ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 308
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 308 of 1380 FirstFirst ... 2082582983063073083093103183584088081308 ... LastLast
Results 4,606 to 4,620 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Oχι οι δρομοι δεν ειναι μια χαρα και δεν ειναι η Αττικη οδος ο μοναδικος δρομος... Βλεπε την Πατρων Αθηνων.. τι κωλοδρομος θεε μου και τι μαλακιες απο οδηγους γινονται. ς.

Αυτο αληθευει για τον συγκεκριμενο δρομο , αν και εχω καιρο να τον χρησιμοποιησω , παντα οδηγω συνετα σε αυτον , και βλεπω οτο οι οδηγοι οδηγουν επικινδυνα , στα προσπερασματα συμβαινουν ολα , γι αυτο ειναι ασφαλες να εχεις ενα ταχυτατο αυτοκινητο , μην φανταστεις , ενα bmw εχω , αλλα με 350 ιππους , μενω για πολυ λιγο στο αλλο ρευμα , αν και κινουμαι με μεγαλες ταχυτητες σε Εθνικα δικτυα , ποτε μα ποτε , δεν εχω κινδυνεψει , ουτε εχω θεσει σε κινδυνο αλλον οδηγο .......................φυσικα δεν μπορει ο καθενας να εχει ενα τετοιο αμαξι , ισως και καλυτερα , διοτι πρεπει να το σεβεσαι , και επειδη απο μικρος ειχα γρηγορα αμαξια , εχω την πειρα να ξερω που να τρεξω , και που οχι .......................οσο για τις μ@λακιες που εχω κανει , ειναι ουκω λιγες , αφου οδηγουσα υπο την επηρρεια αλκοολ , αλλα μες την πολη , ποτε εκτος με υψηλες ταχυτητες , οχι οτι αυτο με απεναχοποιει , θεωρω τον εαυτο μου εγκληματια ................... ευτυχως το σταματησα αυτο το βιολι .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Οι κοπελες ευτηχως ειναι καλα! η μια 30 ετων χειρουργηθηκε στον πνευμονα και στο ποδι ηταν πιο σοβαρη η κατασταση της η αλλη κοπελα 20 ετων εφερε πιο ελαφρια τραυματα.Δωξα τον Θεο γλυτωσαν απο του χαρου τα δοντια!

Αυτο ειναι πολυ ευχαριστο .............. αλλα θα μπορουσε να μην ειχε συμβει τιποτα , αν οδηγουσε συνετα ο συγκεκριμενος ............

Senior Member
    Κοροϊδεύουμε τους δημοσιογράφους, αλλά τα τα περισσότερα θέματα που ανεβαίνουν πλέον μου θυμίζουν στατιστικό έλεγχο.... Σόρυ αλλά την γνώμη μου λέω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Κοροϊδεύουμε τους δημοσιογράφους, αλλά τα τα περισσότερα θέματα που ανεβαίνουν πλέον μου θυμίζουν στατιστικό έλεγχο.... Σόρυ αλλά την γνώμη μου λέω

Εγραψα σε αλλο θρεντ , οτι η πραγματικη δικτατορια , ειναι αυτη των ΜΜΕ και της ΤV...........

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    η πραγματικη δικτατορια , ειναι αυτη των ΜΜΕ και της ΤV...........
    Εννοείται αυτό. Γι'αυτό και έχω να δεω ειδήσεις πάνω απο 5 χρόνια. Μόνο απ'το internet, κάτι λίγα αξιόπιστα site που λένε την αλήθεια.

Senior Member
    Αυτο ειναι πολυ ευχαριστο .............. αλλα θα μπορουσε να μην ειχε συμβει τιποτα , αν οδηγουσε συνετα ο συγκεκριμενος ............
    Eσυ εχεις δηλωσει εδω μεσα πως οδηγουσες μεθυσμενος και μαλιστα κοντεψες να χασεις και ενα νεφρο..θυμαμαι καλα??Οποτε ασε τα συνετα γιατι προφανως και εσυ απο θαυμα δεν θα πηρες κανεναν στον λαιμο σου..σε ολα τα θεματα θελεις να κανεις επιδειξη και καλα κανεις αμα αυτο σε φτιαχνει,αλλα ενα αμαξι με 350 ιππους στους κωλοδρομους της Ελλαδας μπορει να γινει δολοφονος..τα 120 χιλιομετρα που λενε οτι πηγαινε , νομιζεις οτι φαινονται σε μια μερσεντες??Γιατι εγω καποτε ειχα ενα σεατ κορντομπα και σε κατι εθνικες στο νησι μου , επιανα για πλακα τα 120 και δεν φανοντουσαν γιατι ηταν ενα αμαξι βαρυ , στιβαρο με κρατηματα με abs με με με.. και μπροστα στην Μερσεντες ανεκδοτο!
    Ασε να βγουν τα πορισματα και μην κανεις τον ειδικο γιατι λες βλακειες απανωτες συν οτι τα εχεις βαλει με εναν νεκρο αυτη την στιγμη. Αναλογισου λιγο τους Ελληνικους δρομους αφου δηλωνεις οδηγος και κοσμογυρισμενος , αναλογισου τις δολοφονικες μπαρες που υπαρχουν σχεδον σε καθε δρομο , τις κακοτεχνιες και υστερα κανε τον δικαστη στον οποιοδηποτε..
    Δεν ημουν ποτε φαν του κυριου αυτου για να μην παρεξηγηθω κιολας.. γραφω σαν ανθρωπος και σαν 15 χρονων οδηγος.

Senior Member
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 22-02-2016 at 03:09.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Εννοείται αυτό. Γι'αυτό και έχω να δεω ειδήσεις πάνω απο 5 χρόνια. Μόνο απ'το internet, κάτι λίγα αξιόπιστα site που λένε την αλήθεια.

Αγαπητε , να κι ενας ομοιδεατης μου , εχω να δω ειδησεις 4 η 5 χρονια , σαν εσενα .........................μονο οτι παρει το ματι μου , απο ιντερνετ .........

Senior Member
    Καμια σχεση δεν εχουν αυτα τα 2 αυτοκινητα.. μαθε να διαβαζεις κιολας. Anyway!

Senior Member
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 22-02-2016 at 03:10.

Senior Member
    Kι εσυ μαθε να μην φθονεις οποιον εχει χρηματα ..........................................αρκε τα ανεχτηκα του bullshit σου..................
    Του ποιου?? λολ...

Senior Member
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 22-02-2016 at 03:05.

Senior Member
    Ξερεις πολυ καλα τι λεω , μην κανεις τον βλακα , βλακας δεν εισαι , κακοηθης εισαι ,.........................και κοφτα λολ , εσυ εισαι για λολ , οχι εγω ...........
    Σε εχουν παρει χαμπαρι καραμητροοο... κακοηθης οταν ο αλλος σου λεει την αληθεια? Μιλαμε για τα δυστυχηματα και την οδηγηση και μας λες για τα ακριβα αυτοκινητα σου που τα οδηγουσες σουρωμενος αλλα μονος ομως οποτε ολα οκ.. Απορω γιατι συζηταω μαζι σου ακομα η κακοηθης.. αχ!

Senior Member
    Οπως βλεπεις , αγαπητη μνιμονιο , δεν το αρνουμαι καθολου , στην #4607 , το λεω ξεκαθαρα , τωρα τι σχεση εχει το Κορντομπα , με το Μ3 των 110.000 ευρω..................................μαθε πρωτα απο αμαξια και μετα μιλα ..................δεν κατηγορησα τον νεκρο τοσο , οχι οτι ειναι αμοιρος ευθυνων , οσο τα ΜΜΕ , που το καναν θεμα , επιπεδου Βουγιουκλακη , αλλα και μεθυσμενος που οδηγουσα , εγκληματικο , δεν το αρνουμαι , παντα ημουν μονος στο αμαξι ................... ειχα απο 22 ετων bmw των 143 ιππων , 323i , στα 24 ειχα Μ3 των 215 ιππων , στα 32 Μ3 των 286 ιππων , τοτε δεν υπηρχαν μπατσοι στις εθνικες , και πηγαινα τερμα γκαζι , 270 χλμ /ωρα , χωρις ποτε να κινδυνευσω , και στα 41 πηρα το Μ3 που εχω τωρα , 350 ιππων ........................................ . εχειs την εντυπωση οτι μπορεις να συγκρινεις τον εαυτο σου μαζι μου , ως οδηγος ? οχι βεβαια , ασε το κορντομπα , που θα το συγκρινεις με Μ3 , αν θεωρεις οτι κανω φιγουρα , γιατι δεν αγορασα ποτε μια πορσε ? γιατι , αν και μετοχος ο πατερας μου στην Πορσε , απεχθανομαι την φιγουρα .................................αλλα σε ολη μου την ζωη , συναντουσα τον φθονο , αλλη μια φορα ακομη , δεν μενδιαφερει να τον συναντησω , δις Κορντομπα ............που στον ελευθερο χρονο μου , κανω σαιτες τα 500αρικα , και τα πεταω στο σαλονι μου , οπως εγραψες σε αλλο θρεντ , κακοηθεστατα .................................................. αφου σουχω πει τι δουλεια εκανα , αυτο σενοχλησε ,, μην δεις τον αλλον να εχει , τον εθαψες μονο και μονο επειδη εχει , και Φερραρι αν ηθελα θαχα , αλλα εχω μεγαλωσει στην Ελβετια , εκει δουλευε ο πατερας μου , και πηρα απο κει τις αρχες που εχω , και απο το σπιτι μου , ο πατερας μου εχει ενα ρενω μεγκαν του 98 , και η μανα μου , ενα χιουνται 1400 κυβικων 11.500 ευρω , εγω εχω απλα ενα παθος με την ταχυτητα , εξου και τα Μ3 .........................................
    Ρε φιλε αν εχεις να προσθεσεις κατι κανε το μην κανεις τροποποιησεις μετα απο δεκα χρονια.. Δες το επιπεδο σου και την πορεια σου για να δεις τι θα πει κακοηθεια . Αφου εισαι επιδειξιας να μην το πω? Σε ρωτανε για τον καιρο και η απαντηση σου ειναι "εχει πολυ ωραιο καιρο , ηλιο και ενα ζεστο αερακι που μπαινει δειλα δειλα μεσα απο το φιμε τζαμι της φεραρι μου" .. Αντολαμβανεσαι? Αμα δεν σου αρεσουν οι απαντησεις μου μην μου απευθυνεις τον λογο . Απλα πραγματα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σκέφτομαι πως θα ξετρελάνω τις όμορφες......