσικο παιρνω εδω και 4 χρονια το τζεοντον ειχα ξεκινησει με ζυπρεξα οπου πηρα 25 κιλα σε 4 μηνες ειχα ομως πατεριτσες απο την αποπειρα.το τζεοντον δεν φερνει ως επι το πλειστον αυξημενη ορεξη αλλα δεν αδυνατιζει κιολας να ξερεις οτι τα αντιψυχωσικα ανεβαζουνε την γλυκοζη γι αυτο η νουμερο ενα παρενεργεια ειναι ο διαβητης συν χοληστερινη προλακτινη και αλλιωμενο καρδιακο ρυθμο(αυτο κυριως το τζεοντον) δεν θελω να σε τρομαξω απλα εισαι νεος με τα φαρμακα.στο διμηνο πανω κανε εξετασεις αιματος.χολιστερινες διαβητη προλακτινη υπατικα και ενα καρδιογραφημα δεν θα ητανε ασχημα.το μπλογκ μου λεγεται ψυχικη ασθενεια και αθλητισμος μπορεις να μπεις να γραφουμε για τις προπονησεις μας και τις αθλητικες μας ανησυχιες!
12-09-2015, 16:24 #36
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την συμβουλή και τη νέα γνώση που μου έφερες. Δεν το γνώριζα καθόλου αυτό με τη γλυκόζη. Μάλλον επηρεάζουν την ινσουλίνη και για αυτό υπάρχει αυτή η αντίδραση; Ευχαριστώ επίσης και για την πρόσκληση. Θα σε επισκέπτομαι συχνά για να ενημερώνομαι κιόλας.
Στα φάρμακα είμαι νέος, στη ψυχοθεραπεία παλιός. Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως μόνο τα φάρμακα επηρεάζουν, μέχρι πριν τις κρίσεις πανικού, είχα παρατηρήσει πως είχα αρχίσει να κουράζομαι και να έχω αϋπνίες μετά το γυμναστήριο. Τις 2 εβδομάδες που παίρνω τα φάρμακα, νιώθω απίστευτη κούραση όμως και αν τυχόν σηκώσω τίποτα παραπάνω, με πιάνει μια θλίψη το βράδυ, σαν να θέλω να κλάψω χωρίς λόγο και φοβερή αϋπνία. Το έπαθα και πριν μισή βδομάδα που έβαλα 20-30 κιλά στην μπάρα. Προχθές με τα 10 κιλά που σήκωσα, δεν παρατήρησα κάτι αντίστοιχο ή το παρατήρησα για να είμαι ειλικρινής, αλλά ήταν πολύ πολύ μικρού βαθμού.Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
12-09-2015, 16:30 #37
ME TA FARMAKA ΘΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΙΩΣΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-09-2015, 16:51 #38
οποτε προσοχη με τον υδατανθρακα εγω απο το μεσημερι και μετα τον κοβω εντελως απογευματινο γιαουρτι με μπανανα και τα βραδυα κοτοσαλατα τονοσαλατα ομελετα η κανενα μπιφτεκι.επισης θα εχεις κατακρατηση.εγω απο τον μαιο και μετα παω γραφω μονο φαρμακα μιλαμε και λιγο με τον γιατρο και φευγω αλλα κολυμπαμε μαζι στο κολυμβητηριο και λεμε αρκετα πραγματα εκει.η ψυχοθεραπεια για μενα ειναι εργαλειο του κατεστημενου γιατι σκοπος της ειναι να σε φερει στον μεσο ορο ακομα και αν αυτα που θες να κανεις δεν θα ενοχλουσαν κανεναν και δεν ειναι μεθοδος για να αναδειξει την ατομικοτητα του θεραπευομενου.