πιστευετε στην θεια επεμβαση? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Senior Member
    Κρίμα που δεν αναφέρεται και σε άλλες χρήσεις της μπανάνας...θα είχε ενδιαφέρον

Senior Member
    Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    Υπαρχει λαι η νεκρη γωνια στην οδηγηση υπαρχει και το ισχυρο ενδεχομενο παιρνω ψυχοφαρμακα και δεν εχω και τα καλυτερα αντανακλαστικα συγκεντρωση και τα λοιπα.ηρεμηστε με τον θεο και με το να ειστε ολη μερα στο φορουμ.αυτο ειναι αρρωστια η ζωη δεν ειναι πισω απο τον υπολογιστη δουλεψτε σκληρα με τον εαυτο σας ειτε με ψυχοθεραπεια ειτε με αυτοθεραπεια .οτι και να σας ρωτησει καπιιος θα απαντησετε.ο κλασσικος ελληνας ξερω για ολα αμαξια γυναικες ιατρικα εναλλακτικα ποδοσφαιρο θρησκειες.
    Ακριβως αυτο που ειπες η νεκρη γωνια στην οδηγηση ελεγξα τον αριστερο μονο καθρεφτη και δεν εδειξε τιποτα επρεπε να ελεγξω τουλαχιστον και τον μεσαιο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Ακριβως αυτο που ειπες η νεκρη γωνια στην οδηγηση ελεγξα τον αριστερο μονο καθρεφτη και δεν εδειξε τιποτα επρεπε να ελεγξω τουλαχιστον και τον μεσαιο...
    οταν ειναι οι καθρεφτες καλα ρυθμισμενοι, δεν υπαρκει νεκρο σημειο.
    οπως λες, θα το εβλεπες στον μεσαιο.
    αλλα σε τετοια περιπτωση, να βγεις απο ακινησια σε τετοιο γρηγορο δρομο, πριν κουνηθεις, γυρνας κεφαλα και αριστερα και πισω και γυρω γυρω σαν την δαιμονισμενη, μη σου πω!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αλλα σε τετοια περιπτωση, να βγεις απο ακινησια σε τετοιο γρηγορο δρομο, πριν κουνηθεις, γυρνας κεφαλα και αριστερα και πισω και γυρω γυρω σαν την δαιμονισμενη, μη σου πω!!!
    Χα χα εχεις δικιο! Δαιμονισμενη ε? Χμ μου αρεσε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δε μου λες , μπατσος εισαι , και θα πεις στην Παυλινα να μην ξαναοδηγησει ? κοιτα την παρτη σου , και ασε την Παυλινα ...........................εσυ δεν εχεις κανει λαθη στην οδηγηση , η ολοι εσεις που την κατηγορειτε ................

φανηκα λιγο υπερβολικος, ενταξει το περνω πισω, το ολο ποστ ηταν το πρωτο συμπερασμα νομιζα οτι ειχε καποιου ειδους λεπτο χιουμορ αλλα μαλλον μονο εγω το καταλαβα

Ξεπεραστε τον εγωισμο σας,δεν ειστε το κεντρο του συμπαντος.

Δεκαδες χιλιαδες ανθρωποι πεθαινουν καθε μερα,και εκατομυρια ζωντανοι οργανισμοι.

Ο θεος (αν υπηρχε) σιγα μην ασχολειται με το αν μια pavlina,κατοικος του ενος απο τα εκατομυρια πλανητων σε αυτο το συμπαν,κοιταει απο τον καθρεπτη οταν οδηγει ή οχι.

Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ξεπεραστε τον εγωισμο σας,δεν ειστε το κεντρο του συμπαντος.

Δεκαδες χιλιαδες ανθρωποι πεθαινουν καθε μερα,και εκατομυρια ζωντανοι οργανισμοι.

Ο θεος (αν υπηρχε) σιγα μην ασχολειται με το αν μια pavlina,κατοικος του ενος απο τα εκατομυρια πλανητων σε αυτο το συμπαν,κοιταει απο τον καθρεπτη οταν οδηγει ή οχι.

Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.
    Λοιπον δεν ειναι θεμα εγωισμου ουτε και παρακινω ν ασχολουνται μαζι μου ουτε ο θεος ουτε κανενας ηθελα ομως να τονισω οτι υπαρχει κατι η καποιος που καποιες φορες μας προστατευει

Senior Member
    ηθελα ομως να τονισω οτι υπαρχει κατι η καποιος που καποιες φορες μας προστατευει
    αυτη ειναι η θεα τυχη

Senior Member
    http://www.simata.gr/Default.aspx?c=2
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Senior Member
    δευτερη ερωτηση.

Banned
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    αυτη ειναι η θεα τυχη
    ωπα υπαρχει και αλλος Θεος εδω? πως μου ξεφυγε.......μονο που δυστυχως δεν υπαρχει, ειναι ενας μαθηματικος παραγοντας η τυχη τιποτα περισσοτερο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    φανηκα λιγο υπερβολικος, ενταξει το περνω πισω, το ολο ποστ ηταν το πρωτο συμπερασμα νομιζα οτι ειχε καποιου ειδους λεπτο χιουμορ αλλα μαλλον μονο εγω το καταλαβα

Ενταξει , βρε , δεν τρεχει τιποτα , αλλωστε ολο το θρεντ εχει μια δοση χιουμορ ..........

Senior Member
    απλα υπαρχει οραση που δε αντιλαμβανεται το συνειδητο του εγκεφαλου αλλα το ασυνειδητο.

ετσι το ασυνειδητο σε πληροφορησε και γυρισες. τοσο απλα. ασε τις νεραϊδες...

Εγω πιστευω σημερα κιολας ενοιωσα αυτην την θεια επεμβαση στο πετσι μου ημουν στην αττικη οδο φιλοι μου και εκανα σε ξαποιο σημειο στην ακρη ν αφησω τον συντροφο μου μπηκα στην θεση του οδηγου και εβγαλα αρθστερο φλας και κοιταξα απο τον καθρςφτη αν και τα αυτ/τα ερχοντουσαν πολυ γρξγορ
    Γρηγορα φαινοταν η λωριδα αδεια και αρχισα να ξεκιναω κατι ομως μ εκανε να γυρισω πισω το κεφαλι τελευταια στιγμη και ειδα ενα φορτηγο να ερχεται επαθα σοκ σταματησα και με προσπερασε και κατοπιν ειδα το ατυχημα που οαρ ολιγον να γινει μπροστα στα ματια μου απο τοτε ειμαι χαλια σκεφτομαι θα σκοτωνομουν και θ αφηνα τα παιδια μου που λατρευω...ειμαι χαλια γιατι η ζωη μας κρεμεται απι μια κλωστη και σημερα καποιος δεν επετρεψε να γινει αυτο
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    δευτερη ερωτηση.
    το σκιτσο που βρηκες αφορα ελεγχο μονο απο καθρεφτες. οταν ελεγχεις, γυρνας παντα και το κεφαλι. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. ειδικα σε προσπεραση και εκκινηση. και τοτε , δεν υπαρχει κανενα τυφλο σημειο. το ειπαμε ηδη.

Senior Member
    το σκιτσο που βρηκες αφορα ελεγχο μονο απο καθρεφτες. οταν ελεγχεις, γυρνας παντα και το κεφαλι. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. ειδικα σε προσπεραση και εκκινηση. και τοτε , δεν υπαρχει κανενα τυφλο σημειο. το ειπαμε ηδη.
    ναι εαν γυρνας το κεφαλι για να ελενξεις οταν ειναι να βγεις στον δρομο δεν υπαρχει.οταν εισαι στη εθνικη και προσπερνας γυρνας κεφαλι?εγω ποτε αλλα κοιταω και τον μεσαιο.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast