Λετε να παντρευτω ? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 206
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βρε δεν σκεφτηκα οτι το θεμα ηταν αγγελια για το φορουμ, απλα λεω οτι βαζεις διλληματα απο το πουθενα που μπορει να μην χρειαστει να αντιμετωπισεις και τσαμπα σπαζοκεφαλιαζεις.
    οταν θα υπαρχουν συγκεκριμενες υποψηφιες, σκεψου το τοτε.
    υ.
    Το να υπαρξουν υποψηφιες , ειναι καθαρα πρακτικο θεμα , δλδ ναρχισω να βγαινω , μετα απο τοσα χρονια καταθλιψης , αφου πλεον αισθανομαι καλα . Ευκολα κανω γνωριμιες , παντα ηταν ευκολο , επειδη ειμαι ιδαιτερως επικοινωνιακος και κοινωνικος , οποτε το ερωτημα μου δεν ειναι θεωρητικο , αλλα πρακτικο , του τυπου , θα εμπλακω σε μια σχεση με ημερομηνια ληξεως , η με κατι που θα εχει προοπτικες για κατι πιο μονιμο ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιατι θελω να παντρευτω ? θελω μια συντροφο , και ειμαι παραδοσιακος ανθρωπος . Το ωραιο σωμα ειναι ενα κριτηριο για την συντροφο μου , εγκεφαλικος τυπος ειμαι στο σεξ , ετσι εγραψα . Οσο για την διαφορα , ανεκαθεν οι διαφορες με τις πρωην μου , κυμαινοντουσαν απο τα 7 - 14 χρονια μικροτερες , αυτο μετα τα 24 φυσικα , και ουδεποτε υπηρξε θεμα συννενοησης !! μου κανει πολυ εντυπωση αυτο που γραφεις , αλλα αμα σουχει τυχει εσενα , ΟΚ . Εμενα δεν μουχει τυχει . Μαλιστα μια πρωην μου , 1 χρονο δεσμο , εκανε το ιδιο επαγγελμα με σενα + αγιογραφος , μια χαρα τα πηγαμε , ακομη εχουμε φιλικες σχεσεις . Ισως επειδη δεν ειμαι καρριεριστας , ουτε μαρεσουν οι καρριεριστριες . Αλλωστε , μαλλον δεν βλεπω να ξαναεργαζομαι , με την παραδοσιακη εννοια του ορου , θασχοληθω με κατι που ειναι ευκαιριακο , αλλα προσοδοφορο . Την φαση που ειμαι δεν μπορεις να την γνωριζεις , οπως κι εγω δεν μπορω να γνωριζω την δικη σου .
    Το να θες μια σύντροφο είναι λογικό. Ο γάμος όμως είναι δούναι και λαβείν και πάνω σε αυτό εγώ σου είπα τις ενστάσεις μου. Το να μη θέλεις σόγια, πώς θα το κάνεις μέσα σε ένα γάμο; Εκτός κι αν βρεις καμιά ορφανή. Κατά τ'άλλα αν θέλεις γάμο σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να βάλεις πίσω την δικιά σου βολή για πράγματα που είναι σημαντικά για τη σύντροφό σου, πχ να περάσεις τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της. Εγκεφαλικός τύπος σημαίνει ότι η άλλη δεν χρειάζεται να είναι πεντάμορφη για να την επιθυμείς αλλά να έχει προσωπικότητα. Εσύ όμως δεν μας λες αυτό. Πάνω σε όλα αυτά εννοούσα το ξεκαθάρισε τι θέλεις και αν το θέλεις και σε τι πλαίσια το θέλεις.
    Προφανώς και δεν μπορώ να ξέρω σε τι φάση είσαι, σου απαντάω απλά σε όσα έχεις γράψει και τι εισπράττω από αυτά. Αν σε ενοχλούν αυτά που γράφω μπορώ να σταματήσω. Αν και θεωρώ ότι δεν σε έχω προσβάλλει κάπου. Να κάνει η πρώην σου το ίδιο επάγγελμα με μένα χλωμό το κόβω. Το επάγγελμα που νομίζεις ότι κάνω, το έκανα μόνο παράλληλα με τις σπουδές μου για να βγάζω χρήματα, πλέον δουλεύω πάνω στο αντικείμενο που έχω σπουδάσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και τι σχεση εχει κατι τετοιο με γαμο????

Δεν εχει !!! περναμε την ωρα μας επικοινονωντας . Αν και ειχα τις ενσταεις μου , γι αυτο το ειδος επικοινωνιας , κι ακομα τις εχω , οσο κραταει , εχει πλακα !! αμα βαρεθουμε , εληξε . Γενικα , δεν ειμαι ανθρωπος του προγραμματος στα προσωπικα μου , οτι κι οπου βγει . Μεχρι νεωτερας ( γνωριμιας ) !!

Macgyver είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα είναι 18;;
    μη σε κοροιδεύει δηλαδή και κρύβεται από πίσω κανένα πράμα με τίποτα μακρύ μέσα απ'το παντελόνι του.
    Δεν μας τα λες καλά πάντως ..όσο πάει κατεβάζεις και άλλο τα όρια..
    Δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλά του πατέρα μου του ρίχνεις 5-6 χρόνια.... χαχαχα...
    σκέφτομαι να κάνεις κάτι με 20χρόνο κορίτσι και η ηλικία του πατέρας της να είναι μικρότερη απο σένα και μόνο στη σκέψη γελάω

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Το να θες μια σύντροφο είναι λογικό. Ο γάμος όμως είναι δούναι και λαβείν και πάνω σε αυτό εγώ σου είπα τις ενστάσεις μου. Το να μη θέλεις σόγια, πώς θα το κάνεις μέσα σε ένα γάμο; Εκτός κι αν βρεις καμιά ορφανή. Κατά τ'άλλα αν θέλεις γάμο σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να βάλεις πίσω την δικιά σου βολή για πράγματα που είναι σημαντικά για τη σύντροφό σου, πχ να περάσεις τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της. Εγκεφαλικός τύπος σημαίνει ότι η άλλη δεν χρειάζεται να είναι πεντάμορφη για να την επιθυμείς αλλά να έχει προσωπικότητα. Εσύ όμως δεν μας λες αυτό. Πάνω σε όλα αυτά εννοούσα το ξεκαθάρισε τι θέλεις και αν το θέλεις και σε τι πλαίσια το θέλεις.
    Προφανώς και δεν μπορώ να ξέρω σε τι φάση είσαι, σου απαντάω απλά σε όσα έχεις γράψει και τι εισπράττω από αυτά. Αν σε ενοχλούν αυτά που γράφω μπορώ να σταματήσω. Αν και θεωρώ ότι δεν σε έχω προσβάλλει κάπου. Να κάνει η πρώην σου το ίδιο επάγγελμα με μένα χλωμό το κόβω. Το επάγγελμα που νομίζεις ότι κάνω, το έκανα μόνο παράλληλα με τις σπουδές μου για να βγάζω χρήματα, πλέον δουλεύω πάνω στο αντικείμενο που έχω σπουδάσει.
    Αυτο δεν λεγεται κουβεντα , αγαπητη , μου ζητας να σου αποδειξω οτι ειμαι ετοιμος για γαμο !! δεν εχω καμμια τετοια υποχρεωση , οσο για την πρωην μου , το κυριο επαγγελμα της ητο αγιογραφος , και εκανε και δευτερη δουλεια αυτη που κανεις κι εσυ , το λες ομως μεναν τροπο , προσβλητικο για την ιδια , οχι για μενα , χρησιμοποιωντας σχολια τυπου , ,' χλωμο το βλεπω να κανει το ιδιο επαγγελμα με μενα ' . Λιγο τακτ , αγαπητη .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blade View Post
    Macgyver είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα είναι 18;;
    μη σε κοροιδεύει δηλαδή και κρύβεται από πίσω κανένα πράμα με τίποτα μακρύ μέσα απ'το παντελόνι του.
    Δεν μας τα λες καλά πάντως ..όσο πάει κατεβάζεις και άλλο τα όρια..
    Δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλά του πατέρα μου του ρίχνεις 5-6 χρόνια.... χαχαχα...
    σκέφτομαι να κάνεις κάτι με 20χρόνο κορίτσι και η ηλικία του πατέρας της να είναι μικρότερη απο σένα και μόνο στη σκέψη γελάω
    Αρχισαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε !! και τελος .

Senior Member
    Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σας ? καλα πηγαινε η κουβεντα μεχρι τωρα .

Τι πρόβλημα να έχουμε εμείς; αντιθέτως πολύ φιλικά βρίσκω τα μέλη.Αν τα έλεγες αυτά πουθενά στον έξω κόσμο το πιο πιθανό είναι να σε έπαιρναν με τις ντομάτες.
    Απ'ότι βλέπω όμως όλοι φυσιολογικά σου έχουν απαντήσει αλλά κάνουμε την πλάκα μας κιόλας,μην το παίρνεις με κακό μάτι!!
    Αυτά που θα σου πω ελπίζω να μην τα παρεξηγήσεις είναι με καλή πρόθεση,καμία γυναίκα και κανένας άντρας δεν επιθυμεί στο κρεβάτι του κάποιον γέρο (προς Θεού δεν πάει για σένα αυτό)
    Όσο απόλυτο και αν σου ακούγεται,το ξέρεις από τον εαυτό σου άλλωστε που είσαι 54 και ψάχνεις νέα γυναίκα....πόσο μάλλον η νέα γυναίκα θα θέλει έναν τόσο μεγάλο άντρα;
    Και ρε παιδί μου εσύ μπορεί να είσαι καλοδιατηρημένος άντρας αλλά θα ξεκινήσεις ένα γάμο στα 54 σου με μία πιτσιρίκα; με τι μυαλό; όλο αυτό μου φαίνεται πολύ εικονικό. Σαν το μόνο που σε νοιάζει είναι να σε φτιάχνει το πρόσωπο και το κορμί που έχεις δίπλα σου.Βέβαια το ότι σ'αρέσουν οι μικρές αυτό δεν θα αλλάξει αλλά μπορεί κάποια στιγμή να αρκεστείς και σε κάτι άλλο ώστε να μην μείνεις μόνος στα γεράματα.Ελπίζω να τα έγραψα όσο πιο ευγενικά μπορούσα...αυτά από εμένα και καλή τύχη στο ψάξιμο σου!!:D

Member
    οχι μωρε τι βιαζεσαι ,μικρος εισαι ακομα,στα 80 το ξανασκεφτεσαι....

Senior Member
    Αυτο δεν λεγεται κουβεντα , αγαπητη , μου ζητας να σου αποδειξω οτι ειμαι ετοιμος για γαμο !! δεν εχω καμμια τετοια υποχρεωση , οσο για την πρωην μου , το κυριο επαγγελμα της ητο αγιογραφος , και εκανε και δευτερη δουλεια αυτη που κανεις κι εσυ , το λες ομως μεναν τροπο , προσβλητικο για την ιδια , οχι για μενα , χρησιμοποιωντας σχολια τυπου , ,' χλωμο το βλεπω να κανει το ιδιο επαγγελμα με μενα ' . Λιγο τακτ , αγαπητη .
    Δεν με νοιάζει αν είσαι έτοιμος για γάμο ή όχι. Εγώ σου έθεσα κάποια ερωτήματα για να σε βοηθήσω στην απόφασή σου. Γιατί να με νοιάζει προσωπικά αν είσαι έτοιμος για γάμο;
    Ξαναλές ότι η πρώην σου κάνει την ίδια δουλειά με εμένα, μα αποκλείεται να την κάνει γιατί πολύ απλά δεν έχω γράψει ποτέ στο φόρουμ τι δουλειά κάνω αυτή τη στιγμή. Κάθεσαι και γράφεις με βάση μια δουλειά που έκανα σαν φοιτήτρια. Δεν προσβάλλω την πρώην σου απλά σου λέω ότι αποκλείεται να ξέρεις τι επαγγέλομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Ξαναλές ότι η πρώην σου κάνει την ίδια δουλειά με εμένα, μα αποκλείεται να την κάνει γιατί πολύ απλά δεν έχω γράψει ποτέ στο φόρουμ τι δουλειά κάνω αυτή τη στιγμή. Κάθεσαι και γράφεις με βάση μια δουλειά που έκανα σαν φοιτήτρια. Δεν προσβάλλω την πρώην σου απλά σου λέω ότι αποκλείεται να ξέρεις τι επαγγέλομαι.
    Τωρα σε θυμηθηκα !! ειχαμε εμπλακει σε διενεξη για το προσφατο αεροπορικο ατυχημα !!! μιλαγες ως ειδημων , οντως χωρις ναποκαλυψεις το επαγγελμα σου , υπεθεσα αεροσυνοδος , διοτο οι γνωσεις σου ηταν ελλειπεις , και μαλλον ησουν παλαια , εγω μιλαγα με την ιδιοτητα του ερασιτεχνη πιλοτου , που ειμαι , και δεν βγαλαμε ακρη , εγραφα ' κακως ασχολουμαι ' , θυμηθηκες ? οποτε γιατι να βγαλουμε τωρα ? τωρα γιατι να μενδιαφερει τι δουλεια κανεις , και γιατι να σενδιαφερει αν ειμαι ετοιμος για γαμο ?
    Κανεναν δεν ενδιαφερει σε τιποτα ο αλλος !!! αυτο ειναι το συμπερασμα , αγαπητη !

Οσο για το ιλιοτροπιο , εχουμε διαπληκτησθει και παλιοτερα , την blade δεν την γνωριζω , αλλα εκφραζω την απορια και αλλων μελων , πως στα καλα του καθουμενου , ( δεν αναφερομαι σε σενα melissa ) εμφανιζονται δυο σπανιως εμφανιζομενα νικς , μολις μυριστουν φασαρια ? . Magic η διπλα νικς ?

Senior Member
    Τωρα σε θυμηθηκα !! ειχαμε εμπλακει σε διενεξη για το προσφατο αεροπορικο ατυχημα !!! μιλαγες ως ειδημων , οντως χωρις ναποκαλυψεις το επαγγελμα σου , υπεθεσα αεροσυνοδος , διοτο οι γνωσεις σου ηταν ελλειπεις , και μαλλον ησουν παλαια , εγω μιλαγα με την ιδιοτητα του ερασιτεχνη πιλοτου , που ειμαι , και δεν βγαλαμε ακρη , εγραφα ' κακως ασχολουμαι ' , θυμηθηκες ? οποτε γιατι να βγαλουμε τωρα ? τωρα γιατι να μενδιαφερει τι δουλεια κανεις , και γιατι να σενδιαφερει αν ειμαι ετοιμος για γαμο ?
    Κανεναν δεν ενδιαφερει σε τιποτα ο αλλος !!! αυτο ειναι το συμπερασμα , αγαπητη !
    Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε

Senior Member
    Για να κλείσω την παράγραφο σου που αναφερόταν σε μένα, έχω πει ότι έχω υπάρξει αεροσυνοδός και με αυτή την ιδιότητα μου μιλάς σε όποιο θέμα και αν απαντήσω. Είναι ένα επάγγελμα που έκανα σαν φοιτήτρια και δεν είμαι πλέον επομένως σταμάτα να το λες και να το ξαναλές. Μόνος σου αναφέρθηκες για άλλη μια φορά λανθασμένα στην επαγγελματική μου ιδιοτητα στο θέμα σου αυτό και το μόνο που έκανα ήταν να σε διορθώσω γιατί πολύ απλά τα λεγόμενά σου δεν ευσταθούν. Δεν προσβάλλω την πρώην σου την αεροσυνοδό αλλά δεν κάνω αυτή τη δουλειά! Είναι αυτό προσβλητικό; Για το αν έχω γνώσεις πάνω στο ποιες είναι οι διαδικασίες που ακολουθούνται στις αεροπορικές εταιρείες άστο να το πει κάποιος που έχει δουλέψει εκεί, γιατί εγώ δεν προσπάθησα ποτέ να μιλήσω για μηχανικά θέματα αλλά για τις διαδικασίες που ακολουθούνταν σε μια εμπορική πτήση. Εγώ σε θυμάμαι μια χαρά, όπως κι εσύ αλλιώς δεν θα αναφερόσουν συνέχεια σε εμένα ως αεροσυνοδό. Τώρα γιατί εσύ το παίζεις τρελίτσα ότι τώρα θυμήθηκες ποια είμαι είναι δικό σου θέμα και πρόβλημα. Για άλλη μια φορά δεν με ενδιαφέρει αν είσαι έτοιμος για γάμο απλά απάντησα σε ένα θέμα που έθεσες. Αν δεν ήθελες γνώμες μην το άνοιγες καν. Όσο για το ότι δεν σε ενδιαφέρει τι δουλειά κάνω, σταμάτα τις ανακρίβειες για την επαγγελματική μου ιδιότητα για να μη σου λέω ότι κάνεις λάθος! Τόσο απλά.

Senior Member
    Εισαι γλωσσοκοπανα , αγαπητη , και δεν ανεχομαι γλωσσοκοπανες . Τις εχω εξω απ την ζωη μου . Και γιατι να μενδιαφερει τι δουλεια κανεις ?
    Ειναι κριμα που μια κουβεντα καταληγει ετσι . Ασχημα .

Senior Member
    Όπως είπα και πριν είμαι 44, εντάξει, μια χαρά καλοστεκούμενος είμαι, η κοπέλα μου είναι 24. Λέει και μου δείχνει ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου, κι εγώ είμαι. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να είμαι σε σχέση άνω του ενός ή δύο μηνών έχοντας στο μυαλό μου ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης, έτσι με πιάνουν κάποιες ανασφάλειες. Γενικώς είμαι και ζηλιάρης και ώρες-ώρες σκέφτομαι κάτι τελείως παράλογα πράγματα.. Από την άλλη, δε βλέπω κάτι που να μην είναι ταιριαστό μεταξύ μας.. και σε επίπεδο εμφάνισης και γενικότερα, δεν είναι δηλαδή το πιτσιρίκι και λοιπά αλλά επειδή ξέρω κατά βάθος ότι δεν θα έχει τη συνέχεια που θα ήθελα να έχει η ιστορία μας στεναχωριέμαι..

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast