ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ FORUM - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 226 to 240 of 255
    Senior Member
    Ε όχι και χειριστικός, μια απλή προτροπούλα θέτω.... ελάτε παιδιά ο τολμών νικά τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό που αναζητάτε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Το εχω καταλαβει οτι δεν τελειωνεις με τιποτα..
    (θα εγραφα αστειακι με την λεξη τελειωνω αλλα θα ηταν αρκετα προβλεψιμο )

Senior Member
    Aν καποιος θελει να απευθυνθει σε εσας κανει κουοτ.. Να λολα ενα μηλο

Senior Member
    Χαίρομαι που δεν πήγαινε για εμένα τις απολογίες μου :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Eν τω μεταξυ.. εισαι ενα πολυβολο μαλακιας απλα.. Καταλαβες γιατι λεμε no1??
    εν τω μεταξυ...τα συναισθηματα ειναι αμοιβαια(το γκουγκλαρα για να μην κανω ορθογραφικο*)

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ε όχι και χειριστικός, μια απλή προτροπούλα θέτω.... ελάτε παιδιά ο τολμών νικά τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό που αναζητάτε!

Πλακα πλακα , γινονται αυτα στο φορουμ , αλλα μονο με πμ.ς ...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Δεν βρισκω σωστο να αναφερεσαι σ ενα ατομο που εχει απιχωρησει και δεν μπορει να σου απαντησει και πολυ περισσοτερο οταν ευθυνεσαι εσυ για την αποχωρηση του!
    Πώς ακριβώς ευθύνομαι εγώ Παυλίνα;

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ε ναι εσύ είσαι ο πρώτος διδάξας και μάλιστα το έκανες και φανερά και από το λίγο που έψαξα τα μηνυματα σου πέρα απο την 18χρονη φιλη σου που φωτογραφισες κανονικοτατα,κατάλαβα ποια ήταν και η 20χρονια μικροτερη σου που εκανες σχεση.Μπράβο ρε φίλος όμως.Διαλέγεις τις καλύτερες όμως..Σε παραδέχομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν θα το έκανα αυτό σε φόρουμ, μου φαίνεται αστείο να τη πέσω σε κάποια που δεν έχω δει καν, δεν ξέρω καν αν θα νιώσω έλξη

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Δεν είμαι ενάντια στην λογική να προσέχουμε τι γράφουμε εδώ μέσα και από την αρχή αυτό που τόνισα και στα δύο σχετικά θέματα είναι ότι το φόρουμ είμαστε εμείς και όχι η διαχείριση. Εμείς πρέπει να προσέχουμε και όχι να περιμένουμε την δασκάλα μοντ ή όπως είπες εσύ τον κακό μπάτσο μοντ. Από εκεί και πέρα όμως είμαι κάθετα ενάντια στη λογική να μην μπορούμε κόσμια να εκφράσουμε την άποψή μας για ένα θέμα με αφετηρία τους συναισθηματικούς εκβιασμούς. Είμαστε ενήλικοι μεταξύ ενηλίκων και πρέπει κάποτε να μάθουμε να δεχόμαστε την κριτική. Αν κάποιοι δεν το έμαθαν εκεί έξω όλα αυτά τα χρόνια ας το μάθουν εδώ μέσα, ποτέ δεν είναι αργά.

Επίσης όπως εσύ εξέλαβες τις θέσεις των ατόμων που τεκμηριωμένα στήριξαν την άποψή τους ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν κάνει για αυτή τη θέση ως προσβολή, έτσι κι εγώ εξέλαβα όλες αυτές τις θετικές ψήφους σαν ένδειξη ότι όλα αυτά τα άτομα ήθελαν να γίνει ο griswol μοντ. Δεν του είπαν απλά κάνε την προσπάθειά σου, ατεκμηρίωτα και γιατί τον συμπαθούσαν και μόνο του είπαν ότι του δίνουν θετική ψήφο δηλαδή ήθελαν να πάρει αυτή τη θέση. Αυτό είδα εγώ. Και ναι εννοείται πως όλοι την άποψή τους λέγανε, δεν διαφώνησε κανείς, ούτε τα ίδια τα άτομα. Είπαν ότι απλά εκφράζουν την άποψή τους για το θέμα και ότι την τελική απόφαση την έχει η διαχείριση.

Αλλά το θέμα ξέρεις ποιο είναι; Το συγκεκριμένο άτομο δεν ήθελε απλά να κάνει αίτηση αθόρυβα και ήσυχα για αυτή τη θέση. Ήθελε να δημιουργήσει όλο αυτό το τζέρτζελο γύρω από την ιδέα του να γίνει μοντ. Έλεγε και ξανάλεγε στηρίξτε με σε αυτή την απόφαση, λες και τα μέλη θα αποφάσιζαν αν θα γίνει ή όχι. Από τη στιγμή όμως που ζητάς τη γνώμη των μελών πρέπει να περιμένεις να ακούσεις όλες τις απόψεις. Αλλιώς πήγαινε ωραία και καλά και στείλε ένα μήνυμα στη διαχείριση και διευθέτησέ το χωρίς να κάνεις ντόρο.

μελισσα, ακου κατι που θα σου πω. Δεν ξερω αν ο griswol θα ηταν καλός διαχειρηστης ή όχι. Μπορεί αν γινόταν να ηταν ο καλύτερος και απολυτα αντικειμενικός ή μόλις αποκτουσε εξουσία να την εκμεταλευόταν με τον χειρότερο τροπο και να γινόταν εκδικητής σε όσους θεωρούσε πως τον αδίκησαν.
    Αυτό που ξερω είναι πως ρωτησε πως μπορεί να γινει διαχειρηστής. Καποια ατομα τον ενθάρρυναν και καποια ατομα όχι. Το θεμα είναι πως τα άτομα που τον ενθάρρυναν του εδωσαν μια θετικη ψηφο και τιποτα αλλο γτ δεν θα ηταν αυτοι που θα εκριναν αν αξιζε να γίνει. Δεν ηταν θέμα εκλογων. Δεν ψηφιζαμε!!!
    Αντίθετα τα ατομα που του είπαν όχι δεν σταματησαν εκει αλλά τον ειρωνευονταν κιόλας "Δεν το ξερουμε αν αυτη την στιγμη δεν ριχνεις καντηλια.. !Ενισταμαι!" λογια μνημονίου, "αν ηταν ετσι, εβαζε μεσα το πολυπροφιλο του φορουμ ολα τα προφιλ του, να ψηφιζει τον εαυτο του να παρει το φορουμ και να φυγει", "καλως τον μοντερειτορ, ρε!" λογια ρεμεντι.
    Καταλαβαίνεις τι θελω να σου πω;
    Οταν είχατε μαλωσει δεν πηρα το μέρος κανενους γτ θεωρουσα πως και οι δυο σας φταιγατε, εσυ λόγω του χοντροκομμενου τρόπου που του μιλησες και αυτος γτ παρεξηγησε αυτό που του είπες και η συμπεριφορά του μετα (που μεταξυ μας δεν μπορω να την κρίνω γτ εγω οταν θυμωσω κανω και λεω χειρότερα :Ρ).
    Και όσο για το παραδειγμα που αναφερες ποιο πανω για το μοντελο εννοείτε πως θα σου έλεγα να το προσπαθούσες και να μην τα παρατησεις. Δεν θα sου χαλουσα το ονειρό σου και σιγουρα δεν θα σου ελεγα τι μπορεις και τι δεν μπορείς να κανεις. Γτ; Γιατι ο ανθρωπός πιστέψει στον εαυτό του μπορει να κανει τα παντα. αν θελεις δες αυτό το βίντεο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    μελισσα, ακου κατι που θα σου πω. Δεν ξερω αν ο griswol θα ηταν καλός διαχειρηστης ή όχι. Μπορεί αν γινόταν να ηταν ο καλύτερος και απολυτα αντικειμενικός ή μόλις αποκτουσε εξουσία να την εκμεταλευόταν με τον χειρότερο τροπο και να γινόταν εκδικητής σε όσους θεωρούσε πως τον αδίκησαν.
    Αυτό που ξερω είναι πως ρωτησε πως μπορεί να γινει διαχειρηστής. Καποια ατομα τον ενθάρρυναν και καποια ατομα όχι. Το θεμα είναι πως τα άτομα που τον ενθάρρυναν του εδωσαν μια θετικη ψηφο και τιποτα αλλο γτ δεν θα ηταν αυτοι που θα εκριναν αν αξιζε να γίνει. Δεν ηταν θέμα εκλογων. Δεν ψηφιζαμε!!!
    Αντίθετα τα ατομα που του είπαν όχι δεν σταματησαν εκει αλλά τον ειρωνευονταν κιόλας "Δεν το ξερουμε αν αυτη την στιγμη δεν ριχνεις καντηλια.. !Ενισταμαι!" λογια μνημονίου, "αν ηταν ετσι, εβαζε μεσα το πολυπροφιλο του φορουμ ολα τα προφιλ του, να ψηφιζει τον εαυτο του να παρει το φορουμ και να φυγει", "καλως τον μοντερειτορ, ρε!" λογια ρεμεντι.
    Καταλαβαίνεις τι θελω να σου πω;
    Οταν είχατε μαλωσει δεν πηρα το μέρος κανενους γτ θεωρουσα πως και οι δυο σας φταιγατε, εσυ λόγω του χοντροκομμενου τρόπου που του μιλησες και αυτος γτ παρεξηγησε αυτό που του είπες και η συμπεριφορά του μετα (που μεταξυ μας δεν μπορω να την κρίνω γτ εγω οταν θυμωσω κανω και λεω χειρότερα :Ρ).
    Και όσο για το παραδειγμα που αναφερες ποιο πανω για το μοντελο εννοείτε πως θα σου έλεγα να το προσπαθούσες και να μην τα παρατησεις. Δεν θα sου χαλουσα το ονειρό σου και σιγουρα δεν θα σου ελεγα τι μπορεις και τι δεν μπορείς να κανεις. Γτ; Γιατι ο ανθρωπός πιστέψει στον εαυτό του μπορει να κανει τα παντα. αν θελεις δες αυτό το βίντεο

Νομίζω πως δεν λέει αλήθεια για τις διαστάσεις της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Επειδή έχασα επεισόδια,είπε πουθενά ότι είναι 80 κιλά με 1,60 ύψος?
    Γιατί νομίζω πως δεν λέει αλήθεια.
    παραδειγμα εδωσε το κοριτσι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    παραδειγμα εδωσε το κοριτσι
    Τότε κάνω εγώ λάθος.
    Γιατί θεωρώ πως είναι μια όμορφη....Για να πηγαίνει μόνο με ωραίους.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τότε κάνω εγώ λάθος.
    Γιατί θεωρώ πως είναι μια όμορφη....Για να πηγαίνει μόνο με ωραίους.....

Και που ξερεις με τι πηγαινει; μπορει το αγορι της να μοιαζει με τον κουασιμοδο!!!!

Senior Member
    archangel κουράστηκα να διυλίζουμε τον κώνωπα, άνθρωποι να με ρωτάνε για το θέμα ή να μου το σχολιάζουν με αναφορά σε αυτά που λέω άρα να ζητάνε απάντηση και μόλις τη δίνω να μου γίνεται επίθεση ότι εγώ είμαι η αιτία που το συγκεκριμένο άτομο έφυγε από το φόρουμ και άρα δεν έχω δικαίωμα να μιλάω. Θα σε παρακαλούσα και εσένα και όλους όσοι το κάνουν, να σταματήσετε τις αναφορές στα λεγόμενά μου για το θέμα ώστε να σταματήσω κι εγώ να αναγκάζομαι να απαντάω και μετά να τα ακούω και από πάνω. Η θέση μου για το θέμα είναι ξεκάθαρη νομίζω, δεν συμφωνώ με αυτά που λες λυπάμαι αλλά δεν θα απαντήσω λεπτομερώς γιατί 1) θεωρώ ότι ήδη το έχω κάνει και απλά αυτή τη στιγμή ο καθένας αναλύει και ξαναναλύει την άποψή του για το θέμα και τίποτα παραπάνω πράξη που δεν οδηγεί πουθενά αφού το συγκεκριμένο άτομο έφυγε και 2)βαριέμαι τις αβάσιμες κατηγορίες που θα ακολουθήσουν. Όσο για την απάντησή σου στο παράδειγμά μου νομίζω ότι δεν κατάλαβες τίποτε από ότι είπα. Αυτά. Σε παρακαλώ να το λήξουμε εδώ.

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast