Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 250
    Junior Member
    Παιδια σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας.Η ψυχολογος σημερα μου προτεινε να παρω μια ηπια αγχολυτικη/υπνωτικη αγωγη για να μπορω να κοιμαμαι φυσιολογικα και να μου φυγει αυτο το αγχος και η εμμονη.Συγκεκριμενα μου προτεινε xanax η lexotanil για λιγο χρονικο διαστημα αλλα εγω δισταζω γιατι στη σχολη εχουμε διδαχθει τις βενζοδιαζεπινες και υπαρχει κινδυνος εθισμου καθως και πολλες σοβαρες παρενεργειες.Εσεις τις προτεινετε?

Senior Member
    Θα σ πω εγω εμπειρικα το θεμα ειναι οταν παιρνεισ φαρμακα να προχωρασ
    Με ολα γινεται να προχωρασ αλλα με καποια ειναι πιο δυσκολο κανονισε τι θα παρεισ πανε σε γιατρο υπευθυνα πραγματα για φαρμακα ειναι ο γιατροσ τελοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Προέκυψε κάποιο τεχνικό θεματακι μαλλον και δεν φαίνεται μια απάντηση μου σε κατι που ρώτησες αλλα δεν εχει σημασία οπως και να εχει. Το πρόβλημα σου ολο κι ολο ειναι το σκεπτικό σου. Τιποτα αλλο.
    Αν λύθηκε το τεχνικό θεματάκι,προσπάθησε να μου απαντήσεις.

Junior Member
    Καλησπερα κι απο μενα, ειμαι νεος στο φορουμ, το οποιο παρακολουθω αρκετο καιρο. Εγγραφηκα διοτι εχω ακριβως ιδια θεματα με τον Μιχαλη, εκτος απ' τις διαταραχες υπνου. Δεν ειχα ποτε ιδιαιτερη περαση στο αλλο φυλο. Στο παν/μιο εχω αρχισει κατα καποιον τροπο να βρισκω λιγο τον εαυτο μου, μιας και συναναστρεφομαι με αρκετες κοπελες, αλλα σε φιλικο επιπεδο. Ωστοσο, γνωρισα μια κοπελα απ' το τμημα, με την οποια μιλαγαμε αρκετα τοσο εντος οσο κι εκτος σχολης. Ωσπου καποια μερα πριν λιγους μηνες της προτεινα να βγουμε και δεχτηκε. Περασαμε καλα και πρεπει να ειχε καταλαβει το ενδιαφερον μου προτου καν της προτεινω να βγουμε, χωριο που φαινεται αλλωστε κολαουζο δε θελει. Ο "πηχυς" ηταν ψηλα αναλογικα με την ιδεα που εχω για τον εαυτο μου, δε το περιμενα οτι ειχα ελπιδα με μια τοσο ομορφη κοπελα. Στην εξοδο, ενω παιχτηκαν αγκαλιες και με καποιον τροπο με προκαλουσε να κανω κινηση (δε το ειπε ετσι ωμα φυσικα, αλλα με διαφορες κινησεις κι εκφρασεις της ηταν λες και ηθελε να αντιδρασω), να τη φιλησω δηλαδη, εγω δε το εκανα. Κι αυτο γιατι εκει σκεφτηκα οτι επειδη στην ηλικια που ειμαι δεν εχω ερθει ποτε τοσο κοντα με καποια κοπελα, δε θα ηξερα να φιλαω κι αυτο, οχι μονο θα την ξενερωνε, αλλα θα εβγαινε και παραεξω... Και καπως ετσι, παρ' ολο που περασαμε καλα, και συνεχισαμε για καμια-δυο μερες να μιλαμε λιγο, την εχασα εν τελει. Θεωρησα οτι θα υπαρξει και 2η εξοδος κι εκει επρεπε να ξεπερασω τα κομπλεξ μου, αλλα...
    Θελω να καταληξω στο οτι οσο αφηνω την ερωτικη εμπειρια τοσο πιο πολυ κομπλαρω και μου γινεται εμμονη ιδεα το οτι θα ρεζιλευτω οταν παω να φιλησω μια κοπελα, γιατι τα χρονια περνανε και καποια πραγματα οπως το οτι καποιος εχει φιλησει σε αυτη την ηλικια, θεωρουνται δεδομενα... Πως μπορω να το αντιμετωπισω αυτο; Ειναι τοσο μεγαλη "επιστημη" οπως το φανταζομαι εγω ή τζαμπα τα κανα μουσκεμα;

Senior Member
    Μαλλον το εχει το ονομα...

Quote Originally Posted by Mixalhs View Post
    Ειμαι 20 αλλα νιωθω ετοιμος να σπασω καθε ρεκορ
    Το ρεκορ θελεις πολυ ακομα να το σπασεις. Ειμαι 28!

Senior Member
    Quote Originally Posted by us3rname View Post
    Και καπως ετσι, παρ' ολο που περασαμε καλα, και συνεχισαμε για καμια-δυο μερες να μιλαμε λιγο, την εχασα εν τελει. Θεωρησα οτι θα υπαρξει και 2η εξοδος κι εκει επρεπε να ξεπερασω τα κομπλεξ μου, αλλα...;
    γιατι την εχασες? οταν της ειπες να βγειτε δευτερη φορα σου ειπε οχι?

Junior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    γιατι την εχασες? οταν της ειπες να βγειτε δευτερη φορα σου ειπε οχι?
    Την εχασα γιατι ημουν ηλιθιος! Δε της εδειξα ποσο την ηθελα (αυτο ειναι κατι αλλο απο μια αντιληψη που μου χει δημιουργηθει οτι οι γλύκες κ αυτα, δεν ειναι για την ηλικια μου, οτι ειμαστε πολυ ωριμοι στα 20 μας για να κανουμε γλύκες, πως αυτα ειναι για τους εφηβους... προφανως εκανα λαθος... παρ' ολο που θελω παρα πολυ να ειμαι γλυκος με μια κοπελα, δε μπορω να το δειξω) απ' τα λαθη ομως μαθαινουμε, οποτε ως προς αυτο, μπορω να πω πως πηρα ενα καλο μαθημα.
    Η ιστορια εχει πως μιλησαμε λιγο στο τσατ την επομενη μερα, εκει εδειχνα σα να βαριεμαι, αλλα η αληθεια ειναι οτι με ειχε καταλαβει λιγο το αγχος πως να χειριστω την "επομενη μερα" ενος πετυχημενου ραντεβου, γι αυτο οι απαντησεις μου ηταν καπως ψυχρες. Τη 2η μερα της ξαναστειλα, εκει δε μου απαντησε και με διεγραψε. Της εστειλα μηνυμα λιγες μερες μετα τι κανει, οτι εχουμε χαθει και να κανονιζαμε. Προφανως και δεν απαντησε και ετσι εληξε οριστικα χωρις πολλα πολλα.

Ειμαι 20 αλλα νιωθω ετοιμος να σπασω καθε ρεκορ
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Είμαι 21 φίλε,τι λες! :Ρ
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Το ρεκορ θελεις πολυ ακομα να το σπασεις. Ειμαι 28!
    Παίδες, εγώ είμαι 30. Η πρωτιά ανήκει σ'εμένα.:(

Quote Originally Posted by us3rname View Post
    Καλησπερα κι απο μενα, ειμαι νεος στο φορουμ, το οποιο παρακολουθω αρκετο καιρο. Εγγραφηκα διοτι εχω ακριβως ιδια θεματα με τον Μιχαλη, εκτος απ' τις διαταραχες υπνου. Δεν ειχα ποτε ιδιαιτερη περαση στο αλλο φυλο. Στο παν/μιο εχω αρχισει κατα καποιον τροπο να βρισκω λιγο τον εαυτο μου, μιας και συναναστρεφομαι με αρκετες κοπελες, αλλα σε φιλικο επιπεδο. Ωστοσο, γνωρισα μια κοπελα απ' το τμημα, με την οποια μιλαγαμε αρκετα τοσο εντος οσο κι εκτος σχολης. Ωσπου καποια μερα πριν λιγους μηνες της προτεινα να βγουμε και δεχτηκε. Περασαμε καλα και πρεπει να ειχε καταλαβει το ενδιαφερον μου προτου καν της προτεινω να βγουμε, χωριο που φαινεται αλλωστε κολαουζο δε θελει. Ο "πηχυς" ηταν ψηλα αναλογικα με την ιδεα που εχω για τον εαυτο μου, δε το περιμενα οτι ειχα ελπιδα με μια τοσο ομορφη κοπελα. Στην εξοδο, ενω παιχτηκαν αγκαλιες και με καποιον τροπο με προκαλουσε να κανω κινηση (δε το ειπε ετσι ωμα φυσικα, αλλα με διαφορες κινησεις κι εκφρασεις της ηταν λες και ηθελε να αντιδρασω), να τη φιλησω δηλαδη, εγω δε το εκανα. Κι αυτο γιατι εκει σκεφτηκα οτι επειδη στην ηλικια που ειμαι δεν εχω ερθει ποτε τοσο κοντα με καποια κοπελα, δε θα ηξερα να φιλαω κι αυτο, οχι μονο θα την ξενερωνε, αλλα θα εβγαινε και παραεξω... Και καπως ετσι, παρ' ολο που περασαμε καλα, και συνεχισαμε για καμια-δυο μερες να μιλαμε λιγο, την εχασα εν τελει. Θεωρησα οτι θα υπαρξει και 2η εξοδος κι εκει επρεπε να ξεπερασω τα κομπλεξ μου, αλλα...
    Θελω να καταληξω στο οτι οσο αφηνω την ερωτικη εμπειρια τοσο πιο πολυ κομπλαρω και μου γινεται εμμονη ιδεα το οτι θα ρεζιλευτω οταν παω να φιλησω μια κοπελα, γιατι τα χρονια περνανε και καποια πραγματα οπως το οτι καποιος εχει φιλησει σε αυτη την ηλικια, θεωρουνται δεδομενα... Πως μπορω να το αντιμετωπισω αυτο; Ειναι τοσο μεγαλη "επιστημη" οπως το φανταζομαι εγω ή τζαμπα τα κανα μουσκεμα;
    Καλησπέρα και καλωσόρισες στο forum. Δυστυχώς αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Απ'την άλλη, έχεις ένα πλεονέκτημα. Το γεγονός οτι έχεις γνωριμίες με κοπέλες. Αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

Junior Member
    Φιλε us3rname σαν ομοιοπαθης σε καταλαβαινω απολυτα.Ωστοσο οπως αναφερει και ο φιλος απο πανω εφοσον κανεις παρεα με κοπελες καποια στιγμη θα βρεις την ακρη σου πιστευω.Βεβαια η αντιμετωπιση της κοπελας μπορουσε να ηταν λιγο πιο ευγενικη πιστευω(χωρις να θελω να την κρινω,δεν την ξερω προσωπικα οπως εσυ).Το προβλημα ειναι πως εγω παρολο που εχω πολλους φιλους και ειναι ολοι δεσμευμενοι εκτος απο εναν και ετσι νιωθω ακομα πιο μειονεκτικα!αλλα το μεγαλο προβλημα ειναι οτι δεν εχουμε πολλες κοπελες στην παρεα.Φετος μεσω ενος καινουργιου γνωρισα μια κοπελα που προσωπικα μου αρεσει πολυ αλλα παρολο που εχω και το φβ της και το κινητο της μου φαινεται βουνο να της προτεινω να βγουμε για ενα καφε η ποτο.και μεταξυ μας δεν πιστευω να της το πω [ποτε δυστυχως...

Φετος μεσω ενος καινουργιου γνωρισα μια κοπελα που προσωπικα μου αρεσει πολυ αλλα παρολο που εχω και το φβ της και το κινητο της μου φαινεται βουνο να της προτεινω να βγουμε για ενα καφε η ποτο.και μεταξυ μας δεν πιστευω να της το πω [ποτε δυστυχως...
    Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πεις στον νεο φίλο σου να βγείτε εσείς, 2 άτομα ακόμη, και αυτή η κοπέλα. Έτσι (αφού μιλάτε πρώτα κατα τη διάρκεια της βραδιάς) θα είναι πιο εύκολο να της ζητήσεις να βγείτε.

Junior Member
    Tην συγκεκριμενη κοπελα την γνωρισα στα μεσα του εξαμηνου.Απο τοτε οπως ακριβως τα λες εχουμε βγει 2 φορες για καφε ολοι μαζι,5 ατομα συνολο και γενικα οσο περνουσε ο καιρος για τις διακοπες των χριστουγεννων μιλουσαμε στην σχολη ολο και πιο πολυ για αρκετα θεματα.αλλοι θα ηταν ανετοι και θα της ειχαν ηδη προτεινει να βγουν αλλα εγω πιστευω πως η απορριψη θα ειναι σιγουρη,για αυτο δισταζω απιστευτα και δεν της το λεω.

Tην συγκεκριμενη κοπελα την γνωρισα στα μεσα του εξαμηνου.Απο τοτε οπως ακριβως τα λες εχουμε βγει 2 φορες για καφε ολοι μαζι,5 ατομα συνολο και γενικα οσο περνουσε ο καιρος για τις διακοπες των χριστουγεννων μιλουσαμε στην σχολη ολο και πιο πολυ για αρκετα θεματα.αλλοι θα ηταν ανετοι και θα της ειχαν ηδη προτεινει να βγουν αλλα εγω πιστευω πως η απορριψη θα ειναι σιγουρη,για αυτο δισταζω απιστευτα και δεν της το λεω.
    Αυτή η κοπέλα σ'αρέσει απλά πολύ, ή έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα γι'αυτήν; Αν ισχύει το δεύτερο, σε καταλαβαίνω πάλι. Εγω 2 φορές την πάτησα έτσι και απο τότε δεν ξαναερωτεύτηκα.

Senior Member
    Βρε Μιχάλη δες το καθαρά πιθανοτικα με ψυχρη λογική το θέμα: Αν δεν κανεις τίποτα τοτε ειναι 100% σίγουρο πως δεν θα γίνει τιποτα μεταξύ σας, οι πιθανότητες σου είναι 0% επειδη εσυ το έχεις προδικασει το θέμα. Αν κανεις ομως κατι, ακομα και αν ειναι πια τοσο λίγες όσο λες οι πιθανότητες σου έως και αμελητέες να γινει αυτο που θες, πχ 1% ε τι ειναι παραπανω το 0 η το 1? Μια μικροσκοπικη πιθανότητα η το απόλυτο τιποτα; Ασε που ειμαι σίγουρη πως οι πιθανότητες σου είναι παραπανω απο όσο πιστεύεις :) Και να αποτύχει ομως η οποια προσέγγιση πιο καλα δεν ειναι να μετανιώνεις για κατι που προσπάθησες και πήγε στραβά παρα για κατι που δεν έκανες ποτε; Η σκέψη ότι μπορεί να καταδικάζεις τον εαυτό σου χωρις λογο δεν σε ενοχλεί; Στη χειρότερη υπάρχει παλι ενα θετικό. Δεν θα εισαι πια εντελως πρωτάρης στη προσέγγιση, την επόμενη φορά θα σε αγχώνει ολο αυτό λιγότερο κλπ. Ισως το αναβάλλεις γιατι έτσι πιστεύεις ότι με το καιρό θα βρεις το θάρρος να το κανεις πιο σωστά; Αλλα μου φαίνεται απλα θέλεις να καθυστερήσεις μια απόρριψη που φοβάσαι. Οπως και να εχει εσυ ξέρεις ποτε εισαι έτοιμος αλλα σκέψου τα παραπανω λιγο πρακτικά ;)

Senior Member
    Us3rname μπορει να κάνω και λαθος αλλα μου φαινεται το μεγαλοποιεις λιγο στο μυαλο σου το θέμα με την εμπειρία/απειρια στα φιλια και ολα τα υπόλοιπα. Απο τη μια κανεις δεν παρακολούθησε μαθήματα φιλιου σιγα την επιστήμη απλα αφήνεις το ένστικτο σου να σε καθοδηγήσει, και σε αυτο και σε ολα τα αλλα. Η φυσικη μας προδιαθεση στον έρωτα ειναι οσο φυσικη ειναι και η προδιαθεση μας να μάθουμε να περπαταμε. Τωρα αν η κοπέλα σε περνάει απο εξετάσεις δεν βλεπω πως ειναι δικο σου προβλημα αυτό, ασε που πως ξέρεις οτι δεν εχει το ίδιο άγχος κι εκείνη; Συγνώμη κι ολας ταραχτηκαμε στις τσόντες και εχουμε αναγαγει κατι το οικείο και ευχάριστο σε επιστημη. Επίσης ειναι και το αλλο. Μπορει κάλλιστα δυο ανθρωποι που έχουν μεγάλη εμπειρία να μην έχουν τις ίδιες προτιμήσεις και να μη ταιριάζουν ουτε στο φιλι ουτε σε τιποτα. Αυτη η σκέψη και μονο αρκεί πιστευω για να σε καθησυχασει κάπως :)

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast