Οικογενειακο προβλημα.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 82
    Senior Member
    ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΛΑΡΙΝΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    βρες μια αλλη δουλεια και μετα απλα στειλτου με φαξ την παραιτηση σου και μην τους ξαναμιλησεις ποτε σου..κανε την ζωη σου οπως και αυτοι κανουν την δικοι τους χωρις να τους ενδιαφερει αν εισαι εσυ πραγματικα καλα.. καντο και συ.. οπως ολοι λενε ροδα ειναι και γυριζει καποτε θα σε χρειαστουν αλλα εσυ δεν θα σαι εκει οπως και αυτοι δεν ηταν ποτε πραγματικα διπλα σου.. αυτο τους αξιζει πιστευω..

Banned
    Quote Originally Posted by Lisa1990 View Post
    Ρεα ομολογω οτι με ταρακουνησαν τα λογια σου γιατι πολλες φορες σκεφτομαι πως θα ειμαι στα 35 εξαιτιας τους. Στη μαμα μου εκανα ακριβως τα ιδια πραγματα γιατι δεν τη φοβαμαι.. Δεν σηκωσα το χερι μου απλα εφτασα στο αμην γιατι με απειλουσε και της τα εχωσα πολυ χοντρα για την αδιαφορια της,γιατι δεν αγαπαει τα παιδια της κλπ. Απλα με κοιταγε απαθεστατη εγω εκλαιγα και φωναζα.. και στο τελος απλα μου ειπε οτι για ολα αυτα που της ειπα θα ενημερωθει ο πατερας μου..Ο οποιος δυστυχως ενημερωθηκε και με εσυρε απ το μαλλι σε ολο το σπιτι ,γιατι πως τολμαω να μιλαω ετσι στη μανα που με γεννησε και οτι δε σεβομαι τιποτα..Ειναι ενας φαυλος κυκλος η ζωη μου.Παντως,και συγνωμη που τα γραφω μπερδεμενα αλλα ειμαι απο κινητο,οσον αφορα την αγαπη που λες,ημουν με εναν ανθρωπο 4 χρονια..ειμασταν πολυ καλα και με αγαπουσε οσο κανενας. Ειχε ανεχτει πολλες φορες τυχον κλαμματα και νευρα μου.Δεν με αφησε πουθενα.Τον χωρισα εγω ξερεις γιατι;Γιατι ηθελε να παντρευτουμε να κανουμε οικογενεια καποια στιγμη.Εγω εκανα πισω και του ζητησα να χωριαουμε γιατι φοβηθηκα μη τυχον γινω σαν τη μανα μου. Οποτε καταλαβαινω αυτο που ειπες οτι τα οικογενειακα σου σου προξενησαν προβλημα στην προσωπικη σου ζωη. Τελος,αναστεναζοντας το λεω αυτο,ειμαστε πολλοι τελικα σε παρομοια κατασταση απ οτι φαινεται..
    παρα πολλοι κοριτσι μου, της προαλλες με ρωτησε ο ψυχιατρος ...γιατι δεν βρεθηκε ενας ανθρωπος να σε βοηθησει.. δεν ακουγαν τα ουρλιαχτα σου? και γελασα
    - τι λες γιατρε μου?... και ξαναγελασα.. πληρωνα 8 χρονια ανθρωπο να μου λεει...να μου υπενθυμιζει οτι δεν φταιω εγω!...
    ακου λιζα κοριτσι μου πρεπει να πας καπου σε καποιον ειδικο. μην αμελεις αλλο τον εαυτο σου... απο καποιο σημειο και επειτα ... το να αισθανεσαι οτι ολο αυτο το επιτρεψαμε να συμβει ειναι χιλιες φορες χειροτερο απο ολη την αλλη βια που εχεις υποστει! τα ξερω ολα τα σκοταδια σου...
    θελω 1. να μπαινεις εδω και να μαθαινω για σενα και
    2. να τρεξεις σε καποιον γιατρο και να ζητησεις βοηθεια...οχι χαπια... πραγματικη βοηθεια, πως αλλιως θα φυγεις απο εκει μεσα καρδια μου... πρεπει να μαθεις να περπατας απο την αρχη
    http://www.isotita.gr/var/uploads/NO...03500-2006.pdfhttp://www.katafygiogynaikas.org/prostasia/node/14 http://www.dromostherapeia.gr/paidi-...eiaki-via.html
    https://trainimprovereduce.files.wor...-greek-web.pdf

Banned
    Μια σημαντική πρωτοβουλία πραγματοποιεί η Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas, προσφέροντας την ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης γυναικών και θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία και την αντιμετώπιση των σχετικών κρουσμάτων. Η πενταψήφια τηλεφωνική γραμμή «11707» είναι διαθέσιμη για το κοινό από την Τετάρτη 6 Ιουνίου και λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 08:00 έως 16:00. Επίσης, η επικοινωνία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω email στο [email protected].
    Στο πλαίσιο αυτό, η νέα τηλεφωνική γραμμή της Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas προσφέρει υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης και νομικής συμβουλευτικής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πανελλαδική εμβέλεια και η χρέωση είναι αστική – από οποιοδήποτε σημείο οι ενδιαφερόμενοι καλούν. Συμπληρωματικά, μέσω της γραμμής και του email το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό παρέχει Συμβουλευτική με την Οπτική του Φύλου.
    Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση W.I.N. Hellas (Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών) δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2006, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης κατά της βίας και παράλληλα την ενδυνάμωση και προστασία των γυναικών. Παρέχοντας ψυχοκοινωνική στήριξη μέσω ειδικών ψυχο-εκπαιδευτικών προγραμμάτων ο W.I.N. Hellas βοηθάει τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν θέματα όπως η κακοποίηση, η έλλειψη αυτοεκτίμησης, η κατάθλιψη και το έντονο στρες. Επιπλέον, ενημερώνει και καθοδηγεί γυναίκες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και φροντίζει να τις φέρει σε επαφή με αρμόδιους φορείς αλλά και υποστηρικτικές δομές, όπως ξενώνες, νομικούς συμβούλους, ψυχολόγους κοκ.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΛΑΡΙΝΟ
    χαχαχα...https://www.youtube.com/watch?v=5e9kLQUgTKs

Senior Member
    Κοριτσι γεια σου καλωσ ηρθες...μολισ διαβασα την πρωτη σελιδα..παω για τισ επομενεσ..εχω να προτεινω τα εξεισ..

πρωτα απ ολα 400 ευρω που βγαζεισ ειναι πραγματικα πολυ λιγα...δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να καθεσαι να μαραζωνεισ και να κακοποίησε ψυχολογικα σε μια δουλεια οσο και αν την αγαπασ...

2ρον...εφοσον το σπιτι ειναι μεγαλο γιατι δεν βρισκεισ συγκατοικο?για να μειωσεισ τα εξοδα του σπιτιου και να ανασανεισ λιγο? δεσ http://www.sygkatoikos.com/ και http://www.spitimazi.gr/ κλπ...

δεν χρειαζεται να αποφασίσεις αμεσωσ περνα τουσ ανθρωπους απο αρκετα μιτινγκσ... αν πηγαινεσ στο εξωτερικο θα εβλεπεσ πωσ οοολοι οι νεοι συγκατοικουν...εχει και πλακα...

3ον... δωρεαν ψυχοθεραπεια υπαρχει και να κανεισ ειναι υποστηρικτικη θα σε βοηθησει να περνεισ αποφασεισ πιο ευκολα.. δεσ την συν-υπαρξη....κι εγω εκει πηγαινω με εχουν βοηθησει απιστευτα πολυ...αλλα και σε κ.ψ.υ τησ περιοχησ σου...ειναι δωρεαν..

4τον τι δουλεια ειναι αυτη η οικογενιακη?γιατι ηδη γνωριζεισ το know how αρα μπορεισ να ανοιξεισ με καποιον που θα μπορουσε..λεμε τωρα να χρηματοδοτισει μια αναλογη επιχείριση...μια και ξερεισ απο μεσα ολη την λειτουργεια τησ..δεν ειναι καθολου λιγο...

5τον..αρχισε να ψαχνεισ για δουλειεα..βρεσ μια που θα σε κανει να νιωθεισ ωραια στο περιβαλον τησ..και παραιτήσου..

6τον..εχεισ καποιο χομπυ?αν ξερεισ αγγλικα...δεσ το KICKSTARTER.COM... σου στελνω και ενα καλο παραδειγμα για να καταλαβεισ πωσ λειτουργει...ειναι αυτοχρηματοδοτιση project (ετοιμαζω κι εγω ενα τωρα) https://www.kickstarter.com/projects...token=298b3a15

...ειτε καλλιτεχνικό ειτε επαγγελματικο..οτιδηποτε... δεσ https://www.kickstarter.com/projects...pet-portraits( ειναι ενασ σκιτσογράφος..που μεσα σε 2 μηνεσ που κρατησε η καμπανια του κερδισε 13.000δολαρια...εχοντασ βαλει στοχο τα 750 δολαρια..

και αυτο...https://www.kickstarter.com/projects...at-kitchenware
    οπου ειναι ενασ τυποσ που σκεφτηκε να φτιαξει ενα τηγάνι σπαθι...και εβγαλε 48.000δολαρια και σιγουρα δεν το περιμενε..πιο σιγουρα δεν γινεται...

οποτε αν αυτοι μπορουν γιατι οχι κι εσυ...εμεισ..

,,,αυτα μεχρι τωρα παω να συνεχισω να σε διαβαζω...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by φλοκ View Post
    Ξεχνα τον. Αν φυγεις σε βρει και κανει οτιδηποτε τον εχεις τελειωσει. Εισαι ενηλικη και δεν μπορει να βγαλει αχνα. Ειπαμε κανει κουμαντο στην ζωη σου τωρα που δουλευεις γι'αυτον οχι να το κανει ακομη και οταν φυγεις. Αν σε κοντεψει μηνυση και τον εστειλες. Χρονια σου πολλα κιολας για τα επερχομενα γενεθλια και μην ανησυχεις κοριτσι φαινεσαι αρκετα ικανη να παρεις την ζωη σου στα χερια σου και οταν το κανεις αυτο το μονο που θα εχει να κανει ειναι να μαλακωσει για να σε ξαναεχει και αν δεν το κανει αυτος θα χασει μια υπεροχη κορη - αν οχι 3 - και εσυ δεν εχεις να χασεις τιποτα. Σιγουρα ειναι γονεις σου και ολο αυτο θα σου κανει καπως αλλα απο την αλλη πρεπει και αυτοι να σκεφτουν οτι ειναι γονεις σου και οχι τιποτα περαστικοι.
    σωστα τα λεει ο /η φλοκ,,,, εισαι ενηλικη ολα θα πανε καλα..καθε αρχη και δυσκολη...δεν μπορουμε να περιμενουμε διαφορετικο αποτελεσμα αν κανουμε την ιδια κινηση...ξανα και ξανα... το αποτελεσμα θα ειναι παντα ιδιο....

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    γεια σου λιζα, ειμαι η ρεα... και εσυ εισαι η ρεα πριν 10 ολοκληρα χρόνια.
    ειναι απίστευτο ποσο παραλληλες ειναι οι ζωες μας και στα σημεια ειναι λες και καποιος μου κανει καποιο κακογουστο αστειο...
    βεβαια 10 χρονια μετα τα τερατα κοπασαν...γερασαν ή εγω δυναμωσα και δεν ειναι σε θεση να με νικησουν.
    θυμαμαι σαν χτες την πρωτη φορα που σταματησα να καθομαι να φωναζω και να βριζω και να κλαιω και απλα αντιμετωπισα την μανα μου σαν ενα ατομο που μου επιτεθηκε... σαν να ναι τωρα η στιγμη μου σηκωσα το χερι μου επάνω της...σαν να ξεριζωνα την καρδια μου με τα δοντια μου!...το εκπληκτο βλέμμα της η μικρη παυση...και μετα ακομα πιο δυνατη επιθεση απο την μερια της...και εγω ακομα πιο δυνατη φαπα στα κατακοκκινα γεματα μισος μουτρα της, ...αυτην την "νικησα" ευκολα σωματικα ημουν πιο δυνατη στην τριτη φαπα ήταν κατω στο πατωμα...επιτελους αυτη και οχι εγω .. ποσες φορες εχω καταληξει στο πάτωμα με αφρους να βγαινουν απο το στομα μου!!θα πρεπει να μουν λίγο πιο μικρη απο εσενα οταν το εκανα και εκτοτε ηξερε πλεον οτι καθε φορα που θα με απειλουσε σωματικα θα ανταπέδιδα τα δεοντα..και το εκανα... και ετσι σταματησε.
    με τον πατερα μου και τον αδερφο μου ηταν λίγο πιο δυσκολα τα πραγματα
    ας πάμε στον οξιθυμο πατερα. που το οχι το αντιλαμβανεται σαν ευκαιρία να ξεσπάσει.
    οτι και να κανει μην σταματας να σηκωνεσαι και να τον κοιτας στα ματια χωσου στη μουρη του
    -αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις?
    μπαμ ξανα κατω ... πανω σουστα εσυ...
    -δεν σε φοβαμαι!
    μπαμ ξανα κατω... αν προσπαθησει να ξεφυγει ακολουθα τον...
    στασου μπροστα του χωσου στη μουρη του και φωναξε με ολη την δυναμη που εχεις μεσα στα πνευμονια σου
    - ΡΙΞΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!! ΡΙΞΕΕΕΕΕΕΕ
    κουρασε τον ... αφου δεν προκειται να καταλάβει ποτε ποσο αρρωστο καθικι ειναι... ηρθε καιρος να καταλάβει ποσο αρρωστη σκυλα εγινες...
    -ΡΙΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, φωναξε το δυνατα να σε ακουσει ολος ο κοσμος!!!
    τον θυμαμαι ακομα με το βλέμμα φοβισμενο, ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ μουρμουρισε και αυτη ηταν η πρωτη φορα που σταματησε να με χτυπάει και με αγκαλιασε...
    μετα ξαναδοκιμασε να με χτυπήσει μεσα στην δουλεια, αλλα ειχα ξεφυγει... αν με εριχνε στο πάτωμα...κλωτσουσα τα ποδια τουμε ολη μου την δυναμη...και φωναζε δυνατα...μιλα ανοιχτα παντου για το ποσο καθικια ειναι...μην ντρεπεσαι..αυτοι πρεπει να ντρεπονται ...οχι εσυ.
    κλεψε το ταμειο, κανε μια γερη μπαζα για να εχεις να περασεις μεχρι να βρεις δουλεια... τα δικαιουσε αυτα τα χρηματα, σου ανηκουν...αυτοι οι μπασταρδοι μονο εκει ξερουν να πονανε στην τσεπη και εκει πρεπει να χτυπήσεις.
    βρες μια οποιαδηποτε δουλεια
    ακομα και η πορνες δουλευουν σε καλυτερο χορο εργασίας απο οτι εμεις.
    εφυγα αρκετες φορες και καθε φορα με παρακαλουσαν να γυρίσω, μου ζητουσαν συγνωμη και εγω καθε φορα τους πιστευα και γυρνουσα...μεχρι να μου ξανακανουν το ιδιο, αλλα αυτη τη φορα τους εκανα και εγω το ιδιο.
    εχω δουλεψει σε νησια σε καραβια, σε οτι
    και πάλι συγνωμες και παλι φασαριες
    κοιμηθηκα πρωτη φορα στα 30 μου, επιτελους σε δικο μου σπίτι...χωρις να ξυπναω καθε τοσο οτι καποιος θα με σφαξει στον υπνο μου.
    κοιμηθηκα κλαιγοντας απο ευτυχία!
    σαν καλη πουτ@ν@.. το σπιτι μου ειναι δωρο απο τα τερατα... και το αμαξι μου... και στην δουλεια πάω οποτε μου καπνισει.. η οποτε εχω απληρωτους λογαριασμους και αν μου πουν μια κουβεντα παραπάνω μου ζητανε και συγνωμη.
    δεν αγαπησα ποτε...δεν εκανα ποτε οικογενεια και εχω μια καταθλιψαρα απο δω μεχρι το ταβανι. και κανεις δεν θα καταλαβει ποτε γιατι επελεξα τελικα αυτην την ζωη και δεν με νοιαζει καν να εξηγω γιατι ειμαι τοσο αποτυχημενη!
    ειμαι νεα ακομα, 35, με χαπια για να κοιμαμαι και να ξυπναω και δεν θυμαμαι με ποσους αντρες εχω πάει...αλλα ποτε δεν με αγαπησαν.
    το θηριο το εχω ξανασυναντησει μεσα μου.. και δεν το ρισκαρω να κανω παιδια πριν σιγουρευτω οτι καποτε θα καταφερω να το ελενξω..
    εσυ εχεις αργησει πολυ να ξυπνησεις το θηρίο και να δειξεις τα δοντια σου! γιατι το καθυστερεις?

οκ τωρα που το ξανασκεφτομαι, το να γινεις σαν και εμενα δεν ειναι μια καλη συμβουλη και εχεις καθε λόγο να μην την ακολουθησεις..ισως δουλεψει καλύτερα σαν παραδειγμα προς αποφυγην.
    απο τα 18 μου και για 8 χρονια εκανα ψυχαναλυση και πιστευω οτι πρεπει και εσυ να μιλήσεις με καποιον ειδικο.
    με τοσα καρούμπαλλα στο κεφαλι πως να βγαλεις σωστη σκεψη. μακαρι ολα να πάνε καλυτερα για σενα κοριτσι μου!
    respect Κοριτσι...ποναω για τον πονο σου καιενα μεγαααλο μπραβο σου στελνω που διεκδικησεσ την ζωη σου πισω.. κι ενα χαμογελο...θα τον βρεισ τον ερωτα και την αγαπη..μην το εγκαταλείπεις..οι καλοι ανθρωποι και οι πονεμενοι βρισκουν τον δρομο τουσ...πιστεψε το.

Senior Member
    Quote Originally Posted by φλοκ View Post
    Κοιτα αν δεν ειναι αργα να τα ξαναβρεις με αυτον τον ανθρωπο.
    μην σαμποταρεισ την ευτυχεια σου...και ναι σου αξιζει να εισια ευτυχισμενη..και μπορεισ να εισαι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lisa1990 View Post
    Φυσικα το μεγαλυτερο μου λαθος!!
    Εχουν περασει δυο χρονια αλλα επιμενει οτι δεν ειναι αργα.
    Αλλα ειλικρινα τωρα ειναι πολυ καλο παιδι τι φταιει κι αυτος να τον φορτωνω με τα ψυχολογικα μου;;
    Για το καλο του τον αφησα..

μην ακουω βλακειες..και τα παρω... ακου για καλο του..εσυ θα αποφασισεισ για τισ ζωεσ και τισ αποφασεiσ των αλλων?αστον να σε αγαπησει..το εχεισ αναγκη..για να θελει μην ανυσυχεισ εχει να παρει απο σενα ...θα ειναι ευτυχισμενοσ και μονο που θα νιωθει πωσ σε σωζει...καποιοι ανθρωποι ειναι ετσι..(ειναι μια καλη και χρησιμη αρχη )

αλλα ασχετα απο αυτο..μην αποφασιζεισ εσυ για τον αλλον..για εσενα αποφασησε..με αγαπη και λογικη. Να σε αγαπας...πιο πολυ ακουσ!!! αντε τωρα να τα ξαναβρεισ με τον ανθρωπο αυτον.. ayto na kaneis

Senior Member
    πως λεγοταν αυτη η ταινια με τον τυπο και την τιγρη και μια βαρκα μεσοπέλαγα? θελω και πρεπει να την ξαναδω!!... ευχαριστω για την αγαπη και ανταποδίδω!
    https://www.youtube.com/watch?v=j9Hjrs6WQ8M

Senior Member
    [QUOTE=rea;559722]
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post

ειναι μια ταινια 29 days νομιζω λέγεται.. σε ενα κεντρο αποτοξίνωσης ρωταει ο τυπάκος...ποτε θα ειμαστε ετοιμοι να κάνουμε σχεση? και ο ψυχίατρος απαντά " παρε μια γλάστρα... αν επιζησει 2 χρόνια, πάρε ενα κατοικίδιο, αν επιζησει και αυτο 2 χρόνια...τοτε θα ειστε ετοιμοι να μπέιτε σε μια σοβαρη σχεση"
    πριν ενα μηνα χρόνισε ο κοπριτακος μου και εχω 10 υπέροχες γλάστρες με ολανθιστα υπέροχα λουλουδια, μαθαινω να αγαπάω σιγα σιγα απο την αρχη ... και μετραω αντιστροφα ... ... ενας χρονος ακομα... τοσο οσο χρειαζεται να κοψω και τα αντικαταθλιπτικα

υπεροχη συμβουλη την ακολουθησα καποτε κι εγω..και λειτουργησε..τωρα εχω εναν υπεροχο γιοκα 6 χρονων που με λατρευει και τον λατρευω και δεν υπαρχει βια...
    τελευταια μονο στα προσωπικα μου ειναι λιγο αχταρμασ τα πραγματα..αλλα για μια δεκαετια τα πηγα εξαιρετικα..και ζω μια φυσιολογικη χαρουμενη ζωντανη με δικα μου ορια και ευτυχισμενη ζωη απο τοτε..συνέχισε ετσι κοριτσαρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΟΠΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣ
    ΚΑΙ ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
    ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΟΠ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΚΕΙΝΟ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΘΛΗΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΓΥΜΝΞΑΣΤΟ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΓΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
    ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΤ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ελις αυτο ειναι μπουλινγκ δεν ξερω αν το καταλαβαινεισ..αλλα ειναι.... please....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    α και κατι αλλο που ξεχασα
    πριν καποιο καιρο ο ψυχολογοσ μου με ρωτησε...- τι κανουν τα παιδια...ποιο ειναι το ποιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο?οταν πανε καπου πχ σε ενα μαγαζι...αλλα απο την πρωτη στιγμη τησ ζωησ τουσ...και μετα?

?????/
    ελα μου ντε...δεν ειχα ιδεα...χαχαχαχα τον κοιταζα σαν χαζη..

-ζητανε... μου απαντησε...εινια το ποιο φυσικο πραγμα στον κοσμο τους..ειναι βιολογικα προγραμματισμενα να ζητανε.. κι εγω θα συνεχισω την σκεψη του με βαση εσενα... μην νιωθεισ ενωχη για το σπιτι και το αμαξι που σου το εδωσαν αυτοι...και ποτε μα ποτε μην μιλασ με τετοιεσ κουβεντεσ (βρισιες) για τον εαυτο σου... εισαι παιδι τουσ.. οσο ελειενοι και τρισαθλιοι και αν ειναι..το να σου δινουν εινια κι αυτη μια κινηση που θα επρεπε και πρεπει να την θεωρεισ φισιολογικη...

το ξερω πωσ δεν θα το κανεισ...δεν θα το νιωσεισ..(εγω εφτασα 31 ετων και ακομη δεν πιστευω πωσ μου χρωστανε τιποτα μια και ποτε δεν ηταν εκει..και δεν μου δωσανε τιποτα.....αλλα αν μου αφησουν καποια κληρονομια η κατι ... δεν θα νιωσω ενοχή ...εφοσων επελεξαν να κανουν παιδια..εμενα..και ηταν απαραδεκτοι γονεισ..αν μπορει κανεισ να τουσ ονομασει γονεισ...ε χαλαλι μου οτι και αν μου αφησουν..ασ κανουν και ενα καλο στην ζωη μου..

ασ κανουν και ενα καλο στην ζωη σου αφου δεν μπορουν να κανουν ουτε εκαναν ποτε στην ζωη σου..

κι εσυ αξιζεισ αγαπη..και σεβασμο..και φροντιδα

εγω εβγαλα τουσ τοξικους ανθρωπουσ απο την ζωη μου και ησυχασα..εμενα ανηκουν βλεπεισ στην κατηγορια εκεινων που δεν θα αλλαξουν ποτε...μια και χειροτερευουν.. thats life... η ζωη προχωραει και για οποιος ψαχνει αγαπη.. θα την βρει... ολοι αξιζουν την αγαπη..και την ηρεμια και την ασφαλεια..ολοι.!!

Member
    τα ξερω ολα τα σκοταδια σου...
    θελω 1. να μπαινεις εδω και να μαθαινω για σενα και
    2. να τρεξεις σε καποιον γιατρο και να ζητησεις βοηθεια...οχι χαπια... πραγματικη βοηθεια, πως αλλιως θα φυγεις απο εκει μεσα καρδια μου... πρεπει να μαθεις να περπατας απο την αρχη
    [/url]
    Kαταρχην καλημερα! Τα διαβασα ολα τα μηνυματα σας απο χτες αλλα δεν εχω υπολογιστη στο σπιτι οποτε ειναι λιγο δυσκολο να απαντησω. Ρεα πραγματικα εχω μεινει αφωνη με αυτα που γραφεις.. εννοω με το ποσο δυσκολα εχεις περασει. Θα μαθαινεις για μενα,θα μπαινω να σας γραφω . Παντως γενικα ειμαι κατα των χαπιων, προσπαθω οσο μπορω να το λυσω μονη μου..

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast