Ψύχωση, μανία και κατάθλιψη απο Κεταμίνη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    εμενα φιλε κ ο γιατρος να με πει να τα κοψω επειδη απο σκληρες προσωπικες εμπειριες ειδα οτι δεν γινεται χωρις καθολου φαρμακα θα συνεχισω να παιρνω ελαχιστη δοσολογια...ΥΓ τωρα καλος η κακος τιρουμενων των αναλογιων παιρνω το ημισι απο αυτο που με 'προτεινε' ο γιατρος

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    εμενα φιλε κ ο γιατρος να με πει να τα κοψω επειδη απο σκληρες προσωπικες εμπειριες ειδα οτι δεν γινεται χωρις καθολου φαρμακα θα συνεχισω να παιρνω ελαχιστη δοσολογια...ΥΓ τωρα καλος η κακος τιρουμενων των αναλογιων παιρνω το ημισι απο αυτο που με 'προτεινε' ο γιατρος
    Πιστεύω πως έρχεται μια χρονική στιγμή που μπορούμε όλοι να σταματήσουμε να φάρμακα. Εκτός βέβαια αν παίζει σχιζο, όπου χρειάζονται εφόρου ζωής.Βασικά τι θέμα έχεις? Εμένα μου πε ότι δεν έχω κάποια ψυχική διαταραχή, απλά έκανα επισόδειο λόγο χρήσης κεταμίνης. Συνέρχομαι σιγα σιγα και απο την κατάθλιχη αλλα ο δρόμος προς την πλήρη αποκατάσταση μου φένεται ατέλειωτος. Λίγο κρασάκι βλέπω να διώχνει τη νταουνίλα, χεχε !

h kataθλιψη αν κ βαρη πραμα ξεπερνιεται αργα η γρηγορα.εγω εχω σχιζοφρενια ειχα καταθλιψη κ σχιζοφρενια δλδ και μετα απο 8 χρονια εφυγε η καταθλιψη(περιοδικα(συνηθω ς)) κ εχω μονο ψυχωση(το τελευταιο διαστημα καταλαγιασμενη καπως)

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    h kataθλιψη αν κ βαρη πραμα ξεπερνιεται αργα η γρηγορα.εγω εχω σχιζοφρενια ειχα καταθλιψη κ σχιζοφρενια δλδ και μετα απο 8 χρονια εφυγε η καταθλιψη(περιοδικα(συνηθω ς)) κ εχω μονο ψυχωση(το τελευταιο διαστημα καταλαγιασμενη καπως)
    Πριν εμφανισεις καταθλιψη και ψυχωση εκανες χρηση ουσιων??

DEN HTAN apo xrhsh oysiwn pantws h psychosis m k h katathlipsh m.htan gt pethanan oi goneis moy otan hmoyn 20 k 25 xronwn mikros,logw kakistown oikonomikwn tote,k logw toy oti etrwga brisimo systhmatiko sth doyleia(stage) apo 1 gaidoyri xoris na to kanw tpt k me epiane entono parapono

Γεια σου bromden,

και εγω εκανα special k, mdma και επινα χορτο απο τα 14 μου χρονια. Τα ναρκωτικα τα ειχα κοψει πριν απο το ψυχωσικο επεισοδιο αλλα το χορτο οχι. ολοι οι γιατροι μου ειπαν οτι εφταιγε το χορτο. Δεν μπορυσα να το πιστεψω οτι αυτο μου εκανε τοση ζημια αφου το καπνιζα τοσα χρονια και δεν ειχα παθει τιποτα γιατι με επιασε στα 28 μου? Τωρα στα 33 μου, μου λειπει το χορτο αλλα ξερω καλα και φοβαμαι πως αν το ξανακανω θα καταλυξω στο τρελλαδικο παλι.οποτε θα σου ελεγα να stay away αν δεν θελεις να παθεις τα ιδια. εγω τουλαχιστον με αθτα που περασα δεν τολμω να ξανακανω τιποτα.

μια ερωτηση, μου λενε οτι το αλκοολ δεν κανει με τα φαρμακα αλλα ειναι το μονο που με κανει να νιωθω 'ανθρωπος" και οχι αμιλητο ζαμπον. Τελικα μπορουμε να πινουμε καμια μπυρα που και που η οχι??

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ειναι δυνατον να περνας τετοια ιστορια που ουσιαστικα στην προκαλεσαν τα ναρκωτικα..και αντι να δεις τι θα κανεις για να γινεις καλα σκεφτεσαι πως θα ξαναπιεις χορτο?Με ξεπερναει αυτο το πραγμα..
    εμενα να δεις πως με ξεπερναει...πως αντεχει????σορυ κιολας αλλα δεν γινοταν να μη μιλησω..
    φιλε σορυ που θα σου το πω..επειδη ειμαι παιδι του αλσους κ του plus soda,των κουμπιων κ του Κ κ της madam(MDMA)...και της εποχης rave..πολλοι φιλοι μου αυτη την στιγμη ειναι στα ψυχιατρια κ μπαινοβγαινουν..εγω δεν πηρα ποτε χημειες..εκανα κανα μπαφο μονο ..
    το νου σου, μαζεψου απο τα drogia γιατι θα παθεις χειροτερο κακο.
    να θυμασαι παντα πως δεν ειναι ολων το μυαλο για ναρκωτικα..υπαρχουν μυαλα που τα αντεχουν κ αλλα οχι..

Senior Member
    Αφού η ψύχωση προήλθε από την κεταμίνη και όχι το χασίς,μπορώ να το καπνίσω ξανά κάποια μέρα όταν τελειώσω με την κατάθλιψη;
    οχι.. .. καλυτερα να παραμεινεις μακρια απο οτι θολωνει την συνειδηση..
    εχεις ηδη υπερφορτωσει τον οργανισμο σου.. ναρκωτικα, ψυχοφαρμακα, μαυρο... ποσο να αντεξει ποια ενα μυαλο...?
    τωρα αν θες να το συνεχισεις τοσο πολυ τι να πω... παντως ακομη κι αν το κανεις περιμενε να περασει ενα μεγαλο διαστημα χρονου.. οχι στο καπακι.. αλλα και παλι εγω πιστευω μπορει να σου ξαναεμφανισει προβληματα... μπορει να μην ειναι το ιδιο εντονα, αλλα και παλι δεν νομιζω οτι ειναι σωστο για το μυαλο σου.. δηλαδη μπορει και να μην γινει τιποτα, αλλα δεν αξιζει να το ρισκαρεις..αυτο πιστευω εγω
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Junior Member
    Καλησπέρα παληκάρια μου και χίλια συγνωμη για την τεραστια απουσια μου. Εχει γινει το οτι να ναι ομως σε ολο αυτο το διαστημα. Τελικα εκανα αρχικα του κεφαλιου μου και ξαναμπλεξα με χορτο, μετα ξαναηπια MDMA και μια φορα κοκαινη. Ολα ενταξει μεχρι ενα σημειο αλλα ομολογω οτι σε κατι φασεις κατι μικρες φρικες βγαινανε. Σιγα σιγα η ενταση κλιμακωθηκε και κατεληξα τον τελευταιο μηνα καθε φορα που επινα χορτο να μου βγαινει ανυσηχια, θλιψη, και μερικες φορες, μια δυο μερες μετα τη χρηση εκρηξεις θυμου. Το μαρτιο που μας περασε, τωρα του '15 τα σταματησα ΟΛΑ. Οπως τα λενε οι γιατροι ειναι, το χορτο αναφορικα με τις ψυχωσεις ειναι πιο επικινδυνο κ απ το εμ ντί κ την κόκα ειδικα αν εχεις ιστορικο. Δεν εβγαλα δευτερο επεισοδιο αλλα ποιος ξερει τι θα γινοταν αν συνεχιζα? Τεσπα, τελος καλο ολα καλα, κομμενο και το καπνισμα πλεον, γυμναστικη, διατροφη, και ψαξιμο για δουλεια (κατι μεροκαματακια παιξαν μονο αλλα νταξει Ελλαδα του 2015, σχεδον '16). Και ως απαντηση στον φίλτατο whateva, ναι καμια μπυριτσα στο που και που και με διαφορα 2-3 ωρών απο τα φαρμακα κανει καλο στη διαθεση (2-3 ωρες ΑΦΟΥ τα παρεις εννοω, ΟΧΙ πριν). εξαρταται βεβαια τη δοση των φαρμακων. εμενα στα 2mg risperdal με αφησε να πιω χαλαρα. τωρα ειμαι μονο με lamictal 150mg !! Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις αποψεις και τις εμπειριες σας.

Senior Member
    Mακριά από ναρκωτικά φίλε...πάνω από όλα η υγεία σου!!!Συνέχισε έτσι κ θα βγεις κερδισμένος!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    ανθρωπε μου τι κανεις ποιος σου τα εδωσε αυτα? η κεταμινη χωρις να ειμαι σιγουρος εχω ακουσει οτι χρησιμοποιειται απο κτηνιατρους

Junior Member
    Αν θές την αποψή μου απο προσωπική εμπειρία και απο παρατήρησεις που έχω κάνει σε γνωστους μου,άν έχεις ψυχώσεις και πίνεις φούντα θα σε κάνει πολλή χειρότερα.Αν πίνεις και κάθε μέρα,αστό.Επιθετικότητα? Άγχος ? Φόβος ? Αβεβαιότητα ? Έχω δεί παληκάρια να χάνουν τον έλεγχο έτσι απλά.
    Μακριά απο χασις όταν δεν είσαι στα πολύ καλά σου.

Junior Member
    ..............................

Junior Member
    ανθρωπε μου τι κανεις ποιος σου τα εδωσε αυτα? η κεταμινη χωρις να ειμαι σιγουρος εχω ακουσει οτι χρησιμοποιειται απο κτηνιατρους
    Φιλε Αρη, η κεταμινη δεν ειναι φαρμακο για ανθρωπους, για να μου τη δωσει καποιος. Δυστηχως δηλαδη, διοτι ΜΑΛΛΟΝ θα ηταν πιο ελεγχομενη αν πηγενε για ανθρωπους. Και μπατσοι να σε πιασουν με Κ, δε σου κανουν πολλα απ οτι ξερω, αντε να στην κατασχεσουν. Τα πίνανε οι φίλοι μου εκει ένα βράδυ και επειδή ήθελα να γίνω χάλια να ξεφύγω ήπια κ εγω τις μυτιές μου. Το μονο που ηξερα γι αυτο το σκατόπραμα ειναι οτι σε χαλαρώνει και σε τριπάρει. Οπως τα λες ειναι. Οι κτηνιατροι τη χρισημοποιουν την Κετα, και ειναι ηρεμιστικο αλόγων.

Αν πίνεις και κάθε μέρα,αστό.Επιθετικότητα? Άγχος ? Φόβος ? Αβεβαιότητα ? Έχω δεί παληκάρια να χάνουν τον έλεγχο έτσι απλά.
    5-ΗΤ 2Α, μιας και ανεφερες απώλεια ελεγχου και επιθετικοτητα, ακου σκηνικο. Ενα κρυο βραδακι του Φλεβάρη που λες ειχα πιει ...... κατσε πως το λενε.... χμμ... " Ενα μπαφακι σαν ανθρωπος μωρε" (εδω γελαμε), και οπως ειμαι σε φαση υπερσκεψης, τρωω μια ΑΓΡΙΑ φρικη που σε αλλη περιπτωση θα ηταν ενας ελαφρυς προβληματισμος. Οπως κραταγα μια κεραμικη κουπα την κοπανησα στον τοιχο ουρλιαζοντας και το επομενο που θυμαμαι ειναι να ανοιγω την πορτα στους μπατσους και μετα να τρεχω να ραψω τον τενοντα του δαχτυλου μου και να μην μπορω να δουλεψω στον υπολογιστη για ενα μηνα. Επι ενα μηνα μετα απ αυτο, το χορτο μου εβγαζε θλιψη και ανυσηχια ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ φορα που το πινα και εκει εφαγα τη φαπα και το τελευταιο μου γάρο το ηπια στις 28 Μαρτιου 2015 ( και το περηφανευομαι χεχε :) ) !! Και που λες ναι καθε μερα επινα παρα το ιστορικο. τι να πει ενα 5μηνάκι που είχα κόψει? Ακομα και τοτε σκεφτομουν μερα νυχτα ποτε θα ξαναπιω χορτο. Τοση άγνοια του κινδύνου ! Και στα καλά σου να είσαι φίλε μου, το χασίσι σε κάνει πιο τεμπέλη και απο χειμερία νάρκη, και σε πολλες περιπτωσεις δημιουργει διπολικο χαρακτήρα ! Τωρα πια ξαναλέω είμαι 100% drug-free. Ουτε τσιγαρο κανονικό δεν καπνιζω. Γυμναστική, ιστοσελίδες και κανά ξύδι στο που και που ίσα ισα για λιγο κεφαλακι. Χωρις μεθυσια και μαλακιες !

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast