φοβια οτι θα πεθανω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 77
    Τί λίγο; Τώρα καπνίζω λίγο, τότε που έκανα την επέμβαση (πριν 8 χρόνια) κάπνιζα 1 πακέτο!

Και εγω καπνιζω και φοβαμαι μηπως αυτο ειναι κακο για την επεμβαση η την αναισθησια.

οχι δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια.κολπικους υπερηχους μου εκαναν και βρηκαν το ινομυωμα.

Μην φοβάσαι καθόλου γι αυτό. Θα σε ξαναρωτήσω αν έχεις κάνει σαλπιγγογραφία. Εγώ παιδευόμουν χρόνια άδικα ψάχνοντας και δεν μου είχαν δώσει αυτή την απλή εξέταση η οποία έδειξε και το πραγματικό πρόβλημα.

Eυχαριστω Κασσανδρα για της συμβουλες.Απο ψυχολογια πως εισουν?

Αν π.χ. έχεις κλειστές σάλπιγγες θα πρέπει να πας σε εξωσωματική ή να κάνεις επέμβαση να τις ανοίξουν. Το ινομοίωμα τις περισσότερες φορές δεν έχει μεγάλη σχέση με την υπογονιμότητα αλλά αν μεγαλώνει σίγουρα είναι θέμα, πρέπει να αφαιρεθεί.

Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Eυχαριστω Κασσανδρα για της συμβουλες.Απο ψυχολογια πως εισουν?
    Φοβόμουν, όπως κι εσύ!

Πότε προγραμματίσατε για χειρουργείο ή δεν έχεις προγραμματίσει ακόμα;

Δηλαδή, σκεφτόμουν, αν δεν έχεις προγραμματίσει ακόμη, να έβλεπες και τις σάλπιγγες πρώτα, πριν το χειρουργείο, μήπως, αν είχες πρόβλημα, να έφτιαχναν κι αυτό, σε μία επέμβαση.

Καλημέρα,θέλω να σου πω ότι πριν από σχεδόν τρια χρόνια έκανα εγχείρηση αφαίρεσης μήτρας ,μου άφησαν μόνο μια ωοθήκη.Όλα πήγαν πολύ καλά,δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα,σχεδόν 3μιση ώρες ήμουν στο χειρουργείο .Μην ανησυχείς καθόλου,η αναισθησία δεν ήταν τίποτα ,και να φανταστείς 7 μήνες μετά,έκανα αφαίρεση χολής και πήρα πάλι αναισθησία για 2μιση ώρες.Όσο για τον προεγχειρητικό είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις ένα τσεκ απ.Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και μη φοβάσαι!

Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Πότε προγραμματίσατε για χειρουργείο ή δεν έχεις προγραμματίσει ακόμα;
    oχι ακομα.Θελει ο γιατρος πρωτα να δει εμενα και της εξετασεις που εχω κανει.

Quote Originally Posted by ΒΙΒΙΑΝ View Post
    Καλημέρα,θέλω να σου πω ότι πριν από σχεδόν τρια χρόνια έκανα εγχείρηση αφαίρεσης μήτρας ,μου άφησαν μόνο μια ωοθήκη.Όλα πήγαν πολύ καλά,δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα,σχεδόν 3μιση ώρες ήμουν στο χειρουργείο .Μην ανησυχείς καθόλου,η αναισθησία δεν ήταν τίποτα ,και να φανταστείς 7 μήνες μετά,έκανα αφαίρεση χολής και πήρα πάλι αναισθησία για 2μιση ώρες.Όσο για τον προεγχειρητικό είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις ένα τσεκ απ.Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και μη φοβάσαι!
    Μωρε καλο ειναι το τσεκ απ αλλα αμα καπνιζεις χρονια φοβαμαι οτι θα βρουν σκιες η σημαδια στους πνευμονες μου.

Κι εγώ καπνίζω πολλα χρόνια,το έκοψα για 7 χρ και το άρχισα πάλι πριν 1μιση χρόνο.Την περασμένη εβδομάδα έκανα ακτινογραφία θώρακος και ευτυχώς βγήκε καλή.Δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάτι.

Banned
    μπουλετ μου, εχεις περασει τοσα στην ζωη σου.. το ινομυωμα μποστα σε αυτα δεν ειναι τιποτα.. εισαι πιο δυνατη αποσο πιστευεις!..μακαρι να καταφερεις να ξεφυγεις απο αυτο το δυσβασταχτο αγχος και να ηρεμησεις. ποσο θα ηθελα μενα μαγικο κουμπάκι να σου πάρω ολους τους εφιαλτες απο το μυαλο σου..αλλα δυστηχως δεν μπορω για κανεναν μας.
    εχω 2 γνωστες καπνιστριες σοβαρες, που εκαναν αυτη την επέμβαση. και οι 2 το πηραν ψυχραιμα ..πηγαν το εκαναν και καθαρισαν ... η μια μου ειπε οτι το σφραγισμα του δοντιου ειναι πιο ενοχλητικη επέμβαση. αλλα ο καθενας μας εχει τα κουμπια του και την βιδα του, και αφου σε βασανιζει τοσο πρεπει να το σεβαστεις και να βρουμε λυσεις να το αντιμετωπίσουμε... πρωτα απολα πρεπει να μιλησεις με τον ψυχιατρο σου για την φοβια σου και ποσο σε εχει παραλύσει για να σου αλλαξει τις δοσολογίες στα φαρμακα, περνας φαση υποτροπής και πρεπει να βρεθει η καταλληλη φαρμακευτικη αγωγη για να σε βοηθησει σε ολο αυτον τον πονο.

Ρεα μου σ'ευχαριστω για τα γλυκα σου λογια και οσους μου απαντησαν και μου εδωσαν κουραγιο.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast