View Poll Results: Ψηφοφορία σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του φόρουμ αυτοβοήθειας
- Voters
- 27. You may not vote on this poll
-
Η διαχείριση να εφαρμόζει πολύ πιο τυπικά τον κανονισμό λειτουργίας.
15 55.56% -
Η διαχείριση να συνεχίσει με ήπιες παρεμβάσεις, κατά τον τρόπο που λειτουργεί ως σήμερα.
12 44.44%
Results 46 to 60 of 213
-
19-03-2016, 13:16 #46
Συμφωνω , ρεα ., οτι δεν προκειται ναλλαξει ουσιαστικα τιποτα ....................... τωρα πραματικα πιστευεις οτι μπορει να γινει μια λογικη συζητηση μεταξυ μελων , χωρις να γινει καυγας ? εγω δεν το πιστευω , εδω γινεται καυγας για πιο ασημαντα πραματα ..................... το μονο που θελω να επισημανω , αν η διαχειρηση οντως σκοπευει να εξυγιανει τιο φορουμ , ειναι η απομακρυνση των ερασιτεχνων μοντ ..................αυτο μου θυμιζει κατι απο πολιτικη στην Ελλαδα, προκειμενου να εξυγιανθει το πολιτικο συστημα , πραμα που το χρειαζεται , ειναι να ερχεται στην κυβερνηση ο καθε ασχετιδης/συμφεροντολογος ., και φυσικα να πηγαινουμε απο το κακο στο χειροτερο , ενω κατα την γνωμημου , θαπρεπε να γινει μια κυβερνηση απο επαγγελματιες , τουκαθε τομεως , που δεν θασ υπολογιζουν πολιτικο κοστος , οποτε θα παρουν και τα σωστα μετρα , οχιαυτα που θα τους κανουν να ξαναβγουν ............
- 19-03-2016, 13:25 #47
Οσο για σενα , ρεμ , πηρα ενα γερο μαθημα απο σενα ................. οτι σε θεωρησα φιλιο μελος , αλλα μου απεδειξες με την σταση σου στο θρεντ μου ' μια περιεργη σχεση ' οτι μερικα ατομα , δεν γινονται ποτε φιλοι , παραμενουν παντα εχθροι , δλδ οπως επισημανε και καποιο μελος ,' μια φορα εχθρος , παντα εχθρος ' , τσαμπα τα φιλικα μνμτα που σουστειλα , τσαμπα τα μπραβο για το καλο σου χιουμορ ( που τοχεις ) , αλλα φιλιο μελος , δεν προκειται να γινεις ποτε προς εμε ................... ακομη και μεγαλος , παιρνω μαθηματα ζωης ........ βεβαια παντα μαθαινεις , οσο μεγαλωνω , ανακαλυπτω οτι ξερω ολο και λιγοτερα απ οσα νομιζα , μεχρι που οταν γερασω , θα καταλαβω οτι δεν ηξερα τιποτα για τιποτα ..........................αστειο ακουγεται , αλλα σοβαρολογω .....
19-03-2016, 13:31 #48
μαγκ εχθρος σου δεν ημουν ποτε και δεν ειμαι ουτε τωρα.
αλλα δεν θα γυρναω την πλατη στις κακοηθειες σου. πχ στην λασπη κατα της μπετ και το ξεφωνημα του μελους που ειχε πριβε συνομιλιες μαζι σου, που καταλαβα μια χαρα ποια ειναι.οπως και αλλοι.
μιας και το λες μονος σου το επιβεβαιωνω οτι μουε στειλες πμ με προτασεις φιλιας κι εκει σου επανελαβα οτι φιλοι δεν θα γινουμε γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη στην συμπριφορα σου μιας και αλλαζει αποτομα κι εγω απο τους φιλους μου θελω σταθεροτητα.
πολυ συντομα με επιβεβαιωσες καθως μου εκανες επιθεση συκοφαντιας και ψευδων επικαλουμενος τα κουτσομπολια που εκανες για μενα με μια κακομοιρα που με συκοφαντει κατα συστημα εδω και 3 χρονια στα πμ και οχι μονο, μελων που δεν γνωρισζω, δεν με γνωριζουν και ουτε εχω κανει καν τον κοπο να ενημερωσω η ιδια για την αληθεια.
εγω ενημερωσα αυτους που πρεπει και χωρις να το θελεις μου προσεφερες ανεκτιμητη υπηρεσια με την κακοηθεια σου, επιβεβαιωνοντας οσα εχω καταγγειλει.
γι αυτο να σε ευχαριστησω για αλλη μια φορα για την ωραια σου ιδεα.
αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι η προθεση σου ηταν κακοηθης, χαμερπης αλλα και κατινιστικη (55 χρονων ανθρωπος να μας λες τι κουτσομπολευεις για τα μελη. αισχος.)
19-03-2016, 13:53 #49
19-03-2016, 13:57 #50
Αυτά που αναφέρεις αποτελούν τη φιλοσοφία στην οποία στηρίχθηκε το φόρουμ, 12 χρόνια τώρα.
Το επικοινωνιακό λάθος της διαχείρισης κατά τη γνώμη μου είναι πως δεν πέτυχε να δώσει στους ανθρώπους του φόρουμ να καταλάβουν ότι επιεικής και χαλαρή διαχείριση, δε σημαίνει απουσία διαχείρισης. Έχουμε κάνει 100δες συζητήσεις με τον ΝίκοςΔ. για να προχωρήσουμε σε μόλις μερικές δεκάδες παρεμβάσεις.
Είναι λάθος μας ακόμη ότι δεν έχουμε πετύχει να δώσουμε στους ανθρώπους να καταλάβουν πως η αντίδραση σε δεύτερο και όχι σε πρώτο χρόνο είναι τις περισσότερες φορές, συνειδητή επιλογή ώστε να αποφευχθούν παρορμητικές κινήσεις της διαχείρισης και τις λιγότερες φορές είναι απουσία, λόγω έλλειψης χρόνου ή ανθρώπων.
Είναι λάθος μας που δεν μπορέσαμε να δώσουμε να καταλάβουν οι ανθρωποι, πως προτιμούσαμε να μην "καει κάποιο ξερό" κι ας δημιουργεί προβλήματα, παρά να καεί άδικα κάποιο "χλωρό". Και πραγματικά ανεβάζω πίεση όποτε διαβάζω πως αυτή η ήπια, επιεικής, χαλαρή, αυτορυθμιστική στάση, στοχεύει στο να μη χαθούν μέλη από το φόρουμ για να έχει το φόρουμ διαφημίσεις και λεφτά.
Ευθαρσώς δηλώνω, πώς όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, είναι συκοφάντης και έχει πλήρη άγνοια από το πως δομείται ένα φόρουμ και πως δομείται μια επιχείριση, από το τι συμφέρει ένα φόρουμ και τι είναι κερδοφόρο για μια επιχείριση.
Ευθαρσώς δηλώνω πως είναι ηλίθιος όποιος πιστεύει πως σε 12 χρόνια λειτουργίας του φόρουμ, θα υπήρχε πρόβλημα για την "επιχείριση" όπως κάποιοι θέλουν να ονομάζουν το φόρουμ, αν διαγράφαμε 5.000 μέλη λόγω παραβιάσεων του κανονισμού και έτσι αντί για 15.000 εγγραφές μελών, θα είχαμε 10.000 εγγραφές. Μια ολόκληρη... πόλη έχει εγγραφεί σε αυτό το φόρουμ. Όλοι οι άνθρωποι του ελληνικού διαδικτύου, που κάποια στιγμή είχαν ένα ενδιαφέρον για την ψυχολογία, έχουν σε αυτά τα 12 χρόνια περάσει από αυτό το φόρουμ. Τίποτα δεν θα άλλαζε στην ομαρφιά και στην υποστηρικτικότητα αυτου του χώρου, αν είχαμε διαγράψει, ακόμη και 5000 μέλη.
Ακόμη, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, γνωρίζει πολύ καλά πόσες δεκάδες φορές αντιδράσαμε αστραπιαία, καλοκαίρια, σε νησιά, ξημερώματα στις 5 η ώρα κι όποτε γενικά χρειάστηκε να παρέμβουμε για να βοηθήσουμε κάποιον άνθρωπο του οποίο η ζωή ήταν σε κίνδυνο, σε απειλή, λόγω απόπειρα αυτοκτονίας ή για άλλους λόγους.
Και για να γυρίσω στο θέμα της ψηφοφορίας:
Με θλίβει το να προτιμούν οι άνθρωποι να υπάρχει πάνω από το κεφάλι τους ένας δικαστής που θα συμμαζεύει τα σκουπίδια που έχουν δημιουργήσει, αντί να σκέφτονται πως ΔΕΝ θα δημιουργήσουν σκουπίδια.
Δεν το χωράει η λογική μου, να θέλουμε να έχουμε την ελευθερία να παραβιάζουμε τους κανόνες καλής επικοινωνίας ενός χώρου και να θιγόμαστε επειδή στη συνέχεια ο δικαστής ήρθε ή δεν ήρθε έγκαιρα να συμμαζέψει, επειδή έδωσε ή δεν έδωσε...ποινές.
Θλίβομαι που το ποσοστό της Α επιλογής στην ψηφοφορία είναι πάνω από 60%, να ξέρετε όμως, πως θα "υπηρετήσω" με συνέπεια οποιοδήποτε αποτέλεσμα, παρά τις ενστάσεις μου που τώρα μόλις κατέγραψα.
19-03-2016, 15:03 #51
Δυστυχώς Aeon κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται δικαστή πάνω από το κεφάλι τους αλλιώς δεν καταλαβαίνουν, είναι πραγματικά λυπηρό αλλά καλύτερα αυτό παρά να γεμίζει σκουπίδια το φόρουμ όπως λες και να προκαλούνται προβλήματα στα μέλη που δεν συνηθίζουν να δημιουργούν...
Όταν γραφτήκαμε συμφωνήσαμε να τηρούμε κάποιους κανόνες, ε αν το κάναμε ελαφρά την καρδία ή είμαστε ανίκανοι να τους τηρήσουμε οι υπόλοιποι δεν φταίνε σε τίποτα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
19-03-2016, 15:12 #52
Εγώ πάντως πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει το τσατ σε άσχετα θέματα γιατί ανοίγει ο άλλος θέμα για να ζητήσει βοήθεια κι αρχίζει η ψιλοκουβεντούλα...χίλιες φορές να επιτρέπεται να ανοίγονται άσχετα θέματα στο "γενικά" μ' αυτό το σκοπό παρά να χαλάνε τα σοβαρά...στην τελική υπάρχουν και τα πμ...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
19-03-2016, 15:31 #53
Εγώ δεν ψηφίζω γιατί είμαι και πολύ λίγο καιρό εδώ επομένως δεν ξέρω τι παίζει. Θα έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει επιείκεια αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει γιατί το όλο σύστημα δεν φαίνεται να λειτουργεί τόσο καλά όσο θα έπρεπε, αφού πολλοί έχουν παράπονο και αναγκάζονται να ψηφίσουν το πρώτο μήπως δουν και κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...
19-03-2016, 16:09 #54
δεν είμαι ουτε ηλίθια, ουτε εχω διαθεση να συκοφαντω. εγω με τις γνωσεις που εχω για το πως λειτουργει ενα φορουμ γενικα εθεσα την αποψη μου... το αυτονόητο δηλαδη... τωρα αν στην περιπτωση του συγκεκριμενου φόρουμ λειτουργουν και αλλοι παραμετροι.. τοτε απλα δεν ειμαι ενημερη..εχω αγνοια επι του θεματος... αλλα μην με φωτογραφιζεις με προσβλητικα επιθετα...
ειναι το κοματι που ελεγα _ Σ ε β α σ μ ο ς!!!... το οποιο εχουμε ξανααντιπαρελθει εμεις οι δυο...
απαντησε μου ηρεμα και πολιτισμενα.
πες μου απλα ..εχω αδικο.. αυτο και αυτο συμβαινει.
οσο για τις 24ωρες και βαλε απουσιες ..αν ειναι εσκεμμενες και μας καμαρωνετε τοσες ωρες να βγαζουμε τα λυσσακα μας χωρις να αντιδρατε..καποιο ειδος "στρατηγηκης"..αδυνατω να το καταλάβω.
το 60% επαυτου του λόγου ζητησε να ειστε πιο αυστηροι..κατα την αποψη μου πάντα αλλα εδω ειναι ας διαφωνήσουν, οχι γιατι θελουν δικαστη...αλλα γιατι εχουν να διαλεξουν αναμεσα σε εναν δικαστη και σε εναν απων..πιστευουν οτι με την πιο σκληρη αντιμετωπιση σας εξασφαλιζουν την παρουσια σας.
19-03-2016, 16:16 #55
δεν ειμαστε ομως ανικανοι να παρεμβουμε και απο μονοι μας και να προσπαθησουμε να προσυατευσουμε το μελος απο τα σκουπίδια κυκνακι!
εχω κατηγορηθει απειρες φορες για πολλα ..
πολλα πραγματα σαφως και δεν τα χειριζομαι σωστα, αλλα ειμαι η μονη που προσπαθω να βοηθησω ..ενω αυτοι καθονται και βλέπουν ..και απο πάνω μου κάνουνε και κριτικη?..ας κανουνε οση κριτικη θελουν ...εγω αυτην την κριτικη την ονομάζω θρασσος.
19-03-2016, 16:22 #56
Σε ποιο φορουμ δεν υπαρχουν διαφημισεις? Και πως απαιτει καποιος σεβασμο ( ενω τον εχει θα ελεγα) οταν ο ιδιος δεν δειχνει καθολου? Οταν συνεχιζει την ιδια συκοφαντια ασταματητα .. Γι'αυτο και η προτιμηση στο Νο1 της δημοσκοπησης.
Ρεα γιατι τραβας στα ακρα τοσο πολυ τις καταστασεις? Αν θες μου απαντας..
19-03-2016, 16:37 #57
Όχι, εγώ δεν θέλω εντάσεις εδώ μέσα, έχω υποστεί αρκετές στην έξω ζωή μου που μου φτάνουν και μου περισσεύουν! Εδώ θέλω να μπαίνω και να βλέπω μια ήρεμη και πολιτισμένη ατμόσφαιρα κι αν για να γίνει αυτό χρειάζεται να πέσει μπαλτάς ας πέσει, για εμένα ως εδώ και μη παρέκει...δεν έχω υπομονή να βλέπω να χαλάνε θέματα ούτε την αντοχή να ταράζομαι επιπλέον...
Όσο για την κριτική ας μας πουν πρώτα γιατί απέχουν αρχικά και τότε θα τοποθετηθώ αλλά να σου πω κάτι Ρέα κι ελπίζω να μην παρεξηγηθείς, θεωρώ οτιδήποτε άσχετο με την ψυχολογία σκουπιδάκι (δεν λέω σκουπίδι γιατί αυτό είναι βαριά κουβέντα), δηλαδή πολλές φορές γίνονται συζητήσεις για ότι να ΄ναι εδώ μέσα σε θέματα που κάποιος άνοιξε γιατί καίγεται, ε αυτό δεν είναι σωστό κατά τη γνώμη μου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
19-03-2016, 16:45 #58
Aν κοιτάξει κάποιος στα similar threads στο κάτω μέρος αυτού του θέματος βρίσκει και αυτό το θέμα http://www.e-psychology.gr/forum/thr...B9%CE%B1%CF%82
διαμαρτυρίες του διαχειριστή για το επίπεδο του φόρουμ πριν 5 χρόνια και μάλιστα ακόμη πιο αγανακτισμένες απο τις σημερινές.απο τότε μέχρι σήμερα τι άλλαξε; γιατι ο συγκεκριμένος κύριος συνεχίζει να είναι διαχειριστής αφού τελικά από ότι φαίνεται κουράστηκε και βαρέθηκε; πως μπορεί λοιπόν ένας κουρασμένος και αηδιασμένος άνθρωπος με την εδώ κατάσταση που από ότι φαίνεται 5 χρόνια μετά είναι τι ειχες γιάννη,τι είχα πάντα μπορει να έχει σωστή κρίση? απλά αναρωτιέμαι...
19-03-2016, 16:47 #59
απο σενα να δουμε ποιος θα τους προστατευσει.
η "προστασια" και η "βοηθεια"σου ρεα, ειναι η χρησιμοποιηση των θεματων τους για να επιτεθεις και να συκοφαντησεις οσους δεν γουσταρεις.
γιαυτο χρειαζεται ο μπαμπουλας.
γιατι οποιος κανει εμετο με την υποκρισια και το θρασσος σου (και αλλων σαν εσενα), θα πρεπει να πλακωνεται μαζι σας αν δεν θελει να επεμβει ενας διαχιεριστης για να τελειωνει το τσιρκο, πολιτισμενα.
ε ας επεμβει..
19-03-2016, 16:49 #60
δεν υπαρχει ουτε ενα σημειο που να αναφερω οτι οι διαφημισεις ειναι κατι αρνητικο. ουτε κατηγορησα ποτε οτι υπάρχει κερδοσκοπικος σκοπος... γιατι διαστρεβλωνονται αυτα οου γραφω? οι διαφημησεις ειπα ερχονται με τον αριθμο των μελων και φευγουν επεισης με αυτο. τι πιο απλο? που ειναι η συκοφαντεια σε αυτο??
αν δεν υσχυει αυτη η παραμετρος στο συγκεκριμενο φορουμ ..δεν το γνωριζω..ειπα και πιο πάνω οτι αυτο ισχυει στις περισσοτερες περιπτωσεις...
ο ποιο ευκολος δρομος ειναι να κρινεις, ο πιο δυσκολος να καταλάβεις...
αν τα ακρα για σενα ειναι να ζητω παρουσια - αμεροληψια και σεβασμο απο τους διαχειριστες ή να αντικρουομαι με ανθρωπους που δεν καταλαβαινουν πως βλαπτουν την ψυχική υγεια των αλλων... τοτε ναι...δεν ξερω να το βουλωνω...δεν βρισκω τον λόγο για να το κανω αυτο.
προφανως θεωρεις ισως οτι το τραβαω στα ακρα γιατι λιγο πολυ αυτες οι συμπεριφορες εχουν παγιωθει εδω μεσα και δεν βλέπετε καν ποσο απολίτιστο και παρακμιακο ειναι όλο αυτο σε ενα μελος καινουριο.
δεν ξερω πως να διαχειριστω πιο κομψα αυτες τις καταστασεις, αλλα δεν βλέπω και κανεναν αλλον προθυμο για να το κανει αυτο ....προσπαθω πάντως...