Στοιχειωματα και λοιπες αηδιες - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 95 of 95
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αν έμενα Αθήνα μέσα! :) Αλλά μέρα, ε; Μην πέσουμε σε καμιά σατανιστική τελετή...

Πω πω, τυχερή, εντυπωσιάστηκα τώρα! Θέλω πολύ να δω τη σφίγγα και τις πυραμίδες...κι η μαμά μου θέλει πολύ να πάει στην Αίγυπτο αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει...πόσες ώρες ταξίδι είναι και πόσο περίπου κοστίζει;
    Αμε και πρωι και βραδυ αν θες( εγω πεσει πανω σε σατανιστες πριν δυο χρονια τον αυγουστο στο ξενια...βεβαια ημουν μαζι με παρεα χεστικαμε απο τον φοβο μας και φυγαμε)....αν θυμαμαι καλα Αίγυπτο δεν ειναι σιγουρα πανω απο δυο ωρες τωρα για το κοστος ποικιλοι αναλογα την περιοδο και την αεροπορικη εταιρια...μπορω να στο ψαξω οποτε θες γτ κλεινω εισιτήρια)
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelos11 View Post
    Γι αυτο ειναι καλα τα λαπτοπ....ειμαι τριτο αλλα εχω περασει δυο μαθηματα μονο χαρη στην κωλοπαθηση:(
    Επειδή έχουν μπαταρία συνεπώς δεν επηρεάζονται από το ρεύμα εννοείς φαντάζομαι, ε; Πάντως δεν με βολεύουν καθόλου αν δεν έχουν ξεχωριστό ποντίκι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Αμε και πρωι και βραδυ αν θες( εγω πεσει πανω σε σατανιστες πριν δυο χρονια τον αυγουστο στο ξενια...βεβαια ημουν μαζι με παρεα χεστικαμε απο τον φοβο μας και φυγαμε)....αν θυμαμαι καλα Αίγυπτο δεν ειναι σιγουρα πανω απο δυο ωρες τωρα για το κοστος ποικιλοι αναλογα την περιοδο και την αεροπορικη εταιρια...μπορω να στο ψαξω οποτε θες γτ κλεινω εισιτήρια)
    Έγινε, σ' ευχαριστώ πολύ! :) Θα σ' έχω υπ'όψη μου αν κάποια στιγμή θα μπορώ να πάω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Είναι κανείς εδώ που να θέλει να μιλήσει για φαντάσματα ή μη; Άγγελε; Arntaben;
    Εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το θρίλερ που θα δω το βράδυ, έχω πατατάκια σοκολάτα κομπλέ! :)

Ηθελα να παω στο Ξενια να το δω και να το φωτογραφισω.Επισης ηθελα να δω το παρκο των ψυχων που εχει φτιαξει ο γλυπτης Σπυριδων Ντασιωτης απο καμενους κορμους δεντρων αλλα τωρα που ειπατε για σατανιστες μου φαινετε δεν προκειται να παω.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567