το mood του e-psychology - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 105
    Senior Member
    μαγκ δεν ισχυει. κι αλλα πρωην μελη εφαγαν μπαν τα τελευταια 3 χρονια.
    αρκετα κιολας.
    και με τους δυο τροπους που ανεφερες γινεται ενας αποκλεισμος.
    και με τις πολλες παραβιασεις αν συμπληρωθει ενα οριο ποντων φευγεις αυτοματα, αλλα κι αν κανεις κατι εξαιρετικα παραβατικο (κατα την κριση του αντμιν) μπορει να σε αποκλεισει, ασχετως ποντων.

Senior Member
    Το ξερω ρεμ , αλλα εχω την εντυπωση οτι το μπαν που εφαγαν , ηταν λογω διπλου προφιλ . Εσυ μπορει να θυμασαι πιο καλα . Κατα τα αλλα , συμφωνω για τους λογους του μπαν , αμα εισαι κοσμιος στην εν γενει διαγωγη σου , δυσκολα θα σε μπαναρουν , νομιζω . Δεν ξερω και το αντικειμενο καλα , με την λογικη το παω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το ξερω ρεμ , αλλα εχω την εντυπωση οτι το μπαν που εφαγαν , ηταν λογω διπλου προφιλ . Εσυ μπορει να θυμασαι πιο καλα . Κατα τα αλλα , συμφωνω για τους λογους του μπαν , αμα εισαι κοσμιος στην εν γενει διαγωγη σου , δυσκολα θα σε μπαναρουν , νομιζω . Δεν ξερω και το αντικειμενο καλα , με την λογικη το παω .
    οχι, ηταν για συμπεριφορα/παραβιασεις, άλλα ειναι εκεινα για τα διπλα προφιλ. υπηρξαν και τετοια.

Senior Member
    Τοσες μερες παρακουλουθω ολον αυτον τον χαμο που γινεται στο φορουμ,φυσικα σημασια δεν εδωσα,λεω "νταξει μωρε θα την βρουν την ακρη"..μπαινω σημερα και βλεπω να εχουν μπαναρει την ρεα..για ποιον λογο ομως να μπαναρεις εναν ανθρωπο με καταθλιψη ο οποιος θεωρουσε το φορουμ δευτερο σπιτι του?ααα αφηστε με να σκεφτω..επειδη εκανε μερικα παραπτωματα..λες και τα αλλα μελη εδω περα δεν εχουν κανει ποτε...επειδη δηλαδη ειχε δικιο σε αυτα που ελεγε ειπατε δεν της βαζουμε ενα μπαν μωρε?θα επρεπε να νιωθετε τουλαχιστον ντροπη για αυτο το πραγμα,μιλαμε οτι ειχε καταθλιψη και εσεις περα-βρεχει μην πω τιποτε χειροτερο..μπραβο στη διαχειριση...τα θερμα μου συγχαρητηρια...
    ΥΓ ανυπομωνω να δω σχολια του τυπου αντε ρε νιανιαρο απο εδω που εχεις και αποψη..περιμενω

Senior Member
    Το δελφινι ειναι πιο κοσμιο που γραφει βωμολοχιες για τη φιλη της στα post της..γι αυτο την κρατανε ακομη...bannαρουν ατομα με καταθλιψη και αφηνου τα trolls να προκαλουν! Ρε ειστε πολυ ωραιοι εσεις!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Μονο ωραιοι? καλα το δελφινι εκανε απο την αρχη μπαμ οτι ηταν τρολλ,αυτα που εγραφε ηταν παραλογα...ενα θερμο χειροκροτημα για τη διαχειριση παιδια!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by fenia99 View Post
    Μονο ωραιοι? καλα το δελφινι εκανε απο την αρχη μπαμ οτι ηταν τρολλ,αυτα που εγραφε ηταν παραλογα...ενα θερμο χειροκροτημα για τη διαχειριση παιδια!!!
    Kαι όλως τυχαίως η Remedy είναι η μόνη που ακόμα συνομιλεί με το Δελφίνι μετά το σκηνικό!Μπείτε ΕΔΩ να δείτε!Με το που έγραψε το Δελφίνι στις 12-12-2015 -10.03 σήμερα Post,ακολούθως η Remedy στις 10.17 απάντησε!Χα χα!!Ούτε με ... τρόπο δεν μπορούν να το κάνουν για να μην εκτεθούν!
    Όπως ήταν αναμενόμενο το Δελφίνι εμφανίζεται Ατάραχο όπως πρέπει να είναι πάντα ένα στημένο Fake Profile!Ούτε καν να υπερασπιστεί τον εαυτό της δεν θέλησε!Εδώ έγινε ο κακός χαμός,άτομα διώχτηκαν από το Forum και αυτή μια χαρά!
    Ρε σας δουλεύουν!!!Αυτό το νούμερο η Remedy έχει 11.500 Posts και μετά από 9 χρόνια στο Forum κάθεται...και καλά και απαντάει σοβαρά στο Δελφίνι!ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!Χα χα!
    Φαντάσου τώρα να έχεις 11.500 Posts και να μην καταλαβαίνεις μετά από 9 χρόνια στο Forum αν σε δουλεύουν ή όχι!Μιλάμε είναι για πολλες φάπες!Μεταξύ τους σπάνε πλάκα για να γίνεται ντόρος!

Στείλτε μου Pm να διαγραφούμε από εδώ ομαδικώς!Βρήκα αλλού!
    Last edited by Stavros; 12-12-2015 at 15:23.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αν προσέβαλε κάποιον,καλά να πάθει.....

Banned
    Αγαπητοί δυσαρεστημένοι συνάδελφοι του e-psychology είμαι μαζί σας.Επειδή και εγώ δεν γουστάρω την λογοκρισία σε αυτά που γράφω αποφάσισα να ανοίξω ένα δικό μου φόρουμ όπου όλοι θα είμαστε ελεύθεροι να γράφουμε ότι θέλουμε,να βρίζουμε όποιον θέλουμε και να κάνουμε ότι θέλουμε και όπως γουστάρουμε χωρίς συνέπειες.Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να μου στείλετε e-mail στο [email protected] για να προχωρήσουμε μαζί αυτό το εγχείρημα.Σας ευχαριστώ πολύ,περιμένω νέα σας

Banned
    το ναι καπιος εριστικος χωρις πιο πριν να του δωσει καπιος καμια αφορμη αυτο δεν ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα καπιου που ειναι αδυναμος.
    ο ανθρωπος με καταθληψη ειναι μια δικαιολογια για να εχει ασυλο σε οτι λεει.

Senior Member
    περιμενω ενας mod να απαντηση στο θεμα μου και στις ερωτησεις
    ΥΓ: αν υπαρχει κανα αλλο site σαν το e-psychology, ας μου το στειλει σε pm. ΜΟΥΧΤΙΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    γιατι οι στιγμες περνανε πανε και πισω δε γυρνανε σα του ρολογιου τους δεικτες που πισω δε γυρνανε

Banned
    αν θελει καπιος να σε ακολουθησει θα σε ακολουθησει απο μονος του δε χρειαζεται ειδικες προσκλησεις πχ το να λες τι σκεφτεσαι ειναι το πιο αποστωμοτικο πραγμα εχετε σπασει καθε ρεκορ περισσοτερων δικαιολογιων σε ενα θεμα πες πχ οτι κανεις πραγματα γιατι θες να τα κανεις αντι να το παιζεις ταχαμ οτι τα κανεις επειδη φταινε οι αλλοι..
    οι αλλοι δε σε ακολουθουν επειδη τους διχνεις λινκ σε ακολουθουν ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ κ οταν καπιος ετσι θελει τιποτα κ κανενας δε του αλαζει γνωμη.
    προσπαθητε να μετατρεψετε σε σοου το ολο θεμα χωρις να εχει καπιο νοημα ολο αυτο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Αγαπητοί δυσαρεστημένοι συνάδελφοι του e-psychology είμαι μαζί σας.Επειδή και εγώ δεν γουστάρω την λογοκρισία σε αυτά που γράφω αποφάσισα να ανοίξω ένα δικό μου φόρουμ όπου όλοι θα είμαστε ελεύθεροι να γράφουμε ότι θέλουμε,να βρίζουμε όποιον θέλουμε και να κάνουμε ότι θέλουμε και όπως γουστάρουμε χωρίς συνέπειες.Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να μου στείλετε e-mail στο [email protected] για να προχωρήσουμε μαζί αυτό το εγχείρημα.Σας ευχαριστώ πολύ,περιμένω νέα σας
    Τις συνέπειες στην ψυχολογία αυτών που θα βρίζετε χωρίς να σας έχουν κάνει τίποτα τις σκέφτηκες ή είναι too much για το μυαλουδάκι σου;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    σωστο κ αυτο εγω σας το ειχα πει εξαρχης το τι θα χρειαστειτε εστω κ αν δε δημοσιευτικε το συγκεκριμενο μυνημα...
    μπορει να καταλαβει πολα κανεις απο μια εντελως απροκλειτη επιθεση νομιζω σας το ειχα πει κ σε παλιοτερο θεμα.
    ειναι διαφορετικο πραγμα να μη συμπαθεις καπιον κ διαφορετικο να πατας τις αδυναμιες του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Phatox View Post
    περιμενω ενας mod να απαντηση στο θεμα μου και στις ερωτησεις
    ΥΓ: αν υπαρχει κανα αλλο site σαν το e-psychology, ας μου το στειλει σε pm. ΜΟΥΧΤΙΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    Η απαντηση ειναι απλη. Πολλαπλα προσβλητικα μηνυματα , αν κρινω απο τα νηματα που αφαιρεθηκαν ειναι διψηφιος ο αριθμος και συνεχιζε ασταματητα να προσβαλει μελη του φορουμ , περα απο την διαχειριστικη ομαδα. Φυσικα δεν φαινονται τα προσβλητικα μηνυματα γιατι σβηνονται. Ουτε εφαγε μπαν κατευθειαν αλλα υστερα απο αλλεπαληλες προειδοποιησεις. Δεν υπηρχε αλλος τροπος. Το οτι εχει καταθλιψη ειναι ενα σοβαρο προβλημα, αλλα πρεπει να σκεφτουμε και οτι τα μελη που δεχονται τις προσβολες σε αυτο το σαιτ εχουν εξισου σοβαρα προβληματα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast