πυρετός το Σαββατόβραδο!!... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 220
    Ναι τακ, με 2 ποτα πχ παραβλεπω το στραβο και το θολο του καθενος ... και μια καρδια μαρουλι
    την επομενη της ξενερας ομως ο εγκεφαλος μου ειναι ιδιος αντε κατα καποια ποσοστα με λιγοτερα εγκεφαλικα κυτταρα, Ε ΚΑΙ ????
    η πραγματικοτητα δεν αλλαζει καθε φορα που θα πιω, την δικη μου μεταφραση αλλαζω απο ελληνικα σε σουηδικα για να χαζο γελαω ενα πραγμα ...
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Το μακροχρόνιο ερωτικό κόλλημα, ενώ έχει τελειώσει η σχέση, αφορά σε πολλούς παράγοντες. Ένας είναι ότι δεν θέλουμε/μπορούμε να αφεθούμε. Ένας δεύτερος είναι ότι έτσι μεγαλώνει και ο εαυτός μας στα δικά μας μάτια, που υποτίθεται ότι καταφέρνει και εκτιμά κάτι ανιδιοτελώς και για τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς μέλλον και τέτοια. Κάπως έτσι, δεν μπορώ να το εκφράσω σωστά. Στις 10 είναι η ώρα μου, πάω να πάρω καραφάκι (σόρι για αυτούς που δεν πίνουν).

Senior Member
    ρεα βγαζει νοημα και σε νιωθω οσο δν παει !!!γ τν ακριβεια εχεις ακουσει αυτο το ¨αδρα3ε τη μερα¨ ? πολυ με προβληματισε αυτος που το πε ! κ εξω να σαι ολη μερα (που εισαι δλδ θες δε θες ) τι καταλαβαινεις ..εχουμε πιασει το μπαλακι που μας εχουν πετα3ει και μ αυτο πορευομαστε .σιχτιρ πια :Ρ curious τα κοπαναω και γω λιγακι σα παιδι ...το σηκωνει το κλιμα οπως καταλαβαινεις ειδικα κατι βραδια σαν και αυτο !! σκεψεις κρασακι και εδω να συζηταμε που παμε τι κανουμε και που καταληγουμε στ τελος χαχαχ
    what is normal for the spider is chaos for the fly

Banned
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    Ψάρι ειμαι το ρημάδι με ωροσκοπο καρκίνο απ'οσο ξερω. καταλαβαίνεις ετσι; τρικυμια
    χαχαχα...ενυδριο το καναμε με τοσα ψαρια το φορουμ ... ωροσκοπος σκορπιος!!!

Senior Member
    ωωωω ρεα και εσύ. τελικα είμαστε επιρρεπεις σε ολα αυτα γιατι ειμαστε ευαισθητα τα ατιμα

πω πω... ρεα... εισαι παιδι μου πειρασμος...σεισμος....
    Εχω πολυ κοντινη φιλη με τετοιο ωροσκοπο, ουε και αλοιμονο και βαλει κατι στο νου της...δε ξεφευγει τιποτις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    ωωωω ρεα και εσύ. τελικα είμαστε επιρρεπεις σε ολα αυτα γιατι ειμαστε ευαισθητα τα ατιμα
    τι να πουμε και μεις τα παρθενακια ...κλεισμενα στο καβουκι μας

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αν αρχισω τα μπινελικια δε σταματαω... αλλα πρεπει να χω χτυπησει κοκκινο... δλδ τερμα, πως το λεν...
    αν και μετα με πιανει αυτο το ιχθυακο κ λεω- κριμα μωρε ανθρωποι ειμαστε ολοι σφαλματα κανουμε- αυτο μπορω να πω μεγα λαθος μου.
    Στην υγεια του λοιπον, νοητικο σφηνακι τεκιλα λευκη κερναω...παιδες...
    ρε εκφρασου λέμε!!! απλα μην ξεχασεις να βαζεις π@π@κια γιατι θα φας ποινη!!! στην υγεια του!!!

α τα παρθενακια ειναι ο αλλος πολος του ιχθυ, εχουν και αυτα πολλες ευαισθησιες αλλα εστιαζουν στην οργανωση και την πρακτικοτητα για να δειξουν αισθηματα.
    Επισης οι περισσοτεροι εθισμενοι σε ουσιες που εχω γνωρισει ηταν παρθενοι. Εναν παρθενο ζωδιακα τον βοηθαει πχ ο εθελοντισμος, εναν ιχθυ η τεχνη-αρκει να το κατεχει καπου
    για τον σκορπιο δεν ξερω... παιζει λιγο πηγαδι βαθος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    α τα παρθενακια ειναι ο αλλος πολος του ιχθυ, εχουν και αυτα πολλες ευαισθησιες αλλα εστιαζουν στην οργανωση και την πρακτικοτητα για να δειξουν αισθηματα.
    Επισης οι περισσοτεροι εθισμενοι σε ουσιες που εχω γνωρισει ηταν παρθενοι. Εναν παρθενο ζωδιακα τον βοηθαει πχ ο εθελοντισμος, εναν ιχθυ η τεχνη-αρκει να το κατεχει καπου
    για τον σκορπιο δεν ξερω... παιζει λιγο πηγαδι βαθος
    χαχαχαχα συμπερασμα παρε το ενα και χτυπα το αλλο σα να λεμε !

Banned
    μ αρεσει το μακροχρόνιο ερωτικο κολλημα!!..εχει μια ποιητικη αφοσίωση αλλης εποχης...πιο αθωας!!!... ελις μας εχεις αφησει χωρις τραγουδι!!..εμ δεν πινουμε..εμ δεν την πίνουμε ..και ο ντιτζεης μας γραφει!! θες να ξαναβαλω τσανακλιδου ????

Θελω να βρισω επισημως εκεινους που δεν με βοηθησαν ή διδαξαν να καταλαβαινω και να σεβομαι τα αισθηματα μου ... με κατεληξαν αδαη και εφτασα στο ΑΜΗΝ νευρολογικα για να φτασω στο σημερα να αναγνωριζω ποια δεν ειμαι απο αυτα που μου κοτσαραν. Να πω ενα τεραστιο @ντε @αμη@@@τε

Senior Member
    μακροχρονιο ερωτικο κολλημα ψυχοφθορα υποθεση !!!να τα λεμε και αυτα

Ναι παρθενος με ιχθυ γινονται κολλητοι αλλα μετα ποιος τους μαζευει απο την κατρακυλα ενα πραγμα...
    Ο σκορπιος εχει ενα αλλο πεισμα ρε παιδι μου... θανατηφορο... με μαγευουν οι σκορπιοι... μιλαει ο ωροσκοπος

Ψυχοφθορο αυτο ταπεινωτικο ποιητικο αλλά μειον στο ταμειο

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast