Βιαιος ερωτας η αλλιως bdsm - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96
    Senior Member
    Εντάξει και εγω τι γκουγκλαρα... Δεν ήξερα ότι αυτο λέγεται ετσι.... Πω πω!!!
    Στις σεξουαλικές σχέσεις υα πρέπει να υπάρχει και κάποιος σεβασμός συντροφιυ για το τι θέλει να κάνει ... Μιλώντας για τις μονιμες βέβαια και όχι τα one night stands...
    Τώρα αν κάποιος ερεθίζεται συνέχεια με το να βιαιοπραγεί τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα... Απο οκογενεια από βιώματα κλπ
    Όμως οταν ασκείται η βία και ψυχολογικά όπως νομίζω αναφερθηκε ειναι επίσης πρόβλημα....
    Εσυ έχεις ταμπού με bdsm? Το φοβάσαι ? Η θεωρείς ότι πρέπει να δοκιμάσεις απο άποψη εμπειρίας? Η το εκφράζεις σαν προβληματισμό επειδή ειναι μόδα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    για να καθορισουμε το οτιδηποτε ως αρρωστημενο, θα πρεπει πρωτα να ορισουμε το φυσιολογικο...κατι που μεχρι σημερα δεν εχουμε κατορθωσει ως ανθρωποτητα

Μα γιαυτο εγραψα ' μου φαινεται ' .................. καποιος αλλος μπορει να τοθεωρει φυσιλογικο , ξερω γω ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Εντάξει και εγω τι γκουγκλαρα... Δεν ήξερα ότι αυτο λέγεται ετσι.... Πω πω!!!
    Στις σεξουαλικές σχέσεις υα πρέπει να υπάρχει και κάποιος σεβασμός συντροφιυ για το τι θέλει να κάνει ... Μιλώντας για τις μονιμες βέβαια και όχι τα one night stands...
    Τώρα αν κάποιος ερεθίζεται συνέχεια με το να βιαιοπραγεί τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα... Απο οκογενεια από βιώματα κλπ
    α?

Βλεπω , συνεχιζονται να ταυτιζονται οι αποψεις , αγαπητη Μαρα .............κι εγω θαναφωνουσα , πω πω πω .........

Senior Member
    Mac όσο ζω μαθαίνω ..και εκπλησσομαι πολλες φορες!!!Γέρασα και ακόμα την τύφλα μου δεν ξερω!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Mac όσο ζω μαθαίνω ..και εκπλησσομαι πολλες φορες!!!Γέρασα και ακόμα την τύφλα μου δεν ξερω!!!
    Αμ εγω ........οσο μεγαλωνω , ανακαλυπτω οτι ηξερα πολυ λιγοτερα πραματα απο οσα νομιζα , και νομιζα οτι ηξερα πολλα ...............τελικα , ελαχιστα ξερω .......σε 1-2 δεκαετιες , θα ανακαλυψω οτι δεν ξερω τιποτα για οτιδηποτε......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αμ εγω ........οσο μεγαλωνω , ανακαλυπτω οτι ηξερα πολυ λιγοτερα πραματα απο οσα νομιζα , και νομιζα οτι ηξερα πολλα ...............τελικα , ελαχιστα ξερω .......σε 1-2 δεκαετιες , θα ανακαλυψω οτι δεν ξερω τιποτα για οτιδηποτε......
    Πες το ψέματα!!!! Ακόμα και αυτο που ήξερες ως κάτι πολυ απλό θα το βλέπεις με μια άλλη ονομασία- ορολογία και πιο πολύπλοκο...
    Ετσι ειναι .. Όσοι εξελίσσεται η κοινωνία αλλάζουν και τα δεδομένα γύρω μας...
    Εγω από ενα σημείο και μετα θα λέω ότι εχω αλτσχαιμερ ... Δεν την προλαβαίνω όλη αυτή τη γνώση!!! Χα

Banned
    χαχαχα...ρε παιδια δεν ειναι καινουριο!..https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95...BC%CF%8C%CF%82

Senior Member
    χαχαχα...ρε παιδια δεν ειναι καινουριο!..https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95...BC%CF%8C%CF%82
    οκ πες στους γερους εδω Ερωτικός σαδομαζοχισμός.... τι BDSM? εχω μεινει πολυ πισω !!!!!!!

Senior Member
    του διαολου πραματα χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    ρεα
    μα τα πιο πολλές σεξουαλικές διαταραχές πηγάζουν από τ αρχαία χρονιά
    ρίξε μια μάτια εδω
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member

Περισσοτερες γνωσεις αποσες χρειαζομαι ........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Περισσοτερες γνωσεις αποσες χρειαζομαι ........
    ναι οκ αλλα δεν εχει σχεση με την ηλικια, αυτο προσπαθω να σου πω ... για να μην νιωθεις οτι "γερασες" φιλε μου...

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    ρεα
    μα τα πιο πολλές σεξουαλικές διαταραχές πηγάζουν από τ αρχαία χρονιά
    ρίξε μια μάτια εδω
    βεβαια ..η ρωμαικη αυτοκρατορεια ειναι περιφημη για τις διαστροφες της..και στην οθομανικη αυτοκρατορεια .. τα χαρεμια, τα γιουσουφακια...
    γιαυτο λέω δεν εχει να κανει με παιδικα βιωματα... η "διαστροφη" ειναι μεσα στην φυση μας.

το λεω και το ξαναλέω ..απαξ και μιλάμε για συνεναιτικο σεξ μεταξυ ενηλίκων δικαιωμα τους να την βρισκουν οπως θελουν. το προβλημα ειναι οταν δεν την βρισκουν και ξεσπάνε οπου βρουν!!

Senior Member
    βεβαια ..η ρωμαικη αυτοκρατορεια ειναι περιφημη για τις διαστροφες της..και στην οθομανικη αυτοκρατορεια .. τα χαρεμια, τα γιουσουφακια...
    γιαυτο λέω δεν εχει να κανει με παιδικα βιωματα... η "διαστροφη" ειναι μεσα στην φυση μας.

το λεω και το ξαναλέω ..απαξ και μιλάμε για συνεναιτικο σεξ μεταξυ ενηλίκων δικαιωμα τους να την βρισκουν οπως θελουν. το προβλημα ειναι οταν δεν την βρισκουν και ξεσπάνε οπου βρουν!!
    σίγουρα ναι αλίμονο αν έπρεπε να δώσουμε αναφορά και στο τι κάνουμε στο κρεβάτι μας :)
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    αν είναι μια συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να χαίρεσαι όσο πιο πολύ τον έρωτα-σεξ
    να μην ντρέπεσαι να ζητάς απ τον σύντροφό σου ότι νομίζεις ότι θα σου δώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση
    ο σύντροφος που θα σου βγάλει την ταυτότητα σου σίγουρα θα είναι κι ο σωστός
    μη φοβάσαι να δοκιμάζεις εμπειρίες (πάντα με ασφάλεια)

εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο έρωτας
    τα πιο τρελά πράγματα τα κάνουμε όταν είμαστε ερωτευμένοι
    Αν και δεν ασχολουμε με ζωδια καθολου θα σου απαντησω με αυτο ....σκορπιος ειμαι λες να μην χαιρομαι το σεξ στο επακρο του?;-p
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast