Σεξουαλικο πρόβλημα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    πάντως, και εγώ δεν μπορώ να πω ότι είχα εμμονή σχεδόν με το σεξ, μπορεί κ να μη το σκεφτόμουν, αλλά η πλειοψηφία σε αυτη την ηλικια με αυτο κοιμαται κ ξυπναει. δεν μ φαινεται καλη ιδεα αυτη η τεχνητη απομακρυνση σ γιατι αν μιλαμε για ευαισθητο ατομο μπορει να ξενερωσει κ να τον χασεισ, ειναι ρισκο δηλ γιατι τ αλλο ακρο ειναι οντως ν σ θελει μετα πιο πολυ. να σ πω, γιατι δεν βλεπετε διαφορες ταινιες μαζι (ξερεις τι ταινιες)

Junior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Αμ δεν χαιρεσαι... Χαιρεσαι?? Σιγουρα δεν ειναι τα παντα το σεξ αλλα ειναι ομως ενα πολυ σημαντικο κομματι στην σχεση και αλοιμονο να το εχετε με το σταγονομετρο στην ηλικια σας. Για ψαξε λιγο περισσοτερο τι φταιει γιατι σιγουρα (?) κατι φταιει..
    Το ψάχνω αλλα μήπως φταιω εγω σε κατι; Γι αυτο ρωταω. Μπας και βρω τι θα μπορουσα να κάνω για να μη το περνει στραβά.

Senior Member
    πολλοι νεαροι οταν ειναι ερωτευμενοι με μια κοπελα δεν ενδιαφερονται για σεξ μαζι της. συμβαινει δηλ ακριβως το αντιθετο απο οτι στις γυναικες

Junior Member
    Quote Originally Posted by psy me View Post
    πάντως, και εγώ δεν μπορώ να πω ότι είχα εμμονή σχεδόν με το σεξ, μπορεί κ να μη το σκεφτόμουν, αλλά η πλειοψηφία σε αυτη την ηλικια με αυτο κοιμαται κ ξυπναει. δεν μ φαινεται καλη ιδεα αυτη η τεχνητη απομακρυνση σ γιατι αν μιλαμε για ευαισθητο ατομο μπορει να ξενερωσει κ να τον χασεισ, ειναι ρισκο δηλ γιατι τ αλλο ακρο ειναι οντως ν σ θελει μετα πιο πολυ. να σ πω, γιατι δεν βλεπετε διαφορες ταινιες μαζι (ξερεις τι ταινιες)
    Θα με γδαρει και μονο να του το προτεινω:-P ουτε μονος του δε τα κανει αυτα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    πολλοι νεαροι οταν ειναι ερωτευμενοι με μια κοπελα δεν ενδιαφερονται για σεξ μαζι της. συμβαινει δηλ ακριβως το αντιθετο απο οτι στις γυναικες
    Δηλαδή εγω δεν ειμαι ερωτευμένη επειδή θελω να κανουμε και κάτι πιο "extreme" απο αγκαλιές και φιλιά που πίστεψέ με μ'αυτην την αναγκη ξυπναω και κοιμαμαι ολη τη βδομαδα που λείπει

Senior Member
    να ρωτησω κατι αλλο; του το εχεις πει στην ψυχρα; εννοω να του εχεις μιλησει για αυτη την απορια και για την επιθυμια που εχεις

Junior Member
    Quote Originally Posted by psy me View Post
    να ρωτησω κατι αλλο; του το εχεις πει στην ψυχρα; εννοω να του εχεις μιλησει για αυτη την απορια και για την επιθυμια που εχεις
    Ναιι φυσικα και το χω κανει! Και μου απάντησε ακριβώς αυτα που προανέφερα

Το παλικάρι δεν κάνει σεξ όταν είναι σε σοβαρή σχέση γιατί πολύ απλά κάνει σεξ με άλλες κοπέλες που δεν έχει σχέση μαζί τους. Και δεν βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου γιατί είναι παιδί της εκκλησίας και είναι μόνο για νηστεία και προσευχή !!! Σοβαρά τώρα το μόνο θέμα που μπορεί να έχει είναι πρόβλημα στύσης λόγω χαμηλής τεστοστερόνης από τον πρωταθλητισμό που ακολουθεί...

Senior Member
    Quote Originally Posted by PinkPrincess View Post
    Δηλαδή εγω δεν ειμαι ερωτευμένη επειδή θελω να κανουμε και κάτι πιο "extreme" απο αγκαλιές και φιλιά που πίστεψέ με μ'αυτην την αναγκη ξυπναω και κοιμαμαι ολη τη βδομαδα που λείπει
    οχι ακριβως αυτο, απλα λεω οτι οι γυναικες οταν ειναι ερωτευμενες το θελουν ενω αρκετοι αντρες δυσκολευονται με αυτες που ειναι ερωτευμενοι

Junior Member
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    Το παλικάρι δεν κάνει σεξ όταν είναι σε σοβαρή σχέση γιατί πολύ απλά κάνει σεξ με άλλες κοπέλες που δεν έχει σχέση μαζί τους. Και δεν βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου γιατί είναι παιδί της εκκλησίας και είναι μόνο για νηστεία και προσευχή !!! Σοβαρά τώρα το μόνο θέμα που μπορεί να έχει είναι πρόβλημα στύσης λόγω χαμηλής τεστοστερόνης από τον πρωταθλητισμό που ακολουθεί...
    Κανενα προβλημα στύσης περνει συμπληρωματα μαγνησιου
    καμια αλλη κοπελα. Τον ξερω καλα δεν ειναι του στυλ του συν το οτι μιλαμε ολη τη μερα. Ειναι υπο στενη επιτήρηση με την καλη την έννοια

Junior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    οχι ακριβως αυτο, απλα λεω οτι οι γυναικες οταν ειναι ερωτευμενες το θελουν ενω αρκετοι αντρες δυσκολευονται με αυτες που ειναι ερωτευμενοι
    Ε και τι θα γινει Τώρα ετσι θα το παμε; δηλαδη ισοροπιστε τα λιγο... :-P

Αγαπητη Φιλη,εφοσον λες οτι ειναι ερωτευμενος ο αυντροφος σου,και ειναι και στη καλυτερη σεξουαλικη του φαση,οπως πολυ σωστα καταλαβες κατι δε παει καλα.Αυτα που διαβασα,οτι αυτοι που ειναι ερωτευμενοι κλπ,δυσκολευονται τα ακουω βερεσε.
    Μηπως το παιδι αυτο εχει θεμα κομπλεξ με το σωμα του,με την επιδοση του?μηπως καποια αλλη τον κομπλαρε πανω σε αυτο το κομματι?γιαυτο και επιδιωκει σχεση για να νιωθει ασφαλης;Δεν λεω οτι δε σε θελει,απλα πιστευω οτι εχει καποιο οργανικο η πιο πιθανο κατ εμε να ειναι ψυχολογικο.Δε ξερεις τι εχει περασει ο καθενας.Καλο θα ηταν να το συζητησετε ανθρωπινα,οχι να νιωσει οτι ενοχλεισαι γτ τοτε θα κομπλαρει περισσοτερο.Προσπαθησε να τον ξεδιπλωσεις σιγα σιγα.Να τον καταλαβεις περισσοτερο,να το συζητησεις οχι επειδη σε ρολο γυναικας που δε χαορταινει σεξ,αλλα σαν ανθρωπος που θες να τον ακουσεις και να τον στηριξεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 12