Στοιχειωματα και λοιπες αηδιες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95
    Banned
    Μεγαλύτερη αηδία ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο άνθρωπος με διαφορά, τα στοιχεια σας πειραξαν??
    Προσωπικά δεν πιστευω στα μεταφυσικα παραμυθακια αλλα οπως υποθηκε ηδη και προηγουμενως, όντως αν το δουμε επιστημονικα, ισως και να στεκει λογικα το ολο κονσεπτ...Αν δεχτουμε οτι υπαρχουν πολλες διαφορετικες διαστασεις στο συμπαν(η θεωρια των χορδων προβλεπει δεκα ή εντεκα)και εμεις ειμαστε απλως τρισδιαστατοι, τότε ναι, ίσως και να στεκει έστω μια στο εκατομμυριο η ιδεα του <<μεταφυσικου>> όπως το δημιουργησε ο ανθρωπος μεσα στο μυαλο...Ο ανθρωπος για εμενα ειναι ενα ανοητο υποειδος, δημιουργηθηκε χωρις λογο υπαρξης απλως και μονο για να αφανιστει μεσα σε λιγους αιωνες και μαλιστα απο το δικο του χερι, στο συμπαν σιγουρα θα υπαρχουν πολυ ανωτερα πλασματα και οντοτητες με τρομαχτικα μεγαλυτερη ευφυια και ικανοτητες σε σχεση με τον ασημαντο ανθρωπο που ειναι ανικανος ακομη και το τι θελει πραγματικα στην ζωη του να καταλαβει...Αν στα αληθεια υπαρχουν τετοιες ανωτερες πολυδιαστατες οντοτητες και μπορουν και να μας βλεπουν απο καποια μερια...τις φανταζομαι να σπανε πλακα μαζι μας σαν ειδος οπως αναλογικα εμεις "πειραματιζομαστε" με τα καημενα τα μυρμηγκια...

Senior Member
    Εγω παλι ειμαι θαυμαστης του ανθρωπου και των δυναμεων του κι αυτες ειναι και οι μονες στις οποιες πιστευω και στηριζομαι.Παντως η θεωρια των χορδων ειναι ενδιαφερουσα

Senior Member
    Ε μπορεί να είμαστε για γέλια αλλα τι να κανεις κανεις δεν είναι τέλειος....και η τελειότητα και η τέλεια εφυια τι θα προσφέρουν? Ευτυχία? Το θεμα είναι και πανχαζος να είσαι να φροντιζεις να περνάς την κάθε μέρα σαν να μην υπάρχει επόμενη, να μην σε νοιάζει το αύριο, να κοιτάς μόνο την πάρτη σου και πως να επιβιώσεις και αν μπορεις να προσφερεις και στο συνανθρωπο που και που....αλλα σαυτους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Senior Member
    Δεν ειναι ακριβως τα "πιστευω" του καθενος που δημιουργουν την ψυχικη ασθενεια. Ολοι πιστευουμε σε κατι , αλλος μπορει να πιστευει σε εξωγηινους , αλλος σε θρησκειες, αλλος στην επιστημη, αλλος σε φαντασματα και ουτω καθεξης. Αυτο ομως δεν σε κανει

δυσλειτουργικο ως προς τον εαυτο σου και το περιγυρο. Δεν θα υποφερει καποιος επειδη πιστευει στην υπαρξη εξωγηινων, μπορει καλλιστα να ειναι ευτυχισμενος και ακρα λειτουργικος. Επισης δεν χρειαζεται καν να πιστευεις σε κατι ωστε να παρακολουθεις ενα θεμα. Λατρευω να παρακολουθω "παραμυθακια" στο σινεμα με μαγους ... διαβολους ... τριβολους ... εξωγηινους κλπ. χωρις να πιστευω σε αυτα. Βεβαια καποιος αλλος μπορει να πει οτι αυτα ειναι μαλακιες και να προτιμα να κοιτα "αληθοφανης" ταινιες του στυλ ... πηδαω απο ελικοπτερο σε πορσε που τρεχει με 300 χλμ την ωρα , γραπωνομαι ... εξουδετερωνω τον οδηγο και σταματαω το αυτοκινητο. Well , για να βγαζουν τετοιες ταινιες ειναι μαλλον αυτο που ζηταει και ο κοσμος:) ... μαγεια:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    να προτιμα να κοιτα "αληθοφανης" ταινιες του στυλ ... πηδαω απο ελικοπτερο σε πορσε που τρεχει με 300 χλμ την ωρα , γραπωνομαι ... εξουδετερωνω τον οδηγο και σταματαω το αυτοκινητο. Well , για να βγαζουν τετοιες ταινιες ειναι μαλλον αυτο που ζηταει και ο κοσμος:) ... μαγεια:)

Εντάξει, με έκανες και έλιωσα στο γέλιο... Ειναι αληθοφανη στιγμιοτυπα της καθημερινοτητας μας καλε
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Άγγελο την επόμενη φορά που θα κάνεις κάτι τέτοιο σε παρακαλώ στείλε μου μήνυμα να έρθω. Ξέρεις πόσο καιρό ήθελα να πάω. Αντε πια :(

Senior Member
    Αλλο να πιστευεις ομως απλα στην υπαρξη τους η να διασκεδαζεις με τετοια πραγματα κι αλλο να λες φλυτζανια,να ξεματιαζεσαι,να θεωρεις τους ανθρωπους με ενεργο ψυχωτικο επεισοδιο δαιμονισμενους,να παιρνεις καμερες και να πηγαινεις να εξερευνας και καλα στοιχειωμενα σπιτια με την ιδιοτητα του επιστημονα του μεταφυσικου.
    Cicada μην νομιζεις και εμεις ξαφνικα το αποφασισαμε.Πιστευω οτι ειναι μονος τροπος για να μην φοβηθεις πολυ.Παντως την επομενη φορα που θα το οργανωσουμε καλυτερα...ισως σε καμια σπηλια νταβελη...θα σσου στειλω πμ.Βασικα ιδεαρα...ομαδικo ραντεβου φορουμ εξω απ την σπηλια νταβελη...who's in?

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν ειναι ακριβως τα "πιστευω" του καθενος που δημιουργουν την ψυχικη ασθενεια. Ολοι πιστευουμε σε κατι , αλλος μπορει να πιστευει σε εξωγηινους , αλλος σε θρησκειες, αλλος στην επιστημη, αλλος σε φαντασματα και ουτω καθεξης. Αυτο ομως δεν σε κανει

δυσλειτουργικο ως προς τον εαυτο σου και το περιγυρο. Δεν θα υποφερει καποιος επειδη πιστευει στην υπαρξη εξωγηινων, μπορει καλλιστα να ειναι ευτυχισμενος και ακρα λειτουργικος. Επισης δεν χρειαζεται καν να πιστευεις σε κατι ωστε να παρακολουθεις ενα θεμα. Λατρευω να παρακολουθω "παραμυθακια" στο σινεμα με μαγους ... διαβολους ... τριβολους ... εξωγηινους κλπ. χωρις να πιστευω σε αυτα. Βεβαια καποιος αλλος μπορει να πει οτι αυτα ειναι μαλακιες και να προτιμα να κοιτα "αληθοφανης" ταινιες του στυλ ... πηδαω απο ελικοπτερο σε πορσε που τρεχει με 300 χλμ την ωρα , γραπωνομαι ... εξουδετερωνω τον οδηγο και σταματαω το αυτοκινητο. Well , για να βγαζουν τετοιες ταινιες ειναι μαλλον αυτο που ζηταει και ο κοσμος:) ... μαγεια:)

Εδώ συμφωνώ απολύτως!! Αυτό είναι ωραίο επιχειρημα σε όσους λένε ¨"βλακείες" τις ταινίες τύπου μαγεία/φαντασματα και γουστάρουν τις "αληθοφανείς"/ ταινιες δρασης κλπ...
    Να μην πω και το άλλο το κλασσικό(και άκρως επικυνδινο) που στανταρ ολοι μας εχουμε δει σε τουλαχιστον μια ταινια με το αυτοκινητο που κινείται με τριακοσια και μόλις φτάνει σε κάποιον γκρεμό αντί να πέσει φυσιολογικά δοαγωνια προς τα κάτω όπως επιτάσουν οι φυσικοι νομοι...κάνει "γκελ" με καποιον ανεξηγητο τροπο και προσγειωνεται με ασφαλεια στην απεναντι μερια που θελει ο οδηγος να καταληξει...
    Ή το άλλο που σε μια ταινια μπορεις να γινεις σουρωτηρι απο τις σφαιρες, να κομματιαστεις, να εχεις φαει το ξυλο της ζωης σου, να αιμορραγεις παντου απο χτυπηματα κλπ αλλά who cares...ο πρωταγονιστης οχι μονο δεν θα πονάει(εκτος αμα τον κουραρει καμια ξανθια γκομενα) αλλά θα μπορει ακομα και να σερφαρει στο νετ, να κανει κανα ξεσκονισμα στο σπιτι του, να γραψει καμια μουσικη μπαλετου κλπ κλπ...Που εδώ ενα τοσο δα νυχακι του ποδιου μας αμα χτυπησουμε "διπλωνομαστε" απο τον πονο, φαντασου να φας καμια σφαιρα πανω σου...Που τα σκεφτονται ρε οι μαλακες οι σκηνοθετες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelos11 View Post
    Αλλο να πιστευεις ομως απλα στην υπαρξη τους η να διασκεδαζεις με τετοια πραγματα κι αλλο να λες φλυτζανια,να ξεματιαζεσαι,να θεωρεις τους ανθρωπους με ενεργο ψυχωτικο επεισοδιο δαιμονισμενους,να παιρνεις καμερες και να πηγαινεις να εξερευνας και καλα στοιχειωμενα σπιτια με την ιδιοτητα του επιστημονα του μεταφυσικου.
    Cicada μην νομιζεις και εμεις ξαφνικα το αποφασισαμε.Πιστευω οτι ειναι μονος τροπος για να μην φοβηθεις πολυ.Παντως την επομενη φορα που θα το οργανωσουμε καλυτερα...ισως σε καμια σπηλια νταβελη...θα σσου στειλω πμ.Βασικα ιδεαρα...ομαδικo ραντεβου φορουμ εξω απ την σπηλια νταβελη...who's in?
    Καλημέρα!

Έξω από τη σπηλιά έχω βρεθεί, μέσα δεν τόλμησα να μπω παρόλο που δεν ήμουν μόνη...έχει δίκιο η Ρέμεντυ ότι φοβάμαι και τη σκιά μου τελικά...αλλά μου έχει μείνει περιέργεια για το τι θα συνέβαινε αν έμπαινα, άγγελε αν το κάνεις τελικά (και δεν εξαφανιστείς :p) να μου πεις τι έγινε... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by aggelos11 View Post
    χαχαχα...εγω ειμαι μεσα!!!!...και μη σου πω οτι το θεωρω και το ιδανικο σημειο συναντησης!!... αλλα η σπηλια του νταβελη είναι "στοιχειωμενη"???
    cicanda, αν δεν μας πάρει μαζι του την επομενη φορα θα τον παρακολουθησουμε και θα πάμε κρυφα να κανουμε περιεργους θορυβους να μαθει!!! χοα χοα χοα (σατανικο γελιο)

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα...εγω ειμαι μεσα!!!!...και μη σου πω οτι το θεωρω και το ιδανικο σημειο συναντησης!!... αλλα η σπηλια του νταβελη είναι "στοιχειωμενη"???
    cicanda, αν δεν μας πάρει μαζι του την επομενη φορα θα τον παρακολουθησουμε και θα πάμε κρυφα να κανουμε περιεργους θορυβους να μαθει!!! χοα χοα χοα (σατανικο γελιο)
    Ρεααααα ψηνομαιιιι! !!!! Ρε σεις λίγο δρασηηη

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ο)

Για την σπηλια του Νταβελη , εχω διαβασει πολλες ιστοριες , οπως εχω παει και στην Πεντελη , στην ανηφορα , που ανηφοριζει το αυτοκινητο οντως , αμα αφησεις το χειρφρενο , και δεν ειναι οθφαλμαπατη , γιατι εχω μετρησει την κλιση με αλφαδι . Επισης εχω διαβασει πολλα για το Αρχοντικο της Δουκισσης Πλακεντιας , εχω πολλα τετοια βιβλια . Η σπηλια του Νταβελη , γραφει το βιβλιο ' Μυστικη Ελλαδα ' συνδεεται με υπογεια σπηλια με το Γαλατσι , 10 χλμ , αποσταση , και διαφορα τετοια περιεργα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Για την σπηλια του Νταβελη , εχω διαβασει πολλες ιστοριες , οπως εχω παει και στην Πεντελη , στην ανηφορα , που ανηφοριζει το αυτοκινητο οντως , αμα αφησεις το χειρφρενο , και δεν ειναι οθφαλμαπατη , γιατι εχω μετρησει την κλιση με αλφαδι . Επισης εχω διαβασει πολλα για το Αρχοντικο της Δουκισσης Πλακεντιας , εχω πολλα τετοια βιβλια . Η σπηλια του Νταβελη , γραφει το βιβλιο ' Μυστικη Ελλαδα ' συνδεεται με υπογεια σπηλια με το Γαλατσι , 10 χλμ , αποσταση , και διαφορα τετοια περιεργα .
    Τί παίζει με το αρχοντικό της Δουκίσσης Πλακεντίας; Και ποιό σχετικό βιβλίο διάβασες;
    Και γιατί να μην ανηφορίζει το αυτοκίνητο αν αφήσεις το χειρόφρενο; (ναι, δεν οδηγώ)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Πηγα και το φερα ' Μυστικη Αθηνα και Αττικη ' Ιωαννης .θ. Γιαννοπουλος , 320 σελ . , εχει μεσα χαρτες των σπηλαιων που υπαρχουν στην υπογεια Αθηνα , μαλιστα εχουν πωληθει 40.000 αντιτυπα . Ημουν και συνδρομητης στο περιοδικο STRANGE , ειχε σταματησει να βγαινει λογω κρισης , αλλα τωρα ξαναρχισε .

Το αυτοκινητο ΔΕΝ ειναι φυσιολογικο , αμα αφησεις το χειροφρενο , να προχωραει προς την ανηφορα ( τοχω δοκιμασει και με μηχανη ) , επρεπε να κυλαει προς τα πισω , τωρα το καταλαβες ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πηγα και το φερα ' Μυστικη Αθηνα και Αττικη ' Ιωαννης .θ. Γιαννοπουλος , 320 σελ . , εχει μεσα χαρτες των σπηλαιων που υπαρχουν στην υπογεια Αθηνα , μαλιστα εχουν πωληθει 40.000 αντιτυπα . Ημουν και συνδρομητης στο περιοδικο STRANGE , ειχε σταματησει να βγαινει λογω κρισης , αλλα τωρα ξαναρχισε .

Το αυτοκινητο ΔΕΝ ειναι φυσιολογικο , αμα αφησεις το χειροφρενο , να προχωραει προς την ανηφορα ( τοχω δοκιμασει και με μηχανη ) , επρεπε να κυλαει προς τα πισω , τωρα το καταλαβες ?
    Α, πολύ ενδιαφέρον ακούγεται το βιβλίο θα το αγοράσω! :D Ευχαριστώ!

Ναι, το κατάλαβα...

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast