ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 229
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 229 of 1380 FirstFirst ... 1291792192272282292302312392793297291229 ... LastLast
Results 3,421 to 3,435 of 20693
    Senior Member
    χρονια ολοκληρα ακουω ραδιοφωνο ολη μερα κι οταν διαβαζα γτ το σχολειο με ραδιοφωνο την εβγαζα
    δεν υπαρχει μερα στη ζωη μου χωρισ να ακουσω κατι εστω ενα τραγουδι οταν πηγαινα σχολειο ακουγα εκπομπεσ ολοκληρεσ
    τωρα μεγαλοσαμε δεν εχει τετοια τωρα παιζει για παρεα ολη μερα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

favvel
    Guest
    σκέφτομαι ότι σήμερα που ήπια ντεκαφεϊνέ κοιμάμαι όρθια όλη μέρα και τρώω όλη μέρα..βέβαια ήπια και καφέ κανονικό τώρα το απόγευμα αλλά με ένα κουταλάκι του γλυκού καφέ μέσα(στιγμιαίου καφέ)και δε με έπιασε..
    παρατήρησα μεγάλη διαφορά στον εαυτό μου στις μέρες που ήπια δυνατό καφέ και στη σημερινή μέρα που δεν ήπια δυνατό καφέ..
    δλδ δεν είχα καθόλου ενέργεια σήμερα και ήμουν αργόστροφη όπως μου συμβαίνει δλδ όταν κοιμάμαι όρθια..χώρια που έτρωγα όλη μέρα όπως είπα..
    (τα είπα δύο φορές τα συμπτώματα έλλειψης καφεΐνης στον οργανισμό μου)..

απ'την άλλη δεν μπορώ να πίνω κάθε μέρα δυνατό καφέ γιατί όπως έγραψε και ο Γάτος πιο πάνω ο καφές καλύπτει την κούραση και μπορεί να εξαντληθείς και να μην το καταλάβεις..
    επίσης όταν πίνω δυνατό καφέ μέσα στη μέρα μου ακόμα και πρωί να'ναι,το βράδυ μετά κοιμάμαι πολύ ελαφριά και ξυπνάω πολύ νωρίς..σαν να μην έχω ανάγκη τον ύπνο..χθες κοιμήθηκα στις 9μιση και ξύπνησα σήμερα στις 3μιση τα ξημερώματα..

και τέλος είναι και το άλλο..αν πίνω συνέχεια δυνατό καφέ θα είμαι τούρμπο τις πρώτες μέρες,μετά όμως θα συνηθίσει ο οργανισμός μου την καφεΐνη,θα αναπτύξει αντοχή στην καφεΐνη και μετά θα ζητάει όλο και μεγαλύτερη δόση για να έχει το ίδιο αποτέλεσμα που είχε τις πρώτες μέρες..
    νομίζω είμαι καταδικασμένη να είμαι κοιμισμένη μέσα στη μέρα μου και να μην καταλαβαίνω και πολλά από το τι γίνεται γύρω μου..
    γιατί δεν μπορώ να φτάσω να πίνω 5 καφέδες τη μέρα και δυνατούς μάλιστα για να κρατιέμαι ξύπνια..δε θέλω να πάθω κάτι τέτοιο..

Σας έχω κάνει αμέτρητα μαθήματα για την ΙΨΔ και όμως το κεφάλι μου κοντεύει να σπάσει από τα απωθημένα. Σαν να σουβλίζεται το μυαλό μου. Ο τρόπος αντιμετώπισης είναι αυτός με τον οποίο βοήθησα πολλή κόσμο εδώ με αμ έτρητες αναρτήσεις στην ενότητα ΙΨΔ. Όμως βρίσκω τον εαυτό μου αδύναμο να τον εφαρμόσει. Νοιώθω να είμαι σε μια κατάσταση εγρήγορσης να ξεσπάσω κι όποιον πάρει ο χάρος. Πρόσωπα που δεν τα αντιμετώπισα κατάλληλα πηγαινοέρχονται στο μυαλό μου, που δεν πήρα εκδίκηση, δεν αντέδρασα δεόντως τον ουσιώδη χρόνο. Ο πόλεμος μέσα στο μυαλό μου είναι ανάμεσα στις συνέπειες. Δεν υπάρχει συγχώρεση, ο νους ηρεμά. Ηρεμά μόνο άμα το άτομο πράξει κάτι το οποίο προκαλεί στη ψυχή ηρεμία.
    γιάννης

Senior Member
    Γιάννη πόσο διήρκησε η ψυχοθεραπεία σου και πότε ολοκληρώθηκε η διαδικασία της? πόσο καιρό εισαι εκτος ψυχοθερ εννοω.

Banned
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    σκέφτομαι ότι σήμερα που ήπια ντεκαφεϊνέ κοιμάμαι όρθια όλη μέρα και τρώω όλη μέρα..βέβαια ήπια και καφέ κανονικό τώρα το απόγευμα αλλά με ένα κουταλάκι του γλυκού καφέ μέσα(στιγμιαίου καφέ)και δε με έπιασε..
    παρατήρησα μεγάλη διαφορά στον εαυτό μου στις μέρες που ήπια δυνατό καφέ και στη σημερινή μέρα που δεν ήπια δυνατό καφέ..
    δλδ δεν είχα καθόλου ενέργεια σήμερα και ήμουν αργόστροφη όπως μου συμβαίνει δλδ όταν κοιμάμαι όρθια..χώρια που έτρωγα όλη μέρα όπως είπα..
    (τα είπα δύο φορές τα συμπτώματα έλλειψης καφεΐνης στον οργανισμό μου)..

απ'την άλλη δεν μπορώ να πίνω κάθε μέρα δυνατό καφέ γιατί όπως έγραψε και ο Γάτος πιο πάνω ο καφές καλύπτει την κούραση και μπορεί να εξαντληθείς και να μην το καταλάβεις..
    επίσης όταν πίνω δυνατό καφέ μέσα στη μέρα μου ακόμα και πρωί να'ναι,το βράδυ μετά κοιμάμαι πολύ ελαφριά και ξυπνάω πολύ νωρίς..σαν να μην έχω ανάγκη τον ύπνο..χθες κοιμήθηκα στις 9μιση και ξύπνησα σήμερα στις 3μιση τα ξημερώματα..

και τέλος είναι και το άλλο..αν πίνω συνέχεια δυνατό καφέ θα είμαι τούρμπο τις πρώτες μέρες,μετά όμως θα συνηθίσει ο οργανισμός μου την καφεΐνη,θα αναπτύξει αντοχή στην καφεΐνη και μετά θα ζητάει όλο και μεγαλύτερη δόση για να έχει το ίδιο αποτέλεσμα που είχε τις πρώτες μέρες..
    νομίζω είμαι καταδικασμένη να είμαι κοιμισμένη μέσα στη μέρα μου και να μην καταλαβαίνω και πολλά από το τι γίνεται γύρω μου..
    γιατί δεν μπορώ να φτάσω να πίνω 5 καφέδες τη μέρα και δυνατούς μάλιστα για να κρατιέμαι ξύπνια..δε θέλω να πάθω κάτι τέτοιο..
    καλημερα φαβελ, εχω κανει κ εγω περιπου ενα μηνα αποχη απο καφείνη, η πρωτη εβδομάδα είναι βασανιστηριο, με εντονους πονοκεφάλους και υπνηλία ... αλλα μετα την πρωτη βδομάδα, πήρα τα πάνω μου και δεν χρειαζόμουν πλέον καθόλου καφε . τωρα πίνω εναν καφε το πρωι γιατι αγαπώ -αγαπώ - αγαπω τον καφε και ποοολυ σπάνια νες-φραπε γιατι αυτος ειναι ο χειρότερος όλων

Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Γιάννη πόσο διήρκησε η ψυχοθεραπεία σου και πότε ολοκληρώθηκε η διαδικασία της? πόσο καιρό εισαι εκτος ψυχοθερ εννοω.
    15 -20 συνεδρίες σε συστηματική βάση, έως πριν ενάμιση χρόνο περίπου. Από τότε ειδα τον ψυχολογο αυτο ακόμα δυο τρεις φορες για συγκεκριμενου σκοπους όμως. μπορω να πω η διαδικασία αυτη με βοηθησε αρκετα σε αλλους τομείς. Το βασικό είναι η έκθεση σε καταστασεις που σε κομπλάρουν/φοβιζουν κλπ ώστε να εφαρμοζεις τη μεθοδο κι ετσι εξεικοιώνεσαι. Σ αυτο το κομμάτι όμως μιλάμε για γεγονότα στη μνημη, μνήμη, που δεν διαγραφονται καθολου ευκολα, που αν συνδεθουν με την ευασιθησία που φαινεται πως με διεπει έχουν ως αποτελεσμα αυτης της μορφης ΙΨΔ. Η συμπεριφορα μπορει να βελτιωνεται, η μνημη όμως ειναι ανεξίτηλη, εκτος αν με πεισμα απωθησεις τις αρνητικες σκεψεις σε βαθμο που να σου ειναι αδιαφορες, αυτο όμως ειναι πολύ δύσκολο. Επίσης καποιες κακοτυχιες στο παρελθον, οι οποίες αφορούν και σ αυτα στα οποια ανφερομαι, οδηγησαν τη ζωη μας στη σημερινη της κατασταση, κι αυτο με τη σειρα του ειναι αιτία αισθηματος ανικανοποίητου και ΙΨΔ.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    15 -20 συνεδρίες σε συστηματική βάση, έως πριν ενάμιση χρόνο περίπου. Από τότε ειδα τον ψυχολογο αυτο ακόμα δυο τρεις φορες για συγκεκριμενου σκοπους όμως. μπορω να πω η διαδικασία αυτη με βοηθησε αρκετα σε αλλους τομείς. Το βασικό είναι η έκθεση σε καταστασεις που σε κομπλάρουν/φοβιζουν κλπ ώστε να εφαρμοζεις τη μεθοδο κι ετσι εξεικοιώνεσαι. Σ αυτο το κομμάτι όμως μιλάμε για γεγονότα στη μνημη, μνήμη, που δεν διαγραφονται καθολου ευκολα, που αν συνδεθουν με την ευασιθησία που φαινεται πως με διεπει έχουν ως αποτελεσμα αυτης της μορφης ΙΨΔ. Η συμπεριφορα μπορει να βελτιωνεται, η μνημη όμως ειναι ανεξίτηλη, εκτος αν με πεισμα απωθησεις τις αρνητικες σκεψεις σε βαθμο που να σου ειναι αδιαφορες, αυτο όμως ειναι πολύ δύσκολο. Επίσης καποιες κακοτυχιες στο παρελθον, οι οποίες αφορούν και σ αυτα στα οποια ανφερομαι, οδηγησαν τη ζωη μας στη σημερινη της κατασταση, κι αυτο με τη σειρα του ειναι αιτία αισθηματος ανικανοποίητου και ΙΨΔ.

Καταλαβαίνω τι λές για τη μνήμη, αλλα δεν έχει κανένα νόημα και ειναι σαν να στέκεσαι άπραγος και να κλαίς τη μοίρα σου.
    Δηλαδή να λες, ε κοίταξε να δεις, εμένα μου συνέβησαν κι αυτές οι δυσάρεστες καταστάσεις με αυτά τα θλιβερά άτομα και απο τότε μόνο κρύα πιάτα σκέφτομαι να σερβίρω και η κατάσταση δεν αλλάζει ή αν αλλάζει αλλάζει πολύ δύσκολα. Προτιμότερο ειναι να ζείς μες το δράμα σου και με τέτοιο θυμό? Αφού τα ξέρεις!

Ασε που θα ξέρεις πως πάει αυτή η ιστορία. Οταν για χ,ψ λόγους δεν ξεθυμαίνουμε εκεί που θέλουμε, ξεθυμαίνουμε αλλού και οι άλλοι δε μας φταίνε σε τίποτα.
    Δεν ξέρω για σένα, μπορεί να μη μην ξεσπάς αλλού, αλλά έτσι όπως σε βλέπω στα μηνύματα το τελευταίο δίμηνο, όλο και κάπου θα αδειάζεις.

Άσχετο αλλά και πολύ σχετικό. Στην τελευταία μου συνεδρία την ρώτησα. Ο σάκος του μπόξ λειτουργεί, για να ξεφορτώσω συναίσθημα ή ειναι μύθος αυτά που λένε.
    Φυσικά και ισχύει μου απάντησε. Αν νιώθεις οτι πρέπει να διοχετεύσεις 'πράμα', κάνε το.

Εγώ στη θέση σου θα ξαναπήγαινα στον ψυχολόγο για ένα διάστημα τουλάχιστον, εντατικά, να ρίξω λίγο τα επίπεδα του θυμού.
    Οχι για ιδεοληψίες ή συμπεριφορές. Μόνο για το θυμο. ενα διμηνο, ξέρω γω? Κάτι θα έκανα όμως.

favvel
    Guest
    rea..κι εγώ μέχρι την προηγούμενη βδομάδα δεν έπινα δυνατό καφέ..έπινα στιγμιαίο ζεστό με γάλα με ένα κουταλάκι καφέ..και ήμουνα εντάξει,λίγο νύσταζα αλλά όχι πολύ..φυσιολογικά δλδ..
    τώρα όμως σκέφτομαι να καθιερώσω το δυνατό καφέ κι ας ξέρω ότι δε μου κάνει καλό γιατί και με ξυπνάει και μου διώχνει την πείνα..
    λέω να το κάνω για ένα μήνα να χάσω κανά κιλό και μετά ξαναγυρνάω στη μικρή δόση καφέ..
    (κι εμένα μ'αρέσει ο καφές)
    κι εγώ βασικά αυτός ο στιγμιαίος που πίνω δεν είναι μάρκας νεςκαφέ,είναι dow egberts,αλλά κι αυτός δεν πρέπει να'ναι καλός..
    μόνο απ'έξω πίνω εσπρέσσο φρέντο ή καπουτσίνο..

Banned
    Xρόνια πολλά στους Δημητρήδες και τις Δήμητρες αν υπάρχουν.... Χρόνια πολλά και στην πόλη μου Σαλόνικα I love you

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Xρόνια πολλά στους Δημητρήδες και τις Δήμητρες αν υπάρχουν.... Χρόνια πολλά και στην πόλη μου Σαλόνικα I love you
    Τί γίνεται καρντάση; Όλα καλά; Χρόνια πολλά κι από μένα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    αυτη τη βλακεια με τουσ αναπηρουσ που ξαφνικα γιναν ολοι εξυπνοι και σαινια και δουλευταραδεσ
    δεν τη βαρεθηκατε;εγω τη βαρεθηκα τα βαρεθηκα ολα για την ακριβεια και δε βλεπω κανενα οφελοσ στην ιστορια
    αμα υπαρχει ο φελοσ να μου το πει και μενα καποιοσ να το ξερω αλλα εγω δε βλεπω κανενα κερδοσ

Banned
    δεν ειναι σκεψη ειναι ευχη ! χρονια πολλα στους Δημητριδες-Δημητρες!

Junior Member
    Εγώ αισθάνομαι απογοητεμένη και προδομένη με ένα άτομο....

Senior Member
    εγω παλι αντιμετωπιζω κοινωνικο προβλημα εδω και χρονια και παρακαλαω να παω φυλακη πρωτον για να δω τι γινεται κι εκει
    και δευτερον επειδη ο νομοσ τησ φυλακησ ειναι οτι εκανε ο καθενασ να το πληρωνει θελω να εφαρμοστει στην πραξη εδω που μενω εγω τα πληρωσα ολα οτι μαλακιεσ εκανα που δεν εφταιγα κι ολα γτ με βαζανε ουσιεσ τον καφε χωρισ να το ξερω κι εκανα μαλακιεσ
    πλεον δε λυπαμαι κανενα αυτο να ξερετε παλια ελεγα μη κλπ τωρα πλεον δε με νοιαζει

Senior Member
    α και κατι αλλο ειμαι καθυστερημενοσ