σκοταδισμος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 74
    Senior Member

σκοταδισμος

Όπου κι αν βρίσκεσαι, σκάβε βαθιά.
    Κάτω είναι η πηγή.
    Άσε τους σκοταδιστές να φωνάζουν πως «κάτω είναι η κόλασδιαβαζοντας αυτη την προταση πριν απο αρκετες μερες με εκανε να αναζητησω τα "απαγορευμενα " θεματα οπως πχ την μντεια τα ταρω και γενικα την καθε ειδους πρόβλεψη / παρεμβολη του ανθρωπου στην ζωη θελω να ρωτησω λοιπον εσεις τα πιστευετε αυτα ,τα εχετε κανει/ θα τα κανατε ποτε? Μηοως σας φοβιζουν αν ναι γτ?
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Banned
    τα ταρω κατά 100% είναι απατη... τα μέντιουμ κατά 95%! υπαρχουν ατομα με δυνατότητες αλλα σπανια το δειχνουν και ακομα πιο σπανια να το κανουν επαγγελμα

Senior Member
    Εχεις γνωρισει ατομο με καποια δυνατοτητα?

Banned
    μπαα δεν εχω γνωρισει καποιον/α.... ο ξάδελφος μου μου πε για μια τυπισσα στην αθηνα που πηγε και τον διαβασε σαν ανοιχτο βιβλιο!!

στον υπνωτισμο πιστευω δεν ξερω αν απαιτουντε ειδικες δυνατότητες η αν είναι απλα τεχνικη... λεω να παω να κανω

Senior Member
    Σοβαρα οταν κανεις πες μου εμπειρια....

Banned
    οκ...! είναι μια ψυχίατρος στην αθηνα που κανει και υπνωση θα παω να ψαξουμε στις σκοτεινες γωνιες του μυαλου μου αν είμαι τελικα τρελος ή παιζει τιποτα άλλο

Ωραιο θεμα ανοιξες, δεν με φοβιζουν γιατι βασιζονται στη αναγκη του ανθρωπου να απαλυνει την ανησυχια του φοβου του για το αγνωστο.

Απο εκει και επειτα οταν γινονται εμποριο θεωρω οτι ειναι αναξια εμπιστοσυνης.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Cc δηλαδη θα ηθελες να μαθεις για τον εαυτο σου? Δλδ για προσωπικη χρηση οχι εμπορευματοποιηση

Senior Member
    Δεν υπαρχουν ταρω,μαγικες ικανοτητες και ολες αυτες οι μπουρδες ειναι απλα ατομα που μπορουν να ψυχολογουν καλα και να λενε οσα θελει το ατομο που παει να ακουσει.

Senior Member
    στις προβλεψεις δεν πιστευω αν και οταν επαθα ψυχωση τα διαβαζα 10 φορες την ημερα και εβγαζα πολλα σχιζοφρενικα σεναρια στο μυαλο μου.αλλα στα χαρακτηριστικα των ζωωδιων υπαρχει μια βαση το βλεπω και απο εμενα σαν αιγοκερως που ειμαι αλλα και απο αλλους.παρεπιπτοντως η υπνωση ειναι τεχνικη με καταλληλη εκπαιδευση μπορει καποιος να την αξασκησει.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Ειμαι καχυποπτη οταν η γνωση γινεται εμποριο. Εχω μελετησει αρκετα και συνεχιζω την μελετη. Παρ'ολα αυτα, αν μιλας συγκεκριμενα πχ για ταρω, προτιμω να μαθω την ιστορια,την φιλοσοφια τους κτλ παρα να μου γινει εμμονη να τα ριχνω 6 φορες την ημερα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Μαμρα με τα ζωδια συμφωνω οχι ομως με το να κοιτας καθε μερα το ζωδιο σου ωστε να δεις πωςθα παει η μερα σου

Banned
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    οκ...! είναι μια ψυχίατρος στην αθηνα που κανει και υπνωση θα παω να ψαξουμε στις σκοτεινες γωνιες του μυαλου μου αν είμαι τελικα τρελος ή παιζει τιποτα άλλο
    η οποια αν χρεωνει κατω απο 60 ευρω να μ γραψεις!!..

Banned
    εγω δοκιμασα και χαρτομαντεια και καφεμαντεια ... με μεγαλη επιτυχια... !!!την τελευταια φορα μου ειπαν οτι μου εχουν κανει μαγια και αν δωσω 100 ευρω θα μου τα λύσουν... και λέω ασε... θα τα παρατησω όλα και θα παω γινω μαγεμενη πριγκήπισσα!!! ευτυχως πάντα ημουν τσιγκουνα σε αυτα και δεν τα κλαιω τα λεφτουδακια μου...
    δεν απορριπτω και δεν εγκρινω γενικα... δεν ξερω και μεχρι εκει...για χαβαλε πάντως ειναι μια χαρα...!!!

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    η οποια αν χρεωνει κατω απο 60 ευρω να μ γραψεις!!..
    ε μια φορα θα πας αντε δυο... με ιντριγκαρει η ιδεα της υπνωσης

Page 1 of 5 123 ... LastLast