Είναι κανείς εδώ; - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 323 FirstFirst ... 1725262728293777127 ... LastLast
Results 391 to 405 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια σου και πάλι!

Ευτυχώς κατάφερα να κοιμηθώ ξανά ως τις 09:30...

Απ' αυτές τις ταινίες έχω δει τις εξής: The skeleton key, Jessabelle, The woman in black 1 & 2...όλες μου άρεσαν πολύ απλά από το The woman in black μου άρεσε πιο πολύ το 1ο κι ένας από τους λόγους ήταν ότι παίζει κι ο Χάρυ Πότερ

Καλησπερα! Να προτεινω κ κατι αλλο ακομη;; ειχα ξεκινησει να βλεπω στην τβ μια γαλλικη σειρα μυστηριοι Les Renevants (the returned)
    Ειχε παιχτει μονο ο πρωτος κυκλος. Τωρα συνεχιζω με τον 2ο online.

Επίσης ειμαι κ εγω φαν των ταινιων τρομου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Καλησπερα! Να προτεινω κ κατι αλλο ακομη;; ειχα ξεκινησει να βλεπω στην τβ μια γαλλικη σειρα μυστηριοι Les Renevants (the returned)
    Ειχε παιχτει μονο ο πρωτος κυκλος. Τωρα συνεχιζω με τον 2ο online.

Επίσης ειμαι κ εγω φαν των ταινιων τρομου
    Καλημέρα Christine! Ωραία η πρόταση σου, τα γαλλικά είναι κι η αγαπημένη μου γλώσσα...αλλά δυστυχώς δεν με βολεύει καθόλου να βλέπω ταινίες/σειρές στον υπολογιστή...και δεν την έχω πετύχει στο βίντεο κλαμπ αυτή τη σειρά...

Αν έχεις να προτείνεις καμιά ταινία τρόμου κι εσύ, ευπρόσδεκτη!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημέρα Christine! Ωραία η πρόταση σου, τα γαλλικά είναι κι η αγαπημένη μου γλώσσα...αλλά δυστυχώς δεν με βολεύει καθόλου να βλέπω ταινίες/σειρές στον υπολογιστή...και δεν την έχω πετύχει στο βίντεο κλαμπ αυτή τη σειρά...

Αν έχεις να προτείνεις καμιά ταινία τρόμου κι εσύ, ευπρόσδεκτη!
    Λοιπον...επειδη εχω δει πολλες τέτοιες ταινιες κ εχω παθει ανοσια πια....θα σου γραψω μερικές που μ. Εκαναν να τρωω τα νυχια ου απ την αγωνια κ να τιναχτω απ την πολυθρονα...

The descent (η καθοδος) το πρωτο αλλα κ το 2ο μερος!
    The orphan
    The green inferno
    Jaws 1,2,3
    When a stranger calls
    Case 39 (παιζει η ηθοποιός που εκανε την Bridget Jones)
    Silent hill 1&2

Είναι κ αλλες....οταν τις. Θυμηθω θα ξαναγραψω!

Κυκνε μου, βλεπεις εφιαλτες, δεν αφηνεις τα θριλερ ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κυκνε μου, βλεπεις εφιαλτες, δεν αφηνεις τα θριλερ ?
    Καλησπέρα cc!

Δεν νομίζω ότι με επηρεάζουν τα θρίλερ, ο φόβος που νιώθω οφείλεται στην πραγματικότητα κι όχι σε κάτι κατασκευασμένο, μακάρι να μπορούσα και σ' αυτόν να πατήσω το stop κι απλά να εξαφανιστεί...και πιο τρομαχτικός είναι ο κόσμος που ζούμε...πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω μ' εμένα, νιώθω ένα ψυχολογικό κουρέλι...σήμερα σχεδόν την περισσότερη μέρα κοιμόμουν...νιώθω πολύ δυστυχισμένη, δεν μπορώ...
    Πάντως σήμερα έχω πάρει κοινωνική ταινία για να δω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    φιλοι φιδια.. ο καθενας κοιταει το συμφερον του.ελαχιστες οι εξαιρεσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Λοιπον...επειδη εχω δει πολλες τέτοιες ταινιες κ εχω παθει ανοσια πια....θα σου γραψω μερικές που μ. Εκαναν να τρωω τα νυχια ου απ την αγωνια κ να τιναχτω απ την πολυθρονα...

The descent (η καθοδος) το πρωτο αλλα κ το 2ο μερος!
    The orphan
    The green inferno
    Jaws 1,2,3
    When a stranger calls
    Case 39 (παιζει η ηθοποιός που εκανε την Bridget Jones)
    Silent hill 1&2

Είναι κ αλλες....οταν τις. Θυμηθω θα ξαναγραψω!
    Καλησπέρα, σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις!

Απ' όσα λες μόνο το "the orphan" έχω δει κι όντως ήταν πολύ τρομαχτικό κι ανατρεπτικό, δεν περίμενες με τίποτα αυτό που αποκαλύφθηκε στο τέλος...ε;

Καλησπέρα cc!

Δεν νομίζω ότι με επηρεάζουν τα θρίλερ, ο φόβος που νιώθω οφείλεται στην πραγματικότητα κι όχι σε κάτι κατασκευασμένο, μακάρι να μπορούσα και σ' αυτόν να πατήσω το stop κι απλά να εξαφανιστεί...και πιο τρομαχτικός είναι ο κόσμος που ζούμε...πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω μ' εμένα, νιώθω ένα ψυχολογικό κουρέλι...σήμερα σχεδόν την περισσότερη μέρα κοιμόμουν...νιώθω πολύ δυστυχισμένη, δεν μπορώ...
    Πάντως σήμερα έχω πάρει κοινωνική ταινία για να δω...
    κοιτα κυκνακο μου και εμενα μου αρεσουν τα θριλερακια αλλά καποια στιγμη το ριξα σερι στην κωμωδια, δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λενε οτι οι εικονες που βλεπουμε προσλαμβανονται και αποθηκευονται στον εγκεφαλο με αποτελεσμα ορισμενες φορες να βλεπουμε εφιαλτες.
    Θελει χρονο η θεραπεια ενος τραυματος... μην σε κατηγορεις, ειδες τι λεγαμε και με την ρεα τις προαλλες, για την καντυ καντυ... χαμογελακι μικρο ???

Senior Member
    κοιτα κυκνακο μου και εμενα μου αρεσουν τα θριλερακια αλλά καποια στιγμη το ριξα σερι στην κωμωδια, δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λενε οτι οι εικονες που βλεπουμε προσλαμβανονται και αποθηκευονται στον εγκεφαλο με αποτελεσμα ορισμενες φορες να βλεπουμε εφιαλτες.
    Θελει χρονο η θεραπεια ενος τραυματος... μην σε κατηγορεις, ειδες τι λεγαμε και με την ρεα τις προαλλες, για την καντυ καντυ... χαμογελακι μικρο ???
    Ορίστε για να μην σε στεναχωρήσω...

Οκ, ναι, φυσικά και θέλει χρόνο αλλά τόοοοσο πολύ πια; Εγώ παλεύω μ' αυτό γύρω στα 20 χρόνια και μου φαίνεται εντελώς παράλογο πια, νιώθω σαν εξωγηϊνη...
    Και θέλω συνέχεια να κοιμάμαι ακόμα και τώρα θέλω πάλι να κοιμηθώ κι έχω πιει και καφέ για να ξυπνήσω...τί θα γίνει μ' εμένα;

Για την Κάντυ Κάντυ αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο που ειπώθηκε;

Στο οτι ειναι δυναμικη, ευχαριστη, δεν το βαζει κατω.

Οσο για το ποσο χρονο θελει, εξαρταται κυκνε, αν δεν επουλωθηκε αμεσα λογικο ειναι να θελει περισσοτερο καιρο. Δεν αρκουν μονο τα χαπια για να γινουμε καλυτερα, θελει και κουβεντα, θελει να ειμαστε ετοιμες να αλλαξουμε συνηθειες, θελει πολλά.

Μη μειωσεις παλι μονη την θεραπεια, πλιιιζ, να το κουβεντιαζεις, ενταξει ?

Senior Member
    Στο οτι ειναι δυναμικη, ευχαριστη, δεν το βαζει κατω.

Οσο για το ποσο χρονο θελει, εξαρταται κυκνε, αν δεν επουλωθηκε αμεσα λογικο ειναι να θελει περισσοτερο καιρο. Δεν αρκουν μονο τα χαπια για να γινουμε καλυτερα, θελει και κουβεντα, θελει να ειμαστε ετοιμες να αλλαξουμε συνηθειες, θελει πολλά.

Μη μειωσεις παλι μονη την θεραπεια, πλιιιζ, να το κουβεντιαζεις, ενταξει ?
    Τώρα θυμήθηκα αλλά δυστυχώς δεν είμαι σαν εκείνη κι είναι πολύ δύσκολο το να γίνω...

Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν επουλώθηκε άμεσα, μάλιστα το αγνοούσα για χρόνια, έκανα σαν να μην έγινε ποτέ...τώρα που μπορώ και το κουβεντιάζω μερικές φορές βοηθάει...αλλά κι απόψε φοβάμαι και χρειάζομαι βοήθεια και δεν ξέρω τι να κάνω...μόνο στο χάπι μπορώ να ελπίζω τώρα για να καταφέρω να κοιμηθώ αφού δεν έχω κανέναν που να εμπιστεύομαι να με πάρει αγκαλιά...

Senior Member

Banned
    xaxaxaxaxa... καλημερα κυκνακι!!...ο τζερυ ειναι αυτη η φατσουλα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    xaxaxaxaxa... καλημερα κυκνακι!!...ο τζερυ ειναι αυτη η φατσουλα?
    Χα χα, όχι, είναι μια φωτογραφία που βρήκα τυχαία στο ίντερνετ και την έβαλα επειδή περιέχει τον τίτλο του θέματος και μου φάνηκε χαριτωμένο!
    Ο Τζέρυ είναι αυτός:

Αχου τον.......................
    Γεια σου Ομορφε Κυκνακο !!!