Results 31 to 45 of 75
-
11-03-2016, 10:17 #31
- 11-03-2016, 10:20 #32
Εμενα παντως οσες φορες στην ζωη μου εφαγα μεχρι σημερα μαχαιρια... δια λογου και δια προσωρινης φυγης αντιμετωπισα τα δεδομενα.
Πρωτον αν η πιεση ανεβει φευγω γιατι θολωσα αρα εφυγε η λογικη, αν ειναι σε ανεκτο επιπεδο πιανω το ατομο και κανω διαλογο.
Αλλά ναι, δεν ξεχνώ, δεν εχω τοση δυναμη να κανω την υπερβαση να ξεχασω το-τα λαθη. Αναλογω τη βαρυτητα.
Οπως και να εχει οταν επιτηδευμενα σε πατανε δεν βρισκω το νοημα να συνεχισεις να τρως πατημα ως θυμα.
*Αυτους που δεν χωνευω γιατι πολυ απλα δεν κανουμε ολοι για ολους, δεν τους ενοχλω, δεν με ενοχλουν. Ορια και αποστασεις. Αναγκαστηκα αν παρευρεθουμε στο ιδιο τραπεζι παλι ορια. Αν εισαι αρνητικα προσκειμμενος σε εναν ανθρωπο και δεν τον πας οσο και να το παλεψεις μπουμερανγκ θα βγει. Αποψη μου.Last edited by Constantly curious; 11-03-2016 at 10:45.
"Make sure your worst enemy isn't you"
11-03-2016, 13:33 #33
Κι εγω προτιμω την ψυγη απο την συγκρουση , με χαλαει η συγκρουση , δεν επηρρεαζομαι απο λογια , εκτος αν ειμαι ηδη εκνευρισμενος , πραμα σπανιο ................... αυτους που δεν χωνευω , τους αποφευγω παση θυσια , ας με πουνε ακοινωνητο , αγενη , γαιδουρι , οτι ναναι , ουτε στην κηδεια τους δεν παω , ουτε πεθαμενους τους χωνευω , ειναι ενα βημα απο μερους τους να τα τιναξουν , αλλα οχι αρκετο , για ναλλαξω γνωμη ............
11-03-2016, 14:46 #34
Ακριβώς, το καλύτερο είναι ξεσπάς το θυμό σου στον-ην υπαίτιο. Και καλύτερα θα νιώσεις που ξέσπασες, και θα καταλάβει αυτό-ή ότι οι μ@λ@κίες πληρώνονται εδώ, και κυρίως θα νιώσεις τέλεια που πήρες το αίμα σου πίσω. Εγώ προσωπικά τη βρίσκω πάρα πολύ να παίρνω το αίμα μου πίσω. Με λυτρώνει αυτό καθώς δεν νιώθω τύψεις για ότι του κάνω όταν τον-ην εκδικούμαι. Ούτε έχω τύψεις μετά. Μην παρεξηγηθώ, εμένα δε'μαρέσει καθόλου να ζω τέτοια ζωή. Θέλω την ηρεμία μου. Τίποτα άλλο. Αλλά, όταν κάποιος-α μου εκτροχιάζει τη ζωή, θα το πληρώσει, ο κόσμος να χαλάσει. Δεν ηρεμεί η ψυχή μου αν δεν πληρώσει ο θύτης. Μεταμορφώνομαι σε'έναν άλλο άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση μ'εμένα.
Και οι μπράβοι δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα για τα κλεφτρόνια. Καταρχάς, είναι άμεση λύση, γλυτώνεις τα δικαστήρια, και τα κάνει πάνω του ο απατεώνας.
Σε μπέρδεψα εδώ. Δεν εννοούσα ότι η θανατική αξίζει στους νταήδες. Τά'πα λίγο βιαστικά και μπερδεμένα. Η θανατική ποινή αξίζει στους μεγαλοεγκληματίες και είναι προτιμότερη από το να καταδικάζονται ισόβια και καταρχάς, να βγαίνουν έξω στα ούτε 10 χρόνια, άλλα και καλύτερα πάλι για να μην τους ταϊζουμε, και για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι. Επίσης, άλλο ένα έγκλημα που χρήζει θανατική ποινή είναι η ληστεία μετά φόνου.
Το bullying απ'την άλλη χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Ποινική οπωσδήποτε, γιατί στα σχολεία έτσι όπως είναι τώρα άμα ένα παιδί το πει σε δασκάλους και διευθυντή, ο νταής θα τον περιμένει στο σχόλασμα του σχολείου και θα του κάνει και χειρότερα. Όταν όμως θα πηγαίνει κατευθείαν ποινικά ή ότι το γκλομπ του αστυνομικού θα του ανοίγει το κεφάλι, θα το ξανασκεφτεί μετά. Απ'τα φρύδια θα τον έχουν γραπωμένο πλέον. Υπάρχει και μια έξτρα λύση. Το θύμα να δικαιούται μερική απαλλαγή νομοθεσίας. Τι εννοώ. Ο νταής κάνει τα συνηθισμένα στο θύμα και μετά το θύμα τον δέρνει ανελέητα προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες και να μην τιμωρηθεί καθόλου. Δε λέω τον αφήσει ανάπηρο ή να τον τυφλώσει, όχι μόνιμες ζημιές. Για παράδειγμα, μια πολύ ωραία ζημιά και ταυτόχρονα μη φονική, είναι το θύμα να σπάσει και τα 2 χέρια του θύτη. Για ένα μήνα δε θα μπορεί να σκουπίζει τον ποπό του μόνος του. Και όλα αυτά που θα κάνει το θύμα να μην τον πιάνει ο νόμος.
Απλά ο περισσότερος κόσμος κοιμάται και δεν ξέρει την αλήθεια. Για τους πολιτικάκηδες, δεν το συζητώ, ένα ωραίο τέλος που τους χρειάζεται είναι κρεμάλα, όπως έγινε στο γουδί το 1909. Επίσης, το πιο βασικό είναι και οι μεγάλοι τραπεζίτες. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν εννοώ τους επιχειρηματίες οι υπαλλήλους τράπεζας. Μιλάω για πολύ συγκεκριμένους και λίγους, όπως για παράδειγμα, μερικοί απ'αυτούς δουλεύουν στην λεωφόρο τοίχου στον απέναντι Ατλαντικό, χρυσόμαν sucks. Κατάλαβες που λέω. :( Αυτοί είναι οι πρώτοι που φταίνε και αν το πεις στον μέσο Έλληνα, θα νομίζει μόνο ότι είναι οι πολιτικοί. Μια μαζική κρεμάλα χρειάζονται γιατί το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα είναι άκρως διεφθαρμένο. Το προτείνει μάλιστα και μεγαλοοικονομλόγος, ο Max Keiser στο 1:57:
https://www.youtube.com/watch?v=1utl1BivDPo
11-03-2016, 15:15 #35
Όταν λες εχθρούς τι εννοείς; Κάποιος πρέπει να σου έχει κάνει κάτι πολύ χοντρό για να είναι εχθρός σου και πιστεύω ότι η πλειονότητα ευτυχώς δεν έχει ζήσει τόσο χοντρές καταστάσεις. Τώρα για αυτούς που δεν χωνεύουμε, να τους συγχωρήσουμε γιατί; Για το ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας; Απλά σε τέτοιες περιπτώσεις απομακρύνεσαι και προσπαθείς να έχεις όσο δυνατόν το λιγότερο επαφές μαζί τους, αν γίνεται και καθόλου.
11-03-2016, 16:10 #36
[QUOTE=griswοl;596798]
Και οι μπράβοι δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα για τα κλεφτρόνια. Καταρχάς, είναι άμεση λύση, γλυτώνεις τα δικαστήρια, και τα κάνει πάνω του ο απατεώνας.
Το bullying απ'την άλλη χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Ποινική οπωσδήποτε, γιατί στα σχολεία έτσι όπως είναι τώρα άμα ένα παιδί το πει σε δασκάλους και διευθυντή, ο νταής θα τον περιμένει στο σχόλασμα του σχολείου και θα του κάνει και χειρότερα. Όταν όμως θα πηγαίνει κατευθείαν ποινικά ή ότι το γκλομπ του αστυνομικού θα του ανοίγει το κεφάλι, θα το ξανασκεφτεί μετά. Απ'τα φρύδια θα τον έχουν γραπωμένο πλέον. Υπάρχει και μια έξτρα λύση. Το θύμα να δικαιούται μερική απαλλαγή νομοθεσίας. Τι εννοώ. Ο νταής κάνει τα συνηθισμένα στο θύμα και μετά το θύμα τον δέρνει ανελέητα προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες και να μην τιμωρηθεί καθόλου. Δε λέω τον αφήσει ανάπηρο ή να τον τυφλώσει, όχι μόνιμες ζημιές. Για παράδειγμα, μια πολύ ωραία ζημιά και ταυτόχρονα μη φονική, είναι το θύμα να σπάσει και τα 2 χέρια του θύτη. Για ένα μήνα δε θα μπορεί να σκουπίζει τον ποπό του μόνος του. Και όλα αυτά που θα κάνει το θύμα να μην τον πιάνει ο νόμος.
. Για τους πολιτικάκηδες, δεν το συζητώ, ένα ωραίο τέλος που τους χρειάζεται είναι κρεμάλα, όπως έγινε στο γουδί το 1909. Επίσης, το πιο βασικό είναι και οι μεγάλοι τραπεζίτες.. Μιλάω για πολύ συγκεκριμένους και λίγους, όπως για παράδειγμα, μερικοί απ'αυτούς δουλεύουν στην λεωφόρο τοίχου στον απέναντι Ατλαντικό, στο 1:57:
Aκραιες λυσεις , griswol , εχε υποψη , οτι αμα μπλεκεις με μπραβους και τετοια κακοποια στοιχεια , μετα εισαι στο ελεος τους , και μπορουν να σε εκβιαζουν , εσενα τον ιδιο , μια ζωη .......................οποτε δεν το θες αυτο .......
Οσο για το μπουλιιν , το εγκλημα , δεν καταπολεμειται με εγκλημα , γινεσαι μια απο τα ιδια , δεν ειναι λυση αυτη , σε καμμια ' πολιτισμενη ' χωρα δεν εγκληματουν στον εγκληματια , ως τιμωρια .................και πολιτισμενες χωρες , δεν ειναι ουτε η Αμερικη , ουτε η Δυτικη Ευρωπη , ειναι πιο πολιτισμενοι στα κατ ευφημισμον τριτοκοσμικα κρατη .......
Οσο για πολιτικους και τραπεζιτες , ασχετως wall street , η οχι , αυτα τα δυο εναι αλληλενδετα , η πολιτικη ειναι ενα οπλο , η συνδρομη των τραπεζων , ειναι να τραβηξει την σκανδαλη ..................... εδω θα συμφωνησω με την θανατωση των υπευθυνων , για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας , κατα συρροην , προς ιδιον οφελος , ακομη χειροτερα ...........λιγοι γνωριζουν οτι ολη η ευθυνη , βαραινει τις ξενες τραπεζες και τα funds , που δανειζαν χρηματα στον καθε αφραγκο , για κατοικια , ομολογοποιουσαν τα ( επισφαλη ) δανεια , και τα πουλουσαν , με εγγυηση το ' καλο ' τους ονομα ..............................απλως , με την ευκαιρια αυτη , φανηκε οτι ο βασιλιας , ειναι γυμνος , οπως στο πραμυθι .........και οτι ολοι χρωστανε σε ολους , αυτο ειναι το παραδοξο ...................η διεθνης οικονομια κρεμεται απο μια κλωστη , μιας και απο τα ' κατατεθειμενα ' χρηματα , υπαρχει σε ρευστο μονο το 2% , το 98% ειναι ανυπαρκτο , απλως ολοι κανουν οτι δεν βλεπουν ............ ως ποτε ?
11-03-2016, 16:57 #37
Aν κάποιος <<άνθρωπος>> βιάσει ένα 6χρονο παιδάκι,ποια πρέπει να είναι η ποινή του; Kαι όταν το παιδί αυτό μεγαλώνει και μετά απο πολλά χρόνια ακόμη δεν μπορεί να ξεχάσει τι έγινε τι πρέπει να κάνει; Nα τον συγχωρήσει;
11-03-2016, 17:23 #38
Δεν ειναι επι του παροντος το θεμα που θιγεις , admforall , δεν ειναι εις θεση το 6χρονο να αποφασισει αν θα συγχωρησει η οχι ........... ειναι μια ποινικα κολασιμη πραξη , δεν συγχωρουνται τα κακουργηματα ............ αλλοι αποφασιζουν την ποινη του ............. δεν ειμαι εις θεση να κρινω πως θα σκεφτει ενα 6χρονο .......... δεν θυμαμαι πως ειναι νασαι 6 ετων ...
11-03-2016, 18:01 #39
Πάρα πολύ σωστά φίλε admforall. Μια τέτοια πράξη είναι αρκετός λόγος για να εκτελεστεί με θανατική ποινή και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Το κυριότερο είναι αυτό, το βάναυσο παιδικό του τραύμα που θα το κουβαλάει δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια και θα του επηρεάσει στο υποσεινήδητό του και τον χαρακτήρα του, κλπ. Και όχι, μεγαλώνοντας δεν πρέπει να το ξεχάσει ποτέ και πρέπει να τον εκδικηθεί όπως του αρμόζει αυτού του ιερόδουλης γιού τον βιαστή, αν δεν τό'χουν κάνει πρώτα οι γονείς του παιδιού.
11-03-2016, 18:06 #40
Θέλει να πει ότι όταν μεγαλώνοντας το παιδί αυτό, τότε να είναι σε θέση να σκεφτεί και να το κάνει. Εδώ που τα λέμε, η δικαιοσύνη εδώ είναι στην καλύτερη ανύπαρκτη, γι'αυτό και φτάσαμε εδώ, και πολλές φορές αναγκάζεσαι να παίρνεις το νόμο στα χέρια σου. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ να παίρνει κάποιος το νόμο στα χέρια του όταν το κράτος δεν τον βοηθάει ή τον αδικούν. Αυτό επιβάλλεται αλλιώς δεν ηρεμεί η ψυχή του.
11-03-2016, 18:09 #41
Εγω προσωπικά δεν συγχωρω κατι σοβαρο. Πιστευω πως αν θες συγχωρεση για κατι ζητα την απο το Θεο γιατι απο μενα δεν προκειται να παρεις. Μπορει μαλιστα και να κανονίσω συνάντηση μαζι του για να την ζητησεις face to face :Ρ:Ρ:Ρ.
Σοβαρα τωρα αν ειναι κατι ασημαντο δεν θα δωσω σημασια ειτε εισαι εχθρος ειτε οχι και αν ζητησεις συγνωμη θα το παραβλέψω αλλα για κατι σοβαρο (ή οτι θεωρησω εγω σοβαρο) δεν προκειται να δωσω συγχωρεση.
11-03-2016, 21:58 #42
12-03-2016, 01:02 #43
12-03-2016, 13:58 #44
Ρέα εγώ πάλι δεν συμπαθώ την κουνιάδα μου γιατί ενώ της παραχωρήσαμε ολόκληρο σπίτι και άλλα πολλά είναι παντελώς αδιάφορη με τα ανηψάκια της, έχει πάνω από χρόνο να τα δει και γενικότερα μας έχει όλους αφοδευμένους. Χθες είχαν τα γενέθλια τους τα παιδάκια μου με πήρε τηλ. να ευχηθεί, της μίλησα ευγενικά όταν ομως για να κλείσει είπε να χιαρόμαστε τα παιδάκια μας εκεί ξεσπάθωσα και της είπα ποιοι να τα χαιρόμαστε? και της ειπα οτι ειναι αδιάφορη θεία, ότι δεν νοιάζεται και ότι λυπάμαι και της έκλεισα το τηλέφωνο! Και τελευταίως θέλω να κάνω ένα ξεκαθάρισμα με συγγενείς κλπ συμπεριλαμβανομένου της αδερφής μου που με έχει πολύ απογοητεύσει, της πεθεράς, χαρακτηριστικό δείγμα κακιάς πεθεράς που ενώ μου έχει φερθεί απίστευτα σκάρτα παραμένω ευγενική και λοιπών πολλών!
12-03-2016, 20:00 #45