Χριστούγεννα :πώς νιώθετε; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 105
    Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όμορφο παραμύθι αν και λυπητερό...

Ναι, θα περιμένω να μου το πεις κι αυτό αλλά αν μπορείς πες το μου και τώρα σαν bedtime story...
    αυτο είναι και το αγαπημενο μου... μυθος του αισώπου

ο ηλιος και ο ανεμος.
    λέγετε πως κάποτε ο ανεμος ειχε λυσσαξει απο την ζηλια του, που οι ανθρωποι εστεψαν τον ήλιο σαν βασιλια τους και οχι αυτον. συνεχεια διαμαρτυροταν με αυτην την αδικία, γιατι αυτος ήταν πιο δυνατος και μπορουσε να σηκωσει χωρια ολοκληρα αμα ηθελε, να καταστρεψει σοδιες να θερισει με φτωχεια και αρρωστειες τους ανθρώπους... τοσο μεγαλο ήταν το μενος του ..που για να αποδείξει την δύναμη του εκανε τα λόγια του πράξη και οι ανθρωποι υπέφεραν.
    ο βασιλειας ήλιος δεν αντεχε να βλέπει αλλο αυτην την αδικία και με όλη του την σοφια κάλεσε τον ανεμο να μιλήσουν
    -θα σου δωσω το στεμμα μου, αν μου αποδειξεις με μια μονομαχεια, οτι εισαι πιο δυνατος απο εμενα

αυτη ηταν η ευκαιρία που περιμενε ο ανεμος και δεχτηκε αμέσως την πρόκληση

-κατι απλο!.. τον βλέπεις εκεινον τον βοσκο?... οποιος καταφερει και του βγαλει την καπα του θα ειναι ο δυνατοτερος και θα φοραει για πάντα το στεμμα..και ο χαμμενος δεν θα διαμαρτυρηθει ποτε ξανα!

-μπορω να σηκωσω θαλασσες - βουνα και εσυ με προκαλεις με εναν βοσκο? ..χλευασε ο ανεμος, και αρχισε να φυσαει ...ολο και πιο δυνατα... και παρατηρουσε πως όσο δυνατοτερα φυσουσε ...τοσο πιο σφιχτα εδενε την καπα του ο βοσκος, σηκωσε τα προβατα του στον αερα και ξεριζωσε δεντρα και ο βοσκος εσφιγγε με δυναμη την καπα του, μεχρι που κρυφτηκε τελειως σε μια σπηλια...
    -αυτη η καπα ειναι μαγικη! κανενας μας δεν θα καταφερει να την βγαλει.. είπε ξεπνοος και εξαντλημενος
    -ας δοκιμασω και εγω..ειπε ο βασιλειάς ήλιος... και χαμογελασε...
    -...μα δεν κανεις τιποτα!! διαμαρτυρηθηκε ο ανεμος, σιγουρος πια οτι ο ηλιος ήταν τρελος
    -περιμενε... του απανταει ο ηλιος χωρις να χασει το χαμογελό του...
    ο ήλιος μεσουρανησε και ο βοσκος βγηκε απο την σπηλια..και οσο εκεινος βασιλευε αγερωχος - ζεσταινε την γη γλυκα σαν χαδι πατρικο
    και ο βοσκος εβγαλε την κάπα του, γιατι δεν κρυωνε πια και αρχισε να παιζει μια ομορφη μελωδια με την φλογερα του.

ο ηττημενος ανεμος δεχτηκε την παντοδυναμια του βασιλιά ήλιου και δεν την αμφισβήτησε ποτε ξανα!

καληνυχτα κυκνακι...ονειρα γλυκα!!

Banned
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Οι σκορπιοι δεν τσιμπανε οταν εχουν συμφερον......το λεω ως Σκορπιός: -)
    χαχαχα... δεν ξερω για τα ζωδια ... θα ρωτησω την λιτσα πατερα αυριο να σου πω

Junior Member
    Καλησπέρα, δεν είσαι ο μόνος/μόνη που νιώθει έτσι... εμένα έτσι είναι τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, κι όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και το Πάσχα... και οι απόκριες, φέτος δυστυχώς έτσι μου φαινόταν κι όλο το καλοκαίρι... για κάποιους είναι ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑ ήρθε το καλοκαίρι, ζωάρα τώρα πάμε στα beach bar και στις παραλίες να χαζεύουμε γκόμενες... εγώ είμαι στο ναι οκ και; Ίσως αν δούλευα να το έβλεπα αλλιώς, ίσως αν δούλευες κι εσύ, και περίμενες αυτές τις μέρες να ξεκουραστείς τα Χριστούγεννα να είχαν περισσότερο νόημα... Ίσως κι αυτό μου φαίνεται πολύ πιθανόν, αν είχαμε να μοιραστούμε αυτές τις ημέρες με άτομα δικά μας που να μας αγαπούν (και δεν εννοώ τους συγγενείς μας ή τους φίλους μας, αλλά δικά μας άτομα, σχέση..) και να μας νοιάζονται τότε να είχαν το πραγματικό χρώμα που θα έπρεπε... για την ώρα τα πάντα σε αποχρώσεις του γκρί...

Senior Member
    Καλημέρα Ρέα, πολύ όμορφο το παραμύθι σου...σ' ευχαριστώ πολύ! Άντε να βγει και σήμερα ο ήλιος, ανυπομονώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    καλημερα κυκνακι μου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλημερα κυκνακι μου!
    Νωρίς ξυπνάς κι εσύ...πώς κι έτσι;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    εκοψα τα χαπια και ετσι για να μπορω να κοιμηθω λίγες ώρες το βραδυ, σηκωνομαι απο το κρεβατι με το που ανοιξω τα ματια μου... κοιμαμαι λιγοτερες ωρες τωρα, αλλα κοιμαμαι κανονικα

Banned
    Quote Originally Posted by Πολεμίδης View Post
    Καλησπέρα, δεν είσαι ο μόνος/μόνη που νιώθει έτσι... εμένα έτσι είναι τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, κι όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και το Πάσχα... και οι απόκριες, φέτος δυστυχώς έτσι μου φαινόταν κι όλο το καλοκαίρι... για κάποιους είναι ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑ ήρθε το καλοκαίρι, ζωάρα τώρα πάμε στα beach bar και στις παραλίες να χαζεύουμε γκόμενες... εγώ είμαι στο ναι οκ και; Ίσως αν δούλευα να το έβλεπα αλλιώς, ίσως αν δούλευες κι εσύ, και περίμενες αυτές τις μέρες να ξεκουραστείς τα Χριστούγεννα να είχαν περισσότερο νόημα... Ίσως κι αυτό μου φαίνεται πολύ πιθανόν, αν είχαμε να μοιραστούμε αυτές τις ημέρες με άτομα δικά μας που να μας αγαπούν (και δεν εννοώ τους συγγενείς μας ή τους φίλους μας, αλλά δικά μας άτομα, σχέση..) και να μας νοιάζονται τότε να είχαν το πραγματικό χρώμα που θα έπρεπε... για την ώρα τα πάντα σε αποχρώσεις του γκρί...
    οραιο νικ πολεμιδη, καλως ηρθες ...προσεχε λιγο με τις αποχρωσεις του γκρι μην παρεξηγηθεις χαχαχα...τις καπαρωσε αυτο το ΑΑΑΑΑΑΘΛΙΟ αρλεκιν και παραπέμπει αλλου..

Senior Member
    χαχαχα... δεν ξερω για τα ζωδια ... θα ρωτησω την λιτσα πατερα αυριο να σου πω

Eγω που ξερω απο ζωδια , ο Σκορπιος θα βγει η πολυ καλος , η πολυ κακος , οχι ενδιαμεσος . Γνωριζω κι απο τους δυο , εχω ωροσκοπο Σκορπιο , βγαινει μετα τα 30-40 , ειμαι καλος , καλος , αλλα αμα με πειραξεις ασχημα , δεν θα ανταποδωσω , αλλα θα σου κανω υπογειως την ζωη σου κολαση !!! παντως ζηλιαρης δεν ειμαι καθολου , εσυ arntaben ?

Senior Member
    - τι εκανες??..τωρα θα πεθανουμε και οι 2... τον ρωτησε καθως ξεψυχουσε...
    -ειμαι σκορπιος... τι περιμενες??? του απαντησε
    και χαθηκαν και οι δυο στα βαθη της λιμνης...
    Σορυ ρεα που διορθωνω , αλλα ο σκορπιος δεν ειπε ετσι , ειπε , ' μα αυτη ειναι η φυση μου ' , το οποιο ειναι λαθος , διοτι κανενα ζωο δεν επιτιθεται αν δεν το πειραξεις . Ο πατερας μου , οταν ηταν στο Καμερουν , το 50 , εμπαινε σε μια αποθηκη να κουβαλησει εφοδια , για το μαγαζι που δουλευε . Με το που εμπαινε στην αποθηκη , χτυπαγε παλαμακια δυνατα , και ακουγε φσσιττ , φσσιτ , ηταν οι κροταλιες που κρυβοντουσαν , ουδεποτε τον πειραξαν . Και ο σκορπιος , αμα νομισει οτι πας να τον πειραξεις , επιτιθεται . Επειδη κανω καταδυσεις , εχω συναντηθει με σμερνες , στα βραχια , δεν εχω ενοχλησει καμμια , δεν μεχει ενοχλησει καμμια .

Senior Member
    εκοψα τα χαπια και ετσι για να μπορω να κοιμηθω λίγες ώρες το βραδυ, σηκωνομαι απο το κρεβατι με το που ανοιξω τα ματια μου... κοιμαμαι λιγοτερες ωρες τωρα, αλλα κοιμαμαι κανονικα
    Τί χάπια έπαιρνες και δεν μπορούσες να κοιμηθείς το βράδυ; Εγώ αντιθέτως παίρνω χάπια για να κοιμάμαι...

Senior Member
    οραιο νικ πολεμιδη, καλως ηρθες ...προσεχε λιγο με τις αποχρωσεις του γκρι μην παρεξηγηθεις χαχαχα...τις καπαρωσε αυτο το ΑΑΑΑΑΑΘΛΙΟ αρλεκιν και παραπέμπει αλλου..
    Ωραίο αστείο Ρέα! Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν το διάβασα...το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει αλλά η ταινία μου άρεσε, εσύ την είδες;

Senior Member
    τέλεια, ειναι η αγαπημενη μου γιορτη.
    οταν δε, την περναμε σε ταξιδακι, ειναι το καλυτερο μου. ανυπομονω...

Banned
    ε ναι ...!!... ειχα ακουσει τοσο κακες κριτικες ...που επρεπε να την δω !!!...πολυ στερεοτυπο ρε παιδι μου... και μαλιστα της προηγουμενης 20ετιας... και σιγα το ξυλο!!! καστε να σου στειλω βιντεακι να λιωσεις στα γελια!!

Banned
    Last edited by Deleted-member-250416b; 27-11-2015 at 09:27.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast