ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 336
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 336 of 1380 FirstFirst ... 2362863263343353363373383463864368361336 ... LastLast
Results 5,026 to 5,040 of 20693
    Banned
    Bάλε εδώ www.gsmarena.com στην αναζήτηση το κινητό που θες και στα χαρακτηριστικά θα σου βγάλει τι σιμ παίρνει
    Εννοείται πως δε με χάλασε η όλη φάση.Aπο βίντεο έχω ένα άλλο απο εκείνο το σεμινάριο στην θεσσαλονίκη που ήμουν και ξεμέθυστος αλλά το ίδιο χάλια σε κινήσεις..

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Bάλε εδώ www.gsmarena.com στην αναζήτηση το κινητό που θες και στα χαρακτηριστικά θα σου βγάλει τι σιμ παίρνει
    Εννοείται πως δε με χάλασε η όλη φάση.
    ok ευχαριστωωω

Banned
    Nα είσαι καλά.Και τώρα που το θυμήθηκα να πω ότι την κυριακή το απόγευμα εκεί γύρω στις 7 δεν είχα πιεί ακόμη

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Nα είσαι καλά.Και τώρα που το θυμήθηκα να πω ότι την κυριακή το απόγευμα εκεί γύρω στις 7 δεν είχα πιεί ακόμη
    χαχαχαχα...

Πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ή πόσο ΘΥΜΑ ή πόσο καλός και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟς άνθρωπος είμαι για να με παίρνουν τηλέφωνα, να με θυμούνται μετά από καιρό ή να μου ζητούν να βρεθούμε για καφέ για να μου πουν τον ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ?
    γιάννης

Έχω κι εγω θεματα που με βασανίζουν, κι όντως αυτες τις μέρες είμαι σε μια κάπως διλημματική κατασταση επειδή πρεπει να πω ένα ναι ή ένα όχι σε μια πρόταση. Σας έχω μιλήσει για το θέμα αυτό έστω με μυστηκοπάθεια (λόγω ανωνυμίας) χθες και πριν μερικές μέρες. Και όμως ούτε έξω συνηθίζω να λέω τους πόνους μου. Απλά ψάχνω τις απαντήσεις μέσα μου, βάζω τον καλύτερο εαυτό μου ή αφήνω την πορεία των πραγμάτων να με οδηγήσει, επειδή δεν εμπιστεύομαι κανέναν ή / και απ την αλλη είναι δύσκολο να βρεις καποιον όχι απλα να σε κατανοήσει αλλά και να σου δώσει τη σωστή απάντηση. Κάποτ επεδίωκα πολύ να πάρω απόψεις, να βρω άτομα να μιλήσω, τώρα κάθε άλλο, προσπαθώ να βρίσκω τις απαντήσεις και να πράττω με τους τροπους που προειπα.
    γιάννης

Είμαστε αρκετά ελευθεροι. Αυτα που μας έχει φορτώσει το παρελθόν μεταφραζόμενα σε φόβους, αμφιβολίες και ανασφάλειες μας στερούν απο τις χαρές αυτής της ελευθερίας. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε, προτιμούμε τη στασιμότητα, το σίγουρο, φοβόμαστε το άγνωστο. Βεβαια το άγνωστο μπορεί να είναι καλύτερο ίσως όμως χειρότερο/ζημιά σ αυτο που απολαμβάνουμε στο τωρα. Οι ανασφάλειες, φοβιες κλπ έχουν ήδη προκαλέσει τη σύγχυση στο μυαλο, έτσι δεν μπορουμε να δουμε με καθαρό νου, αντικειμενικά τα δεδομένα που υπάρχουν μπροστα μας.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Είμαστε αρκετά ελευθεροι. Αυτα που μας έχει φορτώσει το παρελθόν μεταφραζόμενα σε φόβους, αμφιβολίες και ανασφάλειες μας στερούν απο τις χαρές αυτής της ελευθερίας. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε, προτιμούμε τη στασιμότητα, το σίγουρο, φοβόμαστε το άγνωστο. Βεβαια το άγνωστο μπορεί να είναι καλύτερο ίσως όμως χειρότερο/ζημιά σ αυτο που απολαμβάνουμε στο τωρα. Οι ανασφάλειες, φοβιες κλπ έχουν ήδη προκαλέσει τη σύγχυση στο μυαλο, έτσι δεν μπορουμε να δουμε με καθαρό νου, αντικειμενικά τα δεδομένα που υπάρχουν μπροστα μας.
    Σωστος !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ιωάννη αυτό οι Αμερικάνοι το λένε κομφόρτ ζοουν έτσι το λένε στο Τέξας οι αγρότες
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Με τέτοιο σώμα,σίγουρα θα μου είχε κάτσει όμορφη....

Δεν νομιζω εκτος και αν ειχες καλο χαρακτ...ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Senior Member
    Με τέτοιο σώμα,σίγουρα θα μου είχε κάτσει όμορφη....

Πολυ μικρη η σημαια της Ιταλιας..Τι να το κανεις!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Χιούμορακι?

Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Χιούμορακι?
    Έχει δίκιο η mnimonio. Φοβάμαι πως κάνεις και τέτοιες συγκρίσεις (εννοώ σημαίες).
    γιάννης

Quote Originally Posted by elis View Post
    Ιωάννη αυτό οι Αμερικάνοι το λένε κομφόρτ ζοουν έτσι το λένε στο Τέξας οι αγρότες
    Το Τέξας πέφτει κάπως μακριά λεβέντη! Το θέμα είναι τι κάνεις/τι κάνω εδώ που είμαι/που είσαι! Αν ονειρεύεσαι το Τέξας, όταν ξυπνήσεις θα ναι ήδη αργά.
    γιάννης

Αμα είναι να πάρετε μια απόφαση πάρτε την αμέσως, αλλιως δεν θα την πάρετε ποτέ!! Κάνεις το άλμα, παιρνεις το ρίσκο και ότι ηθελε προκύψει. Αλλιως η λήψη της απόφασης θα γινει ένα τεραστιο βουνό, έστω και αν πίσω απο το βουνό υπάρχει πεδιάδα, λιβάδι...
    γιάννης