Νευρα κατ επιλογήν
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Senior Member

Νευρα κατ επιλογήν

Τόσες μέρες σας λέω για κλάματα στεναχωρείες, μούδιασματα..δε σας είπα όμως για νευρα ! Πολλά νεύρα και ξεσπάσματα αλλά μόνο σε δύο άτομα ! Στη μητέρα και στο άντρα μου ! Πριν λίγο κάτι μου είπε και αρχισα να τσιρίζω σα τρελή! Γιατί το κάνω αυτό τη στιγμή που όλοι οι άλλοι νομίζουν ότι δε θυμώνω ποτέ!? Οι φίλες μου με κατηγορούν για αυτό επειδή λένε θέλω να τα έχω καλά με όλους.. ειδικά τον άντρα μου θέλω πολλές φορές να τον δείρω αλλά δε με παίρνει σωματικά! ( ντρέπομαι που το λέω αλλά το χώ νοιώσει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by fleur* View Post
    Τόσες μέρες σας λέω για κλάματα στεναχωρείες, μούδιασματα..δε σας είπα όμως για νευρα ! Πολλά νεύρα και ξεσπάσματα αλλά μόνο σε δύο άτομα ! Στη μητέρα και στο άντρα μου ! Πριν λίγο κάτι μου είπε και αρχισα να τσιρίζω σα τρελή! Γιατί το κάνω αυτό τη στιγμή που όλοι οι άλλοι νομίζουν ότι δε θυμώνω ποτέ!? Οι φίλες μου με κατηγορούν για αυτό επειδή λένε θέλω να τα έχω καλά με όλους.. ειδικά τον άντρα μου θέλω πολλές φορές να τον δείρω αλλά δε με παίρνει σωματικά! ( ντρέπομαι που το λέω αλλά το χώ νοιώσει!
    Μημπως εχεις διπολικη? Αυτη κανει εντονα ξεσπασματα

Senior Member
    Εισαι πολυ δεμενη μαζι του ισχυει αυτο οταν δενεσαι αμα δεν εισαι δεμενοσ δε νευριαζεισ με τιποτα κι εγω ετσι ειμαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Μημπως εχεις διπολικη? Αυτη κανει εντονα ξεσπασματα
    Δεν έχω ιδέα τι παίζει με μένα! Τώρα αρχίζω και ψάχνομαι. .. Η αλήθεια είναι ότι το πρωί είχα έντονο πονοκέφαλο και την είχα βρει ! Μου άρεσε! Το πιστεύετε? Είχα μια δικαιολογία για να μη σηκωθώ απ το κρεβατι! Πολλές φορές λέω μακάρι να είχα πυρετό να είμαι στο κρεβάτι! Ή να πάθω κάτι Light και να νοσηλευτών και να είμαι στο νοσοκομείο να χώ την ησυχία μου ...σίγουρα δε πάω καλααα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εισαι πολυ δεμενη μαζι του ισχυει αυτο οταν δενεσαι αμα δεν εισαι δεμενοσ δε νευριαζεισ με τιποτα κι εγω ετσι ειμαι
    Ελις του το πα και χάρηκε! (Ευκαιρία για συγνώμη)

Senior Member
    fleur! Αγαπητη, πως ειστε?!!! Ισως ειναι ενα ξεσπασμα αλλα σε καταλαβαινει και σε στηριζει ο αντρας σου απο οσο εχω δει! Ναι αυτο να τον δειρεις,τι συναισθημα!Εγω παρακαλουσα να γινοταν πραξη ωρες ωρες αλλα δεν με παιρνει... 1,95 αυτος 1,75 εγω που πας βρε κακομοιρα...Και ναιιιιιιιιι ποσο θελω και γω αυτο το λαιτ που λες για νοσηλεια! Ναι ωρες ωρες το αποζηταω τοσο πολυ για να ηρεμησω!Σε καταλαβαινω...Μην στεναχωριεσαι! Μαζι θα το ξεπερασετε και αυτο! Εχεις ανανεωσει το ραντεβου με τον ψυχολογο,τελικα?φιλια!

Senior Member
    Καλα ρε κοριτσια υπαρχει η περιπτωση να ειστε κ καλα μην το δενετε κομπο οτι κατι εχετε αυτα ειναι επειδη βαριεστε επειδη μεγαλωσατε ορμονεσ φυσιολογικα πραγματα για γυναικεσ δε ξερετε οτι οι γυναικεσ ειναι οτι προσαρμοστικοτερο σε αυτο τον πλανητη ειστε το θαυμα αυτου του κοσμου επειδη ειστε γυναικεσ σασ το δινω με εγγυηση αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandra. View Post
    fleur! Αγαπητη, πως ειστε?!!! Ισως ειναι ενα ξεσπασμα αλλα σε καταλαβαινει και σε στηριζει ο αντρας σου απο οσο εχω δει! Ναι αυτο να τον δειρεις,τι συναισθημα!Εγω παρακαλουσα να γινοταν πραξη ωρες ωρες αλλα δεν με παιρνει... 1,95 αυτος 1,75 εγω που πας βρε κακομοιρα...Και ναιιιιιιιιι ποσο θελω και γω αυτο το λαιτ που λες για νοσηλεια! Ναι ωρες ωρες το αποζηταω τοσο πολυ για να ηρεμησω!Σε καταλαβαινω...Μην στεναχωριεσαι! Μαζι θα το ξεπερασετε και αυτο! Εχεις ανανεωσει το ραντεβου με τον ψυχολογο,τελικα?φιλια!
    Όχι Αλεξάνδρα μου ..Αν θα πάω ..θα πάω σε άλλη. .δεν έχω πολλές επιλογές βέβαια στη πόλη ! Θα δειξει!

Senior Member
    [QUOTE=elis;586778]Καλα ρε κοριτσια υπαρχει η περιπτωση να ειστε κ καλα μην το δενετε κομπο οτι κατι εχετε αυτα ειναι επειδη βαριεστε επειδη μεγαλωσατε ορμονεσ φυσιολογικα πραγματα για γυναικεσ δε ξερετε οτι οι γυναικεσ ειναι οτι προσαρμοστικοτερο σε αυτο τον πλανητη ειστε το θαυμα αυτου του κοσμου επειδη ειστε γυναικεσ σασ το δινω με εγγυηση αυτο[/QUOTE. Ελις τόσο καιρό πίστευα όσα λες..που μπορεί και να ισχύουν. .τι να σου πω..αλλά το ότι η ζωή μου δεν εξελίχθηκε όπως την ονειρευόμουν είναι κάτι χειροπιαστό , αναμφισβητητο..τα τελευταία 3 χρόνια είμαι άλλος άνθρωπος επίσης σίγουρακι, και ότι δε μ αρέσει αυτός ο νέος άνθρωπος πάλι βέβαιο! ! Δε συνεχίζω. ..γιατί θα μπλέξω με τις άσχημες σκέψεις παλι και είναι και βράδυ !...

Senior Member
    Γτ η δικια μου η ζωη πηγε οπωσ την ονειρευομουν οχι μαλιστα καμια σχεση με αυτα που ονειρευομουν

Senior Member
    Ελις ειναι πολυ γλυκουλης τα λες πολυ ωραια! αχαχα! fleur μου να φυγεις να πας αλλου! Καποιος που να σου πει τι να κανεις για να το ξεπερασεις οχι να σου πει να ζησεις μ αυτα που επελεξες! Πες της χελλοοοοουυυυ αυτα τα ξερω...Ωρες ωρες σκεφτομαι να παω και αγχωνομαι μην πεσω σε κανεναν πιο psycho απο μενα...

Senior Member
    Ευτυχώς ή δυστυχώς ξέρω πως είναι να είσαι καλά! Και όταν λέω καλά δε λέω τρελή χαρά αλλά να έχεις καλύψει στάνταρτ να για τη ζωή σου και αυτή να κυλάει αρμονικά. ..Έτσι ήταν μέχρι το 2010.. ωραίες μέρες με τηλέφωνα να χτυπούν από φίλους γεμάτες μέρες και αν υπήρχε λόγος οκ να στενοχωρηθω κιόλας! Μου λείπει εκείνος ο εαυτός μου! Γενικά ήμουν πολύ καραγκιόζης και για αυτό με ήθελανα στη παρέα τους! Φίλους από δουλειά, φίλους από σχολή, φίλους από τη πόλη μου μου ξανά βρεθήκαμε Αθήνα! Πλέον δε μπορώ να κάνω χιούμορ! Εδώ δε μου βγαίνει να μιλήσω πολλές φορές. .σας ζάλισα. .τι τη θέλω τη ψυχολογο αφού τα λέω εδώ. .

Senior Member
    Επίσης ξέρω πως είναι να πέφτει το τανάνι να σε πλακώσει. . Στη κυριολεξία. .να νιώθεις ένα με αυτό! Αλλά αυτό δε μου συμβαινει καθημερινά..Έχω ευχηθεί να πάθω καρκίνο και μάλιστα στο παχύ έντερο που έχουμε κρούσματα στο σόι! Αλλά αυτά δε μου συμβαίνουν συχνά! Αυτό που με χαρακτηρίζει το περισσότερο καιρό είναι μια απαισιοδοξία και άσχημες σκέψεις για το μέλλον! Αυτά!

Senior Member
    FLEUR δεν ζαλιζεις κανεναν...,Ελα ντε...Τι να τη κανεις? Ειδες η καλυτερη ψυχοθεραπεια ημαστε!! Πφφφ....Να σου δωσει ενα αγχολυτικο ισως,δε ξερω τι να πω!! Πιστευω οτι οταν θα βρεις τον καταλληλο ψυχολογο και σε βοηθησει θα ξαναβρεις τον εαυτο σου ολα θα ειναι καλυτερα αν οχι οπως πριν! Μην αγχωνεσαι..!!

Senior Member
    Fleur και εγω ξερεις ποσες φορες ευχομαι να παθω κατι ασχημο?? Ουτε εμενα ομως...Μαλλον ο Θεος εχει αλλα σχεδια για μας..... Ναι ασχημες σκεψεις...Προλαβε τες...Και εγω εχω αυτα τα τερατα στο μυαλο μου...Και μια φορα δεν αντεξα αλλο...Και....Αφου ειχα φτασει στη μεση...Το σταματησα....Διωξ'τα μακρια!

Page 1 of 2 12 LastLast