λεκτικη κακοποιηση και μπουλινγκ απο μελος του φορουμ σε αλλο μελος ... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 129
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καμια ειρωνεια δεν κρυβεται πισω απο τα λόγια μου..το εχω πει ηδη 3 φορες οτι θελω αντικειμενικη θεση ..οπως και να χει συμμετειχε και αυτο με τιμα, αν διαφωνει ειναι η αποψη του και την σεβομαι ... αληθεια η θεση σου εσενα ποια ειναι? δεχτηκα λεκτικη βια απο εσενα?
    Ναι δεχθηκες λεκτικη βια την οποια προκαλεσες εσυ η ιδια με την απαραδεκτη συμπεριφορα σου. Η δικη σου θεση ποια ειναι? Εφταιξες που τα ακουσες αρχιζοντας τους χαρακτηρισμους και το ειρωνικο υφακι πρωτη ναι η οχι?

Banned
    Quote Originally Posted by φλοκ View Post
    Αυτα τα ασχημα που διαβασες απο την μερια μου ξεκινησαν ακριβως μετα το γαμησου ανθρωπακι που ειπε. Ολα αυτα που κατεβασα δεν ειναι σε τυχαια σειρα αλλα ειναι τα ποσταρισματα με την σειρα που γιναν. Διαβασε απο το πρωτο μεχρι το φακ οφ και απλα απαντησε μου ποιος ξεκινησε. Απλο ειναι αυτο που σου ζηταω και δεν ειπα οτι κανεις τον δικηγορο κανενος.
    μη συνεχιζεις σου ειπα!..ειναι νεο μελος και χρειαστηκε κοτσια για να παρει μια τοσο δυσκολη θεση... εκτος απο αυτα που αφαιρεθηκαν (τα οποια αν τα βρει κανεις παρακαλω να τα παραθεσει) δεν εχω αλλιωσει τιποτα...και ξερει να διαβαζει η κοπέλα, χαλάρωσε κατσε πισω και δες συνολικα τα αποτελέσματα και μετα πάρε θεση...μπορει να βγουν και υπερ σου και να μην χρειαστει καν να μιλησεις.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΙΠΕΣ ΠΕΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ Τ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
    ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
    ΕΙΠΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΟΠ ΣΕΝΑ
    χαχαχα... 1 οχι απο τον ελις ... μου φτανει που απαντησες με τον τροπο σου βεβαια αλλα απαντησες!

Senior Member
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Ρέα κ φλοκ απαντάω κ στους 2 (τώρα εγώ ρε γαμώτο κάτι άσχετο είχα γράψει κ βρέθηκα να κάνω το διαιτητή, κ δεν τα καταφέρνω καλά σε αυτά )

Το "fuck off ρε ανθρωπάκι" δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωσή (άποψή μου) το να απαντήσεις φλοκ μα χαρακτηρισμούς από την προσωπική της ζωή. Είναι too much. Η κοπέλα είπε τα όσα είπε σε φάση εξομολόγησης. Αυτά είναι λίγο..... "ιερά" κ τα προσωπικά δράματα του καθενός δεν τα αγγίζουμε. Κ στο τέλος- τέλος, εάν κάτι σου έχει καταστρέψει τη ζωή, δικαιολογείσαι να είσαι κάπως παραπάνω από το κανονικό παθιασμένος εναντίον του. Το χόρτο δεν έχει την ίδια επίδραση σε όλους τους οργανισμούς, εσένα φλοκ δεν σε ακουμπάει, τη Ρέα όμως την έκαψε. Όμως η διένεξη θα μπορούσε να έχει τερματιστεί 100 ποστ πριν, εάν η Ρέα είχε ανταποκριθεί στη συγγνώμη σου. Είπαμε, άποψή μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Φλοκ(τον φλοκι απο τη σειρα Vikings τον εχεις δει? Μορφαρα). Βλεπω οτι συνεχιζεται ο διαπληκτισμος.

Δεν εχω να προσθεσω κατι επιπλεον σε διαφωνια που αφορα εσενα και την Ρεα και τις λεξεις που γραφτηκαν. Αν συνεχιζω να γραφω θα καταληξω δικηγορος.

Ναι - αναφερθηκες σε γεγονοτα που εχει γραψει...ισχυει...αλλά αν αισθανθηκες οτι σε προκαλει γιατι δεν εστειλες ενα προσωπικο μηνυμα ?

Πες με ασχετη...εχω μισο μηνα στο φορουμ.
    Θεωρητικα κακως δεν εστειλα αλλα και να το εκανα οπως βλεπω ακρη δεν θα εβγαζα το πολυ να ακουγα οτι επιτιθεμαι σε pm. Απο την αλλη ομως οταν καποιος δημοσια σε προσβαλλει δημοσια θα τον χαρακτηριζεις γιατι στην τελικη η Ρεα που το αρχισε ολο αυτο δεν φροντισε να στειλει κανενα πριβε ισα ισα της ζητησα να το ληξουμε και αρχισε να βριζει τοσο πολυ που κυριολεκτικα ενιωσα πραγματικα ηλιθιος και μονο που πηγα να το τερματισω. Ξερεις ποσο ασχημα αισθανεσαι οταν πας να σταματησεις κατι και το ατομο που το ξεκινησε αντι να συμφωνησει η εστω να διαφωνησει γτ θεωρει οτι εχει δικιο να σε βριζει χυδαια και να αναρωτιεσαι γτ ρε γμτ εκατσα και ασχοληθηκα και δεν συνεχισα αφου ετσι και αλλιως το ατομο αυτο πραγματικα τραβαει ο οργανισμος του να τα ακουσει ειτε λογω κακου χαρακτηρα ειτε λογω του οτι εχει κατι ειτε με συνδιασμο και των 2. Βαλε μεσα σε ολο αυτο οτι η κραση μου δεν ειναι σαν ανθρωπος να δεχομαι οτι μου λεει ο καθενας ετσι αδιαμαρτυρητα ε πολυ θελει?

Banned
    Ναι δεχθηκες λεκτικη βια την οποια προκαλεσες εσυ η ιδια με την απαραδεκτη συμπεριφορα σου. Η δικη σου θεση ποια ειναι? Εφταιξες που τα ακουσες αρχιζοντας τους χαρακτηρισμους και το ειρωνικο υφακι πρωτη ναι η οχι?
    εγω μιλαω για το ειδος της βιας που δεν δικαιολογειται... η δικαιολογησιμη βια ... δεν ειναι βια για μενα... αν καποιος παει να σου σφαξει την μανα ναι ειναι λογικο να του ασκησεις οτι βια βρεις μπροστα σου, αν αισθανεσαι οτι το αξιζα ολο αυτο, οτι πηγαινα γυρευοντας τοτε σαφως και δεν ειναι λεκτικη βια για σενα οποτε... οχι...σωστα?

Senior Member
    Πέρα από τους χαρακτηρισμούς... Φιλικά πάντα, θα μπορούσες απλά φλοκ, να πεις πως διαφωνείς, γιατί η προσωπική σου εμπειρία λέει άλλα... Στο λέω, διότι έθιξες κάτι που για την ρέα μπορεί να είναι άθλος, με αποτέλεσμα να φανεί πως υποτιμάς την προσπάθεια της, επειδή εσύ μπορείς να το κόβεις όπως λες. Στη θέση της ρέας δεν θα είχα θυμώσει για να είμαι ειλικρινής. Θα είχα πληγωθεί για την ευκολία σου να κρίνεις τόσο σκληρά. Διότι κρίνοντας κάτι, στην ουσία κρίνεις καπάκι και εμένα, ας πούμε... Αυτό μόνο.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Ρέα κ φλοκ απαντάω κ στους 2 (τώρα εγώ ρε γαμώτο κάτι άσχετο είχα γράψει κ βρέθηκα να κάνω το διαιτητή, κ δεν τα καταφέρνω καλά σε αυτά )

Το "fuck off ρε ανθρωπάκι" δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωσή (άποψή μου) το να απαντήσεις φλοκ μα χαρακτηρισμούς από την προσωπική της ζωή. Είναι too much. Η κοπέλα είπε τα όσα είπε σε φάση εξομολόγησης. Αυτά είναι λίγο..... "ιερά" κ τα προσωπικά δράματα του καθενός δεν τα αγγίζουμε. Κ στο τέλος- τέλος, εάν κάτι σου έχει καταστρέψει τη ζωή, δικαιολογείσαι να είσαι κάπως παραπάνω από το κανονικό παθιασμένος εναντίον του. Το χόρτο δεν έχει την ίδια επίδραση σε όλους τους οργανισμούς, εσένα φλοκ δεν σε ακουμπάει, τη Ρέα όμως την έκαψε. Όμως η διένεξη θα μπορούσε να έχει τερματιστεί 100 ποστ πριν, εάν η Ρέα είχε ανταποκριθεί στη συγγνώμη σου. Είπαμε, άποψή μου.
    ..και βεβαια και απολυτως σεβαστη απο ενα καλοπροαιρετο μελος (3 οχι - 1 ναι..)

Banned
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Πέρα από τους χαρακτηρισμούς... Φιλικά πάντα, θα μπορούσες απλά φλοκ, να πεις πως διαφωνείς, γιατί η προσωπική σου εμπειρία λέει άλλα... Στο λέω, διότι έθιξες κάτι που για την ρέα μπορεί να είναι άθλος, με αποτέλεσμα να φανεί πως υποτιμάς την προσπάθεια της, επειδή εσύ μπορείς να το κόβεις όπως λες. Στη θέση της ρέας δεν θα είχα θυμώσει για να είμαι ειλικρινής. Θα είχα πληγωθεί για την ευκολία σου να κρίνεις τόσο σκληρά. Διότι κρίνοντας κάτι, στην ουσία κρίνεις καπάκι και εμένα, ας πούμε... Αυτό μόνο.
    ..δεχτηκα λεκτικη βια?

Senior Member

Βαλε μεσα σε ολο αυτο οτι η κραση μου δεν ειναι σαν ανθρωπος να δεχομαι οτι μου λεει ο καθενας ετσι αδιαμαρτυρητα ε πολυ θελει?
    Τεκμηριωμενη απαντηση και ηρεμη.
    Θερμη παρακληση, ας ληξει αν ειναι δυνατον ο πυρινος λογος και η αλληλο διαμαχη.

Τραβαμε ζορια-ας μην εκτονωσουμε τα δαιμονια μας στο πληκτρολογιο.

Ας δουμε οτι πισω απο θυμο ελοχευει πληγη. Το βαθος της πληγης σου-μου-της-του δεν το ξερουμε.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ
    ω απαντησες! και πολυ καλα εκανες..

Senior Member
    ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΨΟΥΡΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post

Πολυ σωστα. ΤΟ ΦΑΚ ΟΦ ανθρωπακι ομως μπορει να μην ειναι χειροτερο απο αυτα που ακουσε αλλα ηταν η ΑΡΧΗ για οτι ακουσε. Επισης ειχε ξεκινησει απο πριν τις ειρωνιες και ειπε και αλλα απλα αυτο ηταν που ξεχειλισε το ποτηρι και οχι ο λογος για οτι ακουσε. Δεν ηταν μονο αυτο απλα ενω της μιλαγα ομορφα ειρωνευοταν εβριζε και μολις ειπε αυτο εσκασα και τα ακουσε. Στα της... εξομολογησης συμφωνω οτι δεν πρεπει να τα πιανουμε στο στομα μας αλλα οταν εχεις πραγματικα να εξομολογηθεις κατι και το κανεις δημοσια το κανεις και διαβαζεσαι απο ολους. Αλλο να μου ελεγε κατι πριβε και να το εβγαζα και αλλο κατι που εχει ηδη γραψει δημοσια. Βεβαια και παλι δεν ηταν σωστο και δεν επρεπε να το κανω και αυτο ηταν ο λογος που ενω ξεκινησε ολο αυτο να κανω πισω παραδεχομενος το λαθος μου και τι καταλαβα? Αντι να πει ενταξει ρε φιλε και εγω φταιω που ξεκινησα να σε ειρωνευομαι και να σε βριζω αρχισε να βριζει χειροτερα. Και δαρμενος και κερατας ομως φιλε δεν παει. Οσον αφορα το οτι θεωρει οτι το χορτο της κατεστρεψε την ζωη και δικαιολογειται να εχει ενα παθος παραπανω εναντια σε αυτο - ασχετα που το χορτο απο μονο του ΔΕΝ μπορει να το κανει αυτο αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα - ετσι και εγω που επινα αρκετο αλκοολ το σταματησα με την αυξηση χρησης κανναβης και γενικα ειδα απο την χρηση μονο καλο οποτε εχω και εγω το δικιο μου οσο αυτη.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast