Results 61 to 75 of 127
-
13-10-2015, 13:08 #61
Ο γατούλης ήταν αδεσποτος μωρε ο κακομοιρης και αρρωστος και φυσικα δεν ειχε λυσσιποπτη συμπεριφορα. αλλωστε μετα απο τοση ζαλαδα θα μου την ειχαν κανει την αγωγή...απλα εφαγα κολλημα. εκανα την επομενη μερα ορο και πηρα και αντιβιωση βιμπραμισιν για λιγο. το τραυμα ουτε που φαινεται καν...απλα στεναχωρηθηκα που δεν ξαναειδα τον γατο..:( να φανταστεις αδεσποτα - επειδη ασχολουμαι - που εχουν κανει χειροτερα ποτε δεν περασε απο το μυαλο μου...ασε
ελπιζω να πιασει συντομα η θεραπεια
- 13-10-2015, 13:10 #62
Σταύρο χαιρομαι πολύ. Το μονο νεοτερο ειναι οτι και εγω πηγα νευρολογο χθες και μου αλλαξε τα centrac με λεξοτανιλ για ενα μικρο διαστημα μεχρι να με πιασουν τα λαντοζ. (ευτυχως δηλαδη γιατι τα αλλα δεν εκαναν κατι ) φυσικα μου συστησε ψυχοθεραπεια...αλλα πρεπει να βρω κατι καλο και οικονομικο
13-10-2015, 19:22 #63
Αν αντέχεις τις παρενέργειες εγώ θα σου συνιστούσα το Effexor αντί του Ladose αλλά ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα...
Ίσως ο γιατρός σου διαβλέπει και συμπτώματα OCD συνεπώς μιξάρει SSRI με Βενζοδιαζεπίνη.
Εγώ πάλι πιστεύω πως έχεις ΓΑΔ με Υποχονδρίαση.Σχεδόν πάντα αυτά συνοδεύονται με κατάθλιψη.
To Ladose είναι ξεπερασμένο φάρμακο για την κατάθλιψη πια.Εσκιταλοπράμη,Βενλαφαξ ίνη θεωρώ πως είναι καλύτερα.Αλλά ότι δουλεύει στον έναν,μπορεί να μην δουλεύει στον άλλον...Εκτός κι αν στο προτείνει λόγω φόβου μην επιβαρυνθείς με επιπρόσθετα κιλά!
Και αν θες προσωπική εκτίμηση:Για ψυχιατρικά φάρμακα να πηγαίνεις μόνο σε Ψυχίατρο και όχι σε Νευρολόγο.
Και αν είναι δυνατόν,να διαλέγεις ψυχίατρο με καλή σχέση στην Ψυχοφαρμακολογία...Ωστέ να ξέρει τις σωστές μίξεις και αναλογίες φαρμάκων...
Προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο μπορείς...Να θυμάσαι πως κάθε μέρα που περνάει κερδίζεις την μάχη με την Λύσσα!Last edited by Stavros; 13-10-2015 at 19:40.
14-10-2015, 08:20 #64
Σταυρο αυτό σκέφτομαι. Ο Νευρολογος ειναι περισσοτερο φίλος εδω και 5 χρονια γιαυτο και μου γραφει φαρμακα αλλωστε μου εχει πει οτι σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα με παρακολουθουσε. απλα μου εγραψε τα λεξοτανιλ γιατι ηταν η θεραπεια που ειχα δοκιμασει παλαιοτερα λεξοτανιλ και λαντοζ και ειχε πιασει. αυτο με την λυσσα με πιανει λιγοτερο αφου λαμβανω απο παντου διαβεβαιωσεις βεβαια καταλαβαινεις.....
14-10-2015, 08:22 #65
απο βδομαδα εχω ραντεβου με ψυχιατρο μπας και ξεκινησω και ψυχοθεραπεια αλλα καταλαβαινεις οτι οικονομικα ειναι λιγο δυσκολα
14-10-2015, 13:43 #66
Eμένα σαν πάει να μου κολλήσει άλλη μαλακία τώρα...
Επειδή και καλά όταν μιλάω μπερδεύομαι μερικές φορές,μου έχει κολλήσει μήπως έχω δυσαρθρία!(Dysarthria due to Bulbar Onset of Als και καλά...!)
Και ραπάρω μόνος μου για να δω πόσο καλά πάω στην ταχύτητα εκφοράς του λόγου!Άσε,τραγικός!
Α μάλιστα...Αν σε είχε πιάσει ο ανωτέρω φαρμακευτικός συνδυασμός,καλά κάνει και στο ξαναδίνει...Ψυχοθεραπεία δεν έχω κάνει ποτέ αν και θα έπρεπε.Αλλά έχω την αίσθηση πως και οι Ψυχοθεραπευτές κινούνται με οικονομικά κριτήρια και παρατείνουν τις συνεδρίες για προφανείς λόγους...Πρέπει να πέσεις σε καλό γιατρό...
Εγώ θα περιμένω μέχρι την 1η Νοέμβρη να δω πως θα είμαι και αν δω πως δεν βελτιώνεται η διάθεση μου και το άγχος,μάλλον θα έχει έρθει η ώρα να πλαισιώσω το Remeron με κάποιο Ssri ή Snri...!Για 6 μήνες το λιγότερο...
Σκέφτομαι και το Wellbutrin να δοκιμάσω...
Το Effexor έκανε καλή δουλειά αλλά μου θόλωνε την όραση και μου έκανε και δυσλειτουργίες με την Libido και εκνευριζόμουνα...!
Θέλει σκέψη...Βέβαια δεν θα έλεγα πως είναι το καλύτερο να δοκιμάζω μόνους μου φάρμακα...Ίσως πάω σε Ψυχίατρο καλύτερα....
Όσα και να ξέρω εγώ,ο γιατρός μου είναι κορυφή στον τομέα της Ψυχοφαρμακολογίας...
14-10-2015, 14:36 #67
Ολα τα ssri s , και ολα τα ssrni s , προκαλουν μειωση λιμπιντο , αλλα πολυ , αλλα λιγοτερο .
14-10-2015, 15:50 #68
fleur επειδή κι εμένα τα οικονομικά μου είναι σε άθλια κατάσταση και αλλά ταυτόχρονα δυστυχώς έχω και πρόβλημα ψυχικό ας το πω... το ψάχνω δωρεάν, και πρέπει να σου πω πως υπάρχουν αρκετές δωρεάν επιλογές, αν έχεις το κουράγιο να το ψάξεις... γιατί σίγουρα ο ψυχοθεραπευτής θέλει ψάξιμο πόσο μάλλον ο δημόσιος. Να σου πω βέβαια και τον πόνο μου ακόμα δεν έχω βρει κάτι να μου κάνει εμένα.. αλλά εγώ είμαι και ψιλοπερίεργη, επίσης δεν το ψάχνω και με όσο πάθος θα έπρεπε, να φανταστείς χάνω ραντεβού.
Τελος πάντων αν τα οικονομίκα σου δεν το σηκώνουν έχε στο νου σου κι αυτή την επιλογή.Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.
14-10-2015, 16:31 #69
Σταύρο πιστευω οτι δεν εχεις κατι. αφου σε εξετασε ο νευρολογος ετσι κι αλλιως. σε καταλαβαινω απο την αλλη γιατι εγω εχω το θερμομετρο απο διπλα μηπως κανω πυρετο και εχω δειγματα λοιμωξης που ειναι απο τα αρχικα συμπτώματα της λύσσας. εντωμεταξυ οπως σου ειπα απο προχθες με ενοχλει ο αντιχειρας που δαγκωθηκε - γρατζουνιστηκε σε καποιες κινησεις. πηρα παλι το κεελπνο να τους το πω γιατι ειναι και συμπτωμα και αυτό. και ξερετε μου ειπαν οτι τους τελευταιους 5 μηνες ολη η ελλαδα ειναι χωρις κρουσματα σιγουρα αυτο ειναι σωματοποιηση του αγχους μου. μαλιστα η κυρια που μου απαντησε ασχοληθηκε - προς τιμην της - αρκετα και μου ειπε ακομα και σε ανθρωπους που υποπτευονται πως εχουν hiv τους έχουν πιασει ολα τα συμπτώματα απο πριν...ηρεμήστε μου λεει...απλα θα το ξεχασετε. με καθησυχασε η γυναικα οσο μπορουσε.
Τα λαντοζ τα θεωρω ηπια αλλα ακομα δεν με πιασανε δυστυχως να σας πω αληθεια...νωρις βεβαια. εχω ραντεβου με τον ψυχιατρο τελικα την τριτη. η πρωτη συνεδρια δωρεαν για να δουμε πως θα παει και τι θα κοστισει μελλοντικα. Σταυρο πιστευω οτι και σε σενα θα εκανε καλο.
Καθρεπτη, ευχαριστώ πολύ το ξερω το εχω ψαξει και αυτό αλλα εχεις δικιο...σπανια να βρεις κατι αξιο λογου.
14-10-2015, 19:25 #70
Fleur εντωμεταξύ διάβασα πως είναι και σπάνιο από γάτα να κολλήσεις λύσσα!
Θέλουμε άπαντες ψυχοθεραπεία!
Macgyver όντως,όλα τα Ssri+Snri το έχουν αυτό.
To Remeron που παίρνω δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία και δεν μου επηρεάζεi την Libido...
Το Wellbutrin έχω διαβάσει πως δεν επηρεάζει και αυτό την Libido...
Αλλά αν είναι να είμαι καλά,ας πάει και το παλιάμπελο...Και αν κάνω σχέση,βλέπουμε πως θα το κόψω...
15-10-2015, 07:51 #71
ναι Σταυρο μου το εχω διαβασει και εγω και αλλωστε οπως είπε και φίλος παραπανω αλλα και ολοι οι κτηνιατροι που ρωτησα απλα ο γατουλης ηταν αρρωστος δεν ειχε λυσσιποπτη συμπεριφορα, δηλαδη δεν ηταν επιθετικός.
Μιλησα με ψυχιατρο γιατι αλλιως δεν βλεπω να βρισκω ακρη. επισης ξυπναω με λιιιιιγο λιγοτερο αγχος λογω του λεξοτανιλ που ξεκινησα απο προχθες οσο να με πιασει καλα το λαντοζ...αντε να δουμε...όσο για την λιμπιντο παιδια δεν υπαρχει και οταν ειμαι σε αυτή την κατασταση, φανταζομαι οταν θα νιωθω καλυτερα θα εχω και περισσοτερη διαθεση
15-10-2015, 10:22 #72
Θυμήθηκα τώρα ένα χρόνο πριν,έξω από το μαγαζί μου,ένα σκυλί κυριολεκτικά μανιασμένο,δάγκωνε την τζαμαρία του καταστήματος μου!!!
100% θα είχε λύσσα!Αυτό δεν το έχω ξαναδεί ποτέ μου!Αλλά ούτε μπορούσα να φανταστώ πως είχε Λύσσα!Ακολούθως έτρεχε σταν τρελό,γαβγίζοντας και δαγκώνοντας τα πάντα όλα!
Πάλι καλά που τότε δεν το ήξερα,καθώς θα είχα τρομοκρατηθεί!Μιλάμε την γλίτωσε και ο πελάτης και δεν τον δάγκωσε!
15-10-2015, 11:30 #73
Tο ρεμερον ειναι τετρακυκλικο , αλλη κατηγορια , το wellbutrin ειναι ουσιαστικα για την διακοπη του καπνισματος , κυκλοφορει ως zyban , ειναι σε δικη του κατηγορια και αυτο , εχει καποια αντι/κη δραση , αλλα φερνει καποια υπερενταση/εκνευρισμο . Δεν επηρεαζουν αμφοτερα την λιμπιντο , οντως .
15-10-2015, 12:02 #74
εγω πάντως που επαιρνα το γενοσιμο του remeron μαζι με το γενοσιμο του ζολοφτ, σαν ετοιμη απο καιρο σαν θαρραλέα αποχαιρέτησα την λίμπιντο που εχασα ... μπορει να φταιει το ζολοφτ ..
15-10-2015, 12:11 #75
Το zoloft φταει , καθαρα .