Αν υπάρχει Θεός, ας καταστρέψει το ανθρώπινο γένος!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Banned
    titanic καλομελετα και ερχετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    speak for yourself.
    μια χαρα, αθωοι ειμαστε.
    προφανως οσα ξερεις για τα κτιρια , ξερεις και για τους ανθρωπους...
    Θα συμφωνήσω με τη Remedy, καλά επικοινωνείς titanic? Υπάρχουν άνθρωποι που ποτέ δεν έχουν κάνει κακό σε κανέναν κι ούτε θα κάνουν γιατί πολύ απλά δεν το έχουν μέσα τους...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    προφανως οσα ξερεις για τα κτιρια , ξερεις και για τους ανθρωπους...

Σαν πολλα να ξερεις για κτιρια , ρεμ .

Senior Member
    speak for yourself.
    ...

Μα για τον εαυτο του μιλαει , και κατι αλλο ειχε το ονομα titanic και ειδες τι επαθε .

Banned
    τιτανικ πες μας τι εχεις ? τι σε βασανιζει τοσο? τι σου εκαναν?

Senior Member
    τιτανικ για να μη σε απασχολω κι εγω που ειμαι καλησπερακιασ εδω υποτιθετε πεσ μασ οτι σε απασχολει
    να σχηματισουμε μια γνωμη απο αυτα που λεσ να σου την πουμε μπασ και ηρεμησεισ καπωσ αν σε βοηθαει αυτο
    αν δε σε βοηθαει δε ξερω αλλα εγω καποια στιγμη θα σου πω τη γνωμη μου να ξερεισ παντα ετσι κανω
    για οσο ειμαι εδω μεσα λεω τη γνωμη μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    τιτανικ πες μας τι εχεις ? τι σε βασανιζει τοσο? τι σου εκαναν?
    το ειπε στο πρωτο ποστ και τινω να συμφωνησω...

ο κοσμος παει κατά διαολου χρειαζετε φορματ... και αν μαζι με τα ξερα καουν και τα χλωρα ας γινει!

και μιας και δεν πιστευω σε θεους και δαιμονες αλλα στην ηληθιοτητα του ανθρωπινου γενους... θα αυτοκαταστραφει μονο του...

ο Γ'ΠΠ είναι κοντα! εχουν γνωση οι φυλακες

Senior Member
    Μα , νουμακ , ειμαστε σε μια μεταβατικη περιοδο , οπου πλεον εχουν καταρρευσει ο κομμουνισμος , και τωρα ο καπιταλισμος . Ο κοσμος αλλαζει μορφη , ζουμε ιστορικες στιγμες , ο κοσμος δεν θα καταστραφει , ποτε δεν καταστρεφεται , απλα αλλαζει , προσαρμοζεται στις εκαστοτε συνθηκες .
    Ασε τους Θεους και δαιμονες απ εξω !
    Εσυ τι λες ?

Banned
    οι θρησκείες απετυχαν... τα πολιτικα συστηματα απετυχαν... η οικονομια απετυχε... χρειαζετε κατι καινουριο ναι.. αλλα αυτό το καινουριο θα ξεπηδηξει από τις ΣΤΑΧΤΕΣ του παλιου...

και όταν λεμε σταχτες κυριολεκτούμε... αν το δουμε ορθολογικα μονο μεσα από ένα πυρηνικο ολοκαύτωμα που με τα σημερινα δεδομενα δεν φανταζει σεναριο επιστημονικης φαντασιας.... και είναι πιο κοντα από ποτε

αν το δουμε μεταφυσικα... ειπα εχουν γνωση οι φυλακες

Banned
    ρε νουμακ μου θυμίζεις ενα μπαρμπα μου που ειχε μπλεξει με μια αιρεση...ευαγγελιστης νομιζω... δεν θυμαμαι ...και την εποχη των σεισμων στην αθηνα ηταν ο μονος που χαιρόταν, περιμενε επιτελους την "καθαρση" ο μαπας... και ενω ολοι μεναμε στους δρομους αυτος καθοταν στο σπίτι του και προσευχοταν ... προσεχε γιατι το μισος για την θρησκεια ειναι απλα η αλλη οψη του ιδιου νομισματος ...ο φανατισμος ειναι φανατισμος και οτι και αν αντιπροσωπευει ειναι λάθος!
    ο κοσμος ναι εχει πολλα σκατα, αλλα η καταστροφολογια δεν ειναι λυση, ειδικα οταν παρα τα σκατα μας υπάρχει πάντα καπου κρυμμενο ενα μεγαλειο με ανοιχτο μυαλο το βλέπεις ευκολα!
    σε προσωπικο επιπεδο ο τιτανικ υποφερει και εσυ αντι να βοηθησεις ..του προσφερεις βασεις για το παραλογο σκεπτικο του..επειδη ο χριστος ειναι ο ηλιος και δεν ξερω και γω τι αλλο... και ξεχνας οτι ενας ανθρωπος υ π ο φ ε ρ ε ι !!! τιποτα δεν εχει πει.. και σταματα να φερεσαι σαν γρια φανατισμενη με τα ευαγγελια!!
    οτι μα οτι υπάρχει εκει εξω σαν υπερδυναμη ...εχει να δωσει πολλες εξηγησεις στο ανθρωπινο γενος για την συμπεριφορα του και στη 2α παρουσια ή σε ότι αναγεννηθηει απο τις σταχτες τεσπα... αυτο που θα μεινει θα χει να ριξει μουντζες και μπινελίκια με την σεσουλα..στους "απο πανω"!!!

Banned
    δεν ανηκω σε καμια αιρεση ρεα μου δηλωνω αθρησκος εδώ και χρονια...

μην παρερμηνευεις αυτά που λεω... η ουσια είναι πιο βαθια...

φανατικοι είναι ολοι οσοι πιστευουν σε δογματα και τα ακολουθουν χωρις αμφισβητηση.. και ναι είμαι πολεμιος τους αν αυτό το λες φανατισμο τοτε είμαι και εγω δεν θα κατσω αμετοχος να βλεπω παιδακια να βιαζοντε και από ισλαμοταλιμπαν και από χριστιανοταλιμπαν!! θα μιλαω...

και τελος δεν είναι καταστοφολογια με την δογματικη αντιληψη περι αυτης είναι απλα αναλυση των γεγονότων... σε ορθολογικο παντα επιπεδο οι καιροι είναι ωριμοι για την αλλαγη.. το μπαμ θα γινει όχι γιατι το λεω εγω η τα σεναρια συνωμοσίας αλλα γιατι το λεει η ιδια η ΙΣΤΟΡΙΑ... μονο που αυτην την φορα ειμαστε πολιτισμένοι εχουμε πυρηνικα, εχουμε βομβες υδρογόνου, εχουμε θερμοβαρυτικα οπλα.... οσοι δεν το βλεπουν εθελοτυφλούνε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    .....
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    δεν θα κατσω αμετοχος να βλεπω παιδακια να βιαζοντε και από ισλαμοταλιμπαν και από χριστιανοταλιμπαν!! θα μιλαω...

..
    σε πιανω αδιαβαστο νουμακ.
    μπορεις να εχεις οτι αποψη θελεις για την υπαρξη του θεου, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να δεχομαστε την παραπληροφορηση που μοιραζεις.
    κι εγω αθρησκη δηλωνω , με την εννοια του αγνωστικιστη, οχι του αθεου.
    ξερω πολυ καλα ομως, οτι δεν ειναι ολες οι θρησκειες σε ενα καζανι , γιατι πολυ απλα δεν παραβιαζουν ολων οι αποψεις τα ανθρωπινα δικαιωματα , οπως αυτη των ισλαμιστων.
    εμενα ΜΟΝΟ εκει ειναι η ενσταση μου και κατα τα αλλα ο καθενας ας πιστευει οτι θελει.
    δεν δεχομαι κανενος την πιστη ειτε θρησκευτικη ειτε πολιτικη ,αν παραβιαζει τα ανθρωπινα δικαιωματα και τελεία.

απο ποτε η χριστιανικη θρησκεια ευλογει τους βιασμους ειτε παιδιων ειτε ενηλικων?
    τα παρατραγουδα του αθρησκου παπαδαριου ΔΕΝ ειναι θρησκεια, ειναι ανθρωπινη εγκληματικοτητα.
    ενω οι ισλαμιστες με την ευλογια της πιστης τους τιμωρουν σκοτωνουν και βιαζουν γυναικες που δεν τους εξυπηρετουν στα κεφια και τις αποψεις τους, ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, καταπατουν καθε ανθρωπινο διικαιωμα γιατι ετσι θελουν και χειροκροτουν.
    Last edited by Remedy; 04-12-2015 at 11:52.

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα συμφωνήσω με τη Remedy, καλά επικοινωνείς titanic? Υπάρχουν άνθρωποι που ποτέ δεν έχουν κάνει κακό σε κανέναν κι ούτε θα κάνουν γιατί πολύ απλά δεν το έχουν μέσα τους...

A, οπότε αν δεν έχουμε κάνει ποτέ κακό σε κανέναν και καθόμαστε ήσυχοι στη ζωούλα μας είμαστε εντάξει...

* * *

Μου άρεσε αυτό που είπε ο noumac. Format! Ναι, αυτό ήθελα να πω, και έβρισκα παρομοιώσεις με κτίρια και χαζομάρες.

* * *

Ως προς το τί έχω,έχω διάφορα προβλήματα αλλά δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
    Και ούτε έγινε κάτι συγκεκριμένο αυτή την περίοδο ή μου έκανε κάποιος κάτι, απλώς έχω σιχαθεί τους ανθρώπους με αυτά που βλέπω και διαβάζω (στο ίντερνετ, γιατί την τηλεόραση την έχω κόψει εδώ και χρόνια)

Banned
    απο ποτε η χριστιανικη θρησκεια ευλογει τους βιασμους ειτε παιδιων ειτε ενηλικων?
    τα παρατραγουδα του αθρησκου παπαδαριου ΔΕΝ ειναι θρησκεια, ειναι ανθρωπινη εγκληματικοτητα.
    ενω οι ισλαμιστες με την ευλογια της πιστης τους τιμωρουν σκοτωνουν και βιαζουν γυναικες που δεν τους εξυπηρετουν στα κεφια και τις αποψεις τους, ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, καταπατουν καθε ανθρωπινο διικαιωμα γιατι ετσι θελουν και χειροκροτουν.
    αν και διαφωνω για το κορανι μιας και το εχω ριξει μια ματια δεν μπορω παρα να μην αναρωτηθώ από τα λεγομενα σου... ποιος είναι πιο διεστραμμένος ο ισλαμοταλιμπαν που βιαζει γιατι το λεει η πιστη του? ο χριστιανοταλιμπαν παπας που βιαζει για να ικανοποιησει της σεξουαλικες τους ανάγκες? η συσσωμο το παπαδαριο που το συγκαλυπτει... χμμ..

ρε σταχτη και μπουρμπερηηη

Senior Member
    Αγαπητε νουμακ , ο πιο φανατισμενος μου φαινεται οτι εισαι εσυ !! καταφερεσαι εναντιον της θρησκειας , ενω αλλοι , ειτε θρησκευομενοι , οπως εγω , ειτε αγνωστκιστες , οπως η ρεμ , δεν ειμαστε φανατισμενοι . Εγω μπορει να πιστευω , αλλα δεν με απασχολει αν καποιος αλλος δεν πιστευει , η καταφερεται εναντιον της θρησκειας μου , ειναι δικαιωμα του να πιστευει οτι του κανει κεφι .
    Τωρα για το πυρηνικο ολοκαυτωμα , δεν ξερω αν θα γινει , αλλα και να γινει , δεν θα μεινει ρουθουνι , οποτε γιατι να μενδιαφερει ?

Οσο για τον titanic , δεν μπορω να αισθανθω οικτο γι αυτον , φιλτατη Ρεα , διοτι τον θεωρω αλλον ενα καταστροφολογο , οπως ολους τους γεροντες ,που , λες και ειναι συννενοημενοι , και ολοι προδικαζουν την καταστροφη του κοσμου .
    Ε , ας καταστραφει να ησυχασουμε !! εμα πια !

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast