Results 316 to 330 of 591
-
26-02-2016, 13:40 #316
κοιτα και εγω δεν ειμαι η ιδανικη να σου πω, πως πρεπει να φερεσαι με το αλλο φυλλο γιατι και εγω με το δικό σας σ κ α τ α τα πάω. 'εχω περάσει μεγαλα χρονικά διαστηματα μοναξιας και καταλαβαινω τις φρίκες σου. αλλα ακόμα και όταν βρίσκω κατι και πάλι δεν είναι αυτό που μου αξίζει..οπότε μάλλον λίγο πολυ σε όλη μου την ζωη μόνη μου είμαι.
βλέπω τους αλλους ανθρωπους να προχωράνε να βρίσκουν την αγαπη και αισθανομαι λίγο ο φτωχος συγγενεις της υπόθεσης.. βεβαια οι ιδιοι ανθρωποι μετα καταλήγουν στον καναπέ μου (εκτελω ερασιτεχνικη ψυχοθεραπεια για αγνωστο λογο πάντα χωρις να εχω ποτε δηλωσει οτι με ενδιαφέρει αυτος ο ρόλος) να μου εκφράζουν τα τερατα συμβιβασμων που έκαναν ..οχι για την αγάπη αλλα γιατι δεν μπορουν να μείνουν μόνοι τους... μεχρι το τέλος της συζήτησης δηλώνουν οτι θα αλλαξουν και θα φροντισουν να μάθουν απο τα λάθη τους, μεχρι να ξαναστραπατσαριστουν ακριβως για το ιδιο λάθος που τελικα ποτε δεν εμαθαν.
υπάρχουν ελαχιστα ζευγαρια που υπάρχει πραγματική αληθεια και συνεχης δουλεια στην σχεση τους... εκει ναι υπάρχει αγαπη. ζευγαρια που με εμπνέουν να ελπίζω και στο δικο μου μέλλον. δεν θα συμβιβαστω με κατι λιγοτερο απο αυτο. προτιμω και μπορω να μεινω μονη μου.
θέλω να πω...μην την πατας με την βιτρινα... απο μεσα 9 στις 10 περιπτωσεις ειναι σαπιλα και ψεμμα και αρρωστεια που ουτε εδω μεσα δεν την βλέπεις.
πάμε σε εσενα προσωπικα... το προβλημα σου - θεωρω- οτι δεν είναι μονο η απειρία σου στις γυναικες - σχέσεις κτλ.. οπως και σε μενα ετσι και σε εσενα υπάρχει μια "βλάβη" που μας εμποδίζει να δρούμε φυσιολογικα στη ζωη μας, εμενα λέγεται καταθλιψη. εσενα δεν ξερω...αλλα σιγουρα υπάρχει σε όσους απο εμας αισθανομαστε ανημποροι μπροστα σε καποια ζωη.
ήταν λάθος μου να εστιαζω στις βιτρινες και να ασχολουμαι μονο με την κορυφη του παγόβουνου, αφήνοντας όλα αυτα τα χρόνια της ζωής μου να περνανε χωρις να βοηθαω ουσιαστικα τον εαυτο μου. αφηνα να σαπίζουν οι πληγες που ειχα απο τα 15 μου και να με τρωει η ψυχικη μου γαγκραινα. ευτυχως ειμαστε νεοι και υγειης -σωματικα- ανθρωποι και ακομα δεν ειναι αργα για εμας. ΕΜΒΑΘΥΝΕ!!! βρες πραγματικα ποιο είναι το πρόβλημα σου που σε εμποδίζει να γινεις αυτο που θες. μπες στην ριζα του κακου που παραλυει την ζωη σου και δουλεψε σκληρα σε αυτο για να μπορεσεις να λειτουργησεις.
εισαι χιλιομετρα μακρυα απο το πραγματικο σου προβλημα και χρειαζεσαι εναν ειδικο για να σε κατευθυνει για αρχη. μην περιμενει πολλα απο αυτον ..εσυ μονος σου θα πρεπει να βρεις την λυση στο προβλημα σου, αλλα αυτος ειναι ο χαρτης σου για το ξεκινημα σου.
αυτη ειναι η μονη πραγματικη συμβουλη που μπορω να σου δωσω, τοσο σε εσενα όσο και στα αλλα παιδια που εχουν το ιδιο προβλημα με εσενα.
το είχα πει καποτε και στον γουαι αλλα δεν καταλαβε χριστο!!..εσυ ελπίζω να καταλάβεις
- 26-02-2016, 13:59 #317
26-02-2016, 14:51 #318
Τό'χω κάνει και κι αυτό που λες και δυστυχώς δεν πέτυχε ούτε κι αυτό. Χτυπάω το κεφάλι μου ακόμα. Πίστεψέ με, τά'χω δοκιμάσει όλα και η αποτυχία δεν έλλιψε ποτέ. Πάντα στην ώρα της. Δεν μπορώ με τίποτα να μιλήσω σε άγνωστη κοπέλα. Δε μου βγαίνει φυσικά, και γενικά δεν μπορώ να το κάνω. Όσες φορές το κάνω, καταλαβαίνω οτι κοροϊδεύω τον εαυτό μου και φυσικά, η διάθεσή μου πέφτει τόσο πολύ, σε επικίνδυνο για μένα σημείο. Δεν είναι λύση για μένα αυτό.
Η μόνη λύση για μένα είναι, να έχω έναν τρίτο δίπλα μου να μου λέει τι να γράφω στο chat. Μόνο αυτό μού'ρχεται σαν άμεση λύση. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Είναι η μόνη ουσιαστική βοήθεια. Το μόνο ερώτημα είναι, που θα τον βρω αυτόν τον τρίτο;Last edited by deleted-member17-03-2016; 26-02-2016 at 15:43.
26-02-2016, 15:40 #319
Φαντάσου τώρα, εγώ ως κλειστός και εσωστρεφής. Όσον αφορά το παράδειγμα για τα βάρη, όταν εγώ πάω να μιλήσω σε άγνωστη, είναι σαν να μην έχω κάνει ποτέ γυμναστική, και να πάω να σηκώσω 300 κιλά. Το θυμάμαι το παραπάνω παράδειγμα με το σάντουιτς που ανέφερες και άλλη φορά. Να, αυτό δε θα μπορούσε ποτέ να το κάνω. Το βασικότερο μ'εμένα είναι οτι βρίσκομαι σε μια νέα φάση πλέον. Δηλαδή, βρίσκομαι στη φάση, όχι άλλες χυλόπιτες. Κάθε φορά που αποτυγχάνω, πληγώνομαι άσχημα επειδή αυτό το γεγονός μου υπενθυμίζεται όλα αυτά τα χρόνια. Πληγώνομαι τόσο πολύ σε σημείο που νιώθω ααν φυτό. Ούτε να οδηγήσω δεν μπορώ όταν είμαι έτσι. Αυτό το γκομενικό θέμα είναι μεγάλη τροφή για την κατάθλιψή μου.
Για να σου δώσω και παράδειγμα, εγώ δεν έχω καμία σχέση μ'αυτόν τον γνωστό:
https://www.youtube.com/watch?v=o0nLuEqb9V4Last edited by deleted-member17-03-2016; 26-02-2016 at 15:58.
26-02-2016, 16:09 #320
Οντως , τοχω ξανααναφερει αυτο με το σαντουιτς !!! οχι αλλο καρβουνο , ε ? και 300 κιλα ? δεν ξερω τι να πω , δεν θεωρουνται χυλοπιττες αυτες , μια και αρχιζεις τωρα το σπορ , με τις κοπελες , ειναι σαν οποιοδηποτε αλλο σπορ , θαποτυχεις πολλες φορες πριν το κανεις καλα , εσυ ομως το παιρνεις προσωπικα , που ειναι λαθος , δεν ειναι αναμενομενο καθε 10-20 προσπαθειες , ναχεις μονο μια επιτυχια ? επιτυχια ειναι κι αυτο .......... εγω ποτε δεν εχω καταφερει να πιασω αποτελεσματικη κουβεντα στο ασχετο , δεν τοχω βρε παιδι , αλλα δεν με ριχνει αυτο ........... σε σχεση μεσα ,τοχω , αυτο μενδιαφερει , ειμαι και κοινωνικος ,δεν χρειαζεται να καταφευγω σε λυσεις τετοιες , που δεν θα τα καταφερω , το ξερω , και δεν το επιχειρω , κι αν το κανω που και που, οπως αυτη με το σαντουιτς, για την πλακα το κανω , οπως ειχα γραψει , μπορει να το διαβασες , ειχα παρει την φωτογραφικη μου , και ζηταγα σε περαστικες να με βγαλουν φωτο , επιασα με μια μονο κουβεντα , αλλα δεν ειχα καμμια προθεση , απλα το διασκεδαζα ............. γενικα , οπου παω , σμαρκετ , μαγαζια ρουχων ,μαρεσει να μιλαω με αγνωστες , δεν ζοριζομαι , μου βγαινει φυσικο .............. εσενα δεν σου βγαινει , αλλα κι εγω δεν αποσκοπω καπου , δεν βλεπω καμμια ως υποψηφια κοπελα μου , φιλικος ειμαι απλα ............ αμα βγει στην πορεια κατι , καλως , αμα δεν βγει , παλι καλως .................... αλλα και να μαρεσει η αλλη πολυ , παλι η συμπεριφορα μου θα ειναι η ιδια , ξερεις γιατι ? γιατι εχω συνηθησει να μιλαω σε αγνωστες , να πιανω κουβεντα , γιαυτο σου λεω εξασκησου .......................
26-02-2016, 16:20 #321
Τώρα μου θύμισες αυτο που κάνουν στη Σκανδιναβία..
Ρε παιδιά δεν ειναι λύση αυτή !!!! Το θέμα είναι να μάθεις να τα καταφέρνεις μόνος σου χωρίς να χρειάζεσαι την παρέμβαση του ποτού ή οποιουδήποτε άλλου " ξένου σώματος" ή ανθρώπου. ΔΕΝ υπαρχει λόγος ν φοβάσαι. Αμα δε ρισκαρεις δε θα μαθεις ποτε...Ετσι κι αλλιως να μιλησεις θα πας οχι να την πεσεις αμεσως.. τι πιο φυσιολογικο...?? Κι οπως λενε οι αλλοι ξεκινα με τα βασικα κ μην εχεις παραλογες φοβιες γιατι εγω αυτο καταλαβαινω. Ξεκινα μια απλη κουβεντα, προσπαθησε ν κρατησεις επαφη κ αν η κοπελα σου αρεσει πηγαινε το σιγα σιγα. Τολμησε το και μια ψυχη που ειναι να βγει , ας βγει! Δεν θα ναι δικο σου το προβλημα αν η αλλη πχ ειναι αντικοινωνικη η δεν γουσταρει να μιλησει (σε περιπτωση λεμε...). Ουτε ο 1ος ουτε ο τελευταιος θα εισαι..
26-02-2016, 16:34 #322
26-02-2016, 16:42 #323
26-02-2016, 17:03 #324
Τους ντροπαλους μόνο οι πορνες ξέρουν να τους κάνουν καλά..ψυχολογος φίλος μου προτείνει για την περίπτωση σου μόνο πορνες αφού ξέρει ότι το σύστημα των σχέσεων στην Ελλάδα είναι δυσλειτουργικο από όλες τις πλευρές του.έχει πολύ εμπειρία απο ελλαδα αλλά και από εξωτερικό.Όπως είχε πει και ο ασκητής.Ο καλύτερος έρωτας βρίσκεται στην πορνεια
26-02-2016, 17:11 #325
26-02-2016, 20:14 #326
Όχι ακριβώς. Ίσα ίσα καλά έκανες που το ξανανέφερες για να πω τι ακριβώς παίζει με τον χαρακτήρα μου πάνω σ'αυτό.
Μ'αυτό είναι το θέμα, οτι δεν ξεκίνησα τώρα, αλλα απ'το 2004 για την ακρίβεια. Έχω ξεπεράσει τις 20 προσπάθειες και μόνιμα αποτυχία βλέπω. Και αυτές οι 20+ προσπάθειες θα μπορούσαν νά'ταν πολύ παραπάνω, άλλα δεν είναι γιατί δεν έχω ούτε για δείγμα γνωριμίες κοπέλες, ούτε στον κύκλο μου έχουμε κοπέλες. Είναι να μην με παίρνει απο κάτω; Μ'έχει βουτήξει στην κατάθλιψη αυτό σε σημείο να απεχθάνομαι τον εαυτό μου. Τα 300 κιλά τ'ανέφερα γιατί έτσι το βλέπω μ'εμένα το φλερτ, με την ένοια οτι είμαι αρχάριος απο άποψη εμπειριών με κοπέλες, άσχετα άμα ξεκίνησα απ'το 2004 να το ψαχνω. Έχω μείνει υπερβολικά πάρα πολύ πίσω σε σχέση με τον μέσο συνομίληκό μου.
Όλα αυτά που αναφέρεις που έκανες, δεν τα κάνω. Δε μου βγαίνουν άλλωστε. Αυτή η απελπισία μου με επιβαρύνει πολύ. Εκτός οτι είμαι σε φάση, όχι άλλες χυλόπιτες, κάθε νέα απόρριψη με σκοτώνει ψυχολογικά.
26-02-2016, 20:15 #327
To δίδαγμα της ημέρας--> κάνε την προσπάθεια σου και ας αποτύχεις.καλύτερη η λάθος προσπάθεια απο την καθόλου προσπάθεια.ακόμη και αν στο τέλος χαρακτηριστείς ως σκουπίδι το σίγουρο είναι πως κάτι θα έχεις μάθει απο όλο αυτό και θα είσαι πιο σοφός για την επόμενη φορά.
26-02-2016, 20:23 #328
26-02-2016, 20:57 #329
αυτη ειναι τελικα η μ@λ@κια της υπόθεσης!!.. τελικα αυτοι που προσπαθουν να ειναι μονο αυτοι που θελουν να σε εκεμεταλευτουν και τα καλα παιδια να ψαχνουμε να τα βρουμε με το τηλεσκοπιο ...και μετα διαμαστυρεστε και απο πάνω! ( θα την πληρωσεις εσυ στο τελος δεν γλιτωνεις!!!)
26-02-2016, 21:11 #330