Results 91 to 105 of 124
-
04-03-2016, 15:46 #91
ΑΧ κοριτσι μου....επειδη το χω παθει κ εγω αυτο με τον μεγαλο μου ερωτα..τον επιασα να κανει χρηση ηρωινης στο μπανιο..με εβγαζε τρελλη, εφτασα σε σημειο να πηγαινω εγω σε ψυχιατρο γιατι με ελγε καχυποπτη κλπ κλπ..+ μου επαιρνε λεφτα κ απο την τσεπη μου...τι να πω...ο.τι κ να πω ειναι λιγο..θα σου πω μονο εγω τι εκανα κ αποφασισε..εκανα την καρδια μου πετρα κ τον αφησα..εκανα το σωστο για μενα..κιοταξα τον εαυτο μου ..που ειχα μεινει μιση απο την καταθλιψαρα κ την κακοπεραση..
προσεχε! ειναι αρρωστος κ πρεπει να τα βρει με τον εαυτο του..κανεις δεν μπορει να τον βγαλει απο αυτη την θεση..μονο αν το θελησει ο ιδιος..ο πρωην μου ακομα παλευει κ εχουν περασει 12 χρονια!! κοιτα τον εαυτο σου..φυγε κ μη κοιτας πισω! !!!
- 05-03-2016, 10:12 #92
Οσο ηταβ καθαρος τον παρακαλουσα να βλεπει που κ που καποιον ειδικο,δουλευε πολυ ομως κ επεμενε οτι ειναι καλα.
Για τα "σκοταδια" μας ειχαμε ανοιχτει ο ενας στον αλλον,οσο κλειστος κ αν ειναι σαν ανθρωπος μου ειχε πει πολλα πραγματα,ειχαμε και παρομοιες εμπειριες μεσα στην οικογενεια στην παιδικη μας ηλικια.
Δεν θελει ομως να βοηθησει τον εαυτο του,δοκιμασα τα παντα.. καθε τροπο.. με διωχνει,με προσβαλλει,λεει πολυ ασχημα λογια και φυσικα με βγαζει φταιχτη της καταστασης μεταξυ μας,οτι ολα ξεκινησαν με την ελλειψη εμπιστοσυνης μου κ τις φαντασιοπληξιες μου!
ξερω οτι κουμαντο κανουν οι ουσιες τωρα,αλλα δεν μπορω να μην πληγωνομαι με ολα αυτα που ακουω. Απο την φυση μου εχω μια ταση να βοηθαω οταν υπαρχει προβλημα και αυτο στην προκειμενη φοβαμαι οτι θα μου κανει περισσοτερο κακο.
Ειναι τοσο δυσκολο να τον αφησω πισω,μακαρι να με ειχε απλα κερατωσει για παραδειγμα να επεφτα στα πατωματα 1-2 μηνες πχ και να το ξεπερνουσα. Αλλα πρεπει να τον αφησω,οχι γιατι δεν τα βρισκουμε ή δεν αγαπιομαστε..επειδη παντα θα ζηταει αυτο το ψεμα απο την αληθινη ζωη.. δεν θα μπορεσει να με στηριξει σε κανενα δικο μου προβλημα,γιατι εχει μαθει να φευγει απο αυτα...
Δεν ειμαι κακος ανθρωπος,αλλα δεν μπορω αλλο..θελει βοηθεια απο ειδικους και η οικογενεια του επισης μηπως επιτελους το αντιμετωπισουν σωστα..
Σας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση και εχω να πω σε ολους μας.. "Να αγαπαμε τον εαυτο μας"..ολοι ειμαστε ατελεις και ομορφοι συναμα..
05-03-2016, 14:15 #93
Ναι, ειναι δυσκολο να το παρεις αποφαση να φυγεις. Ειναι τοσο μα τοσο δυσκολο γιατι λες μεσα σου - μπορω να κανω κατι ακομα ? προσπαθησα αρκετα ? αραγε ? -
Άλλα αφου δεν αντεχει να δει οτι επιλεγει το δικο του βασανο νιωθοντας οτι αυτο του αξιζει, τι να κανεις ?
Δεν εισαι κακος ανθρωπος οταν επιλεγεις το υγιες αντι του νοσηρου.
Μακαρι να αποθεραπευτει και οταν τον δεις να ειναι καλά !!
Καλη δυναμη κοριτσι και οτι καλυτερο στην ζωη σου. :)"Make sure your worst enemy isn't you"
05-03-2016, 14:24 #94
05-03-2016, 14:27 #95
06-03-2016, 18:40 #96
Δεν θελει να δωσει καμια μαχη..αναρωτιεμαι αν ποτέ καταλαβει πόσο κακο μου έχει κάνει.. εχει φτάσει σε τέτοια σημεία κακίας που κοντευω να ξεχασω ότι αγαπησα πανω του...
Παρεδωσα τα οπλα χθες,μιλησα ανοιχτα και στον πατερα του που τωρα τον εχει σπιτι κ η απαντηση που πηρα :"Αν ειναι οπως τα λες,ο ανθρωπος αυτος σου ειναι αχρηστος και το ιδιο και σε μας εδω."
ΑΝ ειναι οπως τα λεω.. λες και ειχα λογους να τον αφησω ενω ειναι καθαρος ή να ψευδομαι για την υποτροπη του.. Επισης στην προταση μου να πανε οικογενειακως σε καποιον ειδικο να το αντιμετωπισουν σωστα .. ακουσα οτι αυτο δεν παιζει απλα θα φυγει με τις κλωτσιες. Τελος τα παραταω.
Θα κοιταξω να "απεξαρτηθω" εγω σιγα σιγα απο ολο αυτο...
06-03-2016, 18:45 #97
είναι βασικό η οικογένεια να του σταθεί και όχι να τον πετάξει κλωτσιδόν , αλλά εδώ εσύ ότι είχες να πεις το είπες , παραπάνω παρέμβαση θα δημιουργήσει καταστάσεις ..όταν φτάσουν στο σημείο να καταλάβουν τι συμβαίνει υπάρχει ελπίδα..
Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή
06-03-2016, 22:12 #98
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
08-03-2016, 14:07 #99
ειναι κανεις πρωην χρηστης που εχει τη διαθεση να επικοινωνησει μαζι μου πιο προσωπικα για καποιες αποριες που εχω ?
22-03-2016, 21:55 #100
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
29-03-2016, 15:36 #101
11-04-2016, 17:06 #102
μετα απο πολλα συμβαντα,με παρανοϊκες συμπεριφορες..κ να συνεχιζει να αρνειται τη χρηση,αφου εφτασα εγω σε ψυχολογο για τον εαυτο μου κ συμβουλευτηκα θεραπευτες να τον βοηθησω.. δεν ηταν ποτε καθαρος μεσα στη σχεση μας.έκανε περιστασιακα χρηση όποτε εφευγε για καποια "δουλεια" στην Αθηνα.επεφτε στο ποτο οταν εκανε οφφ κ τους τελευταιους μηνες της σχεσης,που ειχε αλλαξει η συμπεριφορα του εκανε "ελεγχομενη χρηση",οχι ενδοφλεβια προφανως γιατι συνεχιζε να δουλευει.
Όποτε ανεφερα κατι για χρηση γινοταν ενας χαμος οτι δε μπορει να ζει με μια γυναικα που δε του χει εμπιστοσυνη,οτι παλευει καθε μερα,δε το χει αναγκη μαζι μου κ διάφορα άλλα γυρνωντας το πανω μου..
Γι αυτο προφανως αρνειται οτι κανει χρηση γιατι στο παρελθον ξεφευγε. Το εκανε βραδυ οταν γυρνουσε απο τη δουλεια προφανως κ οι αλλαγες συμπεριφορας κ η "απουσια" του ηταν εξ αιτιας αυτου.
Στον τσακωμο μας που ειχε επιφερει το χωρισμο,τον ειχα βρει να κοιμαται καθιστος στον καναπε μια νυχτα μετα τη δουλεια που ξυπνησα μεσα στα ξημερωματα και δεν τον βρηκα στο κρεβατι.
Εχω φαει το δουλεμα του αιωνα ειμαι για βραβειο..Δεν ειμαι χαζη,αλλα κ εκεινος κρυβοταν παρα παρα πολυ καλα.. βιωσα τη χειριστικοτητα και το ψεμα στο επακρο και παλευω να συγχωρεσω τον εαυτο μου που τον αφησα να παιξει τοσο με το μυαλο μου κ δεν εμπιστευτηκα τα ενστικτα μου να το ψαξω παραπερα.
Η συμβουλη που εχω να δωσω σε οποιον σχετιζεται με πρωην/νυν τοξικομανη κ δεν εχει σχεση με ναρκωτικα,μην παραβλεψετε στον πρωην τοξικομανη καμια αλλαγη συμπεριφορας,μην δειχνετε απλετη εμπιστοσυνη στο θεμα κ μην συναπτετε σχεσεις με ανθρωπους που δεν θελουν να βοηθησουν τον εαυτο τους γιατι θα χασετε και τον δικο σας.
ευκαιρια στον ερωτα δωστε σε ανθρωπους που παλευουν καθε μερα,που κανουν ψυχοθεραπεια κ θα σας μιλησουν ανοιχτα γι αυτο! σε εκεινους να ειστε διπλα αλλα παντα να εχετε υποψη οτι ο εθισμος υφισταται..ενημερωθειτε για να βοηθησετε τον εαυτο σας..κ κατι ακομα καλυτερο,βεβαιωθειτε οτι οι οικογενειες τους ειναι ενημεροι κ ειναι στο πλαι σας σ αυτο το θεμα.. ειναι πολυ σημαντικο!
Την οικογενεια του πρωην μου αυτη τη στιγμη,την ενδιαφερει μην διασυρθουν στον κοσμο κ ακουνε το ψεμα του γιου τους,οτι ειμαι τρελη,ειναι καθαρος αλλα ηθελα να του κανω κακο κ αν υποτροπιασε για 2 φορες ειναι επειδη τον τρελανα εγω! αυτα!!
11-04-2016, 18:13 #103
Κατοπιν αυτης της εμπειριας ισως να μπορουσες να βοηθας και αλλες γυναικες "θυματα" ή παιδια γονεων τοξικομανων. Το πηγα μακρια ... σε ενα πολυ μελλοντικο σεναριο. Εσυ μεγαλωσες μεσα απο ολο αυτον τον εφιαλτη ομως και ειναι αξιεπαινο οτι βγηκες σωα !
Καλη σου συνεχεια, με υγεια και ελπιδα και οτι καλυτερο !!!"Make sure your worst enemy isn't you"
11-04-2016, 18:31 #104
Σε ευχαριστω παρα πολυ.. βγηκα σωα με μερικα θεματακια τα οποια αντιμετωπιζονται.. θα ηθελα παρα πολυ να βοηθησω γυναικες να μην περασουν οτι περασα. μεγαλη βοηθεια στην ψυχολογια μου ηταν η πρωην κοπελα του,με την οποια ηρθα σε επαφη κ ζητησα τη βοηθεια της.ειχε περασει 5 εφιαλτικα χρονια μαζι του με χειροτερες καταστασεις.εμαθα για το παρελθον του,καθ'οτι σε μενα ειχε παρουσιαστει σαν κατι πολυ διαφορετικο,καθαρος χρονια με συντομη υποτροπη λιγους μηνες πριν κανουμε σχεση.φυσικα δεν ηταν αληθεια.. πχ ο συγκεκριμενος ειναι τρομερα χειριστικος θα ελεγα με υποκριτικο ταλεντο.εχει και ενα πολυ γοηευτικο παρουσιαστικο το οποιο εκμεταλλευεται.
αυτο που καταλαβα ειναι οτι στοχευει σε συγκεκριμενο "τυπο" γυναικων,σιγουρα ενοχικες!
Αν εχεις καποια προταση,που μπορω να απευθυνθω να βοηθησω μεσα απο την εμπειρια που εζησα κ οσα εμαθα για τον εθισμο αυτο κ απο ειδικους,πες μου!
Και παλι σ ευχαριστω!
11-04-2016, 18:45 #105
Παρακαλω, ειλικρινα, παρακαλω.
Οι κακοποιητες εχουν πολλες μορφες και οι εθισμενοι - αλλες τοσες.
Υπαρχει νομιζω συλλογος κακοποιημενων γυναικων και παιδιων,υπαρχει και site δεν ξερω αν μεσα στις αιτιες εμπεριεχεται αυτος ο λογος.
Οσον αφορα το ζητημα εθισμοι δεν γνωριζω. Γκουγκλαροντας λογικα θα βρεις την ακρη.
Μακαρι να γνωριζα να σου ελεγα αλλά νιωθω πως μονο θα προσφερεις μετα απο ολο αυτο. Δεν σε εκανε κακιασμενη αναισθητη, σε εκανε κατι πιο δυνατο ! Δεν ειναι μικρα γεγονοτα αυτα.
Ειναι ισως τεραστια για μια ανθρωπινηη ζωη :)
Μπραβο κοπελαρα. Μπρααααααβοοοοοο !!!"Make sure your worst enemy isn't you"