Πολυκυστικές Ωοθήκες - Παχυσαρκία - Κατάθλιψη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 124
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Ρεα μου καλη επιτυχια με την διαιτα υπαρχει τροπος να σταματησει κανεις τα γλυκα? Μπορει να ξατσω ολη μετα νηστικη αρκει να φαω γλυκο!

Aγαπητη Παυλινα , ειναι εθισμος τα γλυκα , κι εγω πριν αρχισω γυμναστικη , ημουνα γλυκατζης , τρεφομουν με γλυκα , αποκλειστικα !!! με το που αρχισα να γυμναζομαι , αρχισα να τα κοβω , και τωρα μου φερνουν αναγουλα , δεν την θελω πουθενα την ζαχαρη !! η ζαχαρη , φερνει κι αλλη επιθυμια για ζαχαρη , λογω της αυξησης ινσουλινης που προκαλει ..............................ειναι αχρηστη η ζαχαρη , δεν τρωω καθολου , και αισθανομαι μια χαρα ................

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου , ρεα!
    να σου πω εκ πειρας, οτι ολη η δυσκολια ειναι μονο στην αρχη. στην προσαρμογη δηλαδη.
    οταν ισορροπησεις στο προγραμμα σου, τα κιλα θα φευγουν νερακι. επομενως δεν σκεφτεσαι τον εναν χρονο που ισως χρειαστεις, σκεφτεσαι 1-2 βδομαδες δυσκολιας, τις αρχικες και εισαι οκ...
    θα πρεπει να το ξερεις εφοσον ξαναπροσπαθησες . αλλα ισως εχεις ξεχασει ποσο ευκολο ειναι (στην δυσκολια του).
    το δυσκολο , με την εννοια του "σπανιου" και οχι του επιπονου, ειναι να διατηρησεις την νεα κατασταση. εκει ειναι η προσπαθεια.

αυτο που εχω καταλαβει εκ πειρας, ειναι οτι ειτε με προβληματα υγειας (ζαχαρο, θυρεοειδη κλπ) ειτε χωρις, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ. οποτε πρεπει να κανει κανεις κατι να σπασει τον φαυλο κυκλο: ορεξη-φαι-κιλα-φαι-μεγαλυτερη ορεξη- περισσοτερο φαι- περισσοτερα κιλα- ΔΥΣΤΥΧΙΑ.
    για την αρχη εγω θα σου πω ενα προσωπικο τρικ. ξερω οτι οι ειδικοι θα τραβανε τα μαλλια τους και θα σκιζουν τα πτυχια τους, αλλα σε μενα δουλευει σαν ονειρο και δεν το αλλαζω οτι κι αν λενε. επισης μπορει να μην σου ταιριαζει σαν προσωπικοτητα. εμενα μου ταιριαζει.
    για να ξεκινησω διατροφη μετα απο καιρο ασυδοσιας, (πχ γιορτες), ξεκιναω με μια μερα αφαγιας.... δλδ με υγρα ολων των ειδων, χωρις ζαχαρη ομως, αντε 1 -2 φρουτα και ενα παραδοσιακο μικρο γιαουρτι ειτε σκετο ειτε με 1 φρυγανια. τιποτε αλλο.
    αυτη η μερα, κανει για μενα οτι δεν κανει μια ολοκληρη εβδομαδα προσαρμογης και πεινας....
    πειναω, δεν λεω, αλλα την δευτερη μερα τρωω κανονικα οτι εχω προγραμματισει (συνηθως 1200 θερμιδες ισορροπημενων γευματων) και λεω και ευχαριστω, γιατι χορταινω πληρως και δεν χρειαζομαι τπτ αλλο, ουτε μπαινω σε σκεψεις και πειρασμους.
    τα βασικα στα ειπαν ηδη. καθε μερα σαλατες αλαδωτες (με μετρημενο λαδι)- φρουτα, πολλα υγρα χωρις ζαχαρη.

για την βιταμινη d ειναι κριμα να την παρεις με χαπια σε μια χωρα σαν την ελλαδα. δεν ισχυει οτι πρεπει να εχει 30 βαθμους. αλλο η ζεστη , αλλο η ηλιοφανεια. αρκει να εχει ηλιο εστω και χλωμο και σε 10 λεπτα εκθεσης εισαι γεματος, στην ελλαδα. ακομα και να μην θελεις να βγεις, κατσε στο μπαλκονι σου να πιεις ενα τσαγακι και εισαι φουλ.
    σε ευχαριστω για την στηριξη ρεμ
    λογω του σκυλου καθε φορα που εχει ηλιο τον βγαζω βολτα..το καλοκαιρι ομως τον απεφευγα τον ηλιο οπως ο διαολος το λιβανι..εκανα μονο 2 μπανια φετος....κανω αποτριχωση με λειζερ και φοβομουν για παναδες, ειχα και την καταθλιψη ..και δεν ηξερα καν για την βιταμινη d ..οποτε να δωσω μια βαση προς τα εκει. ο χειμωνιατικος ηλιος δεν μπορει να αναπληρωσει την ελειψη αυτη..το φυσιολογικο ειναι πάνω απο 33 και εγω εχω 6.
    απο την αλλη βοηθανε και στην απωλεια κιλων οποτε για αυτον τον μηνα θα τις παιρνω ..για αργοτερα βλέπουμε.
    ναι η μεγαλη παγιδα ειναι η διατηρηση... εχωντας ζησει ολη αυτην την καταθλιψη με τους μπαφους τα λαθος ψυχοφαρμακα και ολη αυτην την ταλαιπωρία και τον πόνο,ελπίζω να πηρα ο μαθημα μου αυτη την φορα και να μην ξαναπέσω στην παγιδα.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχω πεσει κι εγω στην παγιδα αυτη ρεα , στις αρχες που δεν ηξερα απο φαρμακα , επεα σενα γιατρο , που με μπουκωσε στο remeron , και εβαλα 15 κιλα σε 3 μηνες , μετα εκανα 6 μηνες για να τα χασω , τον θυμαμαι , ενας ψυχρος ανθρωπος ηταν ............................οντως η δυσκολια σε χρόνια παχείς , ειναι να διατηρησουν τα κιλα που εχσαν , 1 στους 30 τα καταφερνει.............................. ...υπαρχει εξαρτηση απο φαγητο , δεν ξερω αν ειναι χειροτερος ο αλκοολισμος , παντως ακομη και τωρα , εχω μια ψυχολογικη εξαρτηση απ το αλκοολ ................αλλα δεν περναω στην πραξη .........
    ...λοιπον μακ εγω θα αναλαβω τον δικο σου και εσυ τον δικο μου... πρεπει να φανει σαν ατυχημα!

Senior Member
    Ρεα ακουμε π σ λεω δεν μπορεισ να κανεισ αλλιωσ εχω κανει ενα σωρο εξετασεισ κι ολοι μ λενε οτι ειμαι καλα εγω ξερω οτι δεν ειμαι αλλα σε γιατρο εγω ξανα λεφτα δε δινω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγω ειμαι υπερ των συμπληρωματων ολοι θα διαφωνησετε αλλα αμα θεσ να γινει δουλεια στον οργανισμο καλη πρεπει να παρεισ αυτο με λιγη γυμναστικη κ εωσ θα εχεισ μεγαλη βελτιωση αλλα δεν ακουτε αμα βρεθειτε ποτε στα δυσκολα θα ακουσετε οσο ειστε καλα χαιρω πολυ δε χρειαζονται αυτα
    δεν ηξερα οτι εχεις και εσυ παραπάνω κιλα!..

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Ρεα μου καλη επιτυχια με την διαιτα υπαρχει τροπος να σταματησει κανεις τα γλυκα? Μπορει να ξατσω ολη μετα νηστικη αρκει να φαω γλυκο!
    ..σε ευχαριστω παυλίνα μου..το εχεις κοιταξει αυτο? εχεις κανει αιματολογικες εξετασεις?

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aγαπητη Παυλινα , ειναι εθισμος τα γλυκα , κι εγω πριν αρχισω γυμναστικη , ημουνα γλυκατζης , τρεφομουν με γλυκα , αποκλειστικα !!! με το που αρχισα να γυμναζομαι , αρχισα να τα κοβω , και τωρα μου φερνουν αναγουλα , δεν την θελω πουθενα την ζαχαρη !! η ζαχαρη , φερνει κι αλλη επιθυμια για ζαχαρη , λογω της αυξησης ινσουλινης που προκαλει ..............................ειναι αχρηστη η ζαχαρη , δεν τρωω καθολου , και αισθανομαι μια χαρα ................
    κανονικα ο οργανισμος δεν πρεπει να παιρνει καποια ποσοτητα ζαχαρης?

Senior Member
    Ημουνα χοντροσ αδυνατισα μετα ξαναπαχυνα μετα ξανααδυνατισα αμα δουλευω κ κανω αυτα που πρεπει χανω κιλα αλλιωσ βαζω γτ τρωω αρκετα χοντρο δε με λεσ εχω μυσ ειμαι τεραστιοσ οταν παχαινω αλλα δεν προσπαθω να πετυχω εμφανιση υγεια προσπαθω να πετυχω κ δε μπορω εδω κ δεκα χρονια

Banned
    Ρεα ακουμε π σ λεω δεν μπορεισ να κανεισ αλλιωσ εχω κανει ενα σωρο εξετασεισ κι ολοι μ λενε οτι ειμαι καλα εγω ξερω οτι δεν ειμαι αλλα σε γιατρο εγω ξανα λεφτα δε δινω
    δεν εννοεις τον ψυχίατρο φυσικα ετσι? γιατι σε αυτον πρεπει να συνεχισεις να πηγαινεις εσυ...

Senior Member
    Ειχα νευρικη ανορεξια καποτε επειδη ημουνα παχυσαρκοσ μικροσ εκανα μονοσ μου διαιτα δικιασ μου εμπνευσησ μπορω να σ πω αμα θεσ αλλα δε ξερω αν ειναι υγιεινη δηλαδη τρωσ μια φορα τη μερα αλλα μια κατσαρολα καθε μεσημερι κ λιγο βραδυ τωρα τρωω δυο φορεσ τη μερα αυτα που λενε με τα πολλα γευματα σε μενα δε δουλεψε ποτε κινηση θελει κ δυο γευματα για μενα

Senior Member
    Το ξερω οτι ειναι απαραιτητοσ αλλα παω μονο οταν δε παει αλλο κατα τα αλλα τι βγαζω με τα φαρμακα

Banned
    Ημουνα χοντροσ αδυνατισα μετα ξαναπαχυνα μετα ξανααδυνατισα αμα δουλευω κ κανω αυτα που πρεπει χανω κιλα αλλιωσ βαζω γτ τρωω αρκετα χοντρο δε με λεσ εχω μυσ ειμαι τεραστιοσ οταν παχαινω αλλα δεν προσπαθω να πετυχω εμφανιση υγεια προσπαθω να πετυχω κ δε μπορω εδω κ δεκα χρονια
    δηλαδη? πως ειναι η εμφανηση υγεια?

Banned
    Το ξερω οτι ειναι απαραιτητοσ αλλα παω μονο οταν δε παει αλλο κατα τα αλλα τι βγαζω με τα φαρμακα
    γιατι το κανεις ετσι? στις περιπτωσεις σχιζοφρενειας δεν πρεπει να υπάρχει συστηματικη παρακολουθηση?

Senior Member
    Ρεα μου εκανα εξετασεις δεν εχω ζαχαρο εχω χωλιστερινη αλλα δεν παιρνω χαπι γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι την προκαλει το λιθιο εξαλλου δεν πολυτρωω κρεας Αγγελε τι τυχερος πιυ εισαι που δεν θες γλυκα! Εγω πρεπει σιγουρα να τα μειωσω ευτυχως δεν τρωω πολυ φαγητο εγω και που κανω σπορ εκει τα γλυκα!

Senior Member
    Δηλαδη μπορει να εισαι χοντροσ αλλα να μπορεισ να κανεισ δουλεια χειρονακτικη να σαι ψημενοσ δλδ εγω ειμαι ψημενοσ πολυ αλλα ειμαι δυσκινητοσ γι αυτο λεω κατι εχω αν δεν επαιρνα φαρμακα επρεπε να πεταω αλλα με κοβουνε πολυ

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast