Results 31 to 40 of 40
Thread: Υπάρχει ελπίδα η απλά χανόμαστε
-
23-11-2015, 23:42 #31
φιλε ροκ πάρτο αλλιως... τι ειναι η σχιζοφρένεια ή η καάθλιψη ή ιδψ...σπλά ταμπέλες!..μην μένεις στην εικόνα του μπάρμπα σου, εκτοτε η επιστήμη έχει προχωρήσει ... υπάρχουν κάποια μυαλά που μένουν πίσω και δαιμονοποιούν οτι δεν καταλαβαίνουν ...αλλα εσυ εισαι νέο παιδί, μην αδικείς τον εαυτό σου με προκατσλήψεις του προηγουμενο αιώνα.
η ψυχή μας νοσεί...καποιοι το παραδέχονται και κάποιοι ζουν στην αρνηση.. οι μονοι που δεν νοσουν ...είναι οι ηλίθιοι σε διαβεβαιω.. μπορεις να το παρατηρήσεις με τους γύρω σου...όταν ενημερωθεις σωστά για τις ψυχικές νόσους.
νιωθεις οτι εχεις σοβαρότερο πρόβλημα απο άλλους αλλα δεν ειναι έτσι...όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε...οκ δεν ακουν όλοι φωνες...αλλα πίστεψε τα μαρτύρια του καθενος μας δεν ειναι ούτε μικρότερα ούτε μεγαλύτερα...
στο μονο που διαφέρουμε, είναι στην θέληση..καποιοι θέλουν να γινουν καλα ...και κάποιοι όχι... τίποτα άλλο δεν υπάρχει...και αυτοι που θέλουν να είναι καλά ...βρισκουν τροπο..ασχετα με την ταμπελίτσα τους!
- 23-11-2015, 23:57 #32
Έχει δίκιο η rea. Αυτές οι δαιμονοποιήσεις μας κατέστρεψαν και νοσήσαμε... Όλα προχωράνε μπροστά και μεις κολλάμε... Πράγματι είναι αμαρτία να ταλαιπωρούμαστε έτσι, για αυτό ψάξτο...
23-11-2015, 23:59 #33
24-11-2015, 00:34 #34
ΡοckRoad το σίγουρο είναι πως ο γιατρός σου όντως το πιστεύει πως έχεις OCD.
Αυτό συμπεραίνεται εύκολα από την χαμηλή δοσολογία που σου συνταγόγραφησε.
Η Ολανζαπίνη χορηγείται από 5mg μέχρι και 20mg και εσύ παίρνεις σχεδόν την ελάχιστη.
Χαμηλές δόσεις Ολανζαπίνης χορηγούνται Off Label στην ΙδεοΨυχαναγκαστική διαταραχή,ασχέτως αν εσύ έχεις Googλάρει το φάρμακο και .... είδες πως χρησιμοποιείται Primary στην Σχιζοφρένεια.
Αν είχες ψύχωση σίγουρα θα σου χορηγούσε υψηλότερες δόσεις και ίσως και άλλο φάρμακο ταυτόχρονα.
Όταν άκουγες Φωνές μπορείς να μας πεις τι σου έλεγαν αυτές οι φωνές?
Οι φωνές στους Σχιζοφρενείς έχουν κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση.Θα ήθελες να μας πεις?
24-11-2015, 01:02 #35
οι φωνές που άκουγα δεν ήταν ξένες ήταν οικείες αρκετές φορές άκουγα την αδερφή μου να λέει στον γιο της ΈΛΑ ΑΓΓΕΛΕ η τον πατέρα μου να λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα πάλι στον ανιψιό μου άλλες φορές άκουγα την μάνα μου να με φωνάζει η την αδερφή μου και μία φορά είχα ακούσει τον ανιψιό μου να μιλάει κάπως θυμωμένος με ένα παιδί απο την πολυκατοικία αλλά όταν τον ρώτησα μου είπε όχι και μία άλλη φορά άκουσα την γειτόνισά να μας φωνάζει να σταματήσουμε αλλά δεν μίλησε, αυτά.
24-11-2015, 01:02 #36
μαλλον δεν με κατάλαβες...δεν υποτιμησα το προβλημά σου κ α θ ο λ ο υ! βεβαια καταλαβαινω την αναστατωση σου αυτην την στιγμη και ξερω ποσο ματαιο ειναι να προσπαθησω να σε κάνω να αισθανθεις καλύτερα...τόσο εγω όσο και όλοι όσοι σου απαντησαμε... στη ουσια δηλωνουμε παρον για σενα για τις όποιες σκεψεις σου γιατι ειμαστε διπλα σου γιατι ολοι τα περασαμε και τα περναμε. μην με παρεξηγησεις ...
24-11-2015, 01:10 #37
24-11-2015, 15:00 #38
25-11-2015, 22:14 #39
Rockroad στην αρχή όταν διάβασα στο μήνυμά σου ότι ακούς φωνές, σκέφτηκα τη ψύχωση.. Αλλά τώρα που περιέγραψες τι εννοείς φωνές, νομίζω πως πρόκειται για ΙΨΔ και εσύ ο ίδιος αναπαράγεις στο μυαλό σου φωνές οικείων προσώπων σου.. Καθώς έχεις επίσης και τον φόβο της σχιζοφρένειας μπορεί να το προκαλείς εσύ απ' το φόβο σου. Όπως και να' χει δεν είμαι ειδικός, απλά λέω τη γνώμη μου. Ξεκίνα την αγωγή σου, μην την φοβάσαι.. Το zyprexa σε χαμηλές δόσεις όπως 5mg δρά ηρεμιστικά, για το άγχος και θα σε βοηθήσει και στον ύπνο. Ένα απ' τα αρνητικά είναι ότι θα σου ανοίξει η όρεξη για φαγητό και θα πάρεις κάποια κιλά αλλά νομίζω είναι το λιγότερο συγκριτικά με το ότι θα ηρεμήσεις.. Στην τελική, κάνε και τις εξετάσεις σου, να σιγουρευτείς ότι δεν πάσχεις από κάτι άλλο..
Καλή δύναμη..
08-12-2015, 17:22 #40
Πριν κάτι μέρες επισκέφτηκα τον γιατρό μου και του έδειξα τις εξετάσεις και τελικά δεν υπάρχει κανένα ίχνος/σημάδι σχιζοφρένειας και ούτε θα υπάρξει , μένει άλλη μία εξέταση να κάνω(μαγνητική). Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας για τις απαντήσεις σας και την στήριξή σας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ :)