Πρώτο βήμα.... - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 219
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε σχέση με όμορφη γυναίκα και εμένα με πρόβλημα υγείας,ή όπως είμαι τώρα και υγιής,θα διάλεγα ασυζητητί το πρώτο.
    Πίστεψέ με, για το δεύτερο μην το λες καθόλου. Αν νοσηλευτείς σε νοσοκομείο έστω και για λίγες μέρες, θα καταλάβεις τι εννοώ. Και γω θα ήθελα να κάνω κάτι με κοπέλα και να μην έχω φτάσει 30 χρονών μπακούρης, αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα μόνος μου. Χρειάζομαι ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Να την πέφτουν πρώτες αυτές στους άντρες; Εννοείς αυτό;

Κατάλαβα τι λες. Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω κι εδώ στο οτι το κάνουν όλοι οι άντρες αυτό. Δεν το κάνουν όλοι άντρες αυτό, ούτε κι εγώ φυσικά.

Κι όμως, γίνεται. Δεν ξέρω γιατί. Αλλα αυτό που ξέρω είναι αυτό μου τροφοδοτεί πολύ την κατάθλιψη. Να πω κι ένα συμβάν πριν κάνα 5μηνο:

Συμβάν: Είμαι σε καφετέρια με 2 φίλους μου και φτάνουν 2 κοπέλες και κάθονται στο τραπέζι δεξιά μου. Μετα απο λίγη ώρα τις κοίταξα λίγο, πάλι ξανά λίγο πιο μετά. Τέλος πάντων, φωνάζουν το όνομα σερβιτόρου (τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο) να τους αλλάξει τραπέζι και φεύγουν και κάθονται 3-4 τραπέζια πίσω μου. Εκεί που ήμουν σε κέφι με την παρέα μου ξαφνικά μιζέριασα τόσο πολύ σε σημείο που δε μιλιόμουν. Όλο νεύρα.

Σχετικά μια χαρά. 1,82, 80 κιλά, γεροδεμένος, όχι γυμνασμένος, και χωρίς σωσίβιο.
    Όχι δεν εννοώ να την πέφτουν αυτές, αλλά να ανταποκρίνονται αν κάνει κίνηση ο άλλος. Πω πω :eek: ο κόσμος έχει γίνει πολύ αγενής εκεί έξω τελευταία... σε καταλαβαίνω μετά λογικό είναι να διστάζεις να κάνεις κίνηση. Κοίτα το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι οτι ίσως είσαι πολύ εσωστρεφής, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και γι αυτό έχεις πρόβλημα. Ένας γνωστός μου δεν είχε κάνει σχέση και αυτός μέχρι τα 30 του και ήταν ακριβώς έτσι. Σε ψυχολόγο ή Life coach έχεις δοκιμάσει να πας έστω και μια-δυο φορές? Νομίζω οτι κάτι θα κάνει

Member
    Aggressive1,ας τα πάρουμε από την αρχή:
    Εγώ κάνω γυμναστήριο όχι για εμένα,αλλά για τις ωραίες γυναίκες.Δηλαδή όχι για εμένα,αλλά για να μπω στο στόχαστρο τους.Αφού οι όμορφες ως γνωστόν θέλουν παίδαρους κλπ.
    Γιατί η εμφάνιση είναι το 99% της όλης υπόθεσης,δεν συμφωνείς?
    Και ναι,θέλω να με προσέχουν οι ωραίες,και όχι οι άσχημες ή οι μέτριες.Στοχεύω στο 7-8 στα 10,όπως έγραψα και πιο πάνω.
    Κοινώς,σε κάτι άνω του μετρίου,(πολύ) όμορφο αλλά όχι θεϊκό.
    Έχω 1,79 ύψος,66 κιλά,και όχι σωσίβιο.
    Και αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε σχέση με όμορφη γυναίκα και εμένα με πρόβλημα υγείας,ή όπως είμαι τώρα και υγιής,θα διάλεγα ασυζητητί το πρώτο.
    Δεν κατάλαβα το τελευταίο, τι εννοείς? Οτι δεν θέλεις ούτε να σκέφτεσαι σχέση? Αν θες μόνο να π**ξεις ναι τότε η εμφάνιση είναι το 99%, διαφορετικά σαφώς και όχι. Είπαμε εμάς μπορεί να μας τραβήξουν πολύ περισσότερα απο την εμφάνιση και μόνο. Πάντως δίνεις λίγο μια εντύπωση οτι βλέπεις τις γυναίκες σαν αντικείμενα χρήσης/εκτόνωσης και τίποτε άλλο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Aggressive1 View Post
    Δεν κατάλαβα το τελευταίο, τι εννοείς? Οτι δεν θέλεις ούτε να σκέφτεσαι σχέση? Αν θες μόνο να π**ξεις ναι τότε η εμφάνιση είναι το 99%, διαφορετικά σαφώς και όχι. Είπαμε εμάς μπορεί να μας τραβήξουν πολύ περισσότερα απο την εμφάνιση και μόνο. Πάντως δίνεις λίγο μια εντύπωση οτι βλέπεις τις γυναίκες σαν αντικείμενα χρήσης/εκτόνωσης και τίποτε άλλο.
    Όχι,δεν είπα ότι δεν θέλω να σκέφτομαι για σχέση.
    Είπα ότι θα προτιμούσα να είμαι σε σχέση με όμορφης εμφάνισης κοπέλα και να έχω πρόβλημα υγείας,παρά μπακούρι και υγιής.
    Σχολίασε σε παρακαλώ και τα υπόλοιπα που γράφω.....

Όχι δεν εννοώ να την πέφτουν αυτές, αλλά να ανταποκρίνονται αν κάνει κίνηση ο άλλος.
    Α, οκ. Αυτό ναι, το καταλαβαίνω. Είχα μπερδευτεί στην αρχή έτσι όπως τό'πες. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.

Πω πω :eek: ο κόσμος έχει γίνει πολύ αγενής εκεί έξω τελευταία... σε καταλαβαίνω μετά λογικό είναι να διστάζεις να κάνεις κίνηση.
    Σ'ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.:) Έτσι ακριβώς είναι. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσο καιρό.

Κοίτα το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι οτι ίσως είσαι πολύ εσωστρεφής, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και γι αυτό έχεις πρόβλημα. Ένας γνωστός μου δεν είχε κάνει σχέση και αυτός μέχρι τα 30 του και ήταν ακριβώς έτσι. Σε ψυχολόγο ή Life coach έχεις δοκιμάσει να πας έστω και μια-δυο φορές? Νομίζω οτι κάτι θα κάνει
    Ναι, δυστυχώς είμαι εσωστρεφής, κλειστός με χαμηλή αυτοπεποίθηση.:( Δε μου βγαίνει άλλωστε. Ο Life coach τι είναι;

Member
    Α, οκ. Αυτό ναι, το καταλαβαίνω. Είχα μπερδευτεί στην αρχή έτσι όπως τό'πες. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.:) Έτσι ακριβώς είναι. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσο καιρό.

Ναι, δυστυχώς είμαι εσωστρεφής, κλειστός με χαμηλή αυτοπεποίθηση.:( Δε μου βγαίνει άλλωστε. Ο Life coach τι είναι;
    O life coach είναι κάτι σαν ψυχολόγος αλλά για πιο απλές περιπτώσεις όπως αυτό που περιγράφεις περίπου. Δες και στο google γιατί κι εγω δεν έχω ασχοληθεί πολύ για να σου πω περισσότερα. Απο περιέργια μόνο, έχεις αδέρφια?

O life coach είναι κάτι σαν ψυχολόγος αλλά για πιο απλές περιπτώσεις όπως αυτό που περιγράφεις περίπου. Δες και στο google γιατί κι εγω δεν έχω ασχοληθεί πολύ για να σου πω περισσότερα.
    Γκομενοψυχολόγος κι έτσι; Θα το δω λίγο μία.

Απο περιέργια μόνο, έχεις αδέρφια?
    Ναι, άλλα μένουν στο εξωτερικό δυστυχώς.

Member
    Όχι,δεν είπα ότι δεν θέλω να σκέφτομαι για σχέση.
    Είπα ότι θα προτιμούσα να είμαι σε σχέση με όμορφης εμφάνισης κοπέλα και να έχω πρόβλημα υγείας,παρά μπακούρι και υγιής.
    Σχολίασε σε παρακαλώ και τα υπόλοιπα που γράφω.....
    Α συγνώμη, δεν κατάλαβα. Εντάξει καταλαβαίνω, κανείς μας νομίζω δεν θέλει να είναι μπακούρι.. Ξαναλέω το ωραίο σώμα σίγουρα θα σε βοηθήσει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, ούτε και αρκεί μόνο αυτό. Αν ας πούμε καταφέρεις και σε πλησιάσει μια κοπέλα που θα σου αρέσει, αλλά δεν ξέρεις να της φερθείς θα φύγει. Εσύ γενικά δεν έχω καταλάβει, δεν σε πλησιάζουν ή εσύ για κάποιο λόγο κομπλάρεις με τις γυναίκες? γιατί εντάξει μου ακούγεσαι απο εμφάνιση

Member
    Γκομενοψυχολόγος κι έτσι; Θα το δω λίγο μία.

Ναι, άλλα μένουν στο εξωτερικό δυστυχώς.
    Χαχχαχαχα, όχι δεν εννοούσα γκομενοψυχολόγος αλλά μάλλον κάνει και γι'αυτό. Ρωτάω γιατί μια ζωή πίστευα οτι πιο εσωστρεφή είναι τα μοναχοπαίδια, αλλά τελευταία βλέπω το αντίθετο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Α συγνώμη, δεν κατάλαβα. Εντάξει καταλαβαίνω, κανείς μας νομίζω δεν θέλει να είναι μπακούρι.. Ξαναλέω το ωραίο σώμα σίγουρα θα σε βοηθήσει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, ούτε και αρκεί μόνο αυτό. Αν ας πούμε καταφέρεις και σε πλησιάσει μια κοπέλα που θα σου αρέσει, αλλά δεν ξέρεις να της φερθείς θα φύγει. Εσύ γενικά δεν έχω καταλάβει, δεν σε πλησιάζουν ή εσύ για κάποιο λόγο κομπλάρεις με τις γυναίκες? γιατί εντάξει μου ακούγεσαι απο εμφάνιση
    Και κομπλάρω,αλλά και δεν με πλησιάζουν αυτές που θα ήθελα.
    Δηλαδή σου ακούγομαι εμφανίσιμος?
    Και δεν νομίζω να είναι κακό που θέλω την άλλη όμορφη.....

Member
    Ε, ναι ψηλός είσαι, αδύνατος, μικρός σε ηλικία είσαι. Τι έχεις? Κάτι άλλο, φοράς γυαλιά πχ? Όχι δεν είναι κακό.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ε, ναι ψηλός είσαι, αδύνατος, μικρός σε ηλικία είσαι. Τι έχεις? Κάτι άλλο, φοράς γυαλιά πχ? Όχι δεν είναι κακό.
    21 ετών και παρθένος(γέλα όσο θες).
    Γυαλιά φοράω μόνο όταν διαβάζω και μπροστά σε οθόνη,οπότε και από αυτό εντάξει.
    Αλλά νιώθω ότι δεν αρέσω.....
    Καθημερινά περνάω και πολλές ώρες στον καθρέπτη........
    Δεν είμαι όμως το τούμπανο με τα μπράτσα και τους κοιλιακούς,οπότε δεν θα σου άρεσα μάλλον.

Member
    Δεν σε κοροιδεύω. Έλα τι κάνεις έτσι, τουλάχιστον η κοπέλα που θα βρεις μπορεί και να μην το καταλάβει, εκτός και αν είναι κάποια πολύ έμπειρη. Αλλά και πάλι δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι.. ίσα ίσα που είσαι και καθαρός απο αφροδίσια :p. Έχεις φίλους? Αυτοί τι σου λένε γενικά για το θέμα εμφάνιση? Έχεις κάτι άλλο, πχ σπυράκια που μπορεί να μην αρέσει?

Χαχχαχαχα, όχι δεν εννοούσα γκομενοψυχολόγος αλλά μάλλον κάνει και γι'αυτό.
    :D Μακάρι νά'ναι έτσι γιατι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

Ρωτάω γιατί μια ζωή πίστευα οτι πιο εσωστρεφή είναι τα μοναχοπαίδια, αλλά τελευταία βλέπω το αντίθετο.
    Ναι, πολλές φορές συμβαίνει το αντίθετο. Βάλε οτι έχω και μεγάλη διαφορά χαρακτήρα με τις αδερφές μου. Μέχρι και οι φίλοι μου μου τό'πανε στις απειροελάχιστες φορές που τις έχουν δει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν σε κοροιδεύω. Έλα τι κάνεις έτσι, τουλάχιστον η κοπέλα που θα βρεις μπορεί και να μην το καταλάβει, εκτός και αν είναι κάποια πολύ έμπειρη. Αλλά και πάλι δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι.. ίσα ίσα που είσαι και καθαρός απο αφροδίσια :p. Έχεις φίλους? Αυτοί τι σου λένε γενικά για το θέμα εμφάνιση? Έχεις κάτι άλλο, πχ σπυράκια που μπορεί να μην αρέσει?
    Εδώ οι υπόλοιποι(φίλοι,γνωστοί) μου λένε πως είμαι μια χαρά από εμφάνιση,αλλά που εγώ δεν το πιστεύω.
    Που και που κανένα σπυράκι εμφανίζεται στο πρόσωπο....Αλλά λογικό είναι.
    Το χειρότερο είναι τελευταία στο γυμναστήριο,οπού τα βλέμματα πέφτουν στους παίδαρους και εγώ παίρνω το τρίτο το μακρύτερο.
    Πιστεύω πως και εσύ το ίδιο θα έκανες και θα σνόμπαρες εμένα.
    Υ.Γ.:Αυτή η κοπέλα γίνεται να είναι όμορφη(και έξυπνη κλπ. για να μην με πεις ρηχό)?:p

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast