ειστε ευχαριστημενοι απ τον εαυτο σας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 73
    Banned
    Κάποιες φορές συνδέονται με έντονο άγχος και κατάθλιψη... Εγώ πάντως τον/ην ρώτησα γιατί είχα διαβάσει πως η άτυπη κατάθλιψη συνδέεται κυρίως με ενοχλήσεις στο σώμα και πως σε κάποιους ασθενείς επιβεβαιώθηκε η άτυπη κατάθλιψη όταν διαμαρτύρονταν συνεχώς για πονοκεφάλους και δεν έβρισκαν άλλες αιτίες για να τους εξηγήσουν. Τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό δεν ξέρω, ειδικός δεν είμαι... Θα ρωτήσω πάντως γιατί υποψιάζομαι πως είχα κι' εγώ πριν 2-3 χρόνια άτυπη κατάθλιψη!

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Σορρυ Μαστερ, αν και συμφωνω με τα περισσοτερα που λες θα διαφωνησω καθετα - οριζοντια- διαγωνια με την πηγη.
    Δεν ειναι ακαδημαικη πηγη το wiki και δεν ειναι αξιοπιστες οι πληροφοριες.
    Οι σοβαροι ψυχιατροι και 60 χρονων να ειναι συνεχιζουν να ενημερωνονται για την ψυχικη υγεια, για τις πολλες μασκες των παθησεων και το ψαχνουν.

Το αναφερω αυτο γιατι πχ στην Bordeline personality disorder and in Bipolar Personality disorder υπαρχουν αρκετες ομοιοτητες που ομως δεν καθιστουν την διαγνωση ευκολη. Γιατι ο ανθρωπος, ο καθε ανθρωπος αναπτυσει το δικο του δεντρο διακλαδωσεων και συμπεριφορων που δεν εφαπτεται παντοτε στα κριτηρια των παλαιων ψυχιατρικων μελετων.
    Σισάκι, σ' ενοχλώ εδώ και ελπίζω να το δεις! Θέλω να καταλάβω αν μου έλεγε βλακείες η ψυχίατρος βασικά. Μου είπε λοιπόν πως είμαι ένα βήμα πριν την μείζων, κι' αυτό επειδή έχουμε το ελαφρυντικό ότι οι αυτοκτονικές σκέψεις μου δεν προχωράνε σε πράξη και ότι οι μείζονες καταθλιπτικοί το έχουν προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα (δηλαδή με απόπειρα ή να σκέφτονται σοβαρά τον τρόπο που θέλουν να πεθάνουν). Ισχύει αυτό; Γιατί ο Μακ με μείζον κατάθλιψη γράφει πως δεν το έκανε ποτέ, άλλο αν όλοι οι καταθλιπτικοί σκέφτονται πως θα ήταν καλύτερα να μην είχαν γεννηθεί ή θα ήταν ωραία αν πέθαιναν με έναν μαγικό τρόπο στον ύπνο τους π.χ... (Αν δεν γνωρίζεις την απάντηση, δεν πειράζει!)

Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Σισάκι, σ' ενοχλώ εδώ και ελπίζω να το δεις! Θέλω να καταλάβω αν μου έλεγε βλακείες η ψυχίατρος βασικά. Μου είπε λοιπόν πως είμαι ένα βήμα πριν την μείζων, κι' αυτό επειδή έχουμε το ελαφρυντικό ότι οι αυτοκτονικές σκέψεις μου δεν προχωράνε σε πράξη και ότι οι μείζονες καταθλιπτικοί το έχουν προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα (δηλαδή με απόπειρα ή να σκέφτονται σοβαρά τον τρόπο που θέλουν να πεθάνουν). Ισχύει αυτό; Γιατί ο Μακ με μείζον κατάθλιψη γράφει πως δεν το έκανε ποτέ, άλλο αν όλοι οι καταθλιπτικοί σκέφτονται πως θα ήταν καλύτερα να μην είχαν γεννηθεί ή θα ήταν ωραία αν πέθαιναν με έναν μαγικό τρόπο στον ύπνο τους π.χ... (Αν δεν γνωρίζεις την απάντηση, δεν πειράζει!)
    Φεγγαρακι μου. Μετα απο ωρες διαβασματος πανω στην ψυχιατρικη - ψυχολογια τι καταλαβα ? Μονος του αυτοδιαγνωση δεν μπορει να κανει κανεις. Να πλησιασει ισως το τι παιζει ναι. Να βρει τροπο να αυτο ιαθει ετσι μαγικα ολιγον τι ακατορθωτο οταν μιλαμε για χρονιες καταστασεις.

Το λοιπον, πας σε ενα Ψυχιατρο αν ειναι γατονι καταλαβαινει αν ειναι ηπια μορφη ή περασες στη ζωνη του λυκοφωτος. Εγω οταν περνουσα το μειζον δεν ηξερα οτι ειναι μειζον. Στο μειζον δεν περιλαμβανεται η αποπροσωποποιηση, την ειχα και αυτη ομως. Πολυ χαλια φαση η μειζον. Παρα πολυ. Ημουν ενα βημα πριν κρεμαστω. Ευτυχως κατι μεσα μου - ΜΟΥ ΕΙΠΕ- πως δεν παω ΚΑΛΑ. Ποναω πολυ και κατι δεν στεκει γιατι ολοι οι αλλοι φαινονται ΜΙΑ ΧΑΡΑ και ζουν Μια χαρα !!!!
    Εμενα ο δικος μου ο γιατρος νομιζε οτι δεν θα φτασω καν εκει - κουνια που τον κουναγε- . Επρεπε να ειχε ενδιαφερθει περισσοτερο και να με ειχε προειδοποιησει.

Να χαρεις. Ναι να χαρεις που επεσες σε γιατρο που θελει να σε γλιτωσει απο το να φτασεις στα χειροτερα και μετα αναγκαστηκα να παρεις περισσοτερα φαρμακα.
    Και ποια ειναι αυτη θα μου πεις που ξερει την πορεια μου ?
    Γιατρος με εμπειρια. Γιατρος με σεβασμο στον ασθενη. Γιατρος.

Μπαινεις ρε παιδι μου στο διαδικτυο και βγαζει ενα κατεβατο απο συμπτωματα στην καθε ψυχικη ασθενεια. Μπορει πχ να εχεις τα 4 απο τα 10. Κανεις δεν σε ενημερωνει ομως πως η ζωη ειναι φουλ αλλαγες. Τα 4 μπορει να γινουν 6.

Ειμαι με λιγο υπνο, συγνωμη αν ακουγομαι bitch, ξερεις ποσο σε συμπαθω.

*** Κανε ενα αλματακι πιστης και συνδεσης με την γιατρο σου. Οσες αποριες εχεις να τις κολλας στην μουρη. Ο επαγγελματιας δεν μασαει απο αυτα. Να λες τις αποριες, αντιρρησεις σου αλλά να μπορεις να ακουσεις και απαντησεις.

Ουε ... Ουε... μικρο μου φεγγαρακι και φτασεις σε μειζον. Ξεπερνιεται αλλά δεν αξιζει να το ζει κανεις !!!

--- Δεν ενοχλησες :)
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Ολοι οι σουπερ ηρωες μαλλον ειχα τα θεματακια τους, ρεα, ποση ευτυχια αντεχεις ?
    Μλκ μας εχουν καταντησει να πλησιαζουμε χαρά και να τρομαζουμε.

Ελεοοοοοοοος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εμενα στανταρ... εκεινη την ιδια στιγμη που απολαμβανω κατι υπέροχο...μου βγαινει ασυναισθητα η σκεψη.."ωωω θα το πληρωσω αυτο πάλι..αλλα δε γμται..ας το ζησω"

Banned
    Φεγγαρακι μου. Μετα απο ωρες διαβασματος πανω στην ψυχιατρικη - ψυχολογια τι καταλαβα ? Μονος του αυτοδιαγνωση δεν μπορει να κανει κανεις. Να πλησιασει ισως το τι παιζει ναι. Να βρει τροπο να αυτο ιαθει ετσι μαγικα ολιγον τι ακατορθωτο οταν μιλαμε για χρονιες καταστασεις.

Το λοιπον, πας σε ενα Ψυχιατρο αν ειναι γατονι καταλαβαινει αν ειναι ηπια μορφη ή περασες στη ζωνη του λυκοφωτος. Εγω οταν περνουσα το μειζον δεν ηξερα οτι ειναι μειζον. Στο μειζον δεν περιλαμβανεται η αποπροσωποποιηση, την ειχα και αυτη ομως. Πολυ χαλια φαση η μειζον. Παρα πολυ. Ημουν ενα βημα πριν κρεμαστω. Ευτυχως κατι μεσα μου - ΜΟΥ ΕΙΠΕ- πως δεν παω ΚΑΛΑ. Ποναω πολυ και κατι δεν στεκει γιατι ολοι οι αλλοι φαινονται ΜΙΑ ΧΑΡΑ και ζουν Μια χαρα !!!!
    Εμενα ο δικος μου ο γιατρος νομιζε οτι δεν θα φτασω καν εκει - κουνια που τον κουναγε- . Επρεπε να ειχε ενδιαφερθει περισσοτερο και να με ειχε προειδοποιησει.

Να χαρεις. Ναι να χαρεις που επεσες σε γιατρο που θελει να σε γλιτωσει απο το να φτασεις στα χειροτερα και μετα αναγκαστηκα να παρεις περισσοτερα φαρμακα.

Μπαινεις ρε παιδι μου στο διαδικτυο και βγαζει ενα κατεβατο απο συμπτωματα στην καθε ψυχικη ασθενεια. Μπορει πχ να εχεις τα 4 απο τα 10. Κανεις δεν σε ενημερωνει ομως πως η ζωη ειναι φουλ αλλαγες. Τα 4 μπορει να γινουν 6.

*** Κανε ενα αλματακι πιστης και συνδεσης με την γιατρο σου. Οσες αποριες εχεις να τις κολλας στην μουρη. Ο επαγγελματιας δεν μασαει απο αυτα. Να λες τις αποριες, αντιρρησεις σου αλλά να μπορεις να ακουσεις και απαντησεις.

Ουε ... Ουε... μικρο μου φεγγαρακι και φτασεις σε μειζον. Ξεπερνιεται αλλά δεν αξιζει να το ζει κανεις !!!

ΝΟΜΙΖΩ πως μου συνέβη, ή έστω κάτι παρόμοιο γιατί μια περίοδο φλέρταρα έντονα με το μπαλκόνι και ζούσα μόνη μου. Εκεί πραγματικά κατάλαβα πως αν δεν γυρνούσα στο πατρικό έστω για λίγες μέρες, θα έκανα βλακεία. Και είναι ό,τι χειρότερο να νιώθεις πως θες να φουντάρεις αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις. Τώρα δεν το θέλω, ούτε για τους άλλους αλλά ούτε και για μένα. Θέλω να με εκτιμήσω επιτέλους!

Δεν με κάλυψε η ψυχίατρος. Παραληρητικές ιδέες λέει, μόνο που έχω επαφή με την πραγματικότητα, σκέφτομαι λογικά, δεν πιστεύω πως θέλουν να μου κάνουν κακό, ούτε πως είμαι το κέντρο της προσοχής. Ακριβώς το αντίθετο πιστεύω αλλά κάποιες ιδέες είναι εκεί, είναι παράλογες αλλά ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Της τα λέω. Η απάντηση; "Δεν έχει σημασία". Πώς δεν έχει γαμώ το κέρατό μου αφού είμαι λογική και ξέρω πως δεν θέλει κανείς το κακό μου; Και να σε κερνάει αντιψυχωσικά για να "καθαρίσουν" οι σκέψεις σου! Ευχαριστώ αλλά αλλές βουτιές στον πάτο της θάλασσας δεν θα κάνω, κουράστηκα να βυθίζομαι... Θέλω επιτέλους να επιπλεύσω και να κολυμπήσω! Δεν νοιάζονται καν αν έχουν πέσει έξω, αν κάτι απ' αυτά που τους είπες δεν ανήκει στην ταμπέλα τους, δεν ψάχνουν να βρουν αν ανήκει σε άλλη κατηγορία ή αν απλά δεν ανήκει καν σε κάποια κατηγορία! Ότι μοιάζει με κάτι του δίνουν την ταμπέλα παρέα με το φάρμακο. Τους σιχάθηκα ακόμα περισσότερο και δεν με νοιάζει αν γίνομαι απόλυτη. Ναι έχω βαριά κατάθλιψη, αυτό το αναγνωρίζω. Το ήξερα από πριν, έβλεπα πως ήμουν και νιώθω σκατά. Άλλες φορές σκέφτομαι αυτοκαταστροφικά και άλλες τόσες δεν τα παρατάω, σκέφτομαι δυναμικά και θέλω να πατήσω στα πόδια μου. Αρνούμαι να πάρω τα χάπια τους. Υπάρχουν αρρώστιες που γιατρεύονται με αγάπη και ΠΙΣΤΗ, με ΘΕΛΗΣΗ και προσπάθεια. Και παίζει πάρα πολλύ ρόλο ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου. Εγώ έχω φτάσει σ' ένα σημείο που πρέπει να πάρω μια απόφαση. Ή κάθομαι όπως είμαι καταδικασμένη να έρθει μια στιγμή που δεν θα αντέξω και να την κάνω, ή σηκώνομαι σιγά σιγά και παλεύω μόνη μου με όσους ΥΓΙΗΣ τρόπους μπορώ να βρω, που ήδη έχω βάλει στόχους και τον ένα από αυτούς τον ξεκινάω σε ένα 2ωρο! Σιχάθηκα αυτή την κατάσταση και είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που υπόσχομαι στον εαυτό μου πως δεν θα με αφήσω όσες αποτυχίες κι' αν έρθουν. Και πως αν πέφτω θα ξανασηκώνομαι με υγιή τρόπο. Τους σιχάθηκα τους γιατρούς, σε μένα δεν θα πιάσουν τα λογάκια και τα χαπάκια τους, φτάνει!

Συγγνώμη γι' αυτά που γράφω, δεν ξέρω πώς ακούγονται. Τα γράφω για μένα επειδή πραγματικά έχω πάρει την απόφαση και ξέρω πως ο χαρακτήρας μου θα με βοηθήσει όπως με βοήθησε κι' άλλες φορές για να φτάσω μέχρι εδώ και να μην αποχωρήσω. Ο καθένας έχει το ένστικτο να γνωρίζει μέσα του πότε όντως πρέπει να παλέψει μόνος ή αν πρέπει να πάρει την βοήθεια από αλλού (ρισκάροντας πάλι να βυθιστεί στα σκατά)!

Banned
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    συγνωμη για την παρεμβαση ..αλλα η γιατρος εχει δικιο!..μην παιρνεις για παραδειγμα τον μακ ... μην σε μπερδευει η δικη του περιπτωση...

κανενας πραγματικος καταθλιπτικος δεν θα σε ρωταγε αν εισαι ευχαριστημενος με τον εαυτο σου!!!...είναι σαν να σου λεει ο αλκοολικος οτι λατρευει να ειναι νηφαλιος..ειναι σαν να σου λεει ο καπνιστης οτι δεν του λειπει το τσιγαρο.
    γενικα εδω μεσα θα ακουσεις πολλα ... για την ασθενεια μας για τα φαρμακα μας για οτιδηποτε ...

φιλτραρε τα με την δικη σου λογικη σκεψη. ενας ανθρωπος ικανοποιημενος με τον εαυτο του και την ζωη του δεν θα ηταν εδω..εδω ειναι η φωλια της δυστυχίας, ανθρωποι που υποφέρουν ΚΑΙ ΜΟΝΟ.. παιρνουμε πληροφορίες διαφορες και κραταμε μονο αυτες που στεκουν και μας βοηθουν και ΠΕΤΑΜΕ αυτες που μας μπερδευουν ..

Μακ!!! είδες τι κανεις??? μπερδευεις την καταθλιπτικη κοινοτητα!!... βρες αλλη ασθενεια δεν σε θελουμε !!!!

Banned

....καμαρι μου!!!....

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    συγνωμη για την παρεμβαση ..αλλα η γιατρος εχει δικιο!..μην παιρνεις για παραδειγμα τον μακ ... μην σε μπερδευει η δικη του περιπτωση...

κανενας πραγματικος καταθλιπτικος δεν θα σε ρωταγε αν εισαι ευχαριστημενος με τον εαυτο σου!!!...είναι σαν να σου λεει ο αλκοολικος οτι λατρευει να ειναι νηφαλιος..ειναι σαν να σου λεει ο καπνιστης οτι δεν του λειπει το τσιγαρο.
    γενικα εδω μεσα θα ακουσεις πολλα ... για την ασθενεια μας για τα φαρμακα μας για οτιδηποτε ...

φιλτραρε τα με την δικη σου λογικη σκεψη. ενας ανθρωπος ικανοποιημενος με τον εαυτο του και την ζωη του δεν θα ηταν εδω..εδω ειναι η φωλια της δυστυχίας, ανθρωποι που υποφέρουν ΚΑΙ ΜΟΝΟ.. παιρνουμε πληροφορίες διαφορες και κραταμε μονο αυτες που στεκουν και μας βοηθουν και ΠΕΤΑΜΕ αυτες που μας μπερδευουν ..

Μακ!!! είδες τι κανεις??? μπερδευεις την καταθλιπτικη κοινοτητα!!... βρες αλλη ασθενεια δεν σε θελουμε !!!!
    Με μπέρδεψαν τα συμπτώματα βασικά. Ο Μακ -και ο κάθε Μακ- μπορεί να φαίνεται αισιόδοξος, να είναι όντως ευχαριστημένος από τον εαυτό του αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει πως νιώθει, πόσο down είναι κάποιες φάσεις ή πόσο ΑΦΗΝΕΤΑΙ να τον ρίχνει μια ασθένεια. Μου έχει γράψει και ο ίδιος πως πολλοί δεν πιστεύουν πως έχει κατάθλιψη επειδή του είπα πως δεν ΦΑΙΝΕΤΑΙ καταθλιπτικός. Ε και; Ξέρεις τι συμπέρανα εγώ που ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ τι περνάω και τι νιώθω; Πως πάνω απ' όλα μετράει ο χαρακτήρας και ο τρόπος σκέψης σου όσο κι' αν διαστρεβλώνεται από τις όποιες ασθένειες. Και για να κλείσω, απλά κάνω copy-paste αυτά που έστειλα και στον ίδιο:

"Όχι Μακ μου, υπάρχουν ψυχικά ασθενείς και κάποιοι είναι σοβαρά. Δυστυχώς δεν έχω ούτε ελαφριά ούτε μέτρια κατάθλιψη. Συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που γράφεις αλλά εγώ πιστεύω πως ακόμη και οι πιο σοβαρές ασθένειες νικούνται με την δύναμη της ψύχης. Ο κόσμος έχει μάθει να βολεύεται στο πρόβλημά του και να τα ρίχνει όλα εκεί. Ε έχω κατάθλιψη μωρέ, γι' αυτό φέρομαι έτσι, γι' αυτό δεν κάνω αυτό και το άλλο. Πόσο λάθος!!! Τελοσπάντων, είμαι φορτισμένη. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες"

Δεν αμφισβητώ ότι ΠΟΛΛΕΣ προσπάθειες μπορεί να πέσουν στο κενό, αλλά αυτό είναι Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ. Δεν αμφισβήτησα ποτέ το πόσο προσπαθεί κάποιος για κάτι ή πόσο αδύνατο μοιάζει κάποιες φορές να σηκωθεί και να συνέλθει. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι να μην λαμβάνεται καν υπόψη ο ανθρώπινος παράγοντας, η ΔΥΝΑΜΗ και η θέλησή του... Όλα αυτά εμένα με κρατάνε και με κάνουν να γυρίσω την πλάτη στα φάρμακα και να κάνω τις δικές μου προσπάθειες κι' ας αποτύχουν οι περισσότερες (αν και δεν θέλω να ξεκινήσω προκατειλημμένη). Το πιο δύσκολο πράγμα που πετυχαίνει κανείς στην ζωή του είναι η αλλαγή του τρόπου σκέψης και η στάση ζωής ειδικά αν από μικρή ηλικία σκεφτόταν αρνητικά/αυτοκαταστροφικά και ειδικά όταν είχε λόγους. Ευτυχώς για μένα, υπήρχε πάντα και η θετική πλευρά/υγιής νοοτροπία που σ' αυτές τις στιγμές σου χρειάζεται!

Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τον εαυτό μου σε σημείο να τον απεχθάνομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τον εαυτό μου σε σημείο να τον απεχθάνομαι.
    ενταξει, υπαρχουν και χειρωτερα. εγω τον βαριεμαι κιολας.ειμαι τοσο βαρετος που βαριεμαι ακομα και εγω τον εαυτο μου.
    για αυτο ο εαυτος μου δεν ειναι φιλος μου.
    δεν θα εκανα ποτε φιλο ενα τοσο βαρετο ανθρωπο

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post

Oχιιιιιιιιιιιιι , καταθλιψη εχω , καταθλιψη , σκαταθλιψη , θα το γραφω μεχρι να σκασετε , ολοι σας ....

Senior Member
    Καθόλου ευχαριστημένη, νιώθω δυστυχισμένη και ότι κάνω ό,τι μπορώ για να μένω σε αυτήν την κατάσταση. Είναι σαν να αυτομαστιγώνομαι ένα πράγμα και να "χαίρομαι" για αυτό. Σαν άνθρωπος, καλό ανθρωπάκι αλλά αδιάφορη. Το πιο γελοίο, όμως, είναι ότι την αγαπώ τη μίζερη ζωή μου, lol . Αυτά τα ολίγα...

Από εκεί και πέρα, ο καθένας το χειρίζεται διαφορετικά. Και ο mac δεν ξύπνησε μια ωραία πρωία και είπε "ας πάθω και μια κατάθλιψη", δεν είναι επιλογή - το ξέρετε άλλωστε καλύτερα από εμένα -, είναι ασθένεια και, όπως κάθε ασθένεια, "λειτουργεί" διαφορετικά σε κάθε ασθενή και κάθε ασθενής αποφασίζει τί στάση θα κρατήσει απέναντι στην αρρώστια του. Είμαι σίγουρη ότι και ο mac έχει περάσει το στάδιο του να θέλει να κλειστεί μέσα σε ένα δωμάτιο και να μη θέλει να δει ψυχή και ότι του πήρε χρόνο για να φτάσει να εκτιμάει τον εαυτό του. Όπως και η σωματική ασθένεια, έτσι και ψυχική περνάει διάφορα στάδια μέχρι να κάνει τον κύκλο της και να περάσει - αν περάσει. Ο mac είναι στο στάδιο της ανάρρωσης, που μπορεί πλέον από απόσταση να δει τα πράγματα διαφορετικά και να εκτιμήσει τη ζωή του διαφορετικά, όχι μόνο ο mac αλλά και ο καθένας που περνάει αυτό το στάδιο.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Oχιιιιιιιιιιιιι , καταθλιψη εχω , καταθλιψη , σκαταθλιψη , θα το γραφω μεχρι να σκασετε , ολοι σας ....
    χαχαχαχαχα.... θα ΜΕ ΣΚΑΣΕΙΣ!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Έλα ρε Μακ τώρα... :)
    Τι θέλεις να σου απαντήσουν;
    Μπράβο, καλοσώρησες στο κλαμπ; :p
    Δυστυχώς μας έχεις καλοσωρήσει εσύ πρώτος προ πολλού... :)

Banned
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    ο καθένας το χειρίζεται διαφορετικά. Και ο mac δεν ξύπνησε μια ωραία πρωία και είπε "ας πάθω και μια κατάθλιψη", δεν είναι επιλογή - το ξέρετε άλλωστε καλύτερα από εμένα -, είναι ασθένεια και, όπως κάθε ασθένεια, "λειτουργεί" διαφορετικά σε κάθε ασθενή και κάθε ασθενής αποφασίζει τί στάση θα κρατήσει απέναντι στην αρρώστια του. Είμαι σίγουρη ότι και ο mac έχει περάσει το στάδιο του να θέλει να κλειστεί μέσα σε ένα δωμάτιο και να μη θέλει να δει ψυχή και ότι του πήρε χρόνο για να φτάσει να εκτιμάει τον εαυτό του. Όπως και η σωματική ασθένεια, έτσι και ψυχική περνάει διάφορα στάδια μέχρι να κάνει τον κύκλο της και να περάσει - αν περάσει. Ο mac είναι στο στάδιο της ανάρρωσης, που μπορεί πλέον από απόσταση να δει τα πράγματα διαφορετικά και να εκτιμήσει τη ζωή του διαφορετικά, όχι μόνο ο mac αλλά και ο καθένας που περνάει αυτό το στάδιο.
    Κορίτσι μου εσύ. Αυτό ακριβώς :)
    (Εύχομαι να είσαι λίγο καλύτερα. Θα σου απαντήσω εντός ημερών)

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast