ξανα στα αντικαταθληπτικα! - αγχωτικη διαταραχη - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 146
    Quote Originally Posted by me lene popi View Post
    phatox πες τα μην ντρεπεσαι :D ελα πηρα κ το ζαναξ κ χαλαρωσα σε λεω!! ολα καλα τωρα παιδια ολα καλα χαχαχχααχχα :D

curious τι εγινε?? σε βλεπω με πολυ σωστο ποδι με το σχοινακι εεεε? τι επαθες? τι εγινε?
    Φλασιές ποπη ... φλασιες... ειμαι και τα ζωα μου τα αργα και οποτε ξεκινω ασκησεις -να ενα πονακι εδω να απο εκει ε μα πια:mad:

Senior Member
    phatox πες τα μην ντρεπεσαι :D ελα πηρα κ το ζαναξ κ χαλαρωσα σε λεω!! ολα καλα τωρα παιδια ολα καλα χαχαχχααχχα :D
    ................

Senior Member
    :mad: καταλαβαααα!!!! μην ζοριζεσαι οσο μπορεις!!!! αληθεια το εχεισ σκεφτει ποτε αν καποιος περνωντας για ολη του τη ζωη πχ αντικαταθληπτικα αργοτερα ισως δεν του φτανει η δοση ή ισως του προκαλεσει καποιο αλλο προβλημα αλλου!! το σκεφτομαι καμια φορα ! συγγνωμη για την καθυστερηση παιζω λιγο το σκυλακι μου! το καημενο εχει μπλεξει μαζι μου εχει να βγει απο το σπιτι μερες!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Phatox View Post
    phatox συγγνωμη δεν με ενδιαφερει το τσατ μεσω φεισμπουκ ή σκαιπ ! δεν θα ηθελα να δωσω τα προσωπικα μου στοιχεια! νιωθω πιο ανετη ετσι! οτηδηποτε θελεις να συζητησουμε μπορουμε κ εδω!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Η μάνα μου πάντως, έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει συγνώμη για βλακεία που μου έχει κάνει και μου έχει πει. Δεν ήταν συγνώμη εγωισμού. Ήταν κανονική συγνώμη για πράγματα που με ενοχλούν πολύ. Αυτό δεν είναι τουλάχιστον κάτι καλό; Έχεις δίκιο ρέα, απλά μου είναι πολύ δύσκολο πλέον, να αισθάνομαι πως δεν με αποδέχονται ούτε οι γονείς μου. Ειδικά για την ομοφυλοφιλία, έχω κάνει πολύ προσπάθεια και κάθε φορά που το ανέφερα, πάθαιναν σοκ λες και το έλεγα για 1η φορά. Μπορώ να κατανοήσω την έλλειψη ενσυναίσθησης, δεν παλεύω άλλο όμως, να μου μιλάνε για κοπέλες ενώ γνωρίζουν. Θεωρώ πως με κοροϊδεύουν και μου κάνουν κακό αντί για καλό. Επίσης δεν μπορώ να αναλύω τα συναισθήματα μου σε βαθμό κόπωσης και να μου απαντάνε "δεν αισθάνεσαι αυτό, αισθάνεσαι αυτό" ή "είσαι παρεξηγιάρης"... Απλά μου μοιάζει αδύνατο σε ένα σπίτι να ζούμε και να μην επηρεάζομαι από αυτά που λένε και κάνουν.
    χαχαχα... θυμηθηκα την μανα μου, που οταν ειδε το τατουαζ μου πήγε να το σβήσει με το σαλιο της!!! και τωρα πιστευεις οτι αυτοι οι ανθρωποι θα καταλάβουν... ρομαντικε μου γατουλη :o

:mad: καταλαβαααα!!!! μην ζοριζεσαι οσο μπορεις!!!! αληθεια το εχεισ σκεφτει ποτε αν καποιος περνωντας για ολη του τη ζωη πχ αντικαταθληπτικα αργοτερα ισως δεν του φτανει η δοση ή ισως του προκαλεσει καποιο αλλο προβλημα αλλου!! το σκεφτομαι καμια φορα ! συγγνωμη για την καθυστερηση παιζω λιγο το σκυλακι μου! το καημενο εχει μπλεξει μαζι μου εχει να βγει απο το σπιτι μερες!!!!
    Ναι το εχω σκεφτει, οπως και τι θα γινει αν θελησω να κανω παιδι....

Αλλα επειδη πνιγομαι ειπα να αλλαξω και να μην πιανω διαλογο με τις νευυρωσεις μου.

Αν χρειαστει να αυξησω - αλλαξω - σταματησω θα κρατησω τους γιατρους για συμβουλευτικη υποστηριξη.

Αν... Αν... Αν... -παπακαλιατης ταινια - αστειευομαι.

Mood

https://www.youtube.com/watch?v=uJjG...=RDD8kf7x-JooA

https://www.youtube.com/watch?v=_jNK...09F951ED230976

Μοιραζομαι τα ακουσματα...

Senior Member
    βαριεμαι ρε παιδια :P

Quote Originally Posted by Phatox View Post
    βαριεμαι ρε παιδια :P
    μουσικουλα???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ναι το εχω σκεφτει, οπως και τι θα γινει αν θελησω να κανω παιδι....

Αλλα επειδη πνιγομαι ειπα να αλλαξω και να μην πιανω διαλογο με τις νευυρωσεις μου.

Αν χρειαστει να αυξησω - αλλαξω - σταματησω θα κρατησω τους γιατρους για συμβουλευτικη υποστηριξη.

Αν... Αν... Αν... -παπακαλιατης ταινια - αστειευομαι.

Mood

https://www.youtube.com/watch?v=uJjG...=RDD8kf7x-JooA
    ωραια ακουσματα!!! τωρα ξαναμπηκα!!!! :) το σκεφτηκα κ εγω αυτο περι παιδιου! ξερω μια κυρια απο τα μερη μου που τα επερνε 17-20 χρονια λογο θανατου της μητερας της σε αυτο το χρονικο διαστημα εκανε 2 παιδια!!! φυσιολογικα μου φαινοντε!!! καλα προ-τρεχουμε κιολας!! ασ γινουμε καλα να ζησουμε το τωρα κ τα αλλα λυνοντε! αλλα θελω να πω αν με χαπια της προηγουμενης 20ετιας δεν δημιουργηθηκε προβλημα λογικα με τα νεας γεννιας δεν θα υπαρχει θεμα!! εκτος κι αν το παιδι εχει μονιμα σεροτονινη στα υψη!!!!! τι καλα ...:D axaxaxxaxax

ωραια ακουσματα!!! τωρα ξαναμπηκα!!!! :) το σκεφτηκα κ εγω αυτο περι παιδιου! ξερω μια κυρια απο τα μερη μου που τα επερνε 17-20 χρονια λογο θανατου της μητερας της σε αυτο το χρονικο διαστημα εκανε 2 παιδια!!! φυσιολογικα μου φαινοντε!!! καλα προ-τρεχουμε κιολας!! ασ γινουμε καλα να ζησουμε το τωρα κ τα αλλα λυνοντε! αλλα θελω να πω αν με χαπια της προηγουμενης 20ετιας δεν δημιουργηθηκε προβλημα λογικα με τα νεας γεννιας δεν θα υπαρχει θεμα!! εκτος κι αν το παιδι εχει μονιμα σεροτονινη στα υψη!!!!! τι καλα ...:D axaxaxxaxax
    αισιοδοξο αυτο ποπακι... ηρθε η ωρα να βρω ταινια-κωμωδια κατα προτιμηση:) καλο μας βραδυ και συνεχισε με χαμογελο κοντρα στο σκοταδι !!!

Senior Member
    επισης!!! καλο βραδυ ευχομαι :) :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    μουσικουλα???
    τερμα και δεν μασαω σε τιποτα τριζω τρεις οροφους και ακομα συνεχιζω μεχρι να παει 11 και να παρω τις βαλεριανες μου ^_^

Senior Member
    πεννυυυυυυ εισαι εδω???

Senior Member
    αυτη η βαλεριανα κανει τελικα τιποτα???? ακουσα για αγχος ειναι καλο κ το βαλσαμοχορτο 3 φορες τι μερα αλλα λενε απαγορευεται αν περνεις αντικαταθληπτικα!

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast