προς mriya - αδικη και ανεξηγητη συμπεριφορα moderator (?) - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 146
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    γιατι ειναι φοβερα κουραστικο αυτο το ειπατε μια το ειπατε δυο το ειπατε τρεις πλεον το μαθαμε απ εξω εξαφανιστηκε το θρεντ. τωρα το ξερουν ολοι αυτο..
    αυτο ακριβως ειναι το προβλημα.
    οχι οτι ειπατε τα παραπονα σας και τις αντιρρησεις σας.
    αλλα οτι το τεντωσατε...

Senior Member
    Να βγειτε με πανο και στο Συνταγμα...δεν ειναι πραγματα αυτα που κανει η διαχειριση! ααααα ολα κι ολα! Να ανοιχτει το αλλο θεμα το βραδυ γιατι εχω ολονυχτιο ταξιδι και καπως πρεπει να περασει η ωρα. Ευχαριστω.

Senior Member
    Και φυσικα να πεσουν μηνυσεις στις μοντ μυρια και μπετελ ... αντε γιατι πολυ σας ανεχτηκαμε!!

Senior Member
    Στον Αεον 60 μαστιγωματα φτανουν...Χριστουγεννα ερχονται ας ειμαστε λιγο πιο ηπιοι και αγαπησιαρηδες..

Banned
    ακου αλεξ, εδω ημαστε μια ομαδα...δεν ειμαστε ολοι φιλοι και κολητοι, αλλα μας ενωνουν τα προβλήματα μας ...ηρθα εδω για να μιησω και να τα βγαλω απο μεσα μου και βρηκα ανθρωπους και οχι νικς...αλλα πραγματικους ανθρωπους που ΘΕΛΟΥΝ να με ακουσουν και με καταλαβαινουν. βρηκα μια διαφοτετικη συντροφια. εισαι απο τους πρωτους που με πλησίασαν και παρολο που δεν συμφωνουμε ή δεν καταλαβαινομαστε η παρουσια σου και μονο πολλες φορες ειναι αρκετη γιατι δειχνεις το ενδιαφερον σου.

προχτες εγινε κατι που ειναι αδικο και με ταραξε και εκανα αυτο που κανω πάντα...ζητησα την βοηθεια και την συμπαρασταση των μελλων. καποιοι δεν ασχοληθηκαν καν δικαιωμα τους!..αλλοι με στηριξαν και τους ευχαριστω απο ψυχης και αλλοι μου επιτεθηκαν επειδη....αντεδρασα σε κατι που θεωρω αδικο!...
    αν σε κουρασα τοσο εσενα οσο και οποιο αλλο ΜΕΛΟΣ (το τονιζω αυτο) σου ζητω συγνωμη... εγω για μενα το θεωρω απαραιτητο οποιος αδικηται να αντιδρα...ο λογο που μεχρι σημερα συνεχιζετε όλο αυτο ειναι γιατι συνεχιζεται και η αδικία... τ μονο που θελω...οσο περιεργο και αν σου φενεται ειναι την ηρεμία μου...ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..αυτοι με ενοχλησαν και μαλιστα χωρις λόγο .
    οσο συνεχιζουν την αδικια , τοσο θα αντιδρω ..αλλα αν μου πεις οτι ολο αυτο επιβαρυνει εστω και ενα μέλος αρνητικα θα το σταματησω ΤΩΡΑ!! αν πραγματικα σε ενοχλει και σε κουραζει ουτε εγω ουτε οι διαχειριστες εχουμε δικαιωμα να στο κανουμε αυτο ...πες το μου και τελειωσαν ολα εδω...απο μεριας μου τουλάχιστον! σου δινω τον λόγο μου.

Banned
    α αρχισε τη μασα ολη νυχτα κ δε θα χεις προβλημα μονο μη το παρακανεις κ γυρισεις πισω τριπλη
    εγω ετσι κανω αν πρεπει να κρατηθω ξυπνιος τρωω απο τις 10 μασελες..

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Στον Αεον 60 μαστιγωματα φτανουν...Χριστουγεννα ερχονται ας ειμαστε λιγο πιο ηπιοι και αγαπησιαρηδες..
    μονο και μονο επειδη ειναι δικος σου ανθρωπος...θα του την χαρισω στα 30 ...οχι για να δεις τι φιλη ειμαι!... εκανα πολυ θορυβο και σου ταραξα το φιλαρακι σου ε??

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Να βγειτε με πανο και στο Συνταγμα...δεν ειναι πραγματα αυτα που κανει η διαχειριση! ααααα ολα κι ολα! Να ανοιχτει το αλλο θεμα το βραδυ γιατι εχω ολονυχτιο ταξιδι και καπως πρεπει να περασει η ωρα. Ευχαριστω.
    οχι να κατσουμε κοτουλες και χαμηλοβλεπουσες ... να το βουλωνουμε και να λεμε ευχαριστω δια τον συναινετισμο... κωλοτουμπιτσες γιουπιιιι!!!!

Banned
    α αρχισε τη μασα ολη νυχτα κ δε θα χεις προβλημα μονο μη το παρακανεις κ γυρισεις πισω τριπλη
    εγω ετσι κανω αν πρεπει να κρατηθω ξυπνιος τρωω απο τις 10 μασελες..
    δηλαδη εσυ πιστευεις οτι επρεπε να το καταπιω και να το κανω γαγργαρα?

Super Moderator
    Σταύρο,
    μέτρησα σε αυτό το θρεντ αλλά και στο θρεντ "που είναι το Thread μου;;; ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ" δεκάδες προσβλητικά και συκοφαντικά μηνύματα από εσένα, τόσο προς τη διαχείριση, όσο και προς διάφορα μέλη. Έχω ήδη διαγράψει μερικά από αυτά.
    Σου έστειλα μια τελευταία προειδοποίηση, διότι αν έκανα αυτό που έπρεπε, τώρα θα ήσουν αποκλεισμένος από το φόρουμ.
    Κάνε ένα κόπο, πάρτο αλλιώς και άμεσα. Στο λέω φιλικά, κι ας μην πιστεύεις ότι το λέω φιλικά.

Ρέα, έχουμε λάβει τα μηνύματα σου, όλα τα μηνύματα σου. (emails, π.μ, όλα!) Γνωρίζω πολύ καλά πλέον, πότε πρέπει να παρέμβω για θέματα ψυχικής υγείας και πότε όχι. Και εγώ, και όλοι στην ομάδα μας.
    Για τα άλλα τα χειριστικά μηνύματα σου, αυτά που απειλείς ότι αν πάθεις υποτροπή, θα φταίει το φόρουμ, δεν έχω να σχολιάσω κάτι.
    Δεν έχω επίσης να σχολιάσω κάτι για τα μηνύματα όπου απειλείς με δημοσιοποιήσεις κτλ.
    Αν το φόρουμ δεν σε καλύπτει, αν θεωρείς ότι η διαχείριση είναι μεροληπτική, αν οι κανόνες του δεν ταιριάζουν με το πως εσύ φαντάζεσαι ένα φόρουμ αυτοβοήθειας, καλύτερα να μην συμμετέχεις σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση, σου συνιστώ να διαβάσεις και να κατανοήσεις τι είναι αυτό το φόρουμ και κυρίως, τι ΔΕΝ είναι.

Γενικά για το θέμα: όπως ανέφερα, το θρεντ αποσύρθηκε, διότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε να έχει πολλά μηνύματα επί σελίδες τα οποία λίγο ή πολύ, παραβίαζαν τους κανόνες αυτού του φόρουμ. Έχουμε ξανα εφαρμόσει αυτή την μέθοδο και στο παρελθόν, από όσο θυμάμαι, τουλάχιστον 4-5 φορές ακόμη ως την πιο γρήγορη λύση, αφενός για να αποφορτιστεί το κλίμα, αφετέρου για να μπορέσουμε με την ησυχία μας να το καθαρίσουμε.
    Εάν δεν το κάναμε με αυτόν τον τρόπο, τότε θα έπρεπε να το κάνουμε live, από τη μια εμείς να σβήνουμε, από την άλλη να προστίθονται συνεχώς νέα μηνύματα που παραβιάζουν τους κανόνες. Επιπλέον, αν το αφήναμε live, μάλλον 2-3 μέλη τώρα θα είχαν αποκλειστεί από το φόρουμ, λόγω των αλλεπάληλων παρατηρήσεων που θα λάμβαναν από τη διαχείριση.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, τα πράγματα είναι τόσο απλά, οπότε θερμή παράκληση -τελευταία- ας λείψουν από εδώ και πέρα τα σενάρια συνομωσίας, οι συκοφαντίες και η φασαρία για τη δόλια διαχείριση που απροειδοποιητα και μεροληπτικά εξαφανίζει από "προσώπου γης" επιλεγμένα θρεντς.

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δηλαδη εσυ πιστευεις οτι επρεπε να το καταπιω και να το κανω γαγργαρα?
    οχι δε το πα για σενα για το μνημονιο το εγραψα που ελεγε οτι εχει ταξιδι...ολη νυχτα.
    η απαντηση ειναι ναι.

Banned
    λυστε μου μια απορια ρε παλιουρες...τι στο διαολο γινοταν εδω μεσα παλια και τωρα σοτι κανουν και οτι πουν κανετε κωλοτουμπες? το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.. τι σας ενοχλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?? διαφωνειτε..ωραια.. μπορουσατε να μην ασχολειθητε ...ή να τοποθετηθητε απλα και ηρεμα οπως ο αλεξ...αλλα γιατιολο αυτο το κραξιμο και η επιθεση?? γιατι τσουζει τοσο ρε κοριτσια?
    Last edited by Mriya; 11-12-2015 at 18:52.

Banned
    οχι δε το πα για σενα για το μνημονιο το εγραψα που ελεγε οτι εχει ταξιδι...ολη νυχτα.
    η απαντηση ειναι ναι.
    σε κουρασα? σε ενοχλησα? αυτο με νοιαζει εμενα... πιο πολυ απο ολα...θες να το βουλωσω?

Banned
    εγω σου απαντω επειδη απλα εχω συνηθισει τη διπλωματια κ ειμαι ετοιμος για ατακα..
    κ ειμαι ηρεμος γιατι με ολα αυτα που ειχαν συμβει στη ζωη μου απο το ασπρο στο μαυρο αν δεν ειχα ψυχραιμια τωρα θα ειμουν σε καμια νευρολογικη κλινικη..η θα μου ειχε ανατιναχτει ο εγκεφαλος.
    η ζωη μου επεβαλε να ειμαι ψυχραιμος.
    δε με απασχολει το τι θα κανεις μου ειναι αδιαφορο σαν μια ακομα που ετυχε να μιλησω σε ενα φορουμ μου φαινεται....
    εγω θα σου προτεινα να ηρεμισεις...

Banned
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Σταύρο,
    μέτρησα σε αυτό το θρεντ αλλά και στο θρεντ "που είναι το Thread μου;;; ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ" δεκάδες προσβλητικά και συκοφαντικά μηνύματα από εσένα, τόσο προς τη διαχείριση, όσο και προς διάφορα μέλη. Έχω ήδη διαγράψει μερικά από αυτά.
    Σου έστειλα μια τελευταία προειδοποίηση, διότι αν έκανα αυτό που έπρεπε, τώρα θα ήσουν αποκλεισμένος από το φόρουμ.
    Κάνε ένα κόπο, πάρτο αλλιώς και άμεσα. Στο λέω φιλικά, κι ας μην πιστεύεις ότι το λέω φιλικά.

Ρέα, έχουμε λάβει τα μηνύματα σου, όλα τα μηνύματα σου. (emails, π.μ, όλα!) Γνωρίζω πολύ καλά πλέον, πότε πρέπει να παρέμβω για θέματα ψυχικής υγείας και πότε όχι. Και εγώ, και όλοι στην ομάδα μας.
    Για τα άλλα τα χειριστικά μηνύματα σου, αυτά που απειλείς ότι αν πάθεις υποτροπή, θα φταίει το φόρουμ, δεν έχω να σχολιάσω κάτι.
    Δεν έχω επίσης να σχολιάσω κάτι για τα μηνύματα όπου απειλείς με δημοσιοποιήσεις κτλ.
    Αν το φόρουμ δεν σε καλύπτει, αν θεωρείς ότι η διαχείριση είναι μεροληπτική, αν οι κανόνες του δεν ταιριάζουν με το πως εσύ φαντάζεσαι ένα φόρουμ αυτοβοήθειας, καλύτερα να μην συμμετέχεις σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση, σου συνιστώ να διαβάσεις και να κατανοήσεις τι είναι αυτό το φόρουμ και κυρίως, τι ΔΕΝ είναι.

Γενικά για το θέμα: όπως ανέφερα, το θρεντ αποσύρθηκε, διότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε να έχει πολλά μηνύματα επί σελίδες τα οποία λίγο ή πολύ, παραβίαζαν τους κανόνες αυτού του φόρουμ. Έχουμε ξανα εφαρμόσει αυτή την μέθοδο και στο παρελθόν, από όσο θυμάμαι, τουλάχιστον 4-5 φορές ακόμη ως την πιο γρήγορη λύση, αφενός για να αποφορτιστεί το κλίμα, αφετέρου για να μπορέσουμε με την ησυχία μας να το καθαρίσουμε.
    Εάν δεν το κάναμε με αυτόν τον τρόπο, τότε θα έπρεπε να το κάνουμε live, από τη μια εμείς να σβήνουμε, από την άλλη να προστίθονται συνεχώς νέα μηνύματα που παραβιάζουν τους κανόνες. Επιπλέον, αν το αφήναμε live, μάλλον 2-3 μέλη τώρα θα είχαν αποκλειστεί από το φόρουμ, λόγω των αλλεπάληλων παρατηρήσεων που θα λάμβαναν από τη διαχείριση.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, τα πράγματα είναι τόσο απλά, οπότε θερμή παράκληση -τελευταία- ας λείψουν από εδώ και πέρα τα σενάρια συνομωσίας, οι συκοφαντίες και η φασαρία για τη δόλια διαχείριση που απροειδοποιητα και μεροληπτικά εξαφανίζει από "προσώπου γης" επιλεγμένα θρεντς.

ηταν τοσο δυσκολο???...
    τα σεναρια θα παραμεινουν ... δεν ειμαστε τυφλοι
    απο εδω και περα οταν ενα μελος σας στελνει μυνημα πανικοβλιμενο για το πως να συμπεριφερθει σε περιπτωσεις αυτοκτονιας ή αυτοτραυματισμων θα απαντατε εστω για να το καθησυχαζεται.
    πριν απο οποιοδηποτε κλεισιμο θρεντ θα κανετε παρατηρηση ή προειδοποιηση οτι ξεφευγει απο τους κανονες.. δεν θα ξυπνανε ενα πρωι οι ανθρωποι και θα το ψαχνουν...και μαλιστα ΓΑΔ.!!!
    ευχαριστω

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast