σωστα και λαθη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

σωστα και λαθη

σωστο ειναι αυτο που επιβαλλει ο πιο δυνατος..ακουσα αυτη τη φραση και θα ηθελα πολυ να ακουσω γνωμες επ' αυτου ...ποιος οριζει και καθοριζει κατι ως σωστο η λαθος >?
    what is normal for the spider is chaos for the fly

Senior Member
    η εννοια του σωστου και του λαθους ειναι κατι υποκειμενικο. ας πουμε για μενα ειναι σωστο ολοι οι ανθρωποι να εχουν δικαιωμα στην ελευθερια στην εκπαιδευση και στην ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, για εναν εθνικιστη αυτο δεν ειναι σωστό.
    φυσικα το "σωστό" δεν επιβάλλεται με τη δύναμη - ισως να φαινεται καποιες στιγμες ετσι - αλλά φυσικα και δεν ειναι. για να πεισεις οτι κατι ειναι σωστό χρειαζεσαι επιχειρηματα οχι δυναμη.

Senior Member
    δεν υπαρχει σωστο και λαθοσ ολοι μαλακιεσ κανουμε και καπου μασ πανε
    δηλαδη εσυ που κρινεισ ποτε κανεισ κατι σωστα απο μενα που δεν κρινω νομιζεισ κανεισ κατι διαφορετικο απο μενα
    απλα δουλευει αλλιωσ το κεφαλι σου δεν καταλαβαινεισ οτι οι ανθρωποι ειναι εργοστασια μαλακιασ
    δηλαδη τωρα εσυ που τα κανεισ ολα σωστα νομιζεισ αμα κατσω και ψαξω τη ζωη σου ξερεισ ποσεσ μαλακιεσ θα βρω
    μη σου πω καλυτερα γιατι θα εκπληχτεισ και δε θα μπορεισ να συνελθεισ ετσι και γινει αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    O μονος που δειχνει αν κατι που εκανες ειναι σωστο η λαθος , ειναι ο χρονος .
    Αυτο που φαινεται σημερα σωστο , μπορει στο μελλον να αποδειχθει λαθος , οπως και το αντιθετο .

Senior Member
    κι εγω ετσι νομιζω οτι δεν υπαρχει σωστο και λαθοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    και αν κανεις κατι που ενσυνειδητα ξερεις οτι ειναι μαλακια/λαθος/κακο ονομαστε το οπως θελετε και οτι θα το πληρωσεις αργοτερα αλλα επιλεγεις και παλι να το κανεις..αυτο πως το θεωρειτε ?

Senior Member
    Εσυ κατι ετοιμαζεσαι να κανεις , που ξερεις οτι δεν ειναι καλο , αλλα τα ζηταει ο οργανισμος σου , Δεν λες ευθεως τι σκοπευεις να κανεις , αντι να παιζουμε τις 10 ερωτησεις ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εσυ κατι ετοιμαζεσαι να κανεις , που ξερεις οτι δεν ειναι καλο , αλλα τα ζηταει ο οργανισμος σου , Δεν λες ευθεως τι σκοπευεις να κανεις , αντι να παιζουμε τις 10 ερωτησεις ?
    με παρεξηγησες . αν ειχα καποιο συγκεκριμενο προβλημα να με βασανιζει τυπου να το κανω η οχι θα το ελεγα απευθειας και θα ζηταγα γνωμες ...τωρα απλα θελω να το συζητησω γενικως τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο

Banned
    Quote Originally Posted by magdalene View Post
    και αν κανεις κατι που ενσυνειδητα ξερεις οτι ειναι μαλακια/λαθος/κακο ονομαστε το οπως θελετε και οτι θα το πληρωσεις αργοτερα αλλα επιλεγεις και παλι να το κανεις..αυτο πως το θεωρειτε ?
    νομιζω αυτο λεγεται ...πάθος!

Banned
    με παρεξηγησες . αν ειχα καποιο συγκεκριμενο προβλημα να με βασανιζει τυπου να το κανω η οχι θα το ελεγα απευθειας και θα ζηταγα γνωμες ...τωρα απλα θελω να το συζητησω γενικως τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο
    κριμα! ;ρρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    νομιζω αυτο λεγεται ...πάθος!
    ενδιαφερον προσεγγιση...... εχς βρε9ει σε τετοια κατασταση ?

Banned
    ενδιαφερον προσεγγιση...... εχς βρε9ει σε τετοια κατασταση ?
    φυσικα. ποιος δεν εχει ερθει? το ειπε και ο σχωρεμενος ...θα πάω και ας μου βγει και σε κακο! ..εσυ ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    η εννοια του σωστου και του λαθους ειναι κατι υποκειμενικο. ας πουμε για μενα ειναι σωστο ολοι οι ανθρωποι να εχουν δικαιωμα στην ελευθερια στην εκπαιδευση και στην ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, για εναν εθνικιστη αυτο δεν ειναι σωστό.
    φυσικα το "σωστό" δεν επιβάλλεται με τη δύναμη - ισως να φαινεται καποιες στιγμες ετσι - αλλά φυσικα και δεν ειναι. για να πεισεις οτι κατι ειναι σωστό χρειαζεσαι επιχειρηματα οχι δυναμη.
    λινγ σετικα με τους εθνικιστες;;
    το σωστο επιβαλεται παντα με την δυναμη. ειναι σωστο να τρωω πχ αρνακι για να μην πεθανω τη πεινας και σωστο να κανω μια εκτρωση γιατι δεν εχω οσα θα ηθελα για να το μεγαλωσω η γιατι δεν υπολογισα καλα τις μερες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    φυσικα. ποιος δεν εχει ερθει? το ειπε και ο σχωρεμενος ...θα πάω και ας μου βγει και σε κακο! ..εσυ ?
    εγω οχι ..οχι ακομη τουλαχιστν γτ συνηθως τις επιλογες μου τις βλεπω σωστες αρχικα στην πορεια αρχιζω να βλεπω καποια σημεια που δν μ κολλανε τοτε μου μπαινουν ιδεες οτι κατι δν παει καλα αλλα και παλι τα φτανω ολα ως το τερμα και ας ειναι λαθη ..προτιμω να το διαπιστωσω μονη μου παρα να το αφησω επειδη καποιος μου ειπε οτι δν ειναι σωστο και να μη μαθω ποτε τι ηταν τελικα ....

Banned
    και πολυ καλα κάνεις!... ποτε δεν πρεπει να επηρεαζομαστε απο τους άλλους ... αν δεν λανθανουμε πως θα μανθανομεν... εισαι μικρη σε ηλικια ε?

Page 1 of 2 12 LastLast