ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ 30+ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Φυσικά και όχι turtle! Kι εγώ στα 29 μου φέτος θα δώσω ξανά πανελλήνιες :P Αν είναι κάτι που αγαπάς πολύ και θέλεις να το μάθεις, το χρωστάς στον εαυτό σου να το κάνεις. Τα στερεότυπα είναι χαζά κ ανόητα, γιατί να μην κάνει κάποιος αυτό που θέλει ακόμα και στα 40 ή 50 επειδή η μέση τάση της κοινωνίας είναι άλλη;;; Να κάνεις αυτό που θέλεις και να ευχαριστησεις την ψυχούλα σου. Ασε που το ένα δεν αποκλείει το άλλο αναγκαστικά :)

Senior Member
    απο τη στιγμη που βγαζεισ δικα σου λεφτα και εχεισ ενα εισοδημα για να συντηρεισ τον εαυτο σου μπορεισ να κανεισ οτι θελεισ φανταζομαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    απο τη στιγμη που βγαζεισ δικα σου λεφτα και εχεισ ενα εισοδημα για να συντηρεισ τον εαυτο σου μπορεισ να κανεισ οτι θελεισ φανταζομαι
    όχι η πικρή αλήθεια είναι ότι είμαι άνεργη , εδώ που είναι η ειδικότητα μου είναι ανύπαρκτη , δουλειά δεν βρίσκω γιατί όπως είπα βάζουν ηλικιακό όριο για υπάλληλους απλούς πχ. εως 3ο ως 35 με προυπηρεσία σε ανάλογη θέση .. και απλώς το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως θα ήταν καλύτερο να εμπλουτίσω το βιογραφικό μου ...
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    εγω παλι απλα θα αλλαζα δουλεια εχω αλλαξει δεκα δουλειεσ και ειμαι τριαντα τεσσερα παω τωρα
    το προβλημα ειναι λιγο στην προσαρμογη αλλα εφοσον εχεισ εμπειρια κατι θα κανεισ
    αμα πασ σε συνεντευξη να τουσ πεισ τι απο αυτα που ξερεισ μπορει να χρησιμοποιηθει στην καινουρια σου δουλεια
    για να σε παρουνε δηλαδη ζητα να σου περιγραψουν τη θεση για να περιγραψεισ κι εσυ μετα τισ γνωσεισ σου κι ετσι φανταζομαι θα σε παρουν αμα το κανεισ καλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Μιλάω για επιπλέον σπουδές ... δεύτερη σχολή ... πιστεύεται επίσης ότι είναι αργά πια ... ????
    Ότι στα 30 + είναι νόμος και κανόνας γάμος παιδιά και σταθερή δουλειά ? αλλοιώς ... το χάος ?
    Οχι δεν υπάρχουν νόμοι και στανταρ στο πότε θέλει ο καθένας να κάνει οτιδήποτε,εξάλλου παράλληλα με τις σπουδές σου μπορείς να γνωρισεις και να συσχετιστείς με οποιονδήποτε άνθρωπο και να κάνεις μία ωραία σχέση.Τα 30 ακόμα είναι πολυ νεαρή ηλικία για να φοβάται κάποιος ότι αυτή η ενασχόληση με τις σπουδές θα τον αποσπάσει από οποιοδήποτε άλλο ενδιαφέρον.

Τώρα οσον αφορά την σταθερή δουλειά,ειδικά στην Ελλάδα ...ας γελάσω-αν μέχρι τώρα δεν έχεις βρει μία σταθερή δουλειά,τί περιμένεις;

Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Φυσικά και όχι turtle! Kι εγώ στα 29 μου φέτος θα δώσω ξανά πανελλήνιες :P Αν είναι κάτι που αγαπάς πολύ και θέλεις να το μάθεις, το χρωστάς στον εαυτό σου να το κάνεις. Τα στερεότυπα είναι χαζά κ ανόητα, γιατί να μην κάνει κάποιος αυτό που θέλει ακόμα και στα 40 ή 50 επειδή η μέση τάση της κοινωνίας είναι άλλη;;; Να κάνεις αυτό που θέλεις και να ευχαριστησεις την ψυχούλα σου. Ασε που το ένα δεν αποκλείει το άλλο αναγκαστικά :)
    Μπραβο, συμφωνω απολυτα!! και καλη σου επιτυχια στις πανελληνιες φετος!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οχι δεν υπάρχουν νόμοι και στανταρ στο πότε θέλει ο καθένας να κάνει οτιδήποτε,εξάλλου παράλληλα με τις σπουδές σου μπορείς να γνωρισεις και να συσχετιστείς με οποιονδήποτε άνθρωπο και να κάνεις μία ωραία σχέση.Τα 30 ακόμα είναι πολυ νεαρή ηλικία για να φοβάται κάποιος ότι αυτή η ενασχόληση με τις σπουδές θα τον αποσπάσει από οποιοδήποτε άλλο ενδιαφέρον.

Τώρα οσον αφορά την σταθερή δουλειά,ειδικά στην Ελλάδα ...ας γελάσω-αν μέχρι τώρα δεν έχεις βρει μία σταθερή δουλειά,τί περιμένεις;
    αχ τι περιμένω ναι ...αμέτρητες πόρτες την πόρτα μου κλείνουν ... ρωγμές στο κορμί μου παντά και εγώ ξενυχτάω μεθάω και πίνω σ αυτό το ρεφρέν του χαμού ... και μοιάζει η αλήθεια μου πελώρειο ψέμμα σε τοίχο η φωνή μου χτυπά .. ανοίγω τα μάτια σηκώνω το βλέμμα ξημέρωσε κι έξω φυσά ...https://www.youtube.com/watch?v=I7w-6TGywCs ποτέ δεν περίμενα ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cherry08 View Post
    Μπραβο, συμφωνω απολυτα!! και καλη σου επιτυχια στις πανελληνιες φετος!!
    καλή επιτυχία .

Page 2 of 2 FirstFirst 12