Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 40 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 451 to 465 of 591
    Senior Member
    Απ'ότι κατάλαβα έχεις κάνει αναφορά σε αυτά που σου έχω γράψει, οπότε άσε να δούμε αν και η διαχείριση θα βρει αυτά που σου έγραψα προσβλητικά. Μέχρι τότε την μόνη προσβολή που βλέπω γραμμένη σε αυτό το θέμα είναι το ψεύτρα του κερατά που έχεις γράψει εσύ προς εμένα. Αλλά δεν θα σου κάνω αναφορά, μην ανησυχείς.

Quote Originally Posted by melissa View Post
    Απ'ότι κατάλαβα έχεις κάνει αναφορά σε αυτά που σου έχω γράψει, οπότε άσε να δούμε αν και η διαχείριση θα βρει αυτά που σου έγραψα προσβλητικά. Μέχρι τότε την μόνη προσβολή που βλέπω γραμμένη σε αυτό το θέμα είναι το ψεύτρα του κερατά που έχεις γράψει εσύ προς εμένα. Αλλά δεν θα σου κάνω αναφορά, μην ανησυχείς.
    Να μου κάνεις όσες αναφορές θέλεις. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Να την πληρώσω εγώ εκεί που πρέπει. Το δέχομαι. Δεν είσαι αθώα. Έχεις κάνει χειρότερα από μένα. Βεβαίως και να τα λύσει διαχείριση. Εκείνοι θα κρίνουν το σωστό.

Εσύ το ξεκίνησες όλο αυτό και επέμενες, και συνέχιζες να με προκαλείς. Σου ζήτησα να μην μου ξαναμιλήσεις γιατι είχα ενοχληθεί πολύ, αλλα εσύ εκεί, να μη θιχτεί ο εγωισμούλης σου (μην πεθάνεις κιόλας), επέμενες και συνέχιζες να με προσβάλεις. Και ναι, ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ότι σε συκοφαντώ! Ακόμη περιμένω να μου υποδείξεις τη δημοσίευση(εις) που λέω ψέμματα και σε συκοφαντώ. Θα μου το αποδείξεις λοιπόν;
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 08-03-2016 at 20:38.

Senior Member
    Χαχαχαχαχα! Τέλειο αυτό που έκανες! Επειδή δεν κάθομαι να κάνω παράθεση ό,τι γράφεις πήγες και το άλλαξες. Μπράβο, αυτό δείχνει ότι ξέρεις πολύ καλά ότι οι χαρακτηρισμοί σου προς εμένα είναι λάθος και φοβάσαι τις συνέπειες από τη διαχείριση. Απλά με επιβεβαιώνεις με τις ενέργειές σου.

ΥΓ: Πολύ αντρίκιο να αλλάξεις αυτό που είχες γράψει και μετά να μου λες να αποδείξω ότι το είχες γράψει.

Χαχαχαχαχα! Τέλειο αυτό που έκανες! Επειδή δεν κάθομαι να κάνω παράθεση ό,τι γράφεις πήγες και το άλλαξες. Μπράβο, αυτό δείχνει ότι ξέρεις πολύ καλά ότι οι χαρακτηρισμοί σου προς εμένα είναι λάθος και φοβάσαι τις συνέπειες από τη διαχείριση. Απλά με επιβεβαιώνεις με τις ενέργειές σου.

ΥΓ: Πολύ αντρίκιο να αλλάξεις αυτό που είχες γράψει και μετά να μου λες να αποδείξω ότι το είχες γράψει.
    Όχι, την άλλαξα γιατί πήρα πίσω τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.

Banned
    griswοl εγω παντως αν δεν εχω κανει λαθως αυτο που καταλαβα ειναι οτι θα προτημουσες καπια που θα ειναι φωτομοντελο που εσυ θα ηθελες να σε προσεξει για την εξωτερικη σου εμφανιση πχ λογο γυμναστικης.
    τα λεω καλα?

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    griswοl εγω παντως αν δεν εχω κανει λαθως αυτο που καταλαβα ειναι οτι θα προτημουσες καπια που θα ειναι φωτομοντελο που εσυ θα ηθελες να σε προσεξει για την εξωτερικη σου εμφανιση πχ λογο γυμναστικης.
    τα λεω καλα?
    Όχι, δεν έχει καμία σχέση αυτό.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τα λεω καλα?
    τον μπερδευεις με τον γουαι

Παρακαλώ τη διαχείριση να παρέμβει στο συγκεκριμένο topic από τη σελίδα 27 και μετά. Ευχαριστώ.

Senior Member
    Επειδή κάθε τρεις και λίγο αλλάζεις αυτά που γράφεις όχι μόνο φαίνεται να λέω ό,τι να'ναι χωρίς καμία συνοχή αλλά συνεχίζεις να με κατηγορείς αβάσιμα για ποιον ακριβώς λόγο δεν έχω καταλάβει. Τονίζεις ότι λέω ψέματα ενώ τα γραφόμενά μου έχουν μείνει ίδια και απαράλλαχτα από την στιγμή που ανέβηκαν κι εσύ προβαίνεις σε συνεχείς επεξεργασίες.

ΥΓ: Να σου υποδείξω τι; Να πάω πίσω σε όλες σου τις δημοσιεύσεις και να ψάξω τι έχεις και τι δεν έχεις επεξαργαστεί ώστε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας; Νομίζεις ότι το μόνο που κάνω στη ζωή μου είναι να ασχολούμαι με τις απαντήσεις σου ώστε να θυμάμαι τι είχε ειπωθεί πριν τις αλλαγές; Έλεος. Λίγη ωριμότητα δεν βλάπτει αγαπητέ.

Senior Member
    Αγαπητέ χωρίς να τα χω διαβάσει όλα σιγά μην τα διάβαζα μάλλον έφυγες σκόνη και πάρε και μια σκούπα να την μαζέψεις
    Τώρα που είπατε ωριμότητα είπα να πεταχτώ κι εγώ να πω την άποψη μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Πω πω σου την είπεεεεεε@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!???????

Επειδή κάθε τρεις και λίγο αλλάζεις αυτά που γράφεις όχι μόνο φαίνεται να λέω ό,τι να'ναι χωρίς καμία συνοχή αλλά συνεχίζεις να με κατηγορείς αβάσιμα για ποιον ακριβώς λόγο δεν έχω καταλάβει. Τονίζεις ότι λέω ψέματα ενώ τα γραφόμενά μου έχουν μείνει ίδια και απαράλλαχτα από την στιγμή που ανέβηκαν κι εσύ προβαίνεις σε συνεχείς επεξεργασίες.
    Ξανακάνεις λάθος εδώ. Εκεί που έκανα επεξεργασία ήταν στο χαρακτηριμό που πήρα πίσω. Τίποτα άλλο. Παρόλαυτά, αν έχεις αμφιβολίες, μπορείς να απευθυνθείς στη διαχείρηση και αυτοί μπορούν να βρουν τι έγραψα αρχικά προ επεξεργασίας και αν όντως αποδειχθούν αυτά που λες, να τιμωρηθώ ανάλογα όπως μου αξίζει. Εγώ σε προκαλώ. Βάλε τη διαχείρηση να βρει αν έγραψα ψέματα και συκοφαντίες για σένα, και πλάκωσέ με στις αναφορές (με το δίκιο σου στη συγκεκριμένη). Είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να με βγάλεις ψεύτη.

ΥΓ: Να σου υποδείξω τι; Να πάω πίσω σε όλες σου τις δημοσιεύσεις και να ψάξω τι έχεις και τι δεν έχεις επεξαργαστεί ώστε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας; Νομίζεις ότι το μόνο που κάνω στη ζωή μου είναι να ασχολούμαι με τις απαντήσεις σου ώστε να θυμάμαι τι είχε ειπωθεί πριν τις αλλαγές;
    Ναι, ακριβώς. Είπες ότι είπα πράματα εναντίον σου. Ωραία. Δείξε μου αυτά τα ψέματα κλπ. που σου είπα. Δεν κάνω π0υστιές. Να μου υποδείξεις:

1. Που σε δυσφήμησα.
    2. Που είπα ψέματα.
    3. Που σε προσέβαλα
    4. Αν είπα κάτι και παρεξηγήθηκες (μήπως και εννοούσα κάτι άλλο και δεν το έκανα αρκετά κατανοητό, ποιος ξέρει)

Δεν έχω επεξεργαστεί καμία άλλη δημοσίευση (άντε καμιά μικροδιόρθωση) εκτός απ'την τελευταία που πήρα πίσω αυτό που σου είπα.

Έλεος. Λίγη ωριμότητα δεν βλάπτει αγαπητέ.
    Πάλι μου τη λες βλέπω. Ανώριμος εγώ; Εσύ είσαι 10 φορές ανώριμη που ασχολείσαι μ'έναν ανώριμο σαν κι εμένα.

Senior Member
    Να μπω διαιτητής να μου πείτε που να διαβάσω να σας πω τη γνώμη μου αν και μου φαίνεται δεν υπάρχει τίποτα μεμπτο εκατερωθεν

Quote Originally Posted by elis View Post
    Να μπω διαιτητής να μου πείτε που να διαβάσω να σας πω τη γνώμη μου αν και μου φαίνεται δεν υπάρχει τίποτα μεμπτο εκατερωθεν
    Ευχαριστώ, άλλα δε χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο. Απο'δω και πέρα είναι θέμα της διαχείρησης.

Senior Member
    Αυτός καμιά σχέση με το γουάι είναι πολύ καλύτερος αυτός μάλιστα να τον βοηθήσετε

Page 31 of 40 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast