Results 76 to 90 of 129
-
18-09-2015, 16:59 #76
Φοβαμαι φιλη Ρεα οτι εχεις χασει την μπαλα σε αυτη την περιπτωση. Παντως εχει δικιο η Μαριποσα εγινε ανατολικο και χανουμε αδικα τον χρονο μας. Αν εσυ θεωρεις οτι εχεις καποιο χασιμο η κερδος απο το..σκορ κατσε και μετρα. Το αν θα μιλησω σε καποιο μελος ομως ειναι δικο μου θεμα. Δεν μπορει να γραφουμε δημοσια να τα διαβαζει ο κοσμος και να μην του μιλαμε για να μην τον ...επηρεασουμε στην κρισιμη ψηφοφορια που δεν ειναι της Κυριακης αλλα της Παρασκευευης τελικα.
- 18-09-2015, 17:15 #77
18-09-2015, 17:22 #78
Προσωπικά έχω να πω ότι οι διαφωνίες είναι λογικό να συμβαίνουν.Το να σε πει κάποιος fuck off,απάντησέ του και εσύ fuck off you.το να πατάς όμως στις αδυναμίες του,αυτά που ξέρεις ότι τον πονάνε και να του την λες,είναι απαράδεκτο.Εμένα δε με ενοχλεί κάπου-κάπου να πλακώνεστε επικοδοιμητικά εδώ στο φόρουμ.Ισα-ισα που μαθαίνω και πράγματα που δεν ήξερα μέσα απο τέτοιες διαφωνίες.πχ απο το light μέχρι το heavy προσωπικής μαρτυρίας απο τη χρήση ουσιών που μιλάτε λες και τις βρίσκετε στο περίπτερο και εγώ τόσα χρόνια που με έτρωγε η περιέργεια να δοκιμάσω,δεν ήξερα προς τα που να ψάξω χωρίς τον κίνδυνο να με μπουζουριάσουν (σε άλλο πλανήτη ζω ρε γμτ μου; ) αλλά είναι απλά ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο να χρησιμοποιείς τις αδυναμίες του άλλου που έχει εξομολογηθεί εδώ μέσα για να του την πεις και να τον κάνεις να νιώσει άσχημα.
18-09-2015, 17:23 #79
18-09-2015, 17:25 #80
18-09-2015, 17:28 #81
Μιας και απαντησα αλλά ηδη υπηρχε απαντηση, γνωριζει κανεις αν μπορουμε να διαγραψουμε μηνυματα?
18-09-2015, 17:50 #82
αν μπορει καποιος να σου υποδειξει το συγκεκριμενο θεμα? ... εχετε δημιουργησει ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης οπου οπως λετε μπορει ο καθε ανθρωπος που μπαινει εδω να ζητησει βοηθεια, και ψυχολογικη στηριξη. Παρολα αυτα εχω γινει μαρτυρας τοσων ανακοινωσεων υπερ της αυτοκτονιας και τοσων επιθεσεων και ψυχολογικης βιας... αυτοι που δημιουργησαν το φορουν ειναι γιατροι που σκοπος της ζωης τους ειναι να βοηθησουν εναν ανθρωπο που νοσει ψυχικα...μιλαμε για ψυχες που πρεπει να τα βγαλουν περα με την καθημερινοτητα τους και εχουν να υποστουν αθλιες κακοποιησεις μεσα στο ιδιο τους το καταφυγιο... εκει ακριβως που βγαζουν τα εσωψυχα τους!!
ο ολος λογος που υπάρχει αυτο το θρεντ αποδυκνυει την ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ !!! και μονο η ερωτηση σου το επαληθευει!!!... θα μπορουσα να το πάω και πιο μακρυα ολο αυτο...να συλλεξω ολα τα στοιχεια που χρειαζομαι και να μιλουσατε τωρα με τον δικηγορο μου... και να βγουν στην φορα παρτιδα ολα τα ονοματα των υδρητων του φορουμ και να δημοσιευτουν σε ολα τα περιοδικα ψυχολογιας, μαζι με την αγωγη μου για κακη διαχειρηση φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης!!!! ...
δεν θα το κανω... θα ζητησω ευγενικα... να λαβεται πιο σοβαρα την αρμοδιοτητα σας τοσο εσεις οσο και οι υπολοιποι moderators... το μονο που σας τιμα στην ολη κατασταση ειναι οτι τουλαχιστον εσεις προσωπικα τελικα ασχοληθηκατε... λογω του θρεντ βεβαια...αλλα και παλι !!! το βρηκατε το θεμα?
18-09-2015, 17:59 #83
18-09-2015, 18:05 #84
Ρέα εδώ και ένα χρόνο περίπου που έγινα μέλος στο φόρουμ έχω καταλάβει ότι ο όρος φόρουμ υποστήριξης είναι άκυρος..Θα έπρεπε να λέγεται φόρουμ ανταλλαγής απόψεων γύρω απο θέματα ψυχολογίας.Και έχω καταλάβει ακόμη ότι η μόνη ουσιαστική υποστήριξη εδώ μέσα είναι η προσωπική επικοινωνία μέσω pm των μελών.
Υποστήριξης θα είχε νόημα να λέγεται αν με το που έμπαινε κάποιος εδώ μέσα και έλεγε πχ "θέλω να αυτοκτονήσω" να επικοινωνούσε άμεσα και δωρεάν κάποιος ειδικός ψυχικής υγείας μαζί του για να τον αποτρέψει και να τον βοηθήσει.
Είναι πολύ δύσκολο ένα μέλος με χ προβλήματα,να καταλάβει και να κατανοήσει ένα άλλο μέλος με ψ προβλήματα και 2 προβλήματα ποτέ δεν κάνουν μια λύση.
18-09-2015, 18:25 #85
εισαι ο μονος που το ειδε αυτο τελικα...και το ειπε οπως ειναι ανεπιτρεπτο και απαραδεκτο... εκτος απο ενα αλλο μελος ολοι οι αλλοι το ειδαν σαν ενα τσακωμο... καποιοι μαλιστα ειπαν οτι επρεπε να κανω πισω.. οτι ολα αυτο συνεβη επειδη ειμαι
"οξυθυμη"...και μια αυτουσια ψυχολογικη λεκτικη επιθεση που εσκασε μπροστα τους ...ουτε καν την ειδαν...εχουμε απορροφησει τοσο πολυ αυτην την κατασταση που ουτε καν μας κανει εντυπωση πλεον... το επειδη ειπα φακ οφ...αξιζε να ακουσω καποιον να μου σμπαραλιαζει καθε πτυχη της ζωης μου και να ποδοπαταει ολες τις ανοιχτες πληγες και να γινεται διαλογος αν το προκαλεσα εγω?????... ειναι σαν να κανουμε διαλογο για το αν το αξιζε μια γυναικα με μινι να βιαστει και αυτος ο διαλογος εχει καταλήξει εδω και πολλα χρονια!!!... σε εναν ανθρωπο με καταθλιψη κακοποιημενο ειναι λογικο να επιτρεπονται αυτες οι συμπεριφορες?? ...καθε φορα που καποιος επιτιθεται σε αλλο μελος ολοι οι γυρω εξαφανίζονται σαν ψαρια...κατσε μιλα... βοηθησε το μελος που επιτιθεται... δεν εισαι θυμα εδω ...εδω εισαι συντροφος ...πως και γιατι αδιαφορεις? απο φοβο? σε τι? σε ξερει κανεις?ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ...και εδω γινεσε το ιδιο με εκεινην? γιατι?... ρωταω πιστευεις ναι η οχι αν επεσα θυμα λεκτικης κακοποιησης και φοβουντε να το δουν ενω ειναι μπροστα στα ματια τους...και ο θυτης συνεχιζει και εκεινοι του το επιτρεπουν!!!!!
η ευθυνη του μοντερειτορ υπαρχει μεν ...αλλα υπαρχει και η προσωπικη ευθυνη μας, η αναισθησια μας, ο φοβος μας, το να κοιταμε την πάρτη μας και την υσηχία μας και να επιτρεπουμε τα παρασιτα να επιλεγουν το θυραμα τους ανενοχλητοι και να λεμε...ουφ ευτυχως δεν ημουν εγω... ή να σωπαινουμε και να το υποστουμε μεχρι το παρασιτο βαρεθει να διασκεδαζει τα σαδιστικα του πάθη...και ολα αυτα μπροστα στα ματια ολων!!!!!... σε μια τετοια ερωτηση και να μην απαντησουν ουτε ναι γιατι ο τραμπουκος ειναι εδω γυρω...ουτε οχι γιατι ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ... !!!!!!!!!...
και τελικα μονο εσυ...το ειπες οπως ειναι ... κοζ...σε ευχαριστω ...
18-09-2015, 18:30 #86
δεν υπαρχει λογος να διαγραψεις τιποτα... σε σχεση με αυτο που εζησα ησουν η μονη που ειπες την αληθεια...ισως επειδη εισαι καινουρια ακομα ή επειδη το χει η στορφα σου να τα λες οπως τα βλέπεις και οτι γινει... εγω μονο ενα μεγαλο μπραβο θα σου πω ... μουσταθηκες οσο κανεις αλλος ... εχεις τσαγανο και μπεσα ... σε ευχαριστω απο ψυχης !!!!
18-09-2015, 18:34 #87
Μεσα σε ενα κειμενο ενω εχει σταματησει ολο αυτο με εχεις χαρακτηρισει παρασιτο τραμπουκο σαδιστη εχεις ξεφτιλισει την διαχειριση και ολους οσους δεν ασχοληθηκαν με το υποτιθεμενο πεσιμο μου σε εσενα η διαφωνησαν ευχαριστωντας τον kozchr μονο και μονο επειδη μου την ειπε αγνοωντας οτι ακομη και αυτος ειρωνευτηκε ολο αυτο οπως του εγραψα πιο πανω για το σχολιο που εκανε. Τελικα τοσο μεγαλη αναγκη εχεις για αποδοχη?. Τελικα μεγαλυτερο υποστηρικτη απο εσενα σε ολο αυτο δεν εχω. Συνεχισε να γραφεις και να εκτιθεσαι
.
18-09-2015, 18:35 #88
18-09-2015, 18:41 #89
αν δεν ησουν εσυ... δεν θα ημουν αυτη που ειμαι... δεν ειναι ο φλοκ εξω που ποναει...ειναι ο φλοκ μεσα μου...που βρηκε συμμαχο..ενω ηταν μεσα μου ηδη τοσο δυνατος... κοιμαμαι και ξυπναω και παλευω με εναν φλοκ...ακομα και αυτα που εσυ ο ιδιος δεν ξερεις πως τα ξεστομισες ...εγω.... με αυτα παλευω... εγω θα φυγω ...αν παραμεινεις...τωρα που ξερεις τι ζημια εκανες σε εναν ανθρωπο που ποτε δεν σε εχει βλαψει, προσπαθησε να γινεις καλυτερος ανθρωπος! και προστατευσε τους ανθρωπους απο τα φλοκ...!!!
18-09-2015, 18:41 #90
μολις αναψουν λιγο το αιματα παιρνουν φωτια τα μυνηματα στο θρεντ για αυτο λεω οτι οι επιθεσεις το μονο που μπορουν να πετυχουν ειναι να γινεις πρωτο θεμα