Κάνω come back... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 233
    Senior Member
    Η ανεπροκοπη δεν ειπα μια καλημερα!!!! Καλημερα κοριτσαρεεες...εχω χασει τελειως το μυαλο μου σημερα...ειμαι άυπνη τελειως!!! Επεσα για υπνο στις 3 και ξυπνησα στις 7...και ενδιαμεσα δεν κοιμηθηκα καλα!! Δεν μπορουσα να βολευτω με τιποτα!!! Μαρτυρικη νυχτα!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Η ανεπροκοπη δεν ειπα μια καλημερα!!!! Καλημερα κοριτσαρεεες...εχω χασει τελειως το μυαλο μου σημερα...ειμαι άυπνη τελειως!!! Επεσα για υπνο στις 3 και ξυπνησα στις 7...και ενδιαμεσα δεν κοιμηθηκα καλα!! Δεν μπορουσα να βολευτω με τιποτα!!! Μαρτυρικη νυχτα!
    Καημένη μωρέ! Αν βρεις χρόνο να κοιμηθείς σήμερα, ξεκουράσου madiwasp. Μήπως ο πιτσιρίκος ήθελε ξενύχτια;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Καημένη μωρέ! Αν βρεις χρόνο να κοιμηθείς σήμερα, ξεκουράσου madiwasp. Μήπως ο πιτσιρίκος ήθελε ξενύχτια;;
    Γενικα εχω παρατηρησει οτι τις νυχτες παρταρει ασυστολα ο μπεμπης μου!!! Δεν ξερω τι τον πιανει..κατα τη διαρκεια της μερας ειναι πιο ηρεμος..κλωτσαει μεν, αλλα οχι οπως τα βραδια!!
    Σημερα θα προσπαθησω να ξεκουραστω οσο μπορω..γιατι δε θα την παλεψω αλλιως!
    Pionier vsegda gotov!!!

Banned
    σε προετοιμαζει για τις νυχτες που θα έρθουν... ξεκουρασου μανουλα σημερα οσο μπορεις

Senior Member
    Νέα παρατήρηση!Έβαλε ο Aeon τον NikosD,να μην φαίνεται ο κακός μόνο αυτός!
    Κάτι βρήκαν στις 20 Δεκέμβρη λέει!Ξεψαχνίζουν όλο το ιστορικό μου!!Εντωμεταξύ όταν σου γίνεται παρατήρηση,δεν μπορείς να δεις το Original Post για να θυμηθείς τον λόγο της παρατήρησης!
    Έτσι θέλω,να με διαβάζετε Moderators!!!Όλο και κάτι θα αποκομίσετε!

Ευχάριστα νέα σήμερα!!!Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://s30.postimg.org/v82ox6k8x/Finansbank2.jpg

Senior Member
    Σημερα θα τεμπελιασω..δε θα κανω τιποτα Ρεουλα μου..υπνος και φαΐ μονο!!! Αχαχχχαχαχαχα
    Pionier vsegda gotov!!!

Banned
    χαχαχα...ειναι που τσακωθηκες με την τριτοξαδερφουλα τους! ... μα προσεχε και εσυ...

Banned
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Σημερα θα τεμπελιασω..δε θα κανω τιποτα Ρεουλα μου..υπνος και φαΐ μονο!!! Αχαχχχαχαχαχα
    ετσι μπραβο!! :)

Super Moderator
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Αυτοί ασχολούνται με μένα!Εγώ όπως βλέπεις δεν έχω αναφέρει τίποτα!
    Αν σου πω τώρα εσένα πχ να πας να κάνεις κάποιες συγκεκριμένες αιματολογικές,θα μου ρίξει παρατήρηση!
    Έλεος δηλαδή κύριε Aeon!Δεν κάνουμε διαγνώσεις αλλά μιλάμε όπως θα μιλούσαμε σε ένα φίλο.Κακό είναι?
    Αν μου πεις εσύ ρε Aeon πως σου πονάει το κεφάλι,και εγώ ακολούθως σου απαντήσω να μην πας σε παθολόγο αλλά σε Νευρολόγο,είναι προτροπή σε αναζήτηση ιατρικής βοήθειας πχ?
    Αν πχ σου πω να πας να κάνεις μία Γενική και ένα Σίδηρο,κακό είναι?Με συνθηματικά να μιλάμε δηλαδή?
    Aφήστε μας λίγο να συνομιλήσουμε,διαφορετικά δεν υπάρχει ο λόγος ύπαρξης μου εδώ.Εμένα αυτό είναι που μου αρέσει να κάνω στο Forum.Να βοηθάω σε τέτοια θέματα.Δεν θέλω να αλλάξω εδώ μέσα,θέλω να μείνω ο ίδιος.
    Λέει η Ρέα αύριο πχ πως πονάει στο πόδι.Αν της πω εγώ να πάει σε Ορθοπεδικό και να πάρει ένα παυσίπονο για τον πόνο,θα μου ρίξει παρατήρηση.Έτσι δουλειά δεν κάνουμε.Δυστυχώς.

Στην επόμενη παρατήρηση ασχέτως αν σηματοδοτεί ή όχι BAN,θα αναγκαστώ να ζητήσω την διαγραφή μου.Καθώς πλέον δεν θα μπορώ να Postάρω αυτά που θέλω και δεν θα είμαι ο εαυτός μου.Δεν θα έχει νόημα.

Στον φίλο σου, ιδιωτικά, πες ότι θέλεις.
    Σε δημόσιο χώρο, που εκτός από τον φίλο σου, διαβάζουν πολλοί ακόμη, δεν έχει δικαίωμα να κάνεις διαγνώσεις, ούτε να προτρέπεις για λήψη/διακοπή φαρμακευτικής αγωγής.
    Σου συνιστώ να διαβάσεις προσεκτικά τους όρους χρήσης (ναι...αυτούς λέω.. που καλούμαστε να διαβάσουμε και να αποδεχτούμε πριν ολοκληρώσουμε την εγγραφή μας στο φόρουμ)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Στον φίλο σου, ιδιωτικά, πες ότι θέλεις.
    Σε δημόσιο χώρο, που εκτός από τον φίλο σου, διαβάζουν πολλοί ακόμη, δεν έχει δικαίωμα να κάνεις διαγνώσεις, ούτε να προτρέπεις για λήψη/διακοπή φαρμακευτικής αγωγής.
    Σου συνιστώ να διαβάσεις προσεκτικά τους όρους χρήσης (ναι...αυτούς λέω.. που καλούμαστε να διαβάσουμε και να αποδεχτούμε πριν ολοκληρώσουμε την εγγραφή μας στο φόρουμ)
    Για γράψε μου ακριβώς τι έλεγε το Post που μου τροποποίησες και μου έριξες παρατήρηση.
    Γράψε μου αναλυτικά ποιο ήταν το κομμάτι το ''λάθος''.Διοτί με την τροποποίηση που κάνεις,δεν μπορούμε να θυμόμαστε τι γράψαμε καθώς το Original Post δεν υπάρχει.
    Και δεν θα σε κρίνω εγώ,θα αφήσω όλους τους άλλους να το κρίνουν.Θύμησε μου λοιπόν τι έγραψα και έχρηζε παρατήρησης???

Senior Member
    σταυρο συνηθωσ ερχεται σε μυνημα τι εγραψεσ για να ξερεισ αλλα αμα το δημοσιευσεισ λογικα θα στο ξανασβησουν ετσι θα πρεπε τουλαχιστον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    σταυρο συνηθωσ ερχεται σε μυνημα τι εγραψεσ για να ξερεισ αλλα αμα το δημοσιευσεισ λογικα θα στο ξανασβησουν ετσι θα πρεπε τουλαχιστον
    ΟΧΙ.Δεν ξέρεις τι έγραψες!Σου στέλνουν Pm ότι έχεις κάνει παράβαση και το Link για το Post που σου δείχνουν είναι το τροποποιημένο!
    Δηλαδή το κομμάτι που και καλά έχεις κάνει παράβαση εσύ δεν το ξέρεις καθώς δεν μπορείς να θυμάσαι τι έγραψες ακριβώς ... χθες!
    Στέλνουν ολόκληρο μακρυνάρι σε Pm και το σημαντικότερο που πρέπει να σου στείλουν,δηλαδή την παράβαση,δεν την βλέπεις!
    Θα πρέπει εσύ να θυμάσαι τι είχες γράψει!!Ουγκάντα μιλάμε!!

http://s18.postimg.org/8rc29xxgp/post.jpg

Senior Member
    emena στην τελευταια ποινη μου εγραφε τι εγραψα δε ξερω γιατι βρεστα με αυτουσ σε μενα μην τα λεσ
    απλα να σου πω οτι εσυ μιλασ συνεχεια για φαρμακα και μπορει να παρασυρεισ κανενα να παρει φαρμακα
    χωρισ να το θελει αυτο στο λεω γιατι τα φαρμακα δεν ειναι απαραιτητα καλα εχουν και παρενεργειεσ
    και αμα δε θεσ να σε βριζει κανενασ απο το πρωι μεχρι το βραδυ καλυτερα ελλατωσε τισ συζητησεισ αυτεσ
    αυτοι που παιρνουν φαρμακα σε καταλαβαινουν οτι οντωσ πρεπει να βρεισ το σωστο οι υπολοιποι που δεν ασχολουνται
    με φαρμακα καλωσ η κακωσ καλο ειναι να μην ακουνε γι αυτα γιατι εππηρεαζονται αμα θεσ το συζηταμε
    αλλα εγω προτεινω να μιλασ μονο με αυτουσ που παιρνουν ηδη ανοιξε ενα θεμα και πεσ αυτοι που παιρνουν ηδη
    φαρμακα εγω λεω αυτο για τουσ αλλουσ δεν ξερω γιατι ο καθενασ εχει δικα του προβληματα και καποια λυνονται με συζητηση
    γι αυτο στο λεω αυτο

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    ΟΧΙ.Δεν ξέρεις τι έγραψες!Σου στέλνουν Pm ότι έχεις κάνει παράβαση και το Link για το Post που σου δείχνουν είναι το τροποποιημένο!
    Δηλαδή το κομμάτι που και καλά έχεις κάνει παράβαση εσύ δεν το ξέρεις καθώς δεν μπορείς να θυμάσαι τι έγραψες ακριβώς ... χθες!
    Στέλνουν ολόκληρο μακρυνάρι σε Pm και το σημαντικότερο που πρέπει να σου στείλουν,δηλαδή την παράβαση,δεν την βλέπεις!
    Θα πρέπει εσύ να θυμάσαι τι είχες γράψει!!Ουγκάντα μιλάμε!!

http://s18.postimg.org/8rc29xxgp/post.jpg
    εχει δικιο ο ελις ...κανονικα πρεπει να γραφει. και σεμενα εγραφε.. σε εσενα που ειναι?? οεο???.. θα πουλήσει και ειρωνεια για τους κανονες απο πανω... τι να πω πια!!!

Senior Member
    σε μενα συνηθωσ δε γραφει αλλα τωρα στην τελευταια εγραφε

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast