ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 202
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 202 of 1380 FirstFirst ... 1021521922002012022032042122523027021202 ... LastLast
Results 3,016 to 3,030 of 20693
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member
    Εγω σκέφτομαι το επομενο Σαββατοκύριακο.. ...αυριο εχω δουλεια σχολειο δουλεια φροντιστιριο διαβασμα υπνος.....βαρεμαρα σκετη

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι δεν εχω τσιγαρα ... τι εξαρτηση και αυτη ... πρεπει καποια στιγμη να το κοψω το ρημαδι...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Σκεφτομαι οτι δεν εχω τσιγαρα ... τι εξαρτηση και αυτη ... πρεπει καποια στιγμη να το κοψω το ρημαδι...
    Τσιγάρο από συνήθεια (εθισμός) ή για να ξεχνιέσαι? Επειδή τρόπον τινά λειτουργεί και ως αγχολυτικό.
    γιάννης

Σκέφτομαι πόσο τεράστια σημασία έχει για τη ζωη μας η αρχαία ρήση "το δυς εξαμαρτείν ουκ εστί παρ' αντρός σοφού".
    Όταν κάνω τα ίδια λάθη, κι αυτο δυστυχώς το αντιλαμβάνομαι τη στιγμή που τα κάνω.
    Ίσως ειναι η ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης ότι τα καταφέρνω ή η ψευδαίσθηση ότι μέσα στις αδυναμίες μου έκανα μια υπέρβαση ή ένας πανικός ότι δεν θα ξαναυπάρξει άλλη ευκαιρία.
    Και δυστυχώς μιλάμε για λάθη καθ όλη την πορεία των οποίων υπάρχει το "γνωθεις σ' αυτόν".
    γιάννης

Καλά το δις εξαμαρτείν εγώ το έχω κάνει άπειρες εξαρματείν...
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ...να σου πω δεν εχεις και πολυ αδικο σε αυτο...και χαιρομαι που το βλέπεις ετσι
    χμ... δε περίμενα να συμφωνήσεις με τόσο λανθασμένο τρόπο σκέψης...προσωπικά σε κάποιον με παρόμοια θέματα με τα δικά μου,αν μου έλεγε αυτό που έγραψα εγώ,θα του έλεγα να μην το κάνει γιατί το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή όλα αυτά που αναβάλλει ή παρατάει θα σκάσουν και πάλι κάποια στιγμή στα μούτρα του!!

Senior Member
    ΣΤΑΝΙΑΡΙΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Καλά το δις εξαμαρτείν εγώ το έχω κάνει άπειρες εξαρματείν...

χμ... δε περίμενα να συμφωνήσεις με τόσο λανθασμένο τρόπο σκέψης...προσωπικά σε κάποιον με παρόμοια θέματα με τα δικά μου,αν μου έλεγε αυτό που έγραψα εγώ,θα του έλεγα να μην το κάνει γιατί το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή όλα αυτά που αναβάλλει ή παρατάει θα σκάσουν και πάλι κάποια στιγμή στα μούτρα του!!
    χαχαχα...μονος σου τα λες και μονος σου διαφωνεις! εγω οχι δεν συμφωνω.. και δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να κανες κατι που δεν θες... και αμα σου σκασει σταμουτρα τι εγινε? ...μονο τοτε εξαλλου θα εχει αξια να το κανεις, οταν θα θες να γινεις καλα...αν το κανεις απο αγγαρεια και σε κουραζε τοτε το αφηνουμε για οταν θα μπορουμε.

Δεν κατάλαβες τον τρόπο που το είπα.Σημασία έχει να μετανιώνεις για όσα έκανες και όχι όσα δεν έκανες.Εκτός και αν αυτά που δεν έκανες σε οδηγούν κατά 99,9% στο θάνατο πχ καθημερινή χρήση ναρκωτικών.
    Και σε ότι αφορά εμένα όχι αυτά που δεν έχω κάνει και θα ήθελα να κάνω,δεν ήταν γιατί τα έβλεπα ως αγγαρεία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τσιγάρο από συνήθεια (εθισμός) ή για να ξεχνιέσαι? Επειδή τρόπον τινά λειτουργεί και ως αγχολυτικό.

Ως εθισμος , οπως το 99% που καπνιζουν. Αλλωστε αν σε μερικους φαινεται οτι λειτουργει ως αγχολυτικο , στην ουσια η νικοτινη ειναι διεγερτικη ουσια και κανει απλως τα πραγματα χειροτερα νομιζω. Υπαρχουν και ερευνες οτι στην παθηση μου , αυτοι που καπνιζουν καπνιζουν λογω της διεγερσης που προκαλει το καπνισμα , εαν αυτο υπονοεις με το παραπανω. Οχι οτι δεν εχω προβληματα αλλα νομιζω οτι περναω μια χαρα σε γενικες γραμμες , δεν καπνιζω για να ξεχνιεμαι
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Δεν κατάλαβες τον τρόπο που το είπα.Σημασία έχει να μετανιώνεις για όσα έκανες και όχι όσα δεν έκανες.Εκτός και αν αυτά που δεν έκανες σε οδηγούν κατά 99,9% στο θάνατο πχ καθημερινή χρήση ναρκωτικών.
    Και σε ότι αφορά εμένα όχι αυτά που δεν έχω κάνει και θα ήθελα να κάνω,δεν ήταν γιατί τα έβλεπα ως αγγαρεία.
    αν ηθελες πραγματικα να τα κάνεις ...θα τα ειχες κανει φιλε μου κοζ. μην βασανιζεις τον εαυτο σου με ενοχες... ξεκουρασου απο ολα αυτα τα πρεπει τωρα, ειχες ενα εντονο καλοκαιρι.. και εκανες σπουδαια βηματα απο μονος σου, χωρις πίεση.

η περιπτωση της ψχιατρου βγηκε σε αδιεξοδο...αλλα ακομα και αυτο μπήκες στην διαδικασια να το ξαναεξετασεις..και πάλι χωρις πίεση... και αφου δεν μπορεις να κανεις τιποτα λογω του αδιεξοδου αυτου δεν εχει νοημα να κατσεις να σκασεις για αυτο (εκει συμφωνησα) ...μαλιστα, εκανες αλλα σχεδια, που θες να πετυχουν..και αυτο με ευχαριστησε
    και στην τελικη πως το βλέπεις... σε αυτο το παρεακι θα ειμαι η μονη που υποστηριζω τον εαυτο σου? εσυ πότε λες με το καλο να αρχίσεις ? ;ρ ;ρ ;ρ δες το σαν κατι που δεν εχεις κανει ποτε... να στηρίξεις τις επιλογες σου με σιγουρια...και αν το μετανιωσεις θα ειναι κατι που εκανες και οχι κατι που δεν εκανες

Banned
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ κανεις το τελος της ταινιας Νymfomaniak για να μ το εξηγησει?? αφου ο μπαρμπας ήταν α-σεξουαλ τι τον επιασε?

Quote Originally Posted by rea View Post
    αν ηθελες πραγματικα να τα κάνεις ...θα τα ειχες κανει φιλε μου κοζ. μην βασανιζεις τον εαυτο σου με ενοχες... ξεκουρασου απο ολα αυτα τα πρεπει τωρα, ειχες ενα εντονο καλοκαιρι.. και εκανες σπουδαια βηματα απο μονος σου, χωρις πίεση.

η περιπτωση της ψχιατρου βγηκε σε αδιεξοδο...αλλα ακομα και αυτο μπήκες στην διαδικασια να το ξαναεξετασεις..και πάλι χωρις πίεση... και αφου δεν μπορεις να κανεις τιποτα λογω του αδιεξοδου αυτου δεν εχει νοημα να κατσεις να σκασεις για αυτο (εκει συμφωνησα) ...μαλιστα, εκανες αλλα σχεδια, που θες να πετυχουν..και αυτο με ευχαριστησε
    και στην τελικη πως το βλέπεις... σε αυτο το παρεακι θα ειμαι η μονη που υποστηριζω τον εαυτο σου? εσυ πότε λες με το καλο να αρχίσεις ? ;ρ ;ρ ;ρ δες το σαν κατι που δεν εχεις κανει ποτε... να στηρίξεις τις επιλογες σου με σιγουρια...και αν το μετανιωσεις θα ειναι κατι που εκανες και οχι κατι που δεν εκανες
    χαχαχα...μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλά όλα ήταν πάλι ένα τίποτε..οσο για την ψυχολόγο δεν την βρήκα εγώ,αυτή με βρήκε ενώ εγώ δεν έψαχνα κάτι τέτοιο αλλά ρε γμτ μου το "σύμπαν" συνομώτησε εναντίον μου...όχι ότι είχα σκοπό ποτέ να κάνω μακροχρόνια ψυχοθεραπεία φυσικά.Θα ήταν 1 και μοναδική επίσκεψη και μετά άντε γεια.

Αγαπητοί φίλοι γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν "ελαφρυντικά" σε κάποιον λόγω βεβαιωμένης ψυχικής ασθένειας; Ο μικρότερος αδερφός μου που είναι διεγνωσμένος με διπολική και παίρνει επίδομα και κανονικά την αγωγή του,πήγαινε καθημερινά επι ένα τρίμηνο έξω απο το μαγαζί ενός τύπου που είχαν μαλώσει παλιά στο γυμνάσιο (κάτι μου είπε ότι του είχε ζητήσει να τον αφήσει να αντιγράψει σε ένα διαγώνισμα στην ιστορία και ο αδερφός μου δεν το άφησε..) και έγραφε έξω σε κάτι χαρτιά που είχε διαφημιστικά έξω απο το μαγαζί του το όνομα αυτουνού και δίπλα γαμιέσαι... για σχεδόν ένα τρίμηνο και καποιά στιγμή τον είδε μια γειτόνισσα και τον "κάρφωσε" και τώρα αυτός ο τύπος είπε ότι έκανε μήνυση για φθορά περιουσίας και συκοφαντική δυσφήμηση και κάτι τέτοια..Τώρα τα έπαιξε και η μάνα μου που πήγε βρήκε την μάνα του αλλά είναι ανένδοτοι ως προς την μήνυση και ο αδερφός μου λέει ότι θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή κτλ