αντρες και ντροπη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Ελπιζω να παρω αν αυξηθει ο μισθος μου .....απο μηχανες εχω bmw 1500 εσυ?
    1500 ? τι ειναι αυτο ? καμμια ρετρο , ε ? κι εγω εχω bmw , R1200GS '04 , K1200R '06 , S1000RR '10 , κι ενα σκουτερ . Εχω λατρεια με τις μοτο , εχω 20 κρανη , συλλογη . Η πρωτη μου μοτο , 17 ετων ηταν 400αρα ψευτοεντουρο ( ετσι λεγαμε τοτε τις on -off ) .
    Ημουν εντουρας στις αρχες , και σκοπευω να ξαναπαρω κανα 300αρι διχρονο . Η ΚΤΜ η Ηuskqvarna .

Senior Member
    ντρεπομαι οταν με κοιταει με θαυμασμο μια γυναικα και μου χαμογελαει με νοημα μπορει να κανω και σαρδαμ και να πεταξω και καμια μπαρουφα πχ μου ειχε πει μια φορα μια κοπελα πως την λενε, και λεω δημητρα πως ειπαμε οτι σε λενε?????ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ� �ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΤΡΑΓΙΚΟΣ επειδη μου χαμογελουσε αισθανθηκα αμηχανα και επρεπε κατι να πω τι κοπανοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςς

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    arntaben , αστο θα χασεις , δεν θελω να σε απογοητευσω , εκτος και αν κανει το τουτου σου τα 0-100 σε 5' , τα 0-200 σε 17.5' , και τελικιαζει στα 300 !!!! παντως χαιρομαι που βλεπω μια γυναικα με αγαπη για την περιπετεια , και τα γρηγορα αμαξια !!!! σπανιο αυτο .
    καλα ρε εδω δεν διαβαζετε?τι γυναικα 3 λυκειου παει χαχαχαχαχαχαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    ντρεπομαι οταν με κοιταει με θαυμασμο μια γυναικα και μου χαμογελαει με νοημα μπορει να κανω και σαρδαμ και να πεταξω και καμια μπαρουφα πχ μου ειχε πει μια φορα μια κοπελα πως την λενε, και λεω δημητρα πως ειπαμε οτι σε λενε?????ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ� �ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΤΡΑΓΙΚΟΣ επειδη μου χαμογελουσε αισθανθηκα αμηχανα και επρεπε κατι να πω τι κοπανοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςς
    χαχαχαχαχαχαχα...ναι αλλα ετσι την εκανες και γελασες και πήρες πόντους ;)

Banned
    εγω εχω όνειρο απο παιδί την κλασσικη harley ... είναι στην λίστα των πραγματων που ΠΡΕΠΕΙ να κανω πριν φυγω απο τον μάταιο τουτο κόσμο ... road trip με harley...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχαχαχαχαχα...ναι αλλα ετσι την εκανες και γελασες και πήρες πόντους ;)
    παρα γελασε χαχαχαχα

Senior Member
    Παιδια κι εγω εχω τρελα με τις bmw μολις παρω καποια χρηματα θα παρω την e36 πολυ σωστο αμαξι και ακομα και τωρα δεν θεωρειται παλιο με τετοιο σχεδιο που εχει.

Senior Member
    καλα ρε εδω δεν διαβαζετε?τι γυναικα 3 λυκειου παει χαχαχαχαχαχαχαχα

3η Λυκειου , ε ? δεν πειραζει , μαρεσει να μιλαω για οχηματα . Αλλα για κατσε , 3η Λυκειου ? ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ , ΒΟΗΘΕΙΑ , ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ , ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ 17ΧΡΟΝΕΣ , ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ , ΜΑΖΙ ΤΟΝ DEPRESSED SOUL , EINAI ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΦΤΩ , ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Παιδια κι εγω εχω τρελα με τις bmw μολις παρω καποια χρηματα θα παρω την e36 πολυ σωστο αμαξι και ακομα και τωρα δεν θεωρειται παλιο με τετοιο σχεδιο που εχει.
    α ρε ελλαδαρα μισθοι πεινας σου λεει μετα και ολοι εχουν bmw καλα κανουν οι γερμανοι και μας πηδανε χωρις σαλιο που την ειδατε ρε την κριση αυτοι εχουν την κριση χαχαχαχαχαχα

Senior Member
    α ρε ελλαδαρα μισθοι πεινας σου λεει μετα και ολοι εχουν bmw καλα κανουν οι γερμανοι και μας πηδανε χωρις σαλιο που την ειδατε ρε την κριση αυτοι εχουν την κριση χαχαχαχαχαχα
    Το συγκεκριμενο μοντελο της bmw,ειναι αρκετα φθηνο σε μεταχειρισμενο,ειναι 1600 κυβικα και καιει λιγο παραπανω απο τους κουβαδες (106, saxo, punto κλπ αηδιες) οποτε αν ειναι να μου τρωει λεφτα ενα αηδιαστικο μικρο αυτοκινητο γιατι να μη μου φαει λιγο παραπάνω ενα ωραιο αυτοκινητο? Επισης εχει φθηνοτερα ανταλακτικα απ οσο νομιζεις, ακουσες bmw και νομιζεις οτι καιει σαν ferrari, αυτη ειναι η απαντηση στο ελληναραδικο σχολιο σου χαχα

Senior Member
    ναι ναι μεσα στη φτηνια ειναι τα ανταλακτικα φιλε κανε οτι θες με τα λεφτα σου απλα δεν μπορω να ακουω μετα οτι υαρχει κριση στην ελλαδα να κραζουμε τους γερμανους αλλα να αγοραζουμε γερμανικα αυτοκινητα καταρχην αν θες την γνωμη μου ποτε μην παρεις μεταχειρισμενο αυτοκινητο γιατι δεν ξερεις τι μεταχειριση εχει υποστει

Senior Member
    ναι ναι μεσα στη φτηνια ειναι τα ανταλακτικα φιλε κανε οτι θες με τα λεφτα σου απλα δεν μπορω να ακουω μετα οτι υαρχει κριση στην ελλαδα να κραζουμε τους γερμανους αλλα να αγοραζουμε γερμανικα αυτοκινητα καταρχην αν θες την γνωμη μου ποτε μην παρεις μεταχειρισμενο αυτοκινητο γιατι δεν ξερεις τι μεταχειριση εχει υποστει

Δεν εχει ακριβα ανταλλακτικα η bmw , κατι σιτροεν , φιατ , και λοιποι κουβαδες , εχουν ακριβοτερα ανταλλακτικα . Παντως τα λιγοτερο ζημιαρικα αυτοκινητα ειναι τα γιαπωνεζικα , και τα κορεατικα , που παλια τα κοροιδευαμε . Η ε36 εχει βγει καλη , σε αντιθεση με την ε46 , που ειναι ζημιαρικο αμαξι . Οσο παλαιοτερο , τοσο πιο γερο το αυτοκινητο . Τωρα πλεον η bmw βγαζει αμαξι για 5-6 χρονια , μετα ακριβαινει τοσο πολυ τα ανταλλακτικα , που σε ' υποχρεωνει ' να το πουλησεις .

Quote Originally Posted by rea View Post
    βρισκω την ντροπή -συστολη του άντρα πολυ κολακευτικη... και σεξυ ;)
    Έλα να γνωριστούμε τότε!!
    Αλλά μην μου πεις, εισαι πάρα πολύ καλό παιδί αλλά......
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    3η Λυκειου , ε ? δεν πειραζει , μαρεσει να μιλαω για οχηματα . Αλλα για κατσε , 3η Λυκειου ? ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ , ΒΟΗΘΕΙΑ , ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ , ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ 17ΧΡΟΝΕΣ , ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ , ΜΑΖΙ ΤΟΝ DEPRESSED SOUL , EINAI ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΦΤΩ , ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!
    Εχει για σενα τοσο σημασια η ηλικια μου? Αν οκ μην απανταντας αλλα εγω νομιζω πως μιλουσαμε για κοινα ενδιαφεροντα εκει δεν παοζει ρολο η ηλικια αποσο ξερω τουλαχιστον...τωρα οσο για το 1500 κυβικα ενουσα.....
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Ομως πια μονο μεταχιρισμενα παιρνουμε οι πιερΣσοτεροι....
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast