Δεν είναι άδικο? - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 28 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 418
    Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Με ποιές να γίνω φίλος?
    Με τις κοπέλες αυτές που σου αρέσουν εξωτερικά, και μην λες συνέχεια ''δεν θέλω μοντέλα'' για να χαϊδεύεις τον εαυτό σου...Έχεις υψηλά στάνταρ για μένα και δεν στο λέω για να σου γ@μήσω την ψυχολογία αλλά να ξέρεις ότι έχεις δουλειά να κάνεις από το να αναλώνεσαι ποιος εδώ στο φόρουμ σου είπε ότι δεν μπορείς να τις καταφέρεις αυτές...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Με τις κοπέλες αυτές που σου αρέσουν εξωτερικά, και μην λες συνέχεια ''δεν θέλω μοντέλα'' για να χαϊδεύεις τον εαυτό σου...Έχεις υψηλά στάνταρ για μένα και δεν στο λέω για να σου γ@μήσω την ψυχολογία αλλά να ξέρεις ότι έχεις δουλειά να κάνεις από το να αναλώνεσαι ποιος εδώ στο φόρουμ σου είπε ότι δεν μπορείς να τις καταφέρεις αυτές...
    υψηλά στάνταρ?
    να τα ρίξω στο μέτριο?

Senior Member
    Τι άλογο κοπέλα μου,πας καλά?
    Μπα διαφωνεις; Δεν το πιστεύεις επειδη το λέω εγω, σωστά; Το οτι το ειπα δεν σε κάνει άλογο σωστά; Ε ωραία. Άρα τι φαγωνεσαι αν κάποιοι σου είπαν να μη πας με όμορφη η οτι δεν μπορεις να πας με όμορφη;

Banned
    υψηλά στάνταρ?
    να τα ρίξω στο μέτριο?
    Παραδίνομαι...................δεν είπα αυτό ρε φίλε............ έκρινα τα στάνταρ σου , εντάξει? Δεν είπα ότι δεν μπορείς να τις καταφέρεις...........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Μπα διαφωνεις; Δεν το πιστεύεις επειδη το λέω εγω, σωστά; Το οτι το ειπα δεν σε κάνει άλογο σωστά; Ε ωραία. Άρα τι φαγωνεσαι αν κάποιοι σου είπαν να μη πας με όμορφη η οτι δεν μπορεις να πας με όμορφη;
    Καλά...........
    Φαγώνομαι γιατί ξέρεις πόσο με καίει το θέμα!

Senior Member
    Καλά...........
    Είδες; Ολα καλα. Οοοοοολα ανθηρά. Αντε να κλείσουμε και κανα ματι. Παρεπιπτοντως το γυμναστήριο με τέτοια ωράρια ύπνου βλακεια, στρώσε το πρόγραμμα σου να κοιμάσαι σωστά για να πιάνει πιο καλα τόπο η άσκηση σου. Νομιζω (για την ωρα) το εξαντλήσαμε το θέμα παντως. Αντε όνειρα γλυκά γεμάτα όμορφες ;)

Senior Member
    Τον καταλαβαινω τον Γουαι , θελει μια ομορφη γυναικα , δεν ειναι διολου περιεργο , καλα κανει και θελει ...................................Γουαι , κοιταγα σημερα τις κοπελιτσες της ηλικιας σου στο perfectdate.gr , ειδα μερικες πραματικα νοστιμες , και ξερεις οτι εχω αυστηρα κριτηρια , γιατι δεν γραφεσαι εκει , δωρεαν ειναι , πολλες ειναι που ψαχνονται .................... εδω δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορεις ναποκομισεις , οπως λεει κι η Ναταλια , εξαντληθηκε το θεμα ..................δεν εχει σημασια η γνωμη του καθενος ...................... περνα στην πραξη , γραψου στο σαιτ αυτο , σοβαρο φαινεται , και πιασε δουλεια .........

Banned
    χμ..το ξημερώσατε βλέπω και συμπέρασμα δεν βγήκε.macgyver και στο chat θέλει να έχεις στοιχειώδεις γνώσεις προσέγγισης...
    Τι ποσοστό γυναικών θεωρείς ότι έχουν τέτοια ομορφιά?
    η πλειοψηφία των 20χρονών γυναικών που περιποιούνται τον ευατό τους.Τώρα αν θες να το πάμε σε πιο "εξειδικευμένα" ζητήματα του στυλ μάτια,σχήμα προσώπου,ύψος κτλ εκεί πιστεύω ότι παίζει και υποκειμενικός παράγοντας.πχ εγώ έχω αντίθετη άποψη απο τον why αν έπρεπε να κάνουμε καλλιστεία που νομίζω ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε.Απο εκει και πέρα όταν διάβασα "να ντρέπομαι να την κυκλοφορήσω,περίμενα να δω κάτι εξωγήινο σε ασχήμια να πω ναι οκ..παίζει να έχεις δίκιο" αλλά σε καμμία περίπτωση δεν παίζει αυτό το σενάριο γιαυτό που είδα..Αν και αυτό χωράει πολύ μεγάλη συζήτηση.Τι πάει να πάει "ντρέπομαι να την κυκλοφορήσω;" εμένα αυτό μου κάνει ως ντρέπομαι για τις επιλογές μου. Γιατι στην ευχή του θεού πρέπει να με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι για κάτι που εγώ επέλεξα και μου αρέσει???

Senior Member
    Και τι να κάνω τότε?Να πάω με μια που δεν θα μου αρέσει?
    Το λέω επειδή οι μέτριες δεν είναι ωραίες....Και δεν μου αρέσουν.
    να μην πας με καμια που δεν σου αρεσει.

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    χμ..το ξημερώσατε βλέπω και συμπέρασμα δεν βγήκε.macgyver και στο chat θέλει να έχεις στοιχειώδεις γνώσεις προσέγγισης...

η πλειοψηφία των 20χρονών γυναικών που περιποιούνται τον ευατό τους.Τώρα αν θες να το πάμε σε πιο "εξειδικευμένα" ζητήματα του στυλ μάτια,σχήμα προσώπου,ύψος κτλ εκεί πιστεύω ότι παίζει και υποκειμενικός παράγοντας.πχ εγώ έχω αντίθετη άποψη απο τον why αν έπρεπε να κάνουμε καλλιστεία που νομίζω ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε.Απο εκει και πέρα όταν διάβασα "να ντρέπομαι να την κυκλοφορήσω,περίμενα να δω κάτι εξωγήινο σε ασχήμια να πω ναι οκ..παίζει να έχεις δίκιο" αλλά σε καμμία περίπτωση δεν παίζει αυτό το σενάριο γιαυτό που είδα..Αν και αυτό χωράει πολύ μεγάλη συζήτηση.Τι πάει να πάει "ντρέπομαι να την κυκλοφορήσω;" εμένα αυτό μου κάνει ως ντρέπομαι για τις επιλογές μου. Γιατι στην ευχή του θεού πρέπει να με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι για κάτι που εγώ επέλεξα και μου αρέσει???
    Mα δεν είπε το παιδί ότι του αρέσει κάποια μέτρια , αλλά ντρέπεται να την κυκλοφορήσει...

Banned
    το ίδιο πράγμα λέμε.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Mα δεν είπε το παιδί ότι του αρέσει κάποια μέτρια , αλλά ντρέπεται να την κυκλοφορήσει...
    Μα δεν μου αρέσει κάποια μέτρια.

Banned
    E ναι αυτό είπα ότι δεν είναι ότι ντρέπεσαι να τις κυκλοφορήσεις, απλώς δεν σου αρέσουν ή και τα δυο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    ??

Οντως , αντμ , χρειαζονται δεξιοτητες γα να κανεις τσατ , φανταστηκα ομως , οτι μια και δεν υπαρχει αμεση προσωπικη επαφη , μπορει ο Γουαι να ηταν πιο ανετος ...........................αλλα εχεις δικιο , η τοχεις η δεν τοχεις ................

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Έχετε καταλάβει μερικοί,όχι όλοι ότι δεν θα μου ήταν ευχάριστο να πάω με μέτρια η άσχημη;Ότι θα μου έβγαιναν απωθημένα και κακη συμπεριφορά;Για μερικούς λέω,όχι όσους είναι υπέρ μου.

Page 14 of 28 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast