Ποιες ειναι οι παρενεργειες απο τα φαρμακα σας; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Senior Member
    Παρενεργειες? απο παρενεργειες αλλο τιποτα καταρχην η αυξηση βαρους που ειναι ενας απο τους πιο σημαντικους παραγοντες για να χασεις της σωματικη υγεια σου και φυσικα ολη την αυτοπεποιθηση που ειχες στην εμφανιση σου, επισης πολλες φορες εχω παρατηρησει κινησεις του στοματος και κυριως της γλωσσας σε μενα παντα, χωρις να το θελω, επισης εχω υπονοιες οτι κ ορμονικα εχω διαταραχθει λογω των φαρμακων γιατι εδω κ καιρο εχω παρατηρησει γυναικομαστια, σε συνδιασμο παντα με την αυξηση βαρους, επισης σελλοροια στον υπνο αλλα κ στο ξυπνιο μου πολλες φορες, τωρα οσον αφορα τις παρενεργειες που αφορουνε την ψυχη δεν ξερω αν ειμαι σε θεση να ξεχωρισω ποια ειναι συμπτωματα της ασθενειας κ ποια παρενεργειες των φαρμακων, ευχομαι να τα ξεφορτωθουμε ολοι μας οσο πιο συντομα μπορουμε, περαστικα σε ολους κ καλο κουραγιο να χετε.

Senior Member
    @παιδια με το λεπονεξ εχω παρατηρησει σιελορροια στον υπνο και επισης παιρνω φαρμακο για το στομαχι για την καρδια σταθεροποιητη και ακινετον εκτος απο το λεπονεξ.. το μονο θετικο ειναι οτι εχασα βαρος επισης πολυ χαμηλη πιεση και ταχυκαρδιες..
    γενικα με εχει βοηθησει καπως αλλα και παλι σκατα

Senior Member
    παιρνω tegretol 1200mg, lamictal 150mg, solian 800mg, aloperidin 30mg, remeron 60mg, akineton 6mg.
    παρενεργειες.. :τρεμουλο στα χερια, υπερκινητικα ποδια, σιελορροια στον υπνο (μερικες φορες), διπλοπεια, ανηδονεια, καμια ερωτικη διαθεση για το αλλο φυλο, διακοπη περιοδου, αδυναμια συγκεντρωσης

Senior Member
    @μπου ναι ξεχασα και γω εχω διακοπη περιοδου ειδικα οταν επαιρνα ρισπερνταλ

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @μπου ναι ξεχασα και γω εχω διακοπη περιοδου ειδικα οταν επαιρνα ρισπερνταλ
    κι εμενα μου την εκοψε το solian αν θυμαμαι καλα

Ξηροστομια και δυσκοιλιοτητα.Ειναι εκνευριστικα και τα δυο αλλα δεν γινεται διαφορετικα.

Senior Member
    σημερα βγηκαν τα αποτελεσματα καποιων εξετασεων αιματος που ειχα κανει..τα φαρμακα μου εχουν πειραξει και το συκωτι και τη χοληστερινη.σημερα μιλησαμε με εναν ηπατολογο και μας ειπαν οτι φταινε τα φαρμακα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    παιρνω tegretol 1200mg, lamictal 150mg, solian 800mg, aloperidin 30mg, remeron 60mg, akineton 6mg.
    παρενεργειες.. :τρεμουλο στα χερια, υπερκινητικα ποδια, σιελορροια στον υπνο (μερικες φορες), διπλοπεια, ανηδονεια, καμια ερωτικη διαθεση για το αλλο φυλο, διακοπη περιοδου, αδυναμια συγκεντρωσης
    boo καλησπερα, αφου πασχεις απο μια η δυο ψυχικες νοσους, ποιος ο λογος να παρεις 6 φαρμακα και μαλιστα σε τετοιες μεγαλες δοσεις?, εγω βεβαια δεν ειμαι ειδικος, αλλα καποιος που σε μπουκωνει με τοσα χαπια προφανως για να μην τον ζαλιζεις ,μονο ειδικος δεν ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    boo καλησπερα, αφου πασχεις απο μια η δυο ψυχικες νοσους, ποιος ο λογος να παρεις 6 φαρμακα και μαλιστα σε τετοιες μεγαλες δοσεις?, εγω βεβαια δεν ειμαι ειδικος, αλλα καποιος που σε μπουκωνει με τοσα χαπια προφανως για να μην τον ζαλιζεις ,μονο ειδικος δεν ειναι
    καλησπερα Soulfly!
    κοιτα..τα remeon τα βαλαμε πριν 20 μερες λογω καταθλιψης και αυξησαμε και το lamictal απο 100 σε 150.. εχουμε κανει προσπαθειες να μειωσουμε τo aloperidin και το solian αλλα κανω ψυχωτικα μετα.
    εχω διπολικη και σχιζο..
    η αληθεια ειναι οτι τη γιατρο τη βλεπω καθε 1.5 μηνα οποτε και να θελα δε μπορω να την ενοχλησω εκτος απο τηλεφωηματα βεβαια αααν χρειαστει..
    περιμενω να δω τι θα γινει τωρα με το καταθλιπτικο επεισοδιο και μετα θα ξαναμπουμε σε φαση μειωσης που ελπιζω να παει καλυτερα αυτη τη φορα
    δε νομιζω να θελει να μην τη ζαλιζω γιατι μια χαρα τα παιρνει τα ευρουλακια της καθε φορα που παω Αθηνα για να τη δω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    Θα συμφωνησω με τον soulfly , πολλα φαρμακα , και η πολυφαρμακια δειχνει ασχετο , γιατι δεν ξερεις ποιο φαρμακο κανει τι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    δε νομιζω να θελει να μην τη ζαλιζω γιατι μια χαρα τα παιρνει τα ευρουλακια της καθε φορα που παω Αθηνα για να τη δω

Αυτο δεν το καταλαβαινω , ποιος γιατρος δεν θελει ασθενεις ? ( και εισοδημα ) . Ζαλισε με κι εμενα κανα 45 λεπτο , και ευχαριστως θα παρω τα λεφτα σου , κι ας εχω ηδη !!!

Senior Member
    η αληθεια ειναι οτι ειχα βγει με πολλα φαρμακα απο την τελευταια μου νοσηλεια..μετα αυτη μου προσθεσε το lamictal γιατι επεφτα και τωρα που επεσα ακομα πιο πολυ μου εδωσε remeron

Senior Member
    αυτο που με ανησυχησε αποψε ειναι οι μεγαλες τιμες στο συκωτι και τη χοληστερινη..τα εχουν πειραξει τα φαρμακα.κατα τα αλλα δε με νοιαζει ιδιαιτερα ποσα και τι φαρμακα παιρνω αρκει να ειμαι καλα γιατι εχω περασει αρκετα ασχημα

Senior Member
    @μπου ναι μην το αφησεις πλιζ! μαλλον πρεπει να δειτε και κατι καινουργιο εγω ας πουμε εχω δοκιμασει παρα παρα πολλα..
    Last edited by εσωτερική_σήψη; 12-12-2015 at 02:18. Reason: ορθογραφικο

Senior Member
    οχι φυσικα δε θα το αφησω.τη Δευτερα εχω ραντεβου με τη ψυχιατρο θα της δειξω τις εξετασεις να μου πει κι αυτη την αποψη της. ο ηπατολογος μου ειπε να κανω καποιες εξτρα εξετασεις σε 15 μερες..αντε να δουμε τι θα δουμε.εκει που παω να ισορροπησω θα εχουμε αλλα τωρα..

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast