Δίκαιο... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28

Thread: Δίκαιο...

Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Μη στεναχωριέσαι δεν σε παρεξηγώ,δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη. :)
    Ναι να του πεις ότι τον αγαπάς και να το πιστεύεις.
    Δεν είσαι καλά σήμερα,θα είσαι αύριο,μεθαύριο.Δεν έγινε και τίποτα αν μια μέρα δεν είμαστε καλά.Μην προσπαθείς να συγκρίνεις την ζωή σου με τις ζωές των άλλων.Ίσως αυτό σε κάνει να μην βλέπεις ή να προσπερνάς κάτι όμορφο που γίνεται ή που υπάρχει στη ζωή σου και δεν του δίνεις σημασία.Παντού υπάρχει κάτι όμορφο κι είναι άδικο να μη του δίνουμε τη σημασία που πρέπει.
    εχεις δικιο ...σημερα είναι μια κακη μερα και όντως ειναι λάθος να συγκρινω τις ζωες των αλλων. εκανα μια μεγαλη βολτα με τον σκύλο μου στην θάλασσα.και σκεφτηκα όλα αυτα που συζητησαμε.
    υπάρχει μια ισορροπία στην φυση, στον κόσμο..υπάρχει μια θεια δικη ανωτερη απο εμας για να την καταλάβουμε... ειναι τοσο σημαντικο να εχουμε πίστη οτι θα ερθει αυτο που αξίζουμε.. πιο σημαντικο και απο την ιδια μας την αναπνοη...αλλιως...τιποτα δεν εχει νοημα...

Senior Member
    Ρεα μου εγω επεσα σε χαζογκομενεσ που κατι μου βαζουν στον καφε κ μου διαστρεφουν τον εγκεφαλο ενω παιρνω φαρμακα ετσι δε ξερω τι βλαβεσ εχω ακριβωσ αλλα για λακο μια χαρα το παω απλα απορω γτ δε βαζουν ποντικοφαρμακο για μια κι εξω κ κανουν αυτο περιμενω να δω ποτε θα τελειωσουν τα μαγικα καθε μερα λεω τι βγαζω κ σημερα κ παει τρια χρονια τωρα υπαρχουνε τροποι για λακο γτ αυτο ακομα δεν καταλαβα Περιμενω να δω ποτε θα τελειωσουν την ασελγεια καποτε θα τελειωσουν που θα παει τρια χρονια κ συνεχιζουμε τι αγωγεσ τι φαρμακα τα χουμε γαμησει ολα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κοριτσια αν το βλεπετε αυτο κ πληρωνω καποια μαλακια τ παρελθοντοσ να σασ πληροφορησω οτι εχω κανει εκατο μαλακιεσ οχι μια οποτε μαθετε τα ολα να κανονισουμε ετσι κι αλλιωσ δε μπορω αλλο να ζω ετσι οποτε αντε να τελειωνουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    η θεια δικη? οτι τελικα παιρνεις αυτο που αξιζεις? οτι οι μαλακιες πληρωνονται..οτι αυτος που αξιζει δεν χανεται? ολα αυτα υπάρχουν?
    Ζυγον κρατας Αρχαγγελε ζυγον δικαιοσυνης κατα τα εργα καθενος αναλογα θα κρινεις.....

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρεα μου εγω επεσα σε χαζογκομενεσ που κατι μου βαζουν στον καφε κ μου διαστρεφουν τον εγκεφαλο ενω παιρνω φαρμακα ετσι δε ξερω τι βλαβεσ εχω ακριβωσ αλλα για λακο μια χαρα το παω απλα απορω γτ δε βαζουν ποντικοφαρμακο για μια κι εξω κ κανουν αυτο περιμενω να δω ποτε θα τελειωσουν τα μαγικα καθε μερα λεω τι βγαζω κ σημερα κ παει τρια χρονια τωρα υπαρχουνε τροποι για λακο γτ αυτο ακομα δεν καταλαβα Περιμενω να δω ποτε θα τελειωσουν την ασελγεια καποτε θα τελειωσουν που θα παει τρια χρονια κ συνεχιζουμε τι αγωγεσ τι φαρμακα τα χουμε γαμησει ολα
    εξηγησετο μου λίγο αυτο αν θες..ασελγεια??

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Ζυγον κρατας Αρχαγγελε ζυγον δικαιοσυνης κατα τα εργα καθενος αναλογα θα κρινεις.....
    αμην!!.....

Senior Member
    Οι μαλακιεσ πληρωονονται σιγουρα γτ αμα κανεισ τον εξυπνο παντα υπαρχει ενασ πιο μαλακασ για να γινει η μαλακια τουλαχιστον σε μενα ετσι γινεται εδω κ εικοσι χρονια οποτε στο λεω σιγουρα πληρωνονται στη ζωη μου εχουν συμβει απιστευτα πραγματα κ καλα κ κακα κ σ λεω σιγουρα οτι αμα κανεισ τον εξυπνο θα βρεισ το μαλακα κι αμα βρεισ το μαλακα τρεχα να κρυφτεισ εχω ειδικο ανιχνευτη μαλακα απο μαλακιεσ να σ λεω ιστοριεσ απο τωρα μεχρι αυριο κ τι καταλαβα τιποτα ζω με το φοβο μη με βαλουνε τιποτα στον καφε κ παω τσαμπα απο μαλακιεσ κ απιστευτα αλλο τιποτα η ζωη μου καθε μερα

Senior Member
    Θα σ πω ρεα μου αυτοσ που αξιζει δε χανεται θα σ πω ενα απιστευτο που ισχυει ξερω να προγραμματιζω μια ακριβη εργαλειομηχανη που κανενασ αλλοσ δεν ξερει οι ξερουν πολλοι λιγοι επρεπε να καθομαι σε μια γραφειατα να βγαζω ενα σχεδιο κ να παιρνω πεντε δεκα χιλιαρικα αντ αυτου ξετεισ τι γινεται ειμαι αγροτησ σαν αγροτησ ξερω τοσο καλα τη δουλεισ που τσαπα κ φτυαρι δεν πιανω γτ μου την εδωσε που ειναι ο τροποσ δουλειασ πεντακοσια χρονια πισω αυτο ειναι κατι που ισψυει κ αμα ρωτησεισ θα σ πουν οτι ειναι απιστευτο ισχυει ομωσ κ ειναι απλο

Banned
    συμφωνω ελις!..μερικες φορες το ξεχναω ...και ομως τελικά είναι το μόνο που μου δινει ελπίδα..οτι κάποια στιγμη όλα αυτα θα περάσουν και θα μου φαινοντε σαν ενας μακρινος εφιάλτης!!...για μενα για σενα ...για όλους μας..

Senior Member
    Σιγα μην περασουν εγω ενα τσακ θα κανω κ θα σβησω μου το πανε πριν χρονια αλλα επειδη το ξερω κ ξερω κ τι εχω περασει παντα θα γελαω κ παντα θα κοροιδευω οπωσ οταν ημουνα πεντε χρονων με διαλεξανε απο μικρο για αυτο το λογο το ξερω εδω κ χρονια ξερω πωσ γινανε ολεσ οι μαλακιεσ κ ηξερα οτι θα πεθανω εδω κ χρονια κανεισ δεν καταλαβε οτι με διαλεξανε απο μικρο κ με ουσιεσ κανω μαλακιεσ παρτε την ηθικη σασ κ βαλτε τη στον κωλο σασ μιλησαμε με το μεγαλο μου τα ειπε ολα τωρα μπορειτε να πατε να γαμηθητε οσοι φαγατε το παραμυθι Τον νικξσα οταν ημουνα μικροσ κ τωρα ξαναπηρε τα αρχιδια μου χωρια που δεν μπορω να ζησω χεστηκα εγω παλεψα εικοσι χρονια σασ νικησα κ χεστηκα η ηθικη ειναι μια μαλακια κ μιση

Banned
    στο τελευταιο θα συμφωνησω... φακ ηθικη!!.. μονοι μας θα την φτειαξουμε την ηθική μας και τους κανονες μας!

Senior Member
    Θα σ εξηγησω κ τι συμβαινει μεσω σοσιαλ μιντια σου γαμανε το μυαλο δλδ το περιεχομενο τ φμπ του δικου μου ειναι απαραδεκτο επειικωσ μετσ ουσιεσ στον καφε που δε σκεφτεσαι φυσιολογικα τηλεοραση δεν μπορεισ να δεισ λογω των ουσιων αυτων ασε που τα δελτια πλεον θελουν αρχιδια για να τα δεισ ραδιο με τισ ουσιεσ ειναι πιο ζωντανο κ ολα αυτα σε οδηγουν στην αυτοκτονια γτ ειναι βασανισμοι αλλα ξεχασαν οι λουκιεσ οτι εγω δουλευω απο πεντε χρονων κι ετσι ειμαι ανθεκτικοσ σε αυτη την αηδια περιμενω απλα ποτε θα βαλουν ποντικοφαρμακο στον καφε μεχρι το σαμαρα το πραγμα παλευοταν με το που βγηκε ο αλεξησ καηκε το πελεκουδι πλεον πηρανε τα αρχιδια μου κ το καταλαβαν απο την πρωτη στιγμη με την τεχνολογια οτι θα τα παρουνε αμα αντεξω μεχρι το δυο δεκαοχτω θα ζω ετσι μετα βγαινω απο οτι νομιζω συνηθωσ δεν κανω λαθοσ

Senior Member
    Εγω εχω δικουσ μου κανονεσ εδω κ χρονια δεν γινοταν αλλιωσ δε θα μπορουσα να ζξσω κ εφτιαξα δικουσ μου κανονεσ για να κανω τουλαχιστον πεντε πραγματα κι οσο παει

Page 2 of 2 FirstFirst 12