Results 136 to 150 of 255
Thread: ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ FORUM
-
18-03-2016, 09:08 #136
Εγώ είχα αλλάξει ένα δημοτικό, στο δεύτερο συνέβη το γεγονός που περιέγραψα αλλά όπως είπα μόνο μια φορά...γυμνάσιο και λύκειο ξύλο δεν έπεφτε αλλά ειρωνεία ναι οπότε κι εκεί άλλαξα και στο δεύτερο ηρέμησα αλλά γενικά δεν τα θυμάμαι με χαρά τα μαθητικά μου χρόνια κι ας λέει η Βίσση ότι δεν τα αλλάζει με τίποτα...
Καλά η δασκάλα σου απαράδεκτη, καταγγελία ήθελε και κακώς την άφησαν έτσι οι γονείς σου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 18-03-2016, 09:13 #137
Οχι μνιμονιο , δεν του ειπαν οτι δεν κανει για διαχειριστης , απ οτι μουγραψε , απλως ον αγνοησαν ..........................οτι δεν υποστηριζει η μνιμονιο την διαχειρηση , αληθευει , ουτε εχει ιδαιτερες σχεσεις με αυτην , αν και εχουμε εμπλακει σε λογομαχιες αγριες , θελω ναμαι αμεροληπτος και να γραψω , οτι και η ιδια και εγω , εχουμε παραβει πολλακις τους κανονες καλης συμπεριφορας στο παρελθον , εχει δειξει και σεμας ανοχη η διαχειρηση , και δεν υπαρχει λογος να τσακωνωμαστε .................εγω τουλαχιστον απεχω απο λογομαχιες , απο σεβασμο προς αλλα μελη , που δεν τους αρεσει να βλεπουν αψιμαχιες , και επειδη δεν βλεπω νοημα στο να αρπαζομαι σενα απροσωπο φορουμ , αλλο απο κοντα να μου πει καποιος κατι προσβλητικο , εκει αλλαζει τελειως , μα τελειως !!! ο γραπτος λογος , τοχει αυτο το κουσουρι , ευκολα παρεξηγεις τα γραφομενα του αλλου ................καλο ειναι να κρατουνται χαμηλα οι τονοι .......δεν τον ξερεις , δεν σε ξερει ............... εμεις τα παλια μελη , λιγο πολυ , εχουμε καταλαβει τι ρολο παιζει ο καθενας , και παλι δεν αρπαζομαστε .............
18-03-2016, 09:26 #138
Τι λες βρε αρχαγγελε , γινονται τετοια πραματα στα σχολεια ? πω , πω , αδιανοητο μου φαινεται για τα δικα μου δεδομενα της τοτε εποχης ...................... μια φορα ειχε ριξει μια μπουνια ενας σε καποιον , ειχαν προσωπικα , του ανοιξε την μυτη , και συζητιοταν για καμμια βδομαδα στο σχλειο , γραψαμε εκθεση πανω στο θεμα , το κατιδακασαμε , αποβληθηκε ο δραστης , θεωρηθηκε κοσμοιστορικο το γεγονος ...................... αλλαξανε πολυ οι εποχες , φαινεται ......
18-03-2016, 09:31 #139
18-03-2016, 10:05 #140
οχι μακ, μπήκαν στον κοπο να του απαντησουν στο αιτημα του. δεν υπάρχει διαθεσιμη θεση κτλ κτλ... απλα δεν μπήκαν στον κόπο να τον προστατευσουν απο τις γνωστες εν λόγο κυριες που κατα καιρους μπαινουν εδω μέσα και διασκεδαζουν καταυτόν τον τροπο.
παρατηρόντας την αντιδραση την δική σας βέβαια, τα σχολια που βλέπω μετά απο όλα αυτα και τα σχόλια που ΔΕΝ βλέπω, αντιλαμβανομαι πως και εμεις σαν μελη εχουμε τεραστεια ευθυνη σε όλο αυτο. με λίγα λόγια...τα θελει και ο κωλος σας...
Ρεμεντυ και μνημονιο, σας ωφειλω μια συγνωμη...
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
18-03-2016, 10:09 #141
Μακαρι το ζητημα να ειχε μεινει στο σημειο οπου απλα δωθηκε η οδηγια πως να απευθυνθει για moderator.
Το εαν εκανε ή δεν εκανε θα το εκρινε ο-η ιδιος / ιδια στην πορεια. Δεν ειναι ευκολο να τα βγαλεις περα με τοσα μελη εαν δεν εισαι ηδη καλα με την παρτη σου. Ακομη και να εισαι καλα παλι αγνωστο τι θα γινει.
Αλλά το δικαιωμα στην προσπαθεια δεν μπορουν να στο αφαιρεσουν.
Εχουν γινει παρα πολλα τοπικ εστιες διαφωνιων, προσωπικων διενεξεων καθοτι λογικη η συγκρουση στην ανθρωπινη φυση.
Ομως συνεχιζω να μην καταλαβαινω γιατι εδω μεσα πρεπει να βγαλουμε το αχτι μας ?
Δηλαδη πχ αν αποδειξω εγω οτι εχω δικιο θα ξεπερασω τα ψυχολογικα μου ? θα γινω καλυτερος ανθρωπος ? θα φτιαξω την ζωη μου ? Αυταπατες ? Ψευδαισθησεις ? Πως να το ονομασω αυτο ? Που αποσκοπει και τι αποτελεσμα εχει ?
Το δελφινακι που τωρα επιασε δουλεια και ασχολειται με κατι καταφερε να ξεπερασει την εμμονικη κασετα στο μυαλο της, αυτο που της στοιχισε, και το δελφινι ειχε δεχθει ειρωνια και μπουλινγκ, που προφανως οπως ειχε πει εχει διαγνωσθει με ψυχωση. Αρα δεν μπορει να ελεγξει την επαναληψη ιδιων καταστασεων στο μυαλο της. Εκεινη δεν ηταν μελος που δεχθηκε και φροντιδα- υπομονη απο τα αλλα μελη αλλα και κράξιμο ? Προβλημα δεν ειχε και εκεινη ? Δεν ξερω πια.
Δεν ξερω αν πραγματι παιζονται συμφεροντα οικονομικα εδω μεσα. Δε με νοιαζει στη τελικη !!!!!
Το μελος που αποχωρησε δικαιωμα του να το κανει εφοσον ενιωσε περισσοτερο εκτεθειμενο παρα προστατευμενο.
Μην εχουμε αυταπατες οτι μπαινουμε σε ενα φορουμ και ειμαστε παιδακια που θα δεχθουν χαδακια. Μπορει να δεχθουμε και μπατσακια. Ναι μεν ειναι Φορουμ Υποστηριξης αλλά πολλοι ανθρωποι νομιζουν οτι η υποστηριξη ειναι να στα χωνουν να σε προκαλουν να σε κανουν να θυμωνεις για να παιρνεις μπρος.
Καλο ειναι να υποστηριζουμε την γνωμη μας. Να επεμβαινουμε οταν κρινουμε πως κατι ειναι επιβλαβες.
Ενηλικοι μπαινουμε εδω μεσα πλην καποιων εφηβων που εκει ειδικα πρεπει να υπαρξει προσοχη γιατι νιωθουν παντελως αβοηθητοι.
Τελικα το θεμα ειναι αν τα μελη θα επεμβαινουμε ή αν υπαρχει διαχειριση ?
Οποιος θελει μενει, οποιος θελει φευγει !
Δεν εχω σκοπο να ανοιξω πυρα με κανεναν συγκεκριμενα, απλά μετα απο κανα μηνα ας πουμε οποιος διαβασει ολο το θεμα του γκρις θα το δει με αλλη οπτικη. Απο αλλου ξεκινησε αλλου κατεληξε εκει θα φανει καλυτερα με ποιο τροπο δινεται η υποστηριξη κι εάν δινεται."Make sure your worst enemy isn't you"
18-03-2016, 10:10 #142
ακομα και η συγνωμη σου ρεα, που πραγματι την οφειλεις, υποκριτικη και χειριστικη ειναι.
δεν την δεχομαι λοιπον την συγνωμη σου, και στο λεω οχι γιατι σε νοιαζει, αλλα για να ξερεις οτι κανεναν δεν δουλευεις με το προσωπειο της πονετικιας...
κι εσυ συνεχισε να παρουσιαζεις τα προβληματα σου για να εχεις το μπακγκραουντ του "μελους με προβληματα" ωστε να επιτιθεσαι χωρις επιτπτωσεις, να συκοφαντεις και να παρουσιαζεις τις φαντασιωσεις σου και την λασπολογια σε μελη και διαχειριση, σαν πραγματικοτητα.
κι οποιος σε αντεχει ας σε λουστει.
18-03-2016, 10:18 #143
Eβλεπες πολυ Ξανθοπουλο μικρη ε?
(Μαγκαιβερ ειπα οτι τα μελη του φορουμ του ειπαν οτι δεν κανει για μοντ κατι που τελικα το απεδειξε και ο ιδιος , η διαχειριση δεν εχω ιδεα τι εκανε και αν του απαντησε)
Δλδ ζηταω να γινω μοντ για να δινω ξυλο οπως ειπωθηκε στις "κακες" του φορουμ τις οποιες θα μου υποδειχνουν τα φιλαρακια μου , γιατι εδω εχουμε συναψει και σχεσεις αιματος λολ λολ λολ , η διαχειριση προφανως και αγνοει τον καθε τυχαιο που θελει να γινει μοντ , μετα σας κανω νια νια νια κακοι ανθρωποι και φτου αδικη κοινωνια , μετα ζηταω διαγραφη γιατι νιωθω θιγμενος και ψυχολογικο ρακος... ναι οκ !
18-03-2016, 10:27 #144
Λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει... Φτανει τα δραματα βγαλαμε ρυτιδες απο χτες θα φαω ολο το υαλουρονικο!
18-03-2016, 11:42 #145
Σε λίγο θα πάρουμε ISO από την τόση ποιότητα
18-03-2016, 11:44 #146
Για να το λες , ετσι θαναι , οτι δλδ τουπαν μελη του φορουμ οτι δεν κανει για μοντ , δεν το παρακολουθησα ............. απ το πμ του σε μενα , εδειξε δυσαρεσκεια και απο την διαχειρηση , και απο μελη , τωρα το ποιος ' κανει ' για μοντ , πολυ σχετικο , κανει για μοντ η μπετελ ? για μενα οχι , δεν κανει , βεβαια το μονο κριτηριο που εχω , ειναι οτι με φιλοδωρησε με 4 ποιντς , για το τιποτα , ( 6 ποιντς μου ειχε ριξει ο Αεον , και δικαιως , επειδη σας ειχα απειλησει , εσενα και την Ρεμ , αυτο το δεχομαι , παραφερθηκα ) , σβηνοντας εντελως τα υποτιθεται επιμαχα σημεια , οποτε δεν ξερω γιατι μουριξε μια τοσο αυστηρη ποινη , ( θα ηθελα πολυ να μου δικαιολογησει τα 4 ποιντς , δειχνοντας μου τα γραπτα μου , πραμα που δεν περιμενω ) και μαλιστα επιπεδο 2 , που μου φαινεται οχι καλο !! κατ εμε , το μονο που εκανα , ηταν ενα ποστ ειρωνευτικο που μου απηυθηνε η pillow , της απαντησα , νευρακια , νευρακια ? αλλωστε ουτε καν την ηξερα την κοπελλα ......................ουτε προηγουμενα ειχαμε .......μια περαστικη ηταν .........δεν ειναι τα ποιντς που με νοιαζουν , ειναι η αδικια .........3 η .4 φορες στην θητεια μου , εχω φαει ποιντς , την 1 αδικως ......................τι ειναι ρε παιδια το level 2 ? 4 πoιντς level 2 , μπας και χειροδικησα και δεν το ξερω ? βλαστιμησα καποιον και δεν το ξερω , ? στην πραματικη ζωη μου , οχι την λεξη μ@λακα δεν χρησιμοποιω , ουτε την λεξη γκομενα ..........
18-03-2016, 11:48 #147
Δεν κανει τιποτα το υαλορουνικο , μνιμονιο , εχω παιδικο φιλο γιατρο , που κανει ενεσιμο κολλαγονο , εκτς απο οζον , καιτο ενεσιμο , εχει αποτελεσμα , αλλα πρεπει να κανεις συντηρηση μια φορα/μηνα ........... το ποσιμο κολλαγονο , δεν κνει επισης τιποτα ,μεχρι το στομαχι φτανει , ενω το ενεσιμο , στο κανει στο προσωπο , απ ευθειας .......ποναει λιγακι , εχει κανει η αδελφη μου , αλλα μπρος στα καλλη ......................
Εγω παιρνω 1 γραμμαριο C/μερα , συμβαλλει στην παραγωγη κολλαγονου , που χανεται με την ηλικια ...............την δικη μου , την δικη σου , οχι ακομα μνιμονιο , εισαι αρκετα νεα ..........
18-03-2016, 11:55 #148
Ρε ειμαι νινι ακομα τι να τα κανω αυτα? :P
Οσον αφορα τους μοντ ουδεις τελειος αγαπητε... εμεις θελουμε εναν μοντ σε καθε τσεπη μας και φυσικα να πηγαινει με τα μετρα μας!
Τι θα πει εφαγα 2 - 3 ποντους ?? Ε και??? Προσωπικα εχω φαει και μπαν και δεν ημουν καν σαν τον κροταλια παραπανω , και ποινες και οτι θες.. Ε ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?? Ενα φορουμ ειναι παιδια ελεος.. Το να μιλας ομως για αδικη μεταχειριση οταν μονιμως τα κανεις ολα τουτανα εδω μεσα και σε αφηνουν υπο την αιγιδα της οποιας ασθενειας σου εε παει πολυ.
Τελος παντων ολοι οι μοντς προσπαθουν για το καλυτερο , δεν θα πω οτι ο Αεον ειναι κακος επειδη στο παρελθον με μπαναρε , οπως λες εσυ τωρα για την μπετελ επειδη σου εδωσε ποντους. Αυτα ειναι νηπιαγωγειου..
18-03-2016, 12:14 #149
18-03-2016, 12:17 #150
Α δεν το ειδα αυτο απο την Κυκνος.. τι ακριβως εγραψα εγω που ειχε να κανει με τις κακες σου εμπειριες?Δεν στο ρωταω με υφος.. απλα για να καταλαβω μηπως αθελα μου σε εθιξα καπου.