Results 76 to 90 of 96
-
22-09-2015, 21:31 #76
Μακάρι να είναι έτσι ρέα. Μακάρι, αλήθεια...
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
- 22-09-2015, 21:37 #77
22-09-2015, 21:53 #78
στο χερι μας ειναι αυτη η επιλογη...μπορουμε να βοηθηθουμε ή μπορουμε να γονατισουμε την χημεια μας με αυτο αμφισβητησεις!..μην περιμενετε θαυματα...το οτι θα περασει ο πονοκεφαλος δεν σημαινει οτι ειμαστε ετοιμοι να πάμε στα μπουζουκια και να αραξουμε διπλα απο το ηχειο...μικρα βηματα και με ρεγουλα...ο καλυτερος ψυχάτρος ειναι ο ευατος μας... βρειτε τα μικρα θελω σας χωρις βιασυνες... δουλειες και μικρες αγγαρειες που βαριοσασταν να ασχοληθητε πριν ή κατι που να σας ξεκουραζει, ενα καλο βιβλίο μια καλη ταινια... τσεκαρουμε...εχω διαθεση να το κανω τωρα?...μπά!...οκ οταν θα μουρθει... ενας μηνας ...μια εβδομαδα 1 μερα...οσο χρειαζομαι...η διαπεραίωση γινετε κατακτηση και μικρες μικρες νικες ...ετσι βλέπουμε αποτελεσμα !
2. ισορροπία,κατι να κανεις καθημερινα, μια ρουτινα που να επιβαλλεις στον εαυτο σου...χρειαζομαστε καποιες σταθερες .οταν ακολουθουμε μια ρουτινα καθημερινα... βρεξει χιονισει...παιρνουμε δυναμη μεσα μας γιατι ισορροπουμε σε κατι.
22-09-2015, 22:04 #79
Τα ζαναξ , ναι , μπορουν να πυροδοτησουν μια κτθλψη , σε χρονια χρηση , οχι απλως να την επιδεινωσουν , στην Αγγλια τοχουν παρει χαμπαρι , και μετα απο 4 μηνες , επανεξατεζεται ο ασθενης , να διαπιστωσουν αν τα χρειαζεται .
Ειναι μονο για 4 μηνες , ασχετα αν εδω τα γραφουν μετην σεσουλα , ειναι το νομιμο ναρκωτικο . Ενα εξελιγμενο valium .
22-09-2015, 23:42 #80
Την ισορροπία ως ψυχαναγκαστικός την έχω. Κι έχω και δραστηριότητες. Μετά όμως, τις κάνω ψυχαναγκαστικά και όχι από ευχαρίστηση. Σου έχω πει για το γυμναστήριο. Το ξεκίνησα ως ρουτίνα, κόλλησα και αν δεν πήγαινα μια μέρα, με έπιανε κρίση, το σκεφτόμουν όλο το βράδυ και δεν με έπαιρνε ο ύπνος. Εν τω μεταξύ, αναγνωρίζω πως δεν είναι λόγος για να αγχωνόμαστε, αλλά τι να πω, δεν φαίνεται να λειτουργεί αυτή η σκέψη στο άγχος και την κατάθλιψη...
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
23-09-2015, 05:10 #81
https://www.youtube.com/watch?v=7GzJR6Hv3Gk
Ωδη στα φαρμακακια μας !!!
23-09-2015, 05:26 #82
αλλο αγχος - αλλο καταθλιψη, στην δικη μου κατηγορία παιζουν οι ενοχες και το δεδομενο της αποτυχίας..το αγχος για εμας είναι ενδειξη θελησης.. η καταθλιψη σου ηταν οταν ήσουν 150 κιλα..
στην περιπτωση σου παιζουν αλλες καταστασεις, αλλα μικρα θελω, εδω κολαει το σημειο που γινομαστε ψυχίατροι του εαυτου μας και βρισκουμε τροπους και ασκησουλες να βλέπουμε τα θετικα βηματακια..που θα μας δωσουν κουραγιο για την συνεχεια μας, ο καθε ενας ειναι ξεχωριστη περιπτωση εξαλλου.
εδω στο φορουμ παιζει πολυ η παγιδα, τα χαπια δεν βοηθουν ή τα χαπια μου εκαναν ζημια.. σε καποιες περιπτωσεις σιγουρα ισχυει.. αλλα οχι στον βαθμο που το παρατηρουμε.
Ξερω απο πρωτο χερι πόσο εύκολο ειναι να σαμποταρουμε εμεις οι ιδιοι την διαδικασια αυτη και ποσο μας τρομαζει η αλλαγη. αλλα μην επηρεαζεσαι τοσο πολυ απο την γενικη εικονα... ειναι πλασματικη!
πηρες το χαπι...το καταπιες και τελος οτι ειναι να γινει θα γινει, το πολυ πολυ να μην γινει τωρα..αλλα εισαι σε μια μεγαλη διαδρομη, ακομα και το λάθος ειναι επικοδομητικο, μην περιμενεις να γινεις καλα απο την μια μερα στην αλλη...εχουμε πολυ πολυ πολυ δρομο μπροστα μας. κλειδωσε το αγχος σου εξω απο αυτο το κομματι και αν δεν μπορεις αμεσα να το κανεις αυτο... βαλτο σαν στοχο την μια μερα 1 λεπτο ...την αλλη μερα 5 την αλλη 10 κτλ κτλ
προσφερε στον εαυτο σου το δωρο του διαλογισμου και βαλτο μεσα στις διαδικασιες της καθημερινοτητας σου.
συζητα τα πάντα με τον γιατρο σου, ενημερωσου, ψαξου... ειναι ενα ταξιδι που επιλέγεις να το διερευνησεις λογικα ή να το κανεις με δεμενα ματια?
μην ταυτιζεσαι με τις περιπτωσεις που ακους εδω, ο καθε ενας εχει την διαδρομη του, εγω χρειαζομαι να το πάω μεσω λαμιας ... και ετσι θα το πάω, αυτο δεν σημαινει οτι και εσυ θα το πας ετσι! μπορει το ταξιδι σου να ειναι πιο συντομο ή η οδυσσεια... δεν εχει σημασια
αρχισε να φανταζεσαι τον προορισμο, τον "γατο" στην καλυτερη εκδοχη του, τον υγειη γατο το ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ,σαν προσωπικοτητα σαν χαρακτηρα και χτισε τον βημα βημα ... μεχρι να γινει νοοτροπία.
24-09-2015, 01:48 #83
καλησπερααα!! εγω παντως με τα σιπραλεξ(10μγ η μεγαλυτερη μου ποσοτητα) την πρωτη φορα με εστρωσε σε περιπου 17 ημερες!!! το επερνα 3μιση -4 χρονια κ ημουν ανετη χαλαρη ευδιαθετη !!! no-stress :) τα εκοψα κ ενω δεν μου εβγαλε καμια παρενεργεια στον 4ο μηνα επανηρθε η αγχωτικη διαταραχη πανυγηρικα! κ οχι αυτη που ερχεται φευγει κ οταν σε θυμηθει ξανα! καθε μερα χαλια κ με νεα κουσουρια!! αγοραφοβια, 0 ορεξη για φαγητο, καμια κριση πανικου στο ξεκαρφωτο, εξω απο την πορτα δεν τολμουσα να βγω κ αν εβγενα ημουν σε αναμενα καρβουνα! δεν θα μπω σε αλλες λεπτομεριες εδω που ειμαστε τα ξερετε ολοι δυστυχως! κ τωρα την δευτερη φορα με εστρωσε πολυ πιο γρηγορα 11-12η ημερα αρχισα να επανερχομαι!
απο παρενεργειες μια μερα ειχα ιλλιγο κ ζαλη! κ 2) το χειροτερο αυτοκαταστροφικες σκεψεις! το ειχα διαβασει στο φυλλο οδηγιων τους αλλα ειλικρινα δεν πιστευα πως μπορει να συμβει! με λιγα λογια αρχισα να σκεφτομαι πως ισως τρελλαθω κ δεν ξερω τι κανω κ αυτοκτονισω! εντομεταξυ φοβαμαι τοσο πολυ το θανατο...μια που το σκεφτηκα κ μια που φρικαρα μην κανω καμια βλακεια πανω στο αγχος κ στον πανικο μου!!!
οσο για τη συζητηση που ειχατε πιο πανω εγω νομιζω αυτη τη φορα δεν θα τα ξανακοψω! φοβαμαι πως κ παλι τα ιδια θα γινουν!θυμαμαι μια εβδομαδα πριν με πιασει ξανα το αγχος ημουν περιφανη για τον εαυτο μου που τα καταφερνω χωρις τα χαπια κ σκεφτομουν πολυ θετικα!!! αρα δεν ειναι οτι οδηγησα εγω το μυαλο μου εκει!! το κακο ειναι πως ειμαι μικρη μολις 26 θα ηθελα καποια στιγμη στο μελλον να κανω παιδακι αλλα με βλεπω δυσκολη!
24-09-2015, 01:59 #84
Κοιτα πρωτα να συνελθεις , και μετα κανεις σχεδιακια για παιδια , μην αγχωνεσαι για το μελλον , ουδεις γνωριζει τι του επιφυλασσει !!
24-09-2015, 09:29 #85
ειμαι 35, εχασα την ευκαιρία μου να γινω μανουλα...και αυτο θα ειναι πάντα το αγκαθακι μου... για να μην γινει και το δικό σου οταν πια θα ναι πολυ αργα...φροντισε κορίτσι μου να γινεις καλα! μην αποκαρδιωνεσαι στη αποτυχία .. δες την προσπάθεια του θεματος... και αναγνωρισε το κουραγιο σου και μην απελπίζεσαι... μπορεις να γινεις μια θαυμάσια μανουλα...και στο ευχομαι ολοψυχα :o
24-09-2015, 09:31 #86
24-09-2015, 14:58 #87
24-09-2015, 15:05 #88
24-09-2015, 15:29 #89
24-09-2015, 15:35 #90