το ραντεβού που δεν πήγα ποτε..(ερασιτεχνική διατριβή απότομης διακοπής χαπιών) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 131
    Banned
    οχι δεν καταλαβες ελις μου...μιλαμε για τα ατομα εδω ... τα μελη σε σχεση με τα ατομα που ειναι στην αρνηση εκει εξω
    και συμφωνω σε όσα ειπες εκτος απο 2 ...τονα πάρεις ναρκωτικα ή να βρισκεις γκομενα-ο καθε τρεις και λιγο δεν θελει κότσια ... πιστεψε με σε αυτο...

Senior Member
    ενταξει απλα ηθελα να σου δειξω οτι ολα ειναι επιλογεσ που κοστιζουν θελουν κοτσια για να τισ κανεισ
    τελοσ παντων απο ναρκωτικα δε ξερω γιατι δε ζητησα ποτε απο κανενα
    και απο γκομενεσ επισησ δεν ξερω και πολλα γιατι γνωρισα αρκετεσ αλλα ολο χυλοπιτα ετρωγα
    και με παρατουσανε μετα απο λιγο απο οσο ξερω και ακομα ψαχνω τουσ λογουσ τελοσ παντων ασ το αφησουμε αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Elis η Ρέα είναι Master του συστήματος!!Απλά!
    Κομματάρα αυτή από Full Face!Eίχα φάει κι εγώ κόλλημα όταν έχει πρωτοβγεί!
    Ρέα τα αντικαταθλιπτικά απαγορεύεται να διακοπούν απότομα..Θέλει σταδιακή διακοπή....

3 είναι οι κυριότεροι κίνδυνοι της απότομης διακοπής:

1)Nιώθεις πως είσαι άρρωστος.(Περιλαμβάνονται πάμπολλα ψυχικά και σωματικά συμπτώματα εδώ).
    2)Υποτροπή Κατάθλιψης ή χειρότερευση προυπάρχουσας Κατάθλιψης σε περίπτωση που δεν έχει επιτευχθεί ύφεση (Remission).
    3)Σοβαρός Κίνδυνος για Αυτοκτονικό Ιδεασμό.

Έπαιρνες τρομερά μεγάλες δόσεις και αυτό που έκανες συνιστά Άθλο!
    Εννοώ που άντεξες!Αλλά για την δικιά σου υγεία,έπρεπε να γίνει πιο σταδιακά...
    Όποιον γιατρό και αν ρωτήσεις,αυτό θα σου πει.Βέβαια εσύ Γιατρό δεν θες να ξαναδείς ούτε ζωγραφιστό...

Banned
    χαχαχαχα...οχι ζωγραφιστο θα θελα να τον δω ...για να του πεταω βελάκια!!!!... πραγματικα ανατριχιαστικο τραγουδι και πολυ γνωστοι οι φουλ φεις..εγω γτ δεν τους ηξερα? ελις βαλε να τους ακουσεις θα σου αρεσουν πολυ!

ναι σταρο εκανες καλα που εθεσες τους κυνδινους...για να υπάρχει ολοκληρωμένο το θεμα αποκοπης απο τα χαπια... δεν το εθιξα καθόλου αυτο στο μακρυναρι πο εγραψα και ωφειλα ... γου κομπλιτ μι μπειμπιιιιι!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δεν το εθιξα καθόλου αυτο στο μακρυναρι πο εγραψα και ωφειλα ... γου κομπλιτ μι μπειμπιιιιι!!!
    Μη μου γράφεις για ''Μακρυνάρια'' γιατί πάει αλλού το μυαλό μου και σήμερα...πήγα πολύ καλά!!!Το Thread αυτό είναι πολύ σοβαρό για να το χαλάσω!
    Αλλά δεν μπορώ,όταν βλέπω Post σου,θέλω να πετάξω την μαλακία μου!!!Χα χα χα!Καμένος εντελώς είμαι!

Ρε συ ξέρεις τι είναι 200mg Zoloft να τα αποχαιρετάς εν μια νυκτί???Έπαιρνες την μέγιστη επιτρεπόμενη kαι το έκοψες Cold Turkey που λένε και οι Αμερικάνοι!
    Δες εδώ!Σε ξένα Forums τι γράφουν!Η άλλη άκουγε δυνατούς ήχους στα αυτιά της,προσωρινή(δευτερόλεπτα )απώλεια ακοής στο ένα αυτί!Ναυτία,Ζαλάδα και άλλα πολλά!
    http://www.depressionforums.org/foru...ne-withdrawal/

Ερώτηση:Aπό την πρώτη μέρα διακοπής έχει υπάρξει καλυτέρευση στα συμπτώματα απόσυρσης?

Banned
    χαχαχαχαχα... αν δεν κανουμε το καραγκιωζιλίκι μας δεν εχει αξια ...οποτε εκφρασου ελευθερα!!!!... μπας και το γλυτωσει η καημενη η φλερ !!! ... εχω αυτο το βουητο και εγω που αμα δεν σκεφτω κατι δυναμωνει και νμιζεις οτι θα σκασει το αφτισου ... οπότε ή ανοιγω τηλεόραση ή ανοιγω θεμα συζητησης με τον εαυτο μου και το ξεχνω και δεν ακουω τιποτα...

ναι ηρεμησα με τα νευρα μου... πω πω πολλα νευρα ... θα πρεπει λογικα να χει γινει φονος σε περιπτωση αποτομης διακοπής χαπιων ...!!! και ή συνηθισα την ναυτία ή μειώθηκε ή και τα 2... κατι υπάρχει ακομα αλλα δεν ηταν αυτο που ηταν!
    ισως στο θεμα με τα χαπια ήταν οτι τα συγκεκριμενα τα ειχα αλλαξει με κατι αλλα χαπια και αρχισα να τα ξαναπαιρνω τους τελευταιους 3 - 4 μηνες πάλι... δηλαδη στα 2 χρόνια για 5 μηνες επαιρνα ζακαλεν... αλλα δεν βρισκω ποιανου ειναι αυτο το γενοσιμο... επιτελους που ειναι το αρχειο σου??? φφφφ

αυτη τη στιγμη κανω την πρωτη μου αποπειρα να μαγειρεψω κοτοπουλο με μπάμιες...κανε οτι συνειρμους θες τωρα χαχαχαχαχαχαχ

Senior Member
    ενα θα πω: μπάμιες. μουαχαχαχαχαχαχα (οχι θα μου χαλατε μονο εσεις τα θεματα, νούμερα) :Ρ

Γεια σου Fleur
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    χαχαχαχαχα...παρε την εκδικηση σου φλερ!!!!

Ρεα, δεν μ απαντησες εν τελει για την ταινια... εχω μεινει εκει ακομα
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    To Zacalen είναι το γενόσημο του Efexor.Του φαρμάκου δηλαδή που παίρνει η Fleur.
    Αλλά τα συμπτώματα απόσυρσης που έχεις τώρα είναι του Zoloft.
    Κάνε λίγο υπομονή...Τα συμπτώματα δεν θα φύγουν μονομιάς αλλά θα αρχίσουν να εξασθενούν σταδιακά μέρα με τη μέρα...
    Θα πάρει καιρό για να εξαλειφθούν 100% αλλά από κάποιο σημείο και μετά δεν θα σε ενοχλούν...

**Μπάμιες????Μμμμ.....

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ρεα, δεν μ απαντησες εν τελει για την ταινια... εχω μεινει εκει ακομα
    αμαν γεμισα με μυνηματα πάλι και δεν καταλαβα οτι δεν το ελαβες!!... ναι αρχηγε μου την πέτυχες διανα την ταινία... πως ειναι δυνατον να μην την εβρισκες ρε τσακαλάκι!!!

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    **Μπάμιες????Μμμμ.....
    η πρωτη απόπειρα μετα βιας πέρασε την βαση χαχαχα...

Senior Member
    Tρώγονται τουλάχιστον έστω και με δυσκολία?

Banned
    τα πάνω πάνω... χαχαχαχα... οι κατω κατω μπάμιες εγιναν καρβουνο!!... το λάθος ήταν στην κατσαρολα...επρεπε να βαλω μεγαλύτερη... η ιστορία της ζωης μου ...εγω και τα μεγεθη...

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast