Μεγάλη Απογοήτευση και Μελαγχολία.. υπάρχει λύση? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Εντάξει ρε σεισμικε κάτι δικό σου κάνεις τις ελεύθερες σου ώρες μιας και αυτό σε ικανοποιεί κι απ' ότι καταλαβαίνω είναι και σημαντικό, αυτό που σε απογοητεύει είναι η αντιμετωπιση που έχεις, γουελκαμ του ελλαδισταν μαι φρεντ.. Για να το δώσεις έξωτερικό έχεις σκεφτεί? το έχεις κοιτάξει καθόλου? Το ότι δεν παραμελείς δουλειά και οικογένεια είναι επίσης σημαντικό, το ρώτησα γιατί μου φάνηκε πως το ανέφερες κάπου
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Member
    Όποιος,-α θέλει να μάθει για την ευρεσιτεχνία ας γράψει στο Google Το απόλυτο αντισεισμικό σύστημα ή στα Αγγλικά The Ultimate Anti-Seismic System και ας κάνει κλικ.

Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Εντάξει ρε σεισμικε κάτι δικό σου κάνεις τις ελεύθερες σου ώρες μιας και αυτό σε ικανοποιεί κι απ' ότι καταλαβαίνω είναι και σημαντικό, αυτό που σε απογοητεύει είναι η αντιμετωπιση που έχεις, γουελκαμ του ελλαδισταν μαι φρεντ.. Για να το δώσεις έξωτερικό έχεις σκεφτεί? το έχεις κοιτάξει καθόλου? Το ότι δεν παραμελείς δουλειά και οικογένεια είναι επίσης σημαντικό, το ρώτησα γιατί μου φάνηκε πως το ανέφερες κάπου
    Στην Αμερική μου έγινε πρόταση αλλά έχω κάποιες εκκρεμότητες με την πατέντα στην Αμερική και προσπαθώ να ξεκολλήσω το θέμα.

Senior Member
    Seismic .. εγώ θα σου πρότεινα αφού είναι τόσο καλή ιδέα .. να είσαι πιο διακριτικός κ όχι ενθουσιώδης στις κινήσεις σου .. να μείνεις μακριά από το νετ που ο καθένας για το κάθε θέμα λέει το μακρύ και το κοντό του αρκεί να κοιτάξεις πως σχολιάζετε η επικαιρότητα καθημερινά διαδικτυακά ..και με υπομονή .. να περιμένεις να μπει η διαδικασία στα κατάλληλα χέρια .. έχεις κάνει ήδη πολύ δρόμο ως εδώ .. και σε καταλαβαίνω πως νοιώθεις ... πραγματικα..πολύ ..
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Member
    Σε ευχαριστώ φίλε turtle ... από υπομονή άλλο τίποτα.. τον σεισμό τον νίκησα.. η Ελληνική πραγματικότητα δεν παίζετε!
    Last edited by seismic; 29-10-2015 at 08:10.

Banned
    υπομονη φιλε σεισμικε... όλοι οι επιστημονες που ειχαν πραγματικα κατι να πουν πολεμήθηκαν... συνεχισε τον αγωνα σου!... μεσα απο την τηλεοραση..σε διαφορες εκπομπές που τα ψαχνουν αυτα δοκιμασες?

Senior Member
    εγω παλι θα στο ξαναπω απλα αν ζησω θελω να χω να φαω και να πιω κι ενα καφε
    και να χω κι ενα κοριτσακι τελοσ παντων αν ζησω εσυ θεσ να βγαλεισ και λεφτα
    εγω φοβηθηκα εσυ δε σε πιανει εσενα τιποτα;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    υπομονη φιλε σεισμικε... όλοι οι επιστημονες που ειχαν πραγματικα κατι να πουν πολεμήθηκαν... συνεχισε τον αγωνα σου!... μεσα απο την τηλεοραση..σε διαφορες εκπομπές που τα ψαχνουν αυτα δοκιμασες?
    Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση rea και elis! Μία φορά βγήκα στο Ζούγκλα.gr με τίτλο... Εργοδηγός επινόησε ελπιδοφόρα αντισεισμική ευρεσιτεχνία! Θα το δείτε στο Google αν γράψετε τον τίτλο.
    Μάλιστα ο Παναγιώτης Καρύδης ομότιμος καθηγητής της αντισεισμικής τεχνολογίας των κατασκευών σε τηλεφωνική συνέντευξη στο Ζούγκλα ήταν πολύ θετικός για την πατέντα.
    Στο τέλος του χρόνου θα γίνει και άλλη εκπομπή με τον Τριανταφυλόπουλο. Ο Παναγιώτης Καρύδης συνεργάζεται φιλικά μαζί μου ακόμα και τώρα.

Member
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ!
    https://www.youtube.com/watch?v=EHNh...ature=emb_logo

Page 2 of 2 FirstFirst 12