πλαστικες κοσμητικες επεμβασεις
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Senior Member

πλαστικες κοσμητικες επεμβασεις

Θα σκεφτοσαταν ποτε να κανετε μια πλαστικη επεμβαση για να ' επαναφερετε ' καποιο χαρακτηριστικο σας , ειτε προσωπου , ειτε σωματος ( λιποαναρροφηση ) που 'χαλασε ' λογω χρονου ? τελευταια παρατηρω ειναι της μοδας . Εγω παντως οχι .

Τι τελευταια βρε μακ ? ολη η δεκαετια 1990 και 2000 σχεδον ως το 09 σιγουρα στον δυτικο πολιτισμο εβγαλε τρελο χρημα. Δωρο γενεθλιων στις αμερικανες 18χρονες η πλαστικη.
    Προσωπικα και -φαντασιακα- μιλωντας εχοντας χρημα θα εκανα μια βολτα ερωτησεων διαδικασιας κτλ για κανα 2 που θα θελα αλλιως πανω μου.
    Δεν εχω τα λεφτα, εχω και φοβια φυσιολογικη για κατι που περιλαμβανει κοπιδι οποτε... αγνωστο.
    Ειμαι απλα υπερ να κανει ο ανθρωπος οτι γουσταρει πανω του αρκει να μην παιρνει στο λαιμο του αλλους.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θα σκεφτοσαταν ποτε να κανετε μια πλαστικη επεμβαση για να ' επαναφερετε ' καποιο χαρακτηριστικο σας , ειτε προσωπου , ειτε σωματος ( λιποαναρροφηση ) που 'χαλασε ' λογω χρονου ? τελευταια παρατηρω ειναι της μοδας . Εγω παντως οχι .
    Αν είχα τα money που σιγά μην τα έχω ... why not ! ... έτσι για να σκάσουν οι παλιές συμμαθήτριες :PPPPP
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    Θα έκανα! Φυσικά!
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    εγω παντωσ θα κανα πλαστικη στο μυαλο μου γτ απο εκι ξεκιναν ολα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Oλοι λοιπον υπερ της πλαστικης !!! ε , θα κανω κι εγω τοτε καποια στιγμη , με κανατε και ζηλεψα !! δεν εχω κατι ομως να φτιαξω , ρυτιδες δεν εχω , δυο εμφυτευσεις στα μπροστινα δοντια εκανα , αφου τασπασα σε μοτοατυχημα , σε 10 χρονια κανα λιφτιν τοτε !!!

Εlis ., μια χαρα ειναι το μυαλο σου , δεν τα σκαλιζουν αυτα !!

Senior Member
    την καλυτερη απαντηση εδωσε ο ελις χαχαχ
    νομίζω οτι ξεπέρασα οτ κόμπλεξ ειχα με τν εμφανιση μ
    κ με αγαπω με τις ατελειες μ γτ θεωρω οτι εχουν την χάρη τους
    οπως κ στους αλλους δν μ αρεσε το "αψογο" προσωπο
    μ αρεσει η ατελεια τον κανει ξεχωριστο κ γοητευτικο ειτε αντρας ειτε γυναικα!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εννοείται!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νεραιδα View Post
    μ αρεσει η ατελεια τον κανει ξεχωριστο κ γοητευτικο ειτε αντρας ειτε γυναικα!

Ευστοχη παρατηρηση !! συμφωνω .

Οχι δεν θα εκανα, ειμαι ευχαριστημενη ετσι οπως ειμαι.Πολλοι ανθρωποι οταν με βλεπουν μου λενε οτι μοιαζω με την Amelie αυτο ειναι αρκετο για εμενα ενταξει δεν μοιαζω στην Αngelina jolie ουτε στην Charlize theron αλλα ειμαι ευχαριστημενη με την εμφανιση μου.Πλαστικη θα εκανα μονο αν ημουν θυμα πυρκαγιας , τροχαιου κτλ...

Banned
    εγω θελω να κανω φαρυγγοπλαστικη.. δεν μπορω να αναπνεύσω από το αριστερο ρουθουνι...

κατι άλλο δεν θελω να αλλαξω επανω μου.. αγγιζω την τελειοτητα! αν χασω τα κιλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Οχι δεν θα εκανα, ειμαι ευχαριστημενη ετσι οπως ειμαι.Πολλοι ανθρωποι οταν με βλεπουν μου λενε οτι μοιαζω με την Amelie αυτο ειναι αρκετο για εμενα ενταξει δεν μοιαζω στην Αngelina jolie ουτε στην Charlize theron αλλα ειμαι ευχαριστημενη με την εμφανιση μου.Πλαστικη θα εκανα μονο αν ημουν θυμα πυρκαγιας , τροχαιου κτλ...

Καλη ειναι και η Amelie ...........

Banned
    εγω ειμαι αρνητική ... δεν αντεχω τον τοσο πόνο της διαδικασίας...!! καλα ρε μακ, 50 χρονων και δεν εχεις ρυτίδες? τι κρεμες βαζεις να πάρω 2 καφασια!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εγω ειμαι αρνητική ... δεν αντεχω τον τοσο πόνο της διαδικασίας...!! καλα ρε μακ, 50 χρονων και δεν εχεις ρυτίδες? τι κρεμες βαζεις να πάρω 2 καφασια!!!

Δεν βαζω κρεμες , αλλα αμα δεις τους γονεις , 80 μανα , 89 πατερας , φαινονται 10 - 15 χρονια νεωτεροι , και λειτουργουν αψογα , η μανα μου χτυπαει 160 χλμ /ωρα στην Εθνικη , ο πατερας μου ειναι αυθεντια στους η/υ και ταχει 400 . Στα καλα γονιδια το οφειλω . 54 ειμαι .

Banned
    ... μολις μου γεννηθηκε η βαθια επιθυμία να σε χαστουκισω! ...λέγετε φθονος!!!!

Page 1 of 2 12 LastLast